- 16 Haziran 2011
- 15.874
- 68.976
- 798
Annemin özel bir sorunu vardi kimseye söylememi tembihledi bu yüzden ben de saklamak zorunda kaldım dersin. Onu konuşmak için çağırdı de annen de desteklesin sorarsa da söyleyemem ama hallettik dersin.
Yalan mı soylemen lazımdı der bende başka seçenek bırakmadınız derim sonrası zaten rahat olmadığım bir ortamda tek motivem eşimin varligiyken haftalarca küslük şeklinde devam eder. Tam hay dilimi eşek arısı sokaydi durumundayimEşinize biraz kendi kendime kalmaya ve dinlenmeye ihtiyacım vardı deyin.
Yalan mı soylemen lazımdı der bende başka seçenek bırakmadınız derim sonrası zaten rahat olmadığım bir ortamda tek motivem eşimin varligiyken haftalarca küslük şeklinde devam eder. Tam hay dilimi eşek arısı sokaydi durumundayim
Niye sorun çıksın ki? Sonuçta annenizin evinde değil miydiniz? Aynen burda söylediğiniz gibi ona da söyleyin. Annenle başbaşa kalmak beni geriyor sıkılıyorum yalnız kalmak istedim diyin. Bu gayet normal insan kafasını dinlemek istiyor çoğu zaman. Suçlu gibi davranmayın yüz bulmasın. Bir şey derse üste çıkınKızlar selam. Konuyu biraz dertleşmek ama en çok da stresimi azaltmak ve sizlerden dua istemek için açıyorumuzun gelirse lütfen kusura bakmayın detay detay anlaticam. Normalde bir kac aylığına geçici olarak kv evinde yasiyoruz. Eşim dün akşam iş nedeniyle 2 günlüğüne şehir dışına gitti bende o yokken kv ile takılmak istemedim. Kv çok zor kadın,titizlik ve düzen hastası,sürekli kendi kendine iş icat eden kolay kolay totosunun üstüne oturmayan ve psikolojik olarak da oturtmayan biri ve bende 18 haftalık hamileyim. Eşim olmayacak diye bende kardeşimin de boş günü varmış evde olcakmis onu goreyim diyerek anneme kaçtım. Normalde kv bu konuda da bir kaç kez alınganlık yaptı. Kocan gidince sende gidiyon hemen vs diye o yüzden özellikle kardeşimi bahane ettim ve gerçekten kardeşimi bugün evde biliyordum meğer değilmiş. Gelin gorun ki asıl olay kardeşimle eşimin aynı şirkette çalışıyor olması. Normal şartlarda eşim kardeşimin bugün boş olup olmadığını öğrenemez ama bahtsız Bedevi ben sonradan öğrendim ki kardeşim bugün eşimin tanıdığı biriyle görev alıyor ve o kişide eşimin şehir dışına çıkacağını duyup bisey alması için istekte bulunmus. Tek olumlu olabilecek yani o iş arkadaşı kardeşimin baldız bağlantısını unutmuş olabilir çünkü şimdiye kadar bir kaç hafta önce 1 kere birlikte çalıştılar. Görev bitene kadar kardeşime ulaşma sansim yok malesef ulasabilsem tembihleticem ama iş arkadasi daha önce ulaşılabilir duruma gelecek. Esim o kişinin siparişi almış muhtemelen kendisine mesaj da atmıştır. O kişi eşime cvp verirken bugün de senin baldizla çalıştık derse çok ama çok büyük s.ctim çünkü sabahtan beri kardeşim evdeymis gibi davranıyorum eşime,oysaki yalnızım. Nasıl olacak hiç bilmiyorum ama lütfen beni rahatlatacak biseyler söyleyin çünkü çok aşırı gerildim. Dananın kuyrugunun kopmasına yaklaşık 1 saat falan var hatta daha az. Yalan söylemekten neftet ediyorum ama çok uzun zamandır kv evinde o kadar sıkıldım ki bu yalnızlığa ihtiyacım vardı. Eşim öğrenirse ne dersem diyim yalan soylemis olmama aşırı derecede sinirlenecek ve olay çok büyüyecek onla kötü olmak istemiyorum Son pişmanlığın fayda etmediği noktadayim. Lütfen benim için dua edin.
