Memur Adayı Bgapa'nın Diyet Günlüğü

Selam canım

sen nerlerdesin artık bıraktım mı yoksaaaaaaaaaaaaaa

merhaba canım
öncelikle hoş geldin.elimden geldiğince dikkat ediyorum yemelerime ama biraz boşverdim diye bilirim maleseff
devam edeceğim pazartesi tartı günüm kaldığım yerden devam edeceğim

merhaba canım
öncelikle hoş geldin.elimden geldiğince dikkat ediyorum yemelerime ama biraz boşverdim diye bilirim maleseff
Devam edeceğim pazartesi tartı günüm kaldığım yerden devam edeceğim

hedefine ulaşıncaya kadar bırakma pes etmek yok nasıl aldıysak bu kiloları öyel vereceğizzzzzzzzzzzzzzzzz

hedefine ulaşıncaya kadar bırakma pes etmek yok nasıl aldıysak bu kiloları öyel vereceğizzzzzzzzzzzzzzzzz

teşekkür ederim canım gerçektende pes etmemek lazım
saatler alınınca servisten erken inip yarım saatten fazla yürümeyi düşünüyorum canım
bugün sucuklu yumurta yedim sabah ve çok pişman oldum çok ağır geldi bu gidişle hayatımdan sucuğu çıkartacağım anlatırken bile kötü hissediyorum kendimi
mercimek çorbasını çok seviyorum bide arada nugget yiyorum ama tost makinesinde pişiriyorum bu ara bunları sık tüketiyorum umarım faydasını görürüm canım

bencede sucuğu hayatından çıkar
ne yersen bir kere düşün öyle ye gerçekten faydasını zararını bilerek ye

1 kepçe çorba içtiğin zaman ekmeğini tüketmiyeceksin

nugeet ise bence hazır şarküteri tüketme içinde ne olup bittiğini bilmiyoruz yemeden önce araştır tavuğu sote yaparaak ye hem tok tutar hemde fazla kal. almazsın

günaydın günlüğüm
sabah tartıldım ve 68 kg gördüm ve üzüldüm
nisanın 18i benim doğum günüm ve ben kilolu girmek istemiyorum
karar verdim doğum günüme kadar daha da dikkatli olacağıma söz verdim

selam canım

üzülmek bir fayda etmez bence kendini topla yoksa 1 ileri 2 geri gideceksin ve sonu hüsran olacakkkkk
bence kendine bir beslenme planı hazırla ve kendini istediğin kiloda hayal et hemde hergün
çünkü bu yemenın ne sonu ne baaşı var canım

benım canım şuan neler istiyor anlatamam ama bırde şöyle düşünüyorum yerssem ne olacak bana faydası mı zararımı artık düşünerek yiyorum sadece vuCudumun ihtiyacı olan besinleri tüketiyOrum
BAHANE DEĞİL ÇÖZÜM ÜRETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

hüsrana uğramak gerçekten çok kötü bir durum
hakılısın kendime güzel bir plan hazırlayacağım canım
yedikçe yiyorum emeklerim boşa gitmesin istiyorum ve artık yaz yaklaşmadan düzenli olacağım
teşekkür ederim canım

günaydın canım

öğleneleri simit ve ayran yiyebilirsin ama hafta bir veya iki kere herzaman değil tabi
arada fincan çorba içebilirsin 1 tane etimekle
veya kepeklı sandiviç içine domates biber peynir ayranla tüketebilirsin
ama her öğünde mutlaka yemeğe salata ve yoğurtla başla akşmaları kesinlikle ekmek tüketme
en önemlisi günde 2 ile 2,5 lt arası su iç
2 fincan yeşilçay

günaydın canım
bu yazdıklarına çok ihtiyaçım vardı çok teşekkür ederim benim kurtarıcım oldun
işyerine evden getiriyorum yemek bazen sıkıntıdan ne getirecegimi bilemiyor bu yazdıklarını not alacağım sıkışınca bunlardan getirebilirim

sabah aç karnına tartıldım ve 68.2 kg gördüm moralim bozuldu
nerde hata yapıyorum neden böyle oldum
havalar ısınıyor yaz yaklaşıyor
basenlerimin incelmesi lazımm

sabah aç karnına tartıldım ve 68.2 kg gördüm moralim bozuldu
nerde hata yapıyorum neden böyle oldum
havalar ısınıyor yaz yaklaşıyor
basenlerimin incelmesi lazımm

günaydın

canım önce beynınden şu diyet sözcüğünü çıkar ben sağlıklı besleniyorum de kendine sen kafaya taktıkça o baskul hep artıları göstericek

artık kendini böyle yaşamaya alıştır ve hergün sabah bir gün önce yediklerini yaz ne yediğini içitini görelim ve sporu hayatına sok derim

basenlerin içinde yere uzan ayakalrını yukarı kaldır bisiklet çevir bugun 50 yarın 60 hergün 10-15-20 olarak artır 500 kadar çıkar 100 tane çevir 1-2 dk ara sonra yıne devam et akşam evde tv izlerken yapabilirsin yatmadan önce sabah 10 dk erken kalk ip atlar gibi zıpla zıpla kı metobolizma hızlansın hadi durmaka yok şimdi bile soyamın dediği gibi işeyirınde oturarak ayaklarını yukarı çek indir
öğle saati iznin varsa çık yürü 20-30 dk çözüm ürettttt bak 10 aydan beri aynı yerınde sayıyorsun bu yemenın içmenin sonu yokkkkkkkk yaza fit gireceksen azcık kendinden ödün vereceksinnnnnnnn

merhaba günlüğüm
bu sabah kararlı bir şekilde uyandım
4 dk koştum zıpladım ve 2 kupa ılık sulu limon içtim

