Mecburum evliliğe

AYLINNN7677

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2009
478
0
0
43
İstanbul
Arkadaşlar..

Artık tıkanıp kaldım...Önüme uzanan yollarda yuruyemiyorum...Oysa şimdi çok mutluyum herşeyim var..Eksik olan bişeyim yok..Özgürlüğüm..Ailem...İşim....vs.....

Ama 30 dan sonra yoluma bir gök taşı düştü...Elimdekiler elimi yakıyor...Bu göktaşı evlilik evlilik........

Artık annemin arkadaşları aralarında iddaya girmeye başladılar...Benim bulduğumla evleneck..Kuzenlerim arkadaşlarım..Bak çocuk yapamıcaksın zor olcak doğum yapman...
Aldatılan,eşinden şiddet gören,maddi olarak eziyet çeken arkadaşlarım,akrabalarım.Ay evlen ama yeterki evlen olmazsa boşan.secici olma..falan filan akıllar..

ANNEM bak sen varsın bana bakıyorsn sahip çıkıyoruz birbirimize...Peki benden sonra yapayanlızkalcaksın...(Ah anne ya bakalım evlenince çocuğum olcak mı,hadi oldu bakalım hayırlı evlatmı olcak bizler gibi)

Çoğunuz bana belki bu senin hayatın ben olsam etkilenmem tınnn derimmm

Bende etkilenmiyorum...ama daralıyorum...laflar sözler...varmı biri kız demelerdennn..

Yani kurtuluş erkek mi...hayat erkek mi..TAmam seversen tabiki hayatta erkek,nefeste...
ama illaki öle erkek değil işte...

Ve ben artık aşkı aramaktan vazgeçtim..hayata yenildim...ve bir karar verip Allahın izniylen evlencem...Sizlerden isteğim şu şekilde akıl.evliliğe yakın olan erkek için bana yol göstermeniz..Diceniz bana senin aklın fikrin yokmu..karar senin bizmi evlencez...Yok öle bşey tecrubelerinizi fener yapıcam..ve o fikirle yola çıkıcam..

şimdi gelelim elimdekilere arkadaşlar..ya var ya halime gülüyorum..çevremdeikiler bana erkek olsun camurdan olsun diyorlar...ama sizler öle düşücede olamazsınız zaten....

o ne demek allah aşkına? boşan demek fikir vermek mi yani? bu seferde "aa boşandın sen, dulsun" derler. ne kadar meraklı bir toplumuz yaftalamaya..
valla arkadaşım bunun bir yolu var mı bilemiyorum. benim de ailemde bekar var, "iyi ki evlenmemişim" der hep. "mutsuz evlilikten" iyidir "mutlu bekarlık"..
ne kadar yıprandığını anlayabiliyorum, allah sabır versin.. "erkek olsun çamurdan olsun" derler ya, erkeklerin de çoğu çamurdan zaten.. allah hakkında hayırlısını nasip etsin..

1.ERKEK....

marmaristen eski nişanlım..bundan 8 sene evvel nişanlandık..2 sene nişanlı kalıp ayrıldık...
ailemin vasıtasıylan tanıştık..ama olmadı uzaktı annemden...sonra aileme soğuktu biraz.aslında aşka sevdam yuzumden ayrıldık bunlar manzerretti..illaki aşık olmam lazım deli gibi...olur dedim onlan ama olmadı..ve ayrıldık..bu son 2 seneden beri beni akrabalarımdan sormuş.evlenmediğimi öğrenmiş ve tekrar olmak istiyor...anemle konuşmuş gecen..ve hiç evlenmemiş....

2.ERKEK....Geçmiş konularda yazmıştım..kız çocuğu vardı...kızı çok sevdiğimden dolayı adamı istemiştim..ama adam 1 değil iki kere evlenmişti...ve benden saklamıştı...ve çok evlenmek istiyor..ailesi çok iyi ama..çocuğa karşı tıkım ben...geçmiş yazdıklaımdada var zaten hikayem...

aman sakın ha, bence sil bunu seçeneklerden koşarak uzaklaş:hulya:

3.ERKEK kuzenim gecen beni aradı çıkmayı değil evlenmeyi düşünen biri var dedi.ankarada subaymış..facete resimlerine baktım fena değil hoş çocuk..mesleğide var..ama tanımıyorum huyu suyu ne..çapkın mı huylumu huysuz mu..içki içermi?kısaca sıfır bir insan...ama niyeti görücü usuluylen olcak...

4.erkek

hayalimin erkeği...beni aldatmıcak...yalanı olmucak...sorumluluk sahibi...insancıl...az sinirli...inançlı...aileye saygılı...yanıma yakışacak biri....

