merhaba günlüğüm
hafta sonu lcw den 38 beden siyah pantalon aldım ve tam oturdu
gerçekten inanamıyorum yoksa lcw bedenleri büyük mü yapıyor yoksa ben gerçekten 38 beden mi giyiyorum ???
Canım ben lcw'de çalıştım. Bedenlerde şöyle bir durum var. Dar kalıp, standart kalıp ve bol kalıp diye. Standart kalıp normalden bi tık daha büyük gibi oluyor. Bol kalıpsa daha bol zaten normalden. Dar kalıpsa onlardan daha dar oluyor. Sen bi bak istersen hangi kalıptaymış aldığın pantolon. Etiketi attıysan bile içindeki barkodun yan kısmında yazar kalıbı.
İnşallah dar kalıptır da 38 olmuşsundur! :)
canım şimdi baktım standart beden yazıyor bide yüksel bel simitler varda daha iyi oluyo
Canım ben lcw'de çalıştım. Bedenlerde şöyle bir durum var. Dar kalıp, standart kalıp ve bol kalıp diye. Standart kalıp normalden bi tık daha büyük gibi oluyor. Bol kalıpsa daha bol zaten normalden. Dar kalıpsa onlardan daha dar oluyor. Sen bi bak istersen hangi kalıptaymış aldığın pantolon. Etiketi attıysan bile içindeki barkodun yan kısmında yazar kalıbı.
canım tatlı isteğini şöyle gidermeye çalıştım toz tarçın 1 çay kaşığı sonra 1 çay kaşığı yeşilçay üstüne sıcak su koydum ılık olunca içtim
bu sayede çok fazla canım tatlı istemedi çünkü tarçın kan şekerini dengeliyo
bitki çaylarının içinede at 1 çay kaşıgı hatta siyah çayada dene
bence tadı harika oluyo
Ay tarçının kokusu bana o kadar itici geliyor ki, en son on yıl önce falan tadına bakmışımdır sanırım tarçının.
Denemek istiyorum bunu, sütle karıştırınca da çok dengeliyormuş tatlı isteğini bir türlü deneyemiyorum beğenmezsem diye
Bahaneme bak
Ay tarçının kokusu bana o kadar itici geliyor ki, en son on yıl önce falan tadına bakmışımdır sanırım tarçının.
Denemek istiyorum bunu, sütle karıştırınca da çok dengeliyormuş tatlı isteğini bir türlü deneyemiyorum beğenmezsem diye
Bahaneme bak
mutsuz oldukça arada muz alıp yiyorum alında olsun canım
tarçının içine karanfilde atsan belki hoşuna gider canım
bahane bulma zamanla alışacaksın ılık olunca su içer gibi iç belki işe yarar
standart kalıpmış canım benim pantalon
canım şimdi baktım standart beden yazıyor bide yüksel bel simitler varda daha iyi oluyo
Ay evet o standart yüksek beller favorim! Tabiki ben 38 giymiyorum ama olsun
mutsuz oldukça arada muz alıp yiyorum alında olsun canım
tarçının içine karanfilde atsan belki hoşuna gider canım
bahane bulma zamanla alışacaksın ılık olunca su içer gibi iç belki işe yarar
standart kalıpmış canım benim pantalon
tarçını denemeye uğraşacağım bakalım.
belki bu akşam denerim verdiğin tarifidertlendim tarçın yiyeceğim, içeceğim için
Söyle anlatıyım canım, mangonun 44 beden bir pantolonuyla, lcw'den aldığım 44 beden dar kalıp pantolon hemen hemen aynı. Satandart çok az daha bol oluyo, daha rahat oluyo daha doğrusu boldan ziyade.
merhaba günlüğüm ne bulduysam yiyorum
dikkat ettiğim yok bu ara misafirlerimizde var en güzel yemekler yapılıyor ve bende onları yiyorum
hayat seni seviyorum
Merhaba bgapacımm :) Günaydın :)
Ye ye can boğazdan gelir dicem de diyemiyorum içim el vermiyo
Sen yine de minik minik porsiyonlar yemeye çalış en azından naçizane fikrim
merhaba canım hoş geldin
bol su içmeye çalışıyorum en azından metabilizmam hızlasın
tabi yemeye devam
Günaydın tatlışım :)
Nasılsın, nasıl gidiyor günün?
merhaba canım çok uzun zaman oldu sağlıklı beslenmeyi ve kkyı hayatımdan uzaklaştırdım
ama pişman oldum ben ideal kilomda olmak istiyorum inş sende ideal kilonda olursun
Hoşgeldin tatlım :) Olsun zararın neresinden dönersen kardır
Artık beraberiz, beraber ulaşıcaz ideallerimize
gerçekten zararın neresinden dönersem kar
sabah koyu larcivert tişört ve pantolonumu giydim aynadan kendimi incelmiş buldum
bu beni motive etti devam sağlıklı beslenmeye
Laciverti çok severiim
Çok güzel devam ediyor oluşun. Oruç tutuyor musun?
oruçum canım
iftarda kaçırdım dün karnım şişti bugün daha dikkatli olacagım
bugün nasıldı iftar?
bu arada koydum videoları kendi günlüğümde ama..
teşekkür ederim canım videolar için
iftrada 5-6 kaşık şehriye çorbası
tavuk ızgara 4-5 dilim patates fellah köfteside vardı birazda ondan yedim
bol salata yedim
bugün daha hafif yedigim için kendimi ağır hissetmedim canım
sahurda
akşamdan kalan tavuk 1 dilim ekmek ketçap ve mayanezle yedim salatalık turşusuda vardı
1 bardakta tarçınlı sütümü içtim
turşuyu özlemişim canım bu ara bitene kadar yiyecegim kızma sakın :44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?