- Konu Sahibi AYLINNN7677
-
Arkadaşlar..
Artık tıkanıp kaldım...Önüme uzanan yollarda yuruyemiyorum...Oysa şimdi çok mutluyum herşeyim var..Eksik olan bişeyim yok..Özgürlüğüm..Ailem...İşim....vs.....
Ama 30 dan sonra yoluma bir gök taşı düştü...Elimdekiler elimi yakıyor...Bu göktaşı evlilik evlilik........
Artık annemin arkadaşları aralarında iddaya girmeye başladılar...Benim bulduğumla evleneck..Kuzenlerim arkadaşlarım..Bak çocuk yapamıcaksın zor olcak doğum yapman...
Aldatılan,eşinden şiddet gören,maddi olarak eziyet çeken arkadaşlarım,akrabalarım.Ay evlen ama yeterki evlen olmazsa boşan.secici olma..falan filan akıllar..
ANNEM bak sen varsın bana bakıyorsn sahip çıkıyoruz birbirimize...Peki benden sonra yapayanlızkalcaksın...(Ah anne ya bakalım evlenince çocuğum olcak mı,hadi oldu bakalım hayırlı evlatmı olcak bizler gibi)
Çoğunuz bana belki bu senin hayatın ben olsam etkilenmem tınnn derimmm
Bende etkilenmiyorum...ama daralıyorum...laflar sözler...varmı biri kız demelerdennn..
Yani kurtuluş erkek mi...hayat erkek mi..TAmam seversen tabiki hayatta erkek,nefeste...
ama illaki öle erkek değil işte...
Ve ben artık aşkı aramaktan vazgeçtim..hayata yenildim...ve bir karar verip Allahın izniylen evlencem...Sizlerden isteğim şu şekilde akıl.evliliğe yakın olan erkek için bana yol göstermeniz..Diceniz bana senin aklın fikrin yokmu..karar senin bizmi evlencez...Yok öle bşey tecrubelerinizi fener yapıcam..ve o fikirle yola çıkıcam..
şimdi gelelim elimdekilere arkadaşlar..ya var ya halime gülüyorum..çevremdeikiler bana erkek olsun camurdan olsun diyorlar...ama sizler öle düşücede olamazsınız zaten....
2.ERKEK....Geçmiş konularda yazmıştım..kız çocuğu vardı...kızı çok sevdiğimden dolayı adamı istemiştim..ama adam 1 değil iki kere evlenmişti...ve benden saklamıştı...ve çok evlenmek istiyor..ailesi çok iyi ama..çocuğa karşı tıkım ben...geçmiş yazdıklaımdada var zaten hikayem...
3.ERKEK kuzenim gecen beni aradı çıkmayı değil evlenmeyi düşünen biri var dedi.ankarada subaymış..facete resimlerine baktım fena değil hoş çocuk..mesleğide var..ama tanımıyorum huyu suyu ne..çapkın mı huylumu huysuz mu..içki içermi?kısaca sıfır bir insan...ama niyeti görücü usuluylen olcak...
Arkadaşlar..
Artık tıkanıp kaldım...Önüme uzanan yollarda yuruyemiyorum...Oysa şimdi çok mutluyum herşeyim var..Eksik olan bişeyim yok..Özgürlüğüm..Ailem...ışim....vs.....
Ama 30 dan sonra yoluma bir gök taşı düştü...Elimdekiler elimi yakıyor...Bu göktaşı evlilik evlilik........
Artık annemin arkadaşları aralarında iddaya girmeye başladılar...Benim bulduğumla evleneck..Kuzenlerim arkadaşlarım..Bak çocuk yapamıcaksın zor olcak doğum yapman...
Aldatılan,eşinden şiddet gören,maddi olarak eziyet çeken arkadaşlarım,akrabalarım.Ay evlen ama yeterki evlen olmazsa boşan.secici olma..falan filan akıllar..
ANNEM bak sen varsın bana bakıyorsn sahip çıkıyoruz birbirimize...Peki benden sonra yapayanlızkalcaksın...(Ah anne ya bakalım evlenince çocuğum olcak mı,hadi oldu bakalım hayırlı evlatmı olcak bizler gibi)
Çoğunuz bana belki bu senin hayatın ben olsam etkilenmem tınnn derimmm
Bende etkilenmiyorum...ama daralıyorum...laflar sözler...varmı biri kız demelerdennn..
Yani kurtuluş erkek mi...hayat erkek mi..TAmam seversen tabiki hayatta erkek,nefeste...
ama illaki öle erkek değil işte...
Ve ben artık aşkı aramaktan vazgeçtim..hayata yenildim...ve bir karar verip Allahın izniylen evlencem...Sizlerden isteğim şu şekilde akıl.evliliğe yakın olan erkek için bana yol göstermeniz..Diceniz bana senin aklın fikrin yokmu..karar senin bizmi evlencez...Yok öle bşey tecrubelerinizi fener yapıcam..ve o fikirle yola çıkıcam..
şimdi gelelim elimdekilere arkadaşlar..ya var ya halime gülüyorum..çevremdeikiler bana erkek olsun camurdan olsun diyorlar...ama sizler öle düşücede olamazsınız zaten....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?