9.30 gibi şekersiz çay ve tam buğdaylı çeyrek ekmekli bol yeşillikli kaşarlı sandiviçimi yedim ama yarısını

öğle yemeğinden önce bitki çayımı içtim

öğlen evden getirdiğim kıymalı ıspanağı ve taze fasulye yemeği sabahtan kalan yarım sandiviçimi yedim

3ü 1 arada içtim

akşam ne yerim bilmiyorum bu ana kadar 3lt yakın su içtim

günaydın canım

3 bi 1 arada bir müddet içme nescafe gold şekersiz iç tadı daha güzel alışırısın

kahvaltı da gözünü doyurmak için kendine kahvaltı tabağı hazırla

domates salatalık biber küçük küçük doğra üserine 4-5 dal maydonoz tere koy kenarlarına peynir 1 parça ceviz 1 dilim ekmekle yavaş yavaş ye eminim gözün doyacak

ara öğünde 1 tane elmayı dilimle istersen üzerine tarçın serp(tatlı isteği için )yanına 1 tane galeta koyabilirsin veya 1 avu leblebi
yeşil çayla berabaer

öğle
yine tabağına salata yoğurt (baş tacın et bunlar ) sonrasında 5*6 yk sebze yemeği veya 1 kepçe çorba veya ızgara 3 köfte veya 1 simit 1 ayran veya kepekli sandwich seçenek çok

ara yine yukardakı gibi yapabilirsin

gün içinde karnın açıkır gibi olursa 1 salatalık 1 havuç 5-6 tuzsuz badem çantada hep hazırr olsun yudum yudum su iç eminim açlığın gidecektır

özellikle akşam fazla karbonhidrat alma ekmek makarna pilav kurubaklagiller vs çorba salata yoğurt protein almaya çalış

sende başaracaksın canım

çoookkkk teşekkür ederim canım bana destek verdiğin için

merhaba günlüğüm
uzun zaman oldu farkındayım gelemedim
iş ders kpss hayat derken yine kilolarımı ihmal ettim ve geldim sana
kızma bana olur mu senin sayende gitti 5 kg vr davamını getirecegim
iş arkadaşlarımla alış veriş yaptık bende kendime sezonluk kazak aldım ve aynada ne kadar güzelleştiğimi daraldığımı gördüm sevindim
tabi devamı gelmesi gerekiyor idealim 60 kg olmak
aslında basenlerimin erimesini çok istiyorum
para durumumda sıkıntı yok ve akşam markette alış veriş yapacagım kendim için
salatalık domates süt yogurt ve tam bugday ekmeğim olacak
badem fındıkda almam gerekiyor
bol bol su ve hareket edecegim
kendimi daha çok seviyorummm

olmuyor bi düzene giremiyorum
neden böyle yapıyorum ki
akşam alışverişte yapmadım kendime
evde de bişey yoktu zaten iyice yemege verdim kendimi
ne olacak benim bu halimmm

Allahtan 75 mekik 50 gögüs hareketi yaptım
içim daralıyo arkadaşlarrrr

günaydın günlüğüm
farkındayım uzun zamandır gelemediğim
lensimi kaybettim görmem zorlaşıyordu çok şükür cumtesi buldum lensimi
cumtesi aç karnına tartıldım 67.5 kg geldim
dün regl oldum ve dünden itibaren daha sağlıklı beslenmeye başladım

sabah 1 bardak su içtim

işyerinde 9.30 gibi iki dilim ekmek arası 2 kalın kaşar yedim yanında sade kahve

arada 1 eti form bisküvi

öğlen 1 büyük tabak mercimek çorbası 2 kaşık bezelye yemeği

ara 1 kase yogurt ve 4 kaşık müsli

yarın öğlen için makarna düşünüyorum tabi akşam zamanım olursa yapacağım

pazar gününe kadar tartılmamayı düşünüyorum

çok az su içtim malesef

akşam mekik çekmeye çalışacağım

iyi akşamlar günlüğüm

sevgili günlüğüm
2 gündür öyle çok uyuyorumki kendime şaşıyorum
sabah su içtim
şimdi kaşarlı ekmek ve yogurt +sade kahve

akşamda yumurtalı kaşarlı omlet yedim 2 dilim ekmek ile

selam canım

kayıplardasın bakıyomda nasıl gidiyor hayat diyeyim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…