ışte ben buna aşık olabilirm...

ya varmı böle biri...??

tabiki yok...başta böle ama evlilikte anında değişim....

offf offfff

yorumlarınızı bekliyorum kızlar...saçma bişey yaptığım ama benim bu yaz evlenmem lazımmmmmmm..

millet derdimden kurtulsunnn((

1. numero diyorum, KK anketleri gibi oldukaydirigubbakcemile3
illa birini seçcem diyosan, bu adamla evlen diyeceğim, demekki hala unutmamış seni, o senin dediğin gibi deli gibi aşık olmalar falan zaten bi yanılsama ve deli gibi aşık olup evlensen bile o duygular zaten geçiyor geçici yani, ama bu adamla sonuçta nişanlanmışsın ve ayrılıkta adamla alakasız konular yüzünden olmuş, çirkin bi ayrılış olmadıysa aranızda neden tekrar beraber olamayasınız ki

Son düzenleme:
Evlilik erkeği kurtuluş olarak görmek değil ki..
Siz zaten ayakları üstünde duran bir kadınsız anladığım kadarıyla..
Mesele mutlu olmak..
Subayla ve eski nişanlıyla görüşün,belki kıpırtılar oluşur..

kast portfüyünden manken bakar gibi, face den koca mı bakılır canımkaydirigubbakcemile3

ama tanışcaz bi kaç ay bakcam diyosan olabilir, tanımadan, içine sinmeden olmaz tabii ki:hulya:

1 numara yabancıya gitmezsin kaydirigubbakcemile3

şaka bir yana en azından tanıdığın biri

Son düzenleme:
Ben 4 numara diyorum..''Eyvah evde kaldım!'' ya da ''Çocuğum olmayacak!'' diye evlenilmez..Allah ne zaman yazdıysa o zaman..Kısmetin bir yerlerde seni bekliyordur mutlaka..Birilerinin ağzını kapatmak için kendi hayatını mahvetmemelisin..Kim ne derse desin,sen O'nu beklemeye devam et..

Pire için yorgan yakmak deyimi bu olsa gerek...
Birşey merak ettim nezamandan beri başkaların söyledikleriyle yaşar olduk...
Önemli olan sensin senin ne düşündüğün...
Evet ileride ailen veya arkadaşların olmayabilir yanında..
Ama kendi kararlarını önemsediğin mutlu bir hayatın olacak bunu hesaba kattınmı...
Herşeye rağmen kendi seçimim diyebileceksin..Bakarsın 40'ından sonra mutlu olabileceğin biri cıkar karşına hayat süprizlerle dolu değilmi..?
Herkes herşey söyleyebilir,Herkes senden farklı şeyler de isteyebilir..
Ama hiç kimse senin ne hissettiğini anlayamaz..

Herşey gönlünce olsun..

Son düzenleme:
Evlilik istediğinden eminmisin?
Sen sadece baskılar sebebiyle evlenmek istiyorsun..
Yaşın 30..sanki 50 gibi konuşuorsun..
Aday alternatiflerinden 1. ve 2.yi kesinlikle geç..3.aday senin hayalin olan erkekte olabilir pekala..
Tanışırsan,değerlendirmiş olursun..Görücü usulüne girip girmediği tartışılır.
Ama evlilik sana soğuk ve uazk geliyorsa,evlenmiş olmak için evlenme..
O zaman başın göğe ermiycek merak etme..
Evliliğinde sorun yaşarsan,o teşvik edenler sana kol kanat mı gerecekler sanıyorsun?..Ailen dışında, herkes hiçbirşey yapmaz...

Erkekleri tanımak gerçekten çok zor sağ gösterip soldan çakıveriyorlar. Bizim 7 yıllık ilişkimizden sonra evlendik 3 yıldır da evliyiz ama evlenmeden önce eşim üzerime titrerdi hayatında benden daha önemli birşey olmadığını söylerdi ve bunu ispatladı o zamanlar :) beni ailesine tercih etti ailesine sırt çevirerek benimle evlendi falan ama evlendikten sonra 180 derece bir değişimle tam bir maço erkek umursamaz tavırlar içerisine girdi 7 yıl öyle bir adam son 3 yıl böyle bir adam bende bocalıyorum :))))

2 numarayı kafadan eledim ben.
eski nişanlı ve subay olanı düşünebilirsin.
sadece çevre baskısı yüzünden evlilik olmaz biliyorsun di mi
bana sen de istiyorsun gibi geldi.
ancak alternatifler çok içi açıcı gelmediğinden bi kararsızlık yaşıyorsun
yani kötünün iyisini seçeyim durumu

ben subayı diyorum......eski nişanlı adı ustunde eski ve üzerinden zaman geçmiş.o eski duyguları bulabilecekmisiniz.
yada herşey eskisi gibi olucakmı?
belki başlarda özlem hasret derken eski o anları yakalayabilirsiniz ama zamanla kaybededebilirsiniz
en iyisi eskiyle ugraşana kadar yeni birini tanıyım.
madem evlenmek isteyen biri......subayı kaçırma bence

bide erkek olsunda çamurdan olsun lafı hoş degil....öyle çamurdan erkekler her an toza dönüp toz bulutu olabilirler..
birde şu var birileri sana evlen diye baskı yapıyor diye kendini mebur hissedipte evlenme zaten senın kaderinde evlilik varsa er geç yaşarsın tanıdıgın yada tanımadıgın biriyle
yeterki hayırlısını iste rabbimden.....sonunda pişman olmuyacagın biri olsun
iyi düşün iyi karar ver....

Bence hiçbirini düşünme. Evlilik zaten - bana göre- acık zor iş. Bir de sevmediğin birisile evlenip işleri zorlaştırma.

ay ben 1 yazcaktım yanlışlıkla 2 yazmışım, kartalyuvası alıntımı editle sende 2 yi 1 yapkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…