Melez'in Güzellerii :)))

sağlıklı,güzel günlerde kullanmak nasip olsunn

ne kadar güzel parçalar seçmişsiniz:) 22haziranda nişan deyince daha bi sevdim:)))) benim nişanımda 22haziranda oldu da:) Allah tamamına erdirsin inşallah sizinkini de

Hepsi ne kadar güzel Güle güle kullan melezcim

Çok teşekkür ederimm tatlımm Senin Kanca Ev cicilerinden sipariş vercektim bugün çok istiyodum ama bunlara bayılınca paraları onlar yine kaldııı

ne kadar güzel parçalar seçmişsiniz:) 22haziranda nişan deyince daha bi sevdim:)))) benim nişanımda 22haziranda oldu da:) Allah tamamına erdirsin inşallah sizinkini de

Beğenmenize sevindim Çok teşekkür ederimm ben de mutluluklarr dilerimm tüm kalbimlee size

Bir kaç gün önce alıp foto çekemediğim kesme tahtam "Yok artıkkk kesme tahtanda mı pembeli güllü" diyenlere inattt

Pembe duş jelini çok severek almıştım ama kutusu ezildi poşette Kutusundan çıkarıp dekor yapıcam sanırım

Senin ceyizine bayılıyorum melezcim masallah.Kesme tahtanı nerden aldın bayıldım

Kesma tahtalarımız aynı ben bayılrak almıştıım güle güle kullanalım Diger aldıklarnda çok sevimliiii

Eveettt güzel günlerde kullanalımmm inşaallaahhh Saolll tatlımm

Senin ceyizine bayılıyorum melezcim masallah.Kesme tahtanı nerden aldın bayıldım

Çoookkkk teşekkür ederimmmm Ben de senin ve 4-5 fıstığın daha çeyizlerinize bayılıyorummm, yenileri sabırsızlıkla bekliyorum resmen
Migrostan almıştım canım kesme tahtasını

çok şeker şeyler almışsın canımm..mutlulukla kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…