günaydın hatunlar
herkese güzel hafta sonu diliyorum hava çok güzel balkonlarımı yıkıcam temizlik yapıp oğluşla parka gitcek sahilde dün kum oynamasına izin vercem demiştim sürekli hatırlatıyor öptüm akşama uğrarım
Günaydın hanımlar...nasılsınız iyi bir hafta olsun hepimize ... kızlar birazdan doktor randevum var saat 10 da evden çıkmam lazım..bugün kulaklarım yıkanacak,inşallah gliserin işe yaramıştır (yaramamışsa yıkamıyorlarmış) daha sonra ölçüm testi yapılıyormuş..kızlar bana dua edin emi çokk korkuyorum:18::18::18:
perşembeden beri uğultuyla yaşıyorum ne zormuş yaaakşam sinirimden ağlıcam eşim televizyonun sesini son ses açıyor banamısın demiyorum benden hariç herkes delirdi evde
inşallah bugün yıkanırda kulaklarımbende rahatlarım evdekilerde
işte böyle kızlar gelince görüşürüz
Günaydın hanımlar...nasılsınız iyi bir hafta olsun hepimize ... kızlar birazdan doktor randevum var saat 10 da evden çıkmam lazım..bugün kulaklarım yıkanacak,inşallah gliserin işe yaramıştır (yaramamışsa yıkamıyorlarmış) daha sonra ölçüm testi yapılıyormuş..kızlar bana dua edin emi çokk korkuyorum:18::18::18:
perşembeden beri uğultuyla yaşıyorum ne zormuş yaaakşam sinirimden ağlıcam eşim televizyonun sesini son ses açıyor banamısın demiyorum benden hariç herkes delirdi evde
inşallah bugün yıkanırda kulaklarımbende rahatlarım evdekilerde
işte böyle kızlar gelince görüşürüz
Günaydıııııııııııııııııııııııın :))
Canım geçmiş olsun. Aynı sorun bende de vardı gliserin iyi geliyo. Ve benimkinde kötü bişey çıkmamıştı.
İnşallah sende çıkmaz
sağol canım ..hoşgeldin..sol kulağımı yıkadılar ama ben sağ kulağımada gliserin damlatmıştım sağ kulağım uğulduyor , tıkalı gibi (gliserinden kaynaklıymış)bildiğin bir çözüm var mı tatlım..çok rahatsız oluyorum geçmiyor....
meleğim geçmiş olsun inş güzel haberlerle gelirsin
günaydın. nerde kaldın yaa? hadi cabuk gel sana anlatcaklarım var.
Günaydıııııııııııııııııııııııın :))
Doktora sorsaydın canım sağ kulağımdanda rahatsızım diye.
Ben gittim ikiside uğulduyo demiştim.
1 hafta öncedende gliserin damlattım 2snide temizlemişlerdi.
Bide sağ kulağının üstüne yat belki akar geçer uğultu
İlk damlattığımda benimde çok kötü oluyodu sakız çiğnemeyi dene bide
demezmiyim dedim ablacım.....ama yok doktor sadece sol kulağım yıkanacak yazmışdedim uğulduyor..doktor ben sana sağ kulağına damlat dediğimi hatırlamıyorum deyince sinir oldum uzatmadım:26::26:
denerimde evde sakız yokçocukları kandırmam lazım markete gitmeleri için
hoşgeldin sevalim..nasılsın ablacım..ama sen böyle slm verip kaçıyorsun olmaz ki böyle gelde sohbet edelim....
Bu arada günaydınlaaar herkeseee
Bu arada günaydınlaaar herkeseee
günaydın fıstıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?