Meleğin 60 Kilo olma Günlüğü(Dostane sohbetler)

günaydın hatunlar

herkese güzel hafta sonu diliyorum hava çok güzel balkonlarımı yıkıcam temizlik yapıp oğluşla parka gitcek sahilde dün kum oynamasına izin vercem demiştim sürekli hatırlatıyor öptüm akşama uğrarım

iyi pazarlar çıtır hanımlar......:119::119::119::119::119::119::119:güzel bir hafta sonu güzel bir tatil günü...geç yapılmış bir kahvaltı ...hala çay keyfi...vs vs....işlerim var çok değil ama..... bugün biraz gezelim diyorum ailecek...yürüyüş falan alışveriş gelince görüşürüz kızçeler...sizleri seviyorum.......:

:124::124::124::124::124::124:

Son düzenleme:

günaydın canım..iyi pazarlar...kolay gelsin ..oğlunla beraber sende kum oyna bence beraber oynayın

bazen çocukluğa dönmek iyi oluyor...

Günaydın hanımlar...nasılsınız iyi bir hafta olsun hepimize ...kızlar birazdan doktor randevum var saat 10 da evden çıkmam lazım..bugün kulaklarım yıkanacak,inşallah gliserin işe yaramıştır (yaramamışsa yıkamıyorlarmış)daha sonra ölçüm testi yapılıyormuş..kızlar bana dua edin emi çokk korkuyorum:18::18::18:

perşembeden beri uğultuyla yaşıyorum ne zormuş yaaakşam sinirimden ağlıcam eşim televizyonun sesini son ses açıyor banamısın demiyorum benden hariç herkes delirdi evde

inşallah bugün yıkanırda kulaklarım bende rahatlarım evdekilerde

işte böyle kızlar gelince görüşürüz

meleğim geçmiş olsun inş güzel haberlerle gelirsin

günaydın. nerde kaldın yaa? hadi cabuk gel sana anlatcaklarım var.

Canım geçmiş olsun. Aynı sorun bende de vardı gliserin iyi geliyo. Ve benimkinde kötü bişey çıkmamıştı.
İnşallah sende çıkmaz

Canım geçmiş olsun. Aynı sorun bende de vardı gliserin iyi geliyo. Ve benimkinde kötü bişey çıkmamıştı.
İnşallah sende çıkmaz

sağol canım ..hoşgeldin..sol kulağımı yıkadılar ama ben sağ kulağımada gliserin damlatmıştım sağ kulağım uğulduyor , tıkalı gibi (gliserinden kaynaklıymış)bildiğin bir çözüm var mı tatlım..çok rahatsız oluyorum geçmiyor....

Doktora sorsaydın canım sağ kulağımdanda rahatsızım diye.
Ben gittim ikiside uğulduyo demiştim.
1 hafta öncedende gliserin damlattım 2snide temizlemişlerdi.
Bide sağ kulağının üstüne yat belki akar geçer uğultu

meleğim geçmiş olsun inş güzel haberlerle gelirsin

geldim tatlım..bir sorun yokmuş çok şükür.....

günaydın. nerde kaldın yaa? hadi cabuk gel sana anlatcaklarım var.

geldim tatlım..ama sen yoksun.....

Günaydıııııııııııııııııııııııın :))

hoşgeldin sevalim..nasılsın ablacım..ama sen böyle slm verip kaçıyorsun olmaz ki böyle gelde sohbet edelim....

demezmiyim dedim ablacım.....ama yok doktor sadece sol kulağım yıkanacak yazmışdedim uğulduyor..doktor ben sana sağ kulağına damlat dediğimi hatırlamıyorum deyince sinir oldum uzatmadım:26::26:

İlk damlattığımda benimde çok kötü oluyodu sakız çiğnemeyi dene bide

denerimde evde sakız yok çocukları kandırmam lazım markete gitmeleri için

Doktorunuzun açıkca iyi bi doktor değil. Diğerinide baksa yıkasa nolurduuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…