Mecburi yalan

crn_21

Aslan anası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
3.603
5.564
358
36
Kızlar selam. Konuyu biraz dertleşmek ama en çok da stresimi azaltmak ve sizlerden dua istemek için açıyorum uzun gelirse lütfen kusura bakmayın detay detay anlaticam. Normalde bir kac aylığına geçici olarak kv evinde yasiyoruz. Eşim dün akşam iş nedeniyle 2 günlüğüne şehir dışına gitti bende o yokken kv ile takılmak istemedim. Kv çok zor kadın,titizlik ve düzen hastası,sürekli kendi kendine iş icat eden kolay kolay totosunun üstüne oturmayan ve psikolojik olarak da oturtmayan biri ve bende 18 haftalık hamileyim. Eşim olmayacak diye bende kardeşimin de boş günü varmış evde olcakmis onu goreyim diyerek anneme kaçtım. Normalde kv bu konuda da bir kaç kez alınganlık yaptı. Kocan gidince sende gidiyon hemen vs diye o yüzden özellikle kardeşimi bahane ettim ve gerçekten kardeşimi bugün evde biliyordum meğer değilmiş. Gelin gorun ki asıl olay kardeşimle eşimin aynı şirkette çalışıyor olması. Normal şartlarda eşim kardeşimin bugün boş olup olmadığını öğrenemez ama bahtsız Bedevi ben sonradan öğrendim ki kardeşim bugün eşimin tanıdığı biriyle görev alıyor ve o kişide eşimin şehir dışına çıkacağını duyup bisey alması için istekte bulunmus. Tek olumlu olabilecek yani o iş arkadaşı kardeşimin baldız bağlantısını unutmuş olabilir çünkü şimdiye kadar bir kaç hafta önce 1 kere birlikte çalıştılar. Görev bitene kadar kardeşime ulaşma sansim yok malesef ulasabilsem tembihleticem ama iş arkadasi daha önce ulaşılabilir duruma gelecek. Esim o kişinin siparişi almış muhtemelen kendisine mesaj da atmıştır. O kişi eşime cvp verirken bugün de senin baldizla çalıştık derse çok ama çok büyük s.ctim çünkü sabahtan beri kardeşim evdeymis gibi davranıyorum eşime,oysaki yalnızım. Nasıl olacak hiç bilmiyorum ama lütfen beni rahatlatacak biseyler söyleyin çünkü çok aşırı gerildim. Dananın kuyrugunun kopmasına yaklaşık 1 saat falan var hatta daha az. Yalan söylemekten neftet ediyorum ama çok uzun zamandır kv evinde o kadar sıkıldım ki bu yalnızlığa ihtiyacım vardı. Eşim öğrenirse ne dersem diyim yalan soylemis olmama aşırı derecede sinirlenecek ve olay çok büyüyecek onla kötü olmak istemiyorum Son pişmanlığın fayda etmediği noktadayim. Lütfen benim için dua edin.

Annemin özel bir sorunu vardi kimseye söylememi tembihledi bu yüzden ben de saklamak zorunda kaldım dersin. Onu konuşmak için çağırdı de annen de desteklesin sorarsa da söyleyemem ama hallettik dersin.
O detayı atlamışım annemler evde yok onlar bir akrabaya gitti.

Hem kadının evinde kalıyorsunuz hem baş başa 2 gün geçirmeye tahammülünüz yok. Kocanız kapıdan siz bacadan çıkmanız hoş olmuyor bence de. Sizi rahatlatamayacağım maalesef yalancının mumu yatsıya kadar demişler. Sanmıyorum ama kalkıp baldızınla çalıştık diye rapor versin. Arkasında duramayacağınız şeyleri yapmamalısınız. Siz bir de yalanı devam ettirmişsiniz. Yalnız kalmak istiyor olabilirsiniz ama kayınvalideye resmen kocam var diye senin yüzüne bakıyorum imajı çizip yalan dolanla evden gitmenize gerek yoktu. Onun evinde yaşıyor olmasanız anlarım ama bi nevi kadına muhtaçsınız ki evinde kalıyorsunuz. Biraz kendinizden ödün verebilirsiniz.

Böyle dusunmenizi anlıyorum ama hamileligimi çok abartili bir olay olarak görmeleri nedeniyle onlarda kaliyoruz en çok. Abartılı bir hasta muamelesi görüyorum. Sanki onun gözetiminde olmazsam beslenmicem bile ve gerçekten çok bunaldım. Normalde anneme gitmek istediğimde bile sen hamilesin ne gidiyon o gelsin diyo ona bile karışıyor ve 2 evin arası arabayla 3 dk. Eşim sık sık şehir dışına çıkıyor zaten her seferinde anneme de kacmiyorum

Yani kocanıza neden yalan söylediniz anlamadım "hayatım kardesim evde sanıp geldim ama gelmisken de kafamı dinleyeyim biraz dedim kaldım burda" deseniz yeterliydi bence...
Bunu dediğimde kendisi de annesi de ya yalnızken bişey olursa eve dön diyor hemen

Bunu dediğimde kendisi de annesi de ya yalnızken bişey olursa eve dön diyor hemen
yani hayır diyebilirsiniz, olmadı başbaşayken söyleyin daralıyorum ben ev ev üstüne o yuzden birak da kafa dinleyeyim insalllah bir sey olmaz dıye. zorla götürecek halleri yok ya
kısacası dürüst olun, başınız agrımasın :))

En büyük hatayı o zaman onlarda kalmayı kabul yapmışsınız. Siz bunu kabul ederek hamileliğinizin abartılı bir olay olduğunu onaylamışsınız aslında.

