- 9 Temmuz 2021
- 3.216
- 5.984
- 108
- 29
Sen genede bu aldigini ve anneni ozledihini 2 gunde olsa.onlarda kalacagino soyle.bak kalabilir miyim degil kalacagim diyeceksin.izin almiyorsun kararini bildiriyorsunAnnem benimle çok ilgilenebilecek durumda değil şu ara ve bunun eşimde farkinda. Birde annemin ev küçük anca tek başıma kalabilirim eşimle gorusmemiz çok zor olur
Valla dualara ihtiyacım var. Bi yalnız kalayım keyif yapayım dedim burnumdan geldi
Aynen dedikleriniz doğru. Laftan anlamiyorlar ve ben onların bu karakteri yüzünden eşimle kötü olmak istemiyorum. Normalde çok mutlu bir çiftiz ama hamilelik gereklilikleri konusunda annesini dinliyor malesef
Şimdiye kadar hiç izin alarak söylemedim zaten ama her seferinde bir şekilde burnumdan getirdiler. Yok orda ne yiyon iyi besleniyon mu,yok burda bizim zorumuzla süt iciyon acaba orda iciyon mu vs. Sacmalamayin oda annem sonuçta diye neler diyorum ama benim gözümün önünde olsan daha iyi diyo hala sanki cocukmusum gibi. Bunalttigininda farkında ama çocuk için diyip geçiyor kvSen genede bu aldigini ve anneni ozledihini 2 gunde olsa.onlarda kalacagino soyle.bak kalabilir miyim degil kalacagim diyeceksin.izin almiyorsun kararini bildiriyorsun
Söylemez gibi geldi bana yani açıkcası ben söylemezdim. Boşu boşuna korkup kendinizi germeyin hamileyken bence
Normalde sık görüştüğü biri değil eşimin oraya gittiğinden nerden haberi oldu onu bile bilmediğim için bosbogazlik da yapabileceğinden şüpheliyim. Ayrıca akşam dönecek olan kardeşim ve o kişi. Eşim zaten şehir dışında ulaşılır durumda su an.Bir de bu kadar sinirleneceği bir mevzuysa akşam gelmeyi beklemezdi arar sorardı öyle düşünün…
Ben olsam hoşt anam beni bu yaşa kadar beslemiş şimdi mi besleyemeyecek haddini bil , benim anama laf çarpma derdim.inadimada kv evinde az yer ben senin yemeklerini yiyemiyorum yağlı, tuzlu cart curt sebep uydurur onun burnundan getirirdim .saf olma konu sahibi .sen hamilesin her dedihini uaptirirsinŞimdiye kadar hiç izin alarak söylemedim zaten ama her seferinde bir şekilde burnumdan getirdiler. Yok orda ne yiyon iyi besleniyon mu,yok burda bizim zorumuzla süt iciyon acaba orda iciyon mu vs. Sacmalamayin oda annem sonuçta diye neler diyorum ama benim gözümün önünde olsan daha iyi diyo hala sanki cocukmusum gibi. Bunalttigininda farkında ama çocuk için diyip geçiyor kv
Kendi elinizle işi çıkmaza sürüklemişsiniz.Kızlar selam. Konuyu biraz dertleşmek ama en çok da stresimi azaltmak ve sizlerden dua istemek için açıyorumuzun gelirse lütfen kusura bakmayın detay detay anlaticam. Normalde bir kac aylığına geçici olarak kv evinde yasiyoruz. Eşim dün akşam iş nedeniyle 2 günlüğüne şehir dışına gitti bende o yokken kv ile takılmak istemedim. Kv çok zor kadın,titizlik ve düzen hastası,sürekli kendi kendine iş icat eden kolay kolay totosunun üstüne oturmayan ve psikolojik olarak da oturtmayan biri ve bende 18 haftalık hamileyim. Eşim olmayacak diye bende kardeşimin de boş günü varmış evde olcakmis onu goreyim diyerek anneme kaçtım. Normalde kv bu konuda da bir kaç kez alınganlık yaptı. Kocan gidince sende gidiyon hemen vs diye o yüzden özellikle kardeşimi bahane ettim ve