- Konu Sahibi MeLeZGuZeL
-
Çok teşekkür ederim tatlım hepimizin inşallahÇok güzellermiş canım çok beğendim Allah mutluluğunuzu daim etsin
English Home ürünlerine bende bayılıyorum. Her avm ye gittiğimde mutlaka geziyorum ama hiçbişey alamadım ordan henüz
Teşekkür ederimmçerezliklerine bayıldım güle güle kullan:)
boşuna melezin güzelleri dememişsiin çok güzeller gerçekten:)
sen de benim gibi pembe hastasısın
son aldıkların english home cicileri özellikle çerezlik çok tatlııı
Evim.netten bugün sipariş verdim, umarım ürünler sorunsuz gelir içime siner
Aşkım pembeden şikayetçi gerçi ama mutfak ve banyo pembiş olcak kusura bakmasın
Eki Görüntüle 929893 Eki Görüntüle 929894
Eki Görüntüle 929896 Eki Görüntüle 929898
Eki Görüntüle 929900
Eveett zevklerimiz aynı canım topigini sürekli takip ediyorum çok beğeniyorumHerşeyin harika canım bayıldım tam benlik hihii
Çok teşekkür ederim hevesim kursağımda kalır diye çok korkuyordum rahatladım tatlım:)Ben çeyizimin neredeyse yarısını evim netten aldım.Hepsin de de çok şükür problemsiz elime ulaştı hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Çok teşekkür ederimmm :*Canim ceyizlerin cok guzel gule gule kullan hepsini
Teşekkür ederim inşallah :))Allah mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin hepsi çok güzeller:)
Teşekkür ederim güzelim daha da güzelleri tüm isteyenlerin olsun :)Çok güzeller canım aşkla huzurla kullan inşallah pembiş pembiş çok şirinler
Teşekkür ederimm tabi ki seve seve paylasirim kampanyalarıbende bir çeyiz hazırlayan gelin adayı olarak bayıldım bempe beyaz kombinesine bayılıorum özellikle gül desenlilere . güle güle kullan canım eğer ki indirimli güzel bişi olursa mesajını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?