Şu an eşim için bile en önemli şey çocuk. İse gidecekmiş yalnız olcam deseydim direk beni almaya gelsin diye babasını yollardi gerçekten geren bir panik halleri var sanki yer yüzündeki tek hamile benim, anlatamıyorum,anlamıyorlar normalde yüzde bir ihtimal beni buldu o kişinin eşime sipariş vereceği tuttu

En büyük hatayı o zaman onlarda kalmayı kabul yapmışsınız. Siz bunu kabul ederek hamileliğinizin abartılı bir olay olduğunu onaylamışsınız aslında.
Onaylamadigimi her türlü belli ediyorum çoğu konuda isyan modundayim ama bu sefer de çocuğumu dusunmuyormusum gibi hissetmeme sebep oluyorlar çıkamadım işin içinden. Bir de ne zaman onlara karşı çıksam ya sancım tutuyor ya bişey oluyor o da ayrı olay şaka gibi

Şaka mısınız acaba. Doktor, mühendis kadınlar kamuda son üç haftaya kadar çalışma hakkına sahipler. Doktorunuz olumsuz bir şey söylemiyorsa tehlikede değilsiniz demektir. Sancınızın tutması tamamen psikolojik göründü bana

ay amaaan be, bosver... valla duymazdan gelmek en en iyisidir bazen. anlamayana anlatmaya cabalayıp gücünü de üzme, onları da dinleme hamilesin tadını cıkar evde yuvarlan :))

Siz eş ailesiyle aynı evde yaşamaya devam ettikçe sorunlarınız da devam edecek. Eşinize söylebilmelisiniz aslinda sıkıldım annemlere geçeceğim diye. Kayinvalide farklı bilse de olur ama o kadar baskı altına almışlar ki sizi eşinize bile numara yapmak zorundasınız.
Dua edin öğrenmemiş olsun yapılacak başka bir şey yok.

İlk başta gitmicem ben yalnız kalırım diye direndigimde kanamam oldu doktor düşük riski dedi haliyle eşim başka söz dinlemedi benden. Sen gitmezsen onlar gelecek ben olmuyorum sen yalnız kalmayacaksin dedi. En büyük sanssizligim annem çok yaşlı olan annanem ve dedemden ötürü gelemezdi en azından ben ona giderim arada diye kabul ettim şehir değişikliğini. Son haftalara kadar çalışmakla ilgili de demedigim kalmadı ama sen sonuçta öyle degilsin calismiyorsun fırsatı degerlendir iyi bak kendine dinlen vs diye tutturdular.

Kocanızdan neden bu kadar korkuyorsunuz veya kv denizden iyice köle olmuşsunuz hamilesiniz diye keyfim istedi yanlız kalmaya ihtiyacım vardı beni siz bu yalana ittiniz de geç ya insanlara nasıl bu kadar yüz veriyorsunuz ya
Korku değil zaten kendi konfor alanimda değilim bir de ekstra huzurum kaçsın istemiyorum. Aslında kendimi bu şekilde korumaya çalışıyorum. Olay patlarsa zaten dediğiniz şekilde diklencem el mahkum ama iş o raddeye gelsin hiç istemiyorum sonu barış olsa da bir ton huzursuzluk cekicem durduk yere

Hamileligin riskliyse neden direk annende kalmıyorsun? Esine soyle birazda anneme ihtiyacim var onda kalmak istiyorum de

Ay çok zor bi durum Belkide haberi olmaz eşinizin kardeşinizin çalıştığından hemen paniğe girmeyin

Kadının evinde kalıyorlar diye 24 saat kv nin dibinde oturacak değil ya.üstelik zor bir karaktermiş kv.ne kadar bunalmışsa artık yalan söylemek zorunda kalmış.çünkü bazı insanlar gerçekten laftan anlamıyor anneme gidiyorum biraz değişikli olur deseydi ona da sorun çıkaracaklardı belli.

Hamileligin riskliyse neden direk annende kalmıyorsun? Esine soyle birazda anneme ihtiyacim var onda kalmak istiyorum de
Annem benimle çok ilgilenebilecek durumda değil şu ara ve bunun eşimde farkinda. Birde annemin ev küçük anca tek başıma kalabilirim eşimle gorusmemiz çok zor olur
Ay çok zor bi durum Belkide haberi olmaz eşinizin kardeşinizin çalıştığından hemen paniğe girmeyin
Valla dualara ihtiyacım var. Bi yalnız kalayım keyif yapayım dedim burnumdan geldi
Aynen dedikleriniz doğru. Laftan anlamiyorlar ve ben onların bu karakteri yüzünden eşimle kötü olmak istemiyorum. Normalde çok mutlu bir çiftiz ama hamilelik gereklilikleri konusunda annesini dinliyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…