başakcım merhaba tatlım
seni kendi yerinde ziyaret edeyim dedim
menülerin güzel görünüyor canım kilo vermemen strese bağlı da olabilir ama koruman da güzel
merhaba günlüğüm
dün akşam teyzemi ziyarete gitmiştim amelliyat oldu.keşke gitmeseydim annemin halası vardı ve bana kilolusun daha genç kızsın falan dedi çok zoruma gitti bakışıda çok kötüydü onu Allaha havale ediyorum
akrabalarımla iyi olmayacağım merhaba merhaba şeklinde olacağım
hem artık kadınlar kulübü var yalnız değilimki
merhaba günlüğüm
bu aralar keyfim yok içim boş gibi sıkıntım var
gerçekten 6 rakamını görmek güzel
merhaba günlüğüm
bu ara hastanelerdeyim tırnağımda sedef varmış krem verdi 40 gün sonra tekrar gidecegim
yeni çay aldım kendime 10 aralıktan itibaren yemeklerden önce içmeye başladım
elimden geldiğince dikkat ediyorum yediklerime ve spor yapmaya da çalışıyorum
sabah
2 kayısı 1 bardak su
9:30da 1 bardak süt ve 4 kaşık nesfit
yemektenten önce çayımı içeceğim bagırsaklarımı harika çalıştırıyor
Merhaba Bgapa. Üzülmüşsün anlaşılan. Ama kafana takılacak bir şey değil bu, senin adına üzüldüğü için öyle davranmış büyük halan. Akrabanın yerini hiç kimse tutamaz. Kırılırsın, kırarsın ama en önemli günlerde onlar senin yanında olur. Üzüntü ile böyle düşündüğünden eminim. Belki de kızgınlığın geçmiştir bile
Kilo kaybın için seni tebrik ederim
Geçmiş olsun. Doktorun da bahsetmiştir belki sedef genellikle bağışıklık mekanizmasının saldırısından kaynaklanabileceği gibi, zaman zaman üzüntü, sıkıntıdan da oluşabiliyor. Kafana taktığın her neyse bunu çözmeye çalışmanı tavsiye ederim.
Eğer verdiği ilaç tahmin ettiğim ilaçsa (p ile başlar l(L) ile biter) sonuç alman uzun sürmez. Sporu bırakmamalısın, bol su içmelisin.
Afiyet olsun canım. Sabah suyunu 10 damla limonla (midende sorun varsa limonsuz da olur) içsen, 20 dk. sonra yapacağın kahvaltıya kayısını eklesen olur mu?
hoş geldin günlüğüme Serapd
akrabaları takmıyorum artık çünkü beni olumsuz etkiliyorlar teyzeme göre ben iri kemikliymişim manken gibi olamazsın sen diyor hiç karşılık vermiyorum bende desin uzun sürede vermeyi düşünüyorum acelem yok 2013ün sonunda en ideal kilomda olmak istiyorum canım.
2 senedir tırnaklarımın görüntüsü hoşuma gitmiyordu özel dr gittim mantar tedavisi oldum en son geçmedi ve devlete gittim şu ilaçları verdi psorcutan ve dermovate merhemi 1er hafta arayla kullanacagım 40 gün sonra gel dedi.açıkcası hastalığım hakkında pek konuşmadı stresten oldugunu biliyorum o kada. ama ilerde vücudumda da sedef lekelerinin olması beni korkutuyor inşallah olmaz.canım sende de mi sedef verdı ?
sanahları 7.30 gibi kalkıyorum midemde sorun yok canı 9 gibi işte oluyorum limonlu suyu kalkınca içip iştede kahvaltı yapıyorum aradan 1.5 saat geçiyor acaba yanlışmı yapıyorum yardımcı olursan memnun olurum canım
Hoş buldum, teşekkür ederim. Tekrar geçmiş olsun. Bahsettiğin ilaçlar da iyi gelecektir. Hayır canım, sedef hastası değilim. Sağlıkçı olduğum için hastalıklar hakkında biraz fikrim var.
Hayır yanlış yapmıyorsun. Sabah 1-2 bardak limon damlatılmış su içmek bedenimizi alkali hale getirmeye yardımcı oluyor. Bir nevi detoks yani. 1,5 saat sonra kahvaltı yapmanda da sorun yok. Yeter ki 2 saate uzamasın. Metabolizmanın hemen çalışmaya başlamasını sağlamak lazım. Su içtikten sonraki 20 dk önemli, bu 20 dk. da bir şey yemezsen daha iyi olur. Bedenimiz suyu su olarak tanımlar ve maksimum fayda sağlar. Yine aynı şekilde yemekten 20 dk. önce ve en ideali 2 saat sonra su içmeye başlamak olduğu son bilgiler arasında. Ama 2 saat benim için çok geç diyebilirsin ki benim için de öyle 1- 1,5 saat sonra da su içilebiliyor.
İdeal kilona ulaşmak için 2013 sonunu beklemene gerek kalacağını sanmıyorum. Kilolarımız aynıymış. Ben de diyete başladığımda 71.2 kg. dım. 64 kiloya ulaşmam 3 ayımı aldı. Çok gençsin, sen çok daha kolay başaracaksın, eminim
canım iyi geldin içime su serptin tırnaklarımı uzatmak oje sürmek istyorum inş geçerler.
benim için çok önemli şeyler paylaşmışsın nasıl teşekkür etsem az
sabah limonlu su içmek olacak ilk işim.
55 kg olmak istiyorum yılbaşına kadar hedefim 65 kg olmak
çalışıyorum oturarak oldugu için fazla hareketde yok malesef ama kararlıyım vereceğim ve geri almayacağım[/COLOR]
Rica ederim. Eğer bir şey biliyorsak, o bilginin zekatıdır paylaşmak. Bu arada eğri oturup doğru konuşalım, mantar tedavi edilebilir bir hastalık etkenidir. Ancak bazı durumlarda inatçı olabilir. Sabırla ilaçları kullanman ve zamanı geldikçe kontrole gitmen gerekebilir.
İşe gidiş dönüşlerde toplu taşıma kullanıyorsan 1-2 durak önce inip yürüyebilirsin. Ya da akşamları ve hafta sonları evde kendin fitness, plates ya da sevdiğin bir sporu yapabilirsin.
Bence de başaracak ve koruyacaksın :)
sabah 20dk akşamda 15 dk yürüyorum servise canım
sabah dediğin gibi limonlu su içerek başladım
akşam regl oldum 400gr almışım
moralim bozuldu açıkcası ama ağrılı olmadığım için affettim 400 grmı
Akşam servisten biraz daha önce inebilir misin? Yol yürünecek bir yolsa tabii. Önce güvenlik :)
400 gr ödemdir canım. Bu dönemde hiç kaçamaksız diyet yaparsan kilo vermen garanti. Çünkü metabolizman 300 ila 500 kcal arası daha fazla harcıyor. Ödemi kafana takmamanı, bitinceye kadar da tartılmamanı öneriyorum. Tartıldığında inan şaşıracaksın :)
Bu arada dünkü menünü yazmanı rica edeyim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?