Hemde nasıl. Zaten ne zaman pembe yalan söyliyim desem hiç olmayacak şeyler buluyor beni ve kendimi böyle riskin içinde buluyorum
O Allah'ın emri. Tek tesellim o zaman kendi duzenimize geçmiş olcaz herkesin evi ayrı olcak ama yine de karışcak
34 yaşındayım. Uçuş görevlisi olduğum için hamileyken çalışmama şirket izin vermiyor yere de çekmiyorlar sağolsunlar iyice bunaliyorum bende. Annem olsa sıkıntı olmicakti annem yok kardesimde gidince tek kaldım tek kalmamı olay haline getiriyorlar.
Aynen öyle. Birde bizimkiler eşimin ailesine göre gerçekten süper rahat insanlar ve kv en çok şu durumumda bu rahatlıktan hazetmeyip annemin bana bakabilecegine inanmıyor gidicem diyince yüzü gözü yamuluyor yanıma yemek vermeye falan kalkıyor
Sizin 6 Nisan konunuza onlarca yorum yapılmıştı. İstanbul'daki eviniz eşyalı olarak duruyordu.Eşinizle siz, şirketinizden geçici onay alıp anneniz ve kayınvalidenizin olduğu şehre gelmiştiniz.
Eşiniz, görümceniz ve kayınvalideniz garip bir tutum içindeler.
Önceki konunuza en son
"Dünyanın binbir türlü hali var. Eşiniz bir kaç ay eve gelemese; yetişkin bir kadın olmanıza rağmen, kayınvalidenizin evinde kalmaya mecbur mu edileceksiniz ? Çocuğunuz doğunca ne olacak ? Onların izni olmadan çocuğunuzla nefes alabilecek misiniz ?
Allah gecinden versin; eşinize bir şey olsa, bir ömür eş ailesiyle mi yaşayacaksınız ?Tehlikenin farkına varın, geç olmadan kendi alanınıza ve haklarınıza sahip çıkın." yazmıştım.
Şimdi ise ;
Bu saçma düzen evliliğinizin de sonunu getirecek. Bebeğiniz için beklenen tahmini doğum zamanı 29 Ekim. Atlayın bir uçağa; dönün İstanbul'daki evinize. Diyorum. Geç olmadan çıkın o evden ve şehirden.
Geldi mi eşin? Ne dedin?Hemde nasıl. Zaten ne zaman pembe yalan söyliyim desem hiç olmayacak şeyler buluyor beni ve kendimi böyle riskin içinde buluyorum
O Allah'ın emri. Tek tesellim o zaman kendi duzenimize geçmiş olcaz herkesin evi ayrı olcak ama yine de karışcak
34 yaşındayım. Uçuş görevlisi olduğum için hamileyken çalışmama şirket izin vermiyor yere de çekmiyorlar sağolsunlar iyice bunaliyorum bende. Annem olsa sıkıntı olmicakti annem yok kardesimde gidince tek kaldım tek kalmamı olay haline getiriyorlar.
Aynen öyle. Birde bizimkiler eşimin ailesine göre gerçekten süper rahat insanlar ve kv en çok şu durumumda bu rahatlıktan hazetmeyip annemin bana bakabilecegine inanmıyor gidicem diyince yüzü gözü yamuluyor yanıma yemek vermeye falan kalkıyor
Küsmekten korkmayın kocan korksun küsmekten doğunca sen daha çok konu açarsım bu pasiflikle kusura bakmaYalan mı soylemen lazımdı der bende başka seçenek bırakmadınız derim sonrası zaten rahat olmadığım bir ortamda tek motivem eşimin varligiyken haftalarca küslük şeklinde devam eder. Tam hay dilimi eşek arısı sokaydi durumundayim
Kaç yaşında kadınsınız , neden atlayıp kendi evinize gitmiyorsunuz ?
“Evimde kalmak istiyorum.” demek bulaşa zor olmamalı.
Alt tarafı hamilesiniz , bakıma muhtaç hasta değilsiniz.
Sürekli aynı sebeplerden dolayı açtığınız son konular.
Siz evinize dönmezseniz daha cooookkkk böyle konular açarsınız .