gerçekten kardeşimi bugün evde biliyordum meğer değilmiş. Gelin gorun ki asıl olay kardeşimle eşimin aynı şirkette çalışıyor olması. Normal şartlarda eşim kardeşimin bugün boş olup olmadığını öğrenemez ama bahtsız Bedevi ben sonradan öğrendim ki kardeşim bugün eşimin tanıdığı biriyle görev alıyor ve o kişide eşimin şehir dışına çıkacağını duyup bisey alması için istekte bulunmus. Tek olumlu olabilecek yani o iş arkadaşı kardeşimin baldız bağlantısını unutmuş olabilir çünkü şimdiye kadar bir kaç hafta önce 1 kere birlikte çalıştılar. Görev bitene kadar kardeşime ulaşma sansim yok malesef ulasabilsem tembihleticem ama iş arkadasi daha önce ulaşılabilir duruma gelecek. Esim o kişinin siparişi almış muhtemelen kendisine mesaj da atmıştır. O kişi eşime cvp verirken bugün de senin baldizla çalıştık derse çok ama çok büyük s.ctim çünkü sabahtan beri kardeşim evdeymis gibi davranıyorum eşime,oysaki yalnızım. Nasıl olacak hiç bilmiyorum ama lütfen beni rahatlatacak biseyler söyleyin çünkü çok aşırı gerildim. Dananın kuyrugunun kopmasına yaklaşık 1 saat falan var hatta daha az. Yalan söylemekten neftet ediyorum ama çok uzun zamandır kv evinde o kadar sıkıldım ki bu yalnızlığa ihtiyacım vardı. Eşim öğrenirse ne dersem diyim yalan soylemis olmama aşırı derecede sinirlenecek ve olay çok büyüyecek onla kötü olmak istemiyorum Son pişmanlığın fayda etmediği noktadayim. Lütfen benim için dua edin.
Aa şimdi anladım. İnşallah yapmamıştır boşboğazlık diyeyim o zamanNormalde sık görüştüğü biri değil eşimin oraya gittiğinden nerden haberi oldu onu bile bilmediğim için bosbogazlik da yapabileceğinden şüpheliyim. Ayrıca akşam dönecek olan kardeşim ve o kişi. Eşim zaten şehir dışında ulaşılır durumda su an.
Kadının evinde kalıyorlar diye 24 saat kv nin dibinde oturacak değil ya.üstelik zor bir karaktermiş kv.ne kadar bunalmışsa artık yalan söylemek zorunda kalmış.çünkü bazı insanlar gerçekten laftan anlamıyor anneme gidiyorum biraz değişikli olur deseydi ona da sorun çıkaracaklardı belli.
Yo gayet anladım ben.ayrıca bu nasıl üslup.sizinle aynı fikirde olmayan insanları bu şekilde tersliyor musunuz?24 saat otursun diye bir isteğim yok zaten. Konu sahibi beni anladı siz anlamasanız da olur. Tamam yalan söyleyip sonra inşallah açığa çıkmaz düşünüp strese girip dursun artık koca kadın
Hemde nasıl. Zaten ne zaman pembe yalan söyliyim desem hiç olmayacak şeyler buluyor beni ve kendimi böyle riskin içinde buluyorumKendi elinizle işi çıkmaza sürüklemişsiniz.
O Allah'ın emri. Tek tesellim o zaman kendi duzenimize geçmiş olcaz herkesin evi ayrı olcak ama yine de karışcakYalnız doğum yaptığında bu kv çocuğuna karışacak, demedi deme
34 yaşındayım. Uçuş görevlisi olduğum için hamileyken çalışmama şirket izin vermiyor yere de çekmiyorlar sağolsunlar iyice bunaliyorum bende. Annem olsa sıkıntı olmicakti annem yok kardesimde gidince tek kaldım tek kalmamı olay haline getiriyorlar.Neden hayatınıza bu kadar müdahale ettiriyorsunuz ya? Bir salın herkesi. Böyle yalanlar söylemeyin gerek yok. Canınız ne zaman nereye isterse gidebilirsiniz. Annenizle başbaşa kalmak istemiş olabilirsiniz. Kim kv ile yalnız kalmak ister ki annesi varken.
