Selam canım
sen nerlerdesin artık bıraktım mı yoksaaaaaaaaaaaaaa
merhaba canım
öncelikle hoş geldin.elimden geldiğince dikkat ediyorum yemelerime ama biraz boşverdim diye bilirim maleseff
Devam edeceğim pazartesi tartı günüm kaldığım yerden devam edeceğim
hedefine ulaşıncaya kadar bırakma pes etmek yok nasıl aldıysak bu kiloları öyel vereceğizzzzzzzzzzzzzzzzz
teşekkür ederim canım gerçektende pes etmemek lazım
saatler alınınca servisten erken inip yarım saatten fazla yürümeyi düşünüyorum canım
bugün sucuklu yumurta yedim sabah ve çok pişman oldum çok ağır geldi bu gidişle hayatımdan sucuğu çıkartacağım anlatırken bile kötü hissediyorum kendimi
mercimek çorbasını çok seviyorum bide arada nugget yiyorum ama tost makinesinde pişiriyorum bu ara bunları sık tüketiyorum umarım faydasını görürüm canım
günaydın günlüğüm
sabah tartıldım ve 68 kg gördüm ve üzüldüm
nisanın 18i benim doğum günüm ve ben kilolu girmek istemiyorum
karar verdim doğum günüme kadar daha da dikkatli olacağıma söz verdim
selam canım
üzülmek bir fayda etmez bence kendini topla yoksa 1 ileri 2 geri gideceksin ve sonu hüsran olacakkkkk
bence kendine bir beslenme planı hazırla ve kendini istediğin kiloda hayal et hemde hergün
çünkü bu yemenın ne sonu ne baaşı var canım
benım canım şuan neler istiyor anlatamam ama bırde şöyle düşünüyorum yerssem ne olacak bana faydası mı zararımı artık düşünerek yiyorum sadece vuCudumun ihtiyacı olan besinleri tüketiyOrum
BAHANE DEĞİL ÇÖZÜM ÜRETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
günaydın canım
öğleneleri simit ve ayran yiyebilirsin ama hafta bir veya iki kere herzaman değil tabi
arada fincan çorba içebilirsin 1 tane etimekle
veya kepeklı sandiviç içine domates biber peynir ayranla tüketebilirsin
ama her öğünde mutlaka yemeğe salata ve yoğurtla başla akşmaları kesinlikle ekmek tüketme
en önemlisi günde 2 ile 2,5 lt arası su iç
2 fincan yeşilçay
sabah aç karnına tartıldım ve 68.2 kg gördüm moralim bozuldu
nerde hata yapıyorum neden böyle oldum
havalar ısınıyor yaz yaklaşıyor
basenlerimin incelmesi lazımm
günaydın canım
3 bi 1 arada bir müddet içme nescafe gold şekersiz iç tadı daha güzel alışırısın
kahvaltı da gözünü doyurmak için kendine kahvaltı tabağı hazırla
domates salatalık biber küçük küçük doğra üserine 4-5 dal maydonoz tere koy kenarlarına peynir 1 parça ceviz 1 dilim ekmekle yavaş yavaş ye eminim gözün doyacak
ara öğünde 1 tane elmayı dilimle istersen üzerine tarçın serp(tatlı isteği için )yanına 1 tane galeta koyabilirsin veya 1 avu leblebi
yeşil çayla berabaer
öğle
yine tabağına salata yoğurt (baş tacın et bunlar ) sonrasında 5*6 yk sebze yemeği veya 1 kepçe çorba veya ızgara 3 köfte veya 1 simit 1 ayran veya kepekli sandwich seçenek çok
ara yine yukardakı gibi yapabilirsin
gün içinde karnın açıkır gibi olursa 1 salatalık 1 havuç 5-6 tuzsuz badem çantada hep hazırr olsun yudum yudum su iç eminim açlığın gidecektır
özellikle akşam fazla karbonhidrat alma ekmek makarna pilav kurubaklagiller vs çorba salata yoğurt protein almaya çalış
sende başaracaksın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?