Hamilesiniz farkındasınız dimiKorktuğum olmadı çok şükür atlattımyaşla başla alakası yok bazı şeylerin. Şu an bir mecburiyetin içindeyim eve dönmem çözüm değil çünkü gittiğim yere gelirler. Evimin olduğu yerde hiç yakinimiz yok o büyük sıkıntı. Eşimde iş icin hep uzağa gittiğinden hep yalnız kalmış oluyorum ona kendi annem bile razı değil kaynanayi geçtim. Normalde iş sebebiyle zorla durdugumuz bi şehirde evimiz. Kimsemiz yok sevemedik vs. Şu an ikimizinde tüm yakınlarının neredeyse sülalesinin olduğu doğup buyudugumuz sehirdeyiz. Abartılı baskıları olmasa yada en azından evimi buraya getirip kendi duzenimde olabilirsem bu kadar olmicam onun içinde 2-3 ayım kaldı dişimi sıkmam gereken
Hamilesiniz farkındasınız dimi
Riskli bir hamilelik mi geçiriyorsunuz?Korktuğum olmadı çok şükür atlattımyaşla başla alakası yok bazı şeylerin. Şu an bir mecburiyetin içindeyim eve dönmem çözüm değil çünkü gittiğim yere gelirler. Evimin olduğu yerde hiç yakinimiz yok o büyük sıkıntı. Eşimde iş icin hep uzağa gittiğinden hep yalnız kalmış oluyorum ona kendi annem bile razı değil kaynanayi geçtim. Normalde iş sebebiyle zorla durdugumuz bi şehirde evimiz. Kimsemiz yok sevemedik vs. Şu an ikimizinde tüm yakınlarının neredeyse sülalesinin olduğu doğup buyudugumuz sehirdeyiz. Abartılı baskıları olmasa yada en azından evimi buraya getirip kendi duzenimde olabilirsem bu kadar olmicam onun içinde 2-3 ayım kaldı dişimi sıkmam gereken
Bundan rahatsız olacağınıza gülerek anlatıyorsunuz. Kayınvalideniz neden annenizin bu kadar yetersiz/gamsız olduğunu düşünüyor? Gerçekten öyle bir kadın mı, gitseniz iyi bakmaz mı size? Anneme böyle bir muamele yapılsa hakaret kabul ederim ben, kadın aç mı bırakacak sizi hamile halinizle? Ne münasebet yanına yemek vermeler falan.Aynen öyle. Birde bizimkiler eşimin ailesine göre gerçekten süper rahat insanlar ve kv en çok şu durumumda bu rahatlıktan hazetmeyip annemin bana bakabilecegine inanmıyor gidicem diyince yüzü gözü yamuluyor yanıma yemek vermeye falan kalkıyor
eve dönmem çözüm değil çünkü gittiğim yere gelirler.
Siz birilerinin rızasıyla yaşamaya alışmışsınız oEşimde iş icin hep uzağa gittiğinden hep yalnız kalmış oluyorum ona kendi annem bile razı değil kaynanayi geçtim.
Tabikide rahatsızım bunu vurgulamak için gülüyorum zaten. Annem evet malesef gamsız bir kadın. Çoğu zaman evine geldigimde sadece makarna oluyor yada yemek olmadığı bile oluyor. Yasak olan şeyleri bile amaaan ye gitsin,iç gitsin moduna girebiliyor. Bazen hamile olduğumu unuttugunu falan düşünüyorum. Kv de tam tersi. Sürekli süt içtin mi,meyve getireyim mi,öğlen öğünü yemedin sanki ne yapayım modunda. Dıştan bakınca iyi gibi belki çoğu insan için ama boğdu artık. Hayatımda hiç orta yok malesefBundan rahatsız olacağınıza gülerek anlatıyorsunuz. Kayınvalideniz neden annenizin bu kadar yetersiz/gamsız olduğunu düşünüyor? Gerçekten öyle bir kadın mı, gitseniz iyi bakmaz mı size? Anneme böyle bir muamele yapılsa hakaret kabul ederim ben, kadın aç mı bırakacak sizi hamile halinizle? Ne münasebet yanına yemek vermeler falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?