Kaç yaşındasınız? Neden çalışmıyorsunuz?
Aynen öyle. Birde bizimkiler eşimin ailesine göre gerçekten süper rahat insanlar ve kv en çok şu durumumda bu rahatlıktan hazetmeyip annemin bana bakabilecegine inanmıyor gidicem diyince yüzü gözü yamuluyor yanıma yemek vermeye falan kalkıyorHamile olsanda olmasan da anne evi diyince eş alesine birşeyler oluyor.
Arkadasınlar çıksan fellik fellik dolaşsan bişey yok. anasına gidecek diyince suratlar asılıyor.
Evlendik diye silelim tabi anamızı babamızı ne gerek var sattılar kurtuldular
Yo gayet anladım ben.ayrıca bu nasıl üslup.sizinle aynı fikirde olmayan insanları bu şekilde tersliyor musunuz?
Kızlar selam. Konuyu biraz dertleşmek ama en çok da stresimi azaltmak ve sizlerden dua istemek için açıyorumuzun gelirse lütfen kusura bakmayın detay detay anlaticam. Normalde bir kac aylığına geçici olarak kv evinde yasiyoruz. Eşim dün akşam iş nedeniyle 2 günlüğüne şehir dışına gitti bende o yokken kv ile takılmak istemedim. Kv çok zor kadın,titizlik ve düzen hastası,sürekli kendi kendine iş icat eden kolay kolay totosunun üstüne oturmayan ve psikolojik olarak da oturtmayan biri ve bende 18 haftalık hamileyim. Eşim olmayacak diye bende kardeşimin de boş günü varmış evde olcakmis onu goreyim diyerek anneme kaçtım. Normalde kv bu konuda da bir kaç kez alınganlık yaptı. Kocan gidince sende gidiyon hemen vs diye o yüzden özellikle kardeşimi bahane ettim ve gerçekten kardeşimi bugün evde biliyordum meğer değilmiş. Gelin gorun ki asıl olay kardeşimle eşimin aynı şirkette çalışıyor olması. Normal şartlarda eşim kardeşimin bugün boş olup olmadığını öğrenemez ama bahtsız Bedevi ben sonradan öğrendim ki kardeşim bugün eşimin tanıdığı biriyle görev alıyor ve o kişide eşimin şehir dışına çıkacağını duyup bisey alması için istekte bulunmus. Tek olumlu olabilecek yani o iş arkadaşı kardeşimin baldız bağlantısını unutmuş olabilir çünkü şimdiye kadar bir kaç hafta önce 1 kere birlikte çalıştılar. Görev bitene kadar kardeşime ulaşma sansim yok malesef ulasabilsem tembihleticem ama iş arkadasi daha önce ulaşılabilir duruma gelecek. Esim o kişinin siparişi almış muhtemelen kendisine mesaj da atmıştır. O kişi eşime cvp verirken bugün de senin baldizla çalıştık derse çok ama çok büyük s.ctim çünkü sabahtan beri kardeşim evdeymis gibi davranıyorum eşime,oysaki yalnızım. Nasıl olacak hiç bilmiyorum ama lütfen beni rahatlatacak biseyler söyleyin çünkü çok aşırı gerildim. Dananın kuyrugunun kopmasına yaklaşık 1 saat falan var hatta daha az. Yalan söylemekten neftet ediyorum ama çok uzun zamandır kv evinde o kadar sıkıldım ki bu yalnızlığa ihtiyacım vardı. Eşim öğrenirse ne dersem diyim yalan soylemis olmama aşırı derecede sinirlenecek ve olay çok büyüyecek onla kötü olmak istemiyorum Son pişmanlığın fayda etmediği noktadayim. Lütfen benim için dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?