Melez'in Güzellerii :)))

Bende çeyiz diziyorum bu tarzdan gidicem çok hoşuma gitti paylaşım için saol canm
Hepsi çok cici tarzını beğendim güle güle mutlu mutlu kullanın inşallah :103:

çok şeker şeyler almışsın canımm..mutlulukla kullanın

Teşekkürr ederimmm

Bende çeyiz diziyorum bu tarzdan gidicem çok hoşuma gitti paylaşım için saol canm
Hepsi çok cici tarzını beğendim güle güle mutlu mutlu kullanın inşallah :103:

Rica ederimm canım beğenmene sevindim en cicileri senin olsun inşallah Evin her yerinde bu tarzı kullanmak istiyodum ama sözlüm isyanlarda olduğu için sadece mutfak ve yatak odasında kullanabilicem ben malesef

inş. tatlışım çok saol.. hahahah aynen valla benimki de krize girer böyle evin heryerini şirin görürse başımın etini yer :99:
mutfak ve yatak odası mantıklı seçimler olmuş güle güle oturun canım

Tekrarrr teşekkür ederimm güzelim
Hepsi aynı ki zatenn kuş çiçek böcek gördüler mi hemen çamur yapıyorlar Geçenlerde zorla mağazaya soktum benimkini, çiçekli bir yemek takımı gösterdim koskaca adam başladı "Aşkıımmmmmm hayııırrrr yaaaaaaaa nooolllurrrrr" diye

Allah seniii bu zulum yapılırmı hiç bir eş'e çiçek böcekmiş iyi ki kıyamet kopmadı bizi hayal ettim bian o çiçekleri yedirirdi belki de bana ooof off ah şu erkekleer ama ne olursa olsun sonunda kabul ediyorlar bizi kırmamak için en önemlisi de bu değil mi gerisi boş

Kesinlikle haklısın iki naz bir trip tamamdırrr
Bu tarz çeyiz yapan arkadaşlar var ben çoğu aldığımı onlardan görüp beğendim,aynısını ya da yakın modellerini aldım.
Her zaman yardımcı oluruz beğendiğin ya da istediğim bir şey olursa

bende düşünüyordum bunları bu kız nerden buluyor diye :97: bayılırımmm ayy gerçekten mi ben soracaktım sen teklif ettin çok saol melezim valla çok iyi olur :26: anlaştık ozaman canm

canım son zamanlarda aldıklarını güle güle kullan maşallah bayağı birşey almışsın

canım son zamanlarda aldıklarını güle güle kullan maşallah bayağı birşey almışsın

Saol tatlımmmm Yemek takımı, tencere takımı vs büyük parçaları yer olmadığı için sona bıraktım çeyiz seti olarak alırım diye, ufak tefek şeyleri de param oldukça alıyorum

Saol tatlımmmm Yemek takımı, tencere takımı vs büyük parçaları yer olmadığı için sona bıraktım çeyiz seti olarak alırım diye, ufak tefek şeyleri de param oldukça alıyorum

iyi düşünmüşsün canım karaca bernardo falan çeyiz seti yapıyor daha 2 gün önce gördüm ve çok beğendim

Bugün iş çıkışı koşa koşa Carrefour a gittim ama yukarıdaki dantelli serinin sadece su bardakları ve 2 tane şekerliği kalmıştı Sadece şekerlik aldım döndüm. Veeee eve gelince yeni kataloğu gördümmmmm Yarın annemi tembihlicem bana hepsinden alsın özelliklee çay takımııı

Güral Selen çay seti ve su bardakları aldımmmm sonundaaaa Bu Carrefour da maşallah tüm seriler vardı dantelli, doğa serisi, gelincik, nazar boncuklu vs hepsinden vardı ama kendimi tuttummm

canım iyi ki bu seti almışsın diğerinden daha güzel bence demek kısmetinde bu varmış. çok kibar güle güle kullan

canım iyi ki bu seti almışsın diğerinden daha güzel bence demek kısmetinde bu varmış. çok kibar güle güle kullan

Çokk saoll tatlımm beğenmene sevindimm benim de içime sindi gerçekten Maltepe Carrafour a kesinlikle bakılması lazımmış ama bunu öğrendim bu sayede. Baya boldu stoklarıher renk bardak ve altlıkları vardı

Ayy çok tatlı güle güle kllan yaaaaaaa

Teşekkür ederimm balımm

Son düzenleme:
Uzuuunnca bir aradan sonra yine benn

Bir çok ürünü baya aradım taradım, mağazalara numaramı bıraktım, geldi dediler yetişemedim En sonunda isteğime yakın ürünler bulabildim Eve gidince bazamın altını açıp bütün pembelerimin bir arada fotosunu çekmek istiyorummm

Eki Görüntüle 963421

Eki Görüntüle 963424

İşte bu daa bayıldığımmm yemek takımıııı Bunu görünce beğendiğim butün modelleri unuttum, hiç bir modeli beğenmeyen aşkım bile beğendiiii Çok pahalısın amaa henüz alamam seni biraz beklemen gerekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…