Melez'in Güzellerii :)))

hepside pek şekermiş çerezliklerin de engish home serinde aşkla ve sevdiğinle kullan inşALLAH

Çok şekermiş tatlım aldıkların pembiş pembiş aşkla kullan inşaAllahh

Bir süredir alışveriş diyeti yapıp para biriktiriyordum ama Carrefour da Romans çay setini görünce dayanamadımmm, 1 set 1 de şekerlik aldım daha önce çiçekli seti almama rağmen

Kütahya Porselen'in tekli tabakları vardı bir kaç renk olarak; pembesinin kase, çukur tabak ve servis tabağından 6 şar tane aldım

Resimler alıntıdır

Mısır canavarı olduğum için bir ısırık alasım geliyor görünce

Eki Görüntüle 964982

Canım aldıklarının hepsine bayıldım Güle güle kullanmak nasip olsun inşallah, yalnız o mısıra dikkat et bende de var şuan kullanıyorum baya keskin aman dikkat et ellerine

Canım aldıklarının hepsine bayıldım Güle güle kullanmak nasip olsun inşallah, yalnız o mısıra dikkat et bende de var şuan kullanıyorum baya keskin aman dikkat et ellerine

Güzelim teşekkür ederimmm hepimize inşallah Haklısın canım baya keskındı plastık korumasını çıkarmaya cesaret edemedim ben de :18:

Bugünkü English Home ziyaretimden inciler

Çift kişilik kalmamıştı malesef,, 2 tane tek kişilik misafir yorganı
Eki Görüntüle 1009083

2 tane yastık

Aslında ufağından istiyordum ama bulmaktan umudumu kesip bunu bulmuşken kaçırmayayım dedim
Eki Görüntüle 1009098

Yeni sezon çok cici havlular vardı ama henüz çok pahalı oldukları için dokunmadım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…