Mecburi yalan

Sen genede bu aldigini ve anneni ozledihini 2 gunde olsa.onlarda kalacagino soyle.bak kalabilir miyim degil kalacagim diyeceksin.izin almiyorsun kararini bildiriyorsun

Söylemez gibi geldi bana yani açıkcası ben söylemezdim. Boşu boşuna korkup kendinizi germeyin hamileyken bence

Bir de bu kadar sinirleneceği bir mevzuysa akşam gelmeyi beklemezdi arar sorardı öyle düşünün…

Sen genede bu aldigini ve anneni ozledihini 2 gunde olsa.onlarda kalacagino soyle.bak kalabilir miyim degil kalacagim diyeceksin.izin almiyorsun kararini bildiriyorsun
Şimdiye kadar hiç izin alarak söylemedim zaten ama her seferinde bir şekilde burnumdan getirdiler. Yok orda ne yiyon iyi besleniyon mu,yok burda bizim zorumuzla süt iciyon acaba orda iciyon mu vs. Sacmalamayin oda annem sonuçta diye neler diyorum ama benim gözümün önünde olsan daha iyi diyo hala sanki cocukmusum gibi. Bunalttigininda farkında ama çocuk için diyip geçiyor kv

Söylemez gibi geldi bana yani açıkcası ben söylemezdim. Boşu boşuna korkup kendinizi germeyin hamileyken bence

Bir de bu kadar sinirleneceği bir mevzuysa akşam gelmeyi beklemezdi arar sorardı öyle düşünün…
Normalde sık görüştüğü biri değil eşimin oraya gittiğinden nerden haberi oldu onu bile bilmediğim için bosbogazlik da yapabileceğinden şüpheliyim. Ayrıca akşam dönecek olan kardeşim ve o kişi. Eşim zaten şehir dışında ulaşılır durumda su an.

Ben olsam hoşt anam beni bu yaşa kadar beslemiş şimdi mi besleyemeyecek haddini bil , benim anama laf çarpma derdim.inadimada kv evinde az yer ben senin yemeklerini yiyemiyorum yağlı, tuzlu cart curt sebep uydurur onun burnundan getirirdim .saf olma konu sahibi .sen hamilesin her dedihini uaptirirsin

Kendi elinizle işi çıkmaza sürüklemişsiniz.

Aa şimdi anladım. İnşallah yapmamıştır boşboğazlık diyeyim o zaman

Yaşadığınız şey hayat değil, öncelikle bunu bilin. İnsan annesine gidiyor diye bu kadar tırsar mı yahu. Ailemin evine gidiyorum diye bana karışacak adamın alnını karışlarım hele ki bu kayınvalide olursa. İki hamileliğimde de son aya kadar çalıştım, gezdim, tek başıma uçakla memleketime gidip geldim. Evde yalnız kalıp kafamı dinlemek için de kimseye yalan söylemek zorunda kalmadım. Komik geldi tüm bunlar bana. Anlayabileceğim bir kafa değil. Ağzınızı açıp size ne deyip çekip çıkamıyorsunuz sanırım. Size bu esaretinizde huzurlu bir hayat diliyorum, ne kadar mümkün olabilirse.

Neden hayatınıza bu kadar müdahale ettiriyorsunuz ya? Bir salın herkesi. Böyle yalanlar söylemeyin gerek yok. Canınız ne zaman nereye isterse gidebilirsiniz. Annenizle başbaşa kalmak istemiş olabilirsiniz. Kim kv ile yalnız kalmak ister ki annesi varken.

Kaç yaşındasınız? Neden çalışmıyorsunuz?

Hamile olsanda olmasan da anne evi diyince eş alesine birşeyler oluyor.
Arkadasınlar çıksan fellik fellik dolaşsan bişey yok. anasına gidecek diyince suratlar asılıyor.
Evlendik diye silelim tabi anamızı babamızı ne gerek var sattılar kurtuldular

24 saat otursun diye bir isteğim yok zaten. Konu sahibi beni anladı siz anlamasanız da olur. Tamam yalan söyleyip sonra inşallah açığa çıkmaz düşünüp strese girip dursun artık koca kadın

Bence doğruyu söyle gitsin. Zaten çocuğa birsey olacak diye korkmuyorlarmı sana birşey diyemezler o yüzden.

Ailenizin evine giderken neden kayınvalidenize ve eşinize yalan söylemek zorundasınız anlamadım? Ben aileme gidiyorum der çıkarsınız kırılan kırılsın yani. Demek ki kocanız da laf edecek bir tip.

24 saat otursun diye bir isteğim yok zaten. Konu sahibi beni anladı siz anlamasanız da olur. Tamam yalan söyleyip sonra inşallah açığa çıkmaz düşünüp strese girip dursun artık koca kadın
Yo gayet anladım ben.ayrıca bu nasıl üslup.sizinle aynı fikirde olmayan insanları bu şekilde tersliyor musunuz?

Kendi elinizle işi çıkmaza sürüklemişsiniz.
Hemde nasıl. Zaten ne zaman pembe yalan söyliyim desem hiç olmayacak şeyler buluyor beni ve kendimi böyle riskin içinde buluyorum
Yalnız doğum yaptığında bu kv çocuğuna karışacak, demedi deme
O Allah'ın emri. Tek tesellim o zaman kendi duzenimize geçmiş olcaz herkesin evi ayrı olcak ama yine de karışcak
34 yaşındayım. Uçuş görevlisi olduğum için hamileyken çalışmama şirket izin vermiyor yere de çekmiyorlar sağolsunlar iyice bunaliyorum bende. Annem olsa sıkıntı olmicakti annem yok kardesimde gidince tek kaldım tek kalmamı olay haline getiriyorlar.
Aynen öyle. Birde bizimkiler eşimin ailesine göre gerçekten süper rahat insanlar ve kv en çok şu durumumda bu rahatlıktan hazetmeyip annemin bana bakabilecegine inanmıyor gidicem diyince yüzü gözü yamuluyor yanıma yemek vermeye falan kalkıyor

Yo gayet anladım ben.ayrıca bu nasıl üslup.sizinle aynı fikirde olmayan insanları bu şekilde tersliyor musunuz?

Terslediğimi düşünmüyorum. Ben konu sahibine cevap verdim o da bana yazdı. Bir aramızda anlaştık. Siz sizinle aynı fikirde olmayan insanları tek tek alıntılıyor musunuz? Aynı fikirde olmak gibi bir mecburiyetimiz yok neticede. Ayrıca beni anlamamışsınız ki cevabımla çok alakasız bir yorum yazmışsınız. 24 saat bir arada durmak ne alaka gerçekten? Yazdığımdan nasıl bu anlamı çıkarttınız?

Eşinize biraz kendi kendime kalmaya ve dinlenmeye ihtiyacım vardı deyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…