- Konu Sahibi AYLINNN7677
-
deli deli aşık olsan ne olacak yaşayacağın hayal kırıklığı çoook daha büyük olacak arkadaşım
hayırlısını dile hep, herşeyin hayırlısı olsun hakkında
kaderden ötesi yok ama unutmaki herkes kendi kaderini kendi çizer
aynen öle tşkler canım
1.ERKEK....
marmaristen eski nişanlım..bundan 8 sene evvel nişanlandık..2 sene nişanlı kalıp ayrıldık...
ailemin vasıtasıylan tanıştık..ama olmadı uzaktı annemden...sonra aileme soğuktu biraz.aslında aşka sevdam yuzumden ayrıldık bunlar manzerretti..illaki aşık olmam lazım deli gibi...olur dedim onlan ama olmadı..ve ayrıldık..bu son 2 seneden beri beni akrabalarımdan sormuş.evlenmediğimi öğrenmiş ve tekrar olmak istiyor...anemle konuşmuş gecen..ve hiç evlenmemiş....
nisanın ortalarında subayla tanışacağım..baktım yok elektrık..eski nişanlıma döncem çünkü huyunusuyunu bildiğim tek insan..napıyımmmm
Sonunda insanı böyle çileden çıkarıyorlar değil mi :roflol:
Ben de önce aşık olduğum kişiye "2 sene içinde evlenicem" lafını kanıtlamak için biriyle çıktım, olmadı.
Sonra evlenip de bana da "hadi evlen, hadi evlen" baskısı yapan arkadaşlarımı mutlu etmek için tanıştırdıkları herkesle tanışıp başarıyla bahane buldum, olmadı.
Sonunda dedim ki kendime "kızım bu işler sana göre değil, benim evleneceğim kişiye aşık olmam lazım."
Şimdi sen mutlu ben mutlu, tanışmıyor muyum, tanışıyorum, kriterlere uygun mu, uygun,
Gerisi ona kalmış, hissettirsin adrenalin, seratonin vs salgılattırabileceğini
Kimse de bu baskılarla evlenmek zorunda değil, baskılar ömür boyu bitmez,
Evlen... Çocuk yap... İkinciyi yap, kardeş lazım... Kocanın maaşı ne kadar... Ev alın... Bak bilmem kimin kızına, kocası altına araba almış... Çocuğa az yediriyosun, bak bilmem kimin çocuğuna... Çocuğu o okula gönderme, şu okula gönder...
Sonra başa sarar bu sefer çocuklar için kaydirigubbakcemile3
Sizinki ne zaman evleniyor...
[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?