- Konu Sahibi MeLeZGuZeL
-
çok şeker şeyler almışsın canımm..mutlulukla kullanın
Bende çeyiz diziyorum bu tarzdan gidicem çok hoşuma gitti paylaşım için saol canm
Hepsi çok cici tarzını beğendim güle güle mutlu mutlu kullanın inşallah :103:
Teşekkürr ederimmm
Rica ederimm canım beğenmene sevindim en cicileri senin olsun inşallahEvin her yerinde bu tarzı kullanmak istiyodum ama sözlüm isyanlarda olduğu için sadece mutfak ve yatak odasında kullanabilicem ben malesef
inş. tatlışım çok saol.. hahahahaynen valla benimki de krize girer böyle evin heryerini şirin görürse başımın etini yer :99:
mutfak ve yatak odası mantıklı seçimler olmuş güle güle oturun canım
Tekrarrr teşekkür ederimm güzelim
Hepsi aynı ki zatenn kuş çiçek böcek gördüler mi hemen çamur yapıyorlarGeçenlerde zorla mağazaya soktum benimkini, çiçekli bir yemek takımı gösterdim koskaca adam başladı "Aşkıımmmmmm hayııırrrr yaaaaaaaa nooolllurrrrr" diye
Allah seniii bu zulum yapılırmı hiç bir eş'e çiçek böcekmiş iyi ki kıyamet kopmadı bizi hayal ettim bian o çiçekleri yedirirdi belki de bana ooof off ah şu erkekleer ama ne olursa olsun sonunda kabul ediyorlar bizi kırmamak için en önemlisi de bu değil mi gerisi boş
Kesinlikle haklısın iki naz bir trip tamamdırrr
Bu tarz çeyiz yapan arkadaşlar var ben çoğu aldığımı onlardan görüp beğendim,aynısını ya da yakın modellerini aldım.
Her zaman yardımcı oluruz beğendiğin ya da istediğim bir şey olursa
canım son zamanlarda aldıklarını güle güle kullan maşallah bayağı birşey almışsın
Saol tatlımmmmYemek takımı, tencere takımı vs büyük parçaları yer olmadığı için sona bıraktım çeyiz seti olarak alırım diye, ufak tefek şeyleri de param oldukça alıyorum
Canim herseyin cok tatli guzel gunlerde kullan :)
Güral Selen çay seti ve su bardakları aldımmmm sonundaaaaBu Carrefour da maşallah tüm seriler vardı dantelli, doğa serisi, gelincik, nazar boncuklu vs hepsinden vardı ama kendimi tuttummm
Eki Görüntüle 953322
Ayy çok tatlı güle güle kllan yaaaaaaaGüral Selen çay seti ve su bardakları aldımmmm sonundaaaaBu Carrefour da maşallah tüm seriler vardı dantelli, doğa serisi, gelincik, nazar boncuklu vs hepsinden vardı ama kendimi tuttummm
Eki Görüntüle 953322
canım iyi ki bu seti almışsın diğerinden daha güzel bence demek kısmetinde bu varmış. çok kibar güle güle kullan
Ayy çok tatlı güle güle kllan yaaaaaaa
canım senin çeyizlerini gerçekten çok beğeniyorum güzel güle kullan hepsini:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?