Akşam yemeğin 2şer kaşık mı? Nohutu 4 yapabilirsin.
Bana kızma lütfen ama bu kez daha açık konuşacağım.Yavaş vermen çok normal çünkü dengeli beslenmiyorsun. Bazen karbonhidratı abartıyorsun, kaçamakların var. Günlük tüketmen gereken miktarda protein, sebze, süt ver ürünleri gruplarından tüketmiyorsun. Eline ne geçerse onu yiyerek kilo vermeye çalışıyorsun.
Tüm bu hataları ben de yaptım hem de tam 4 yıl boyunca. Nihayet kilo vermek için belli bir standartta tüketmem gerektiğini kavradım. Öğle yemeğinde ızgara+ salata, akşam yemeğinde sebze (bakliyat)+yoğurt+salata bunların yanında 1 er dilim ekmek ya da ekmek yerine 1 kase çorba içerek dengeyi kurmaya çalışabilirsin. Protein almadan yağ yakamazsın. Protein metabolizmamızı hızlandırır. Yanında bol miktarda salata ile (oran proteinin 3 katı olacak şekilde) zararsız olacaktır.
serapcığım kızmam asla çünkü doğru beslenmeyi bilmediğim için bu kilolardayım
bana yol gösterdiğin için ben sana teşekkür ederim
öğlen nohut ,pilav ve yoğurt yemeyi düşünüyorum
arada yarım dilim ekmek lor ve meyve yesem olur mu
Peki, rica ederim
Pilavı ne kadar yiyeceksin, bunu ayarlaman lazım. 2 yemek (çorba) kaşığı pilav =1 dl. ekmek. Eğer 4 yk pilav yersen öğleden sonra lor+meyve yeterli olabilir.
merhaba günlüğüm
bitkisel ilaçlara başladım
açıkcası korkuyorum şu ana kadar bişey olmadı
2 ay kullanacagım
yediklerimede dikkat edecegim
bu ara kendimi derslere vermeyi düşünüyorum
yazamaya bilirim kafamı dinlemek istiyorum
arada uğramaya çalışırım
merhaba günlüğüm
bitkisel ilaçlara başladım
açıkcası korkuyorum şu ana kadar bişey olmadı
2 ay kullanacagım
yediklerimede dikkat edecegim
bu ara kendimi derslere vermeyi düşünüyorum
yazamaya bilirim kafamı dinlemek istiyorum
arada uğramaya çalışırım
Şekercim, bitkisel ilaç derken neyi kast ettin? Umarım metabolizma hızlandırıcı ya da zayıflamayı vaat eden şeylerden değildir. Eğer öyle ise lütfen tekrar gözden geçir, çünkü o tip şeyler (ilaç diyemiyorum) genç yaşta yüksek tansiyon hastası, kalp hastası yapıyor insanları.
Derslerinde başarılar diliyorum canım. Allah hakkında hayırlısını versin :109:
merhaba günlük
23 yaşında çalışan bekar ve kpss hazırlanıyorum
ergenlik çağından beri kiloluyum en kilolu halim 82
şuan 70 kgyum aradan 5 yıl geçti
halen şu 7lerden kurtulamıyorum
seninle yediklerimi paylaşacagım
artık 58 kg olmak istiyorum
ilk işim kot pantolon almak
gelin birlikte başaralım
merhaba ben de yeniyim güzel paylaşımlar dilerim desteklerinizi bekliyorum...
canım ankaradayım
radyestezi alanında uzmanın yanına gittim rna 6 virüsü çıktı
kendi bitkisel destek ürünlerinden verdi
onları aldım kullanmaya başladım
korkuyordum ama bugün iyi hissediyorum kendimi
sporunda etkisiyle vücudum daha belirginleşti çevremdikler yeter diyor 1 ay gibi korumaya çalışacagım
(dayanamam ki onlar konuşsunlar elimden geldiğince dikkat edeceğim1 hafta ara verebilirimde tam belli değil)
zayıflamak için kullanmıyorum canım.
merhaba günlüğüm
kopamadım senden bak
çevremdekilerin dediklerine bakmayacağım sağlıklı yaşamaya devam edecegim
çok zayıfladığımı söylüyorlar
dedem tahtaya dönmüşsün dediysede basenlerimde problem var
akşamları 18dklık plates yapacağım
bu halde jean giymek çok zor
çeşit çeşit jean alacağım
son 3 gündür sağlıklı beslenme denen şeyi hayatıma koymadım
gözleme ,tostlar yedim sürekli
akşam markete gidip karnıbahar ve brokoli almak
kendimi tanıyamıyorumm
Merhaba canım. Radyestezi bilemiyorum.... Virusun tespiti için nasıl bir yöntem kullandı?? Tavsiye eden sonuç almış mı bu uzmanla?
Senin boyun kaç bu arada? Spor çok işe yarıyor, hem sıkılaşmışsındır hem de yağ yakımın artmıştır canım.
Başaracak ve istediğin pantolonları alacaksın canım :)
Yaramazlık yapılmış, kaçamak hakları kullanılmışBen de aynen senin durumundayım. Yediklerimi saysam o-hoooo
Bu hafta sıkı tutalım bu işi.
canım boyum 1.60 sporu seviyorum dün bacak pşatesi yaptım basenlerimde kaldı kilolar uzun bir süre basenlerimi eritmeye çalışacağım.isteğim pantolonları giyeceğimm
radyestezi uzmanına gittim benden tükürük örneği aldı ve kendi virüsleriyle karşılaştırdı kanserli virüsün olmadığını rna 6 denen basit bir virüsün olduğunu söyledi vucudunda bolca intihap yapar dedi
zaten geniz akıntım vardı o kadar çok alerji ilaçları içtim fayda vermedi
şu ana vucudumda intihaplar sökülüyor farkındayım
sadece çok bitkisel destek ilacı içiyorum 1 öğünde 7 sana ilaç içiyorum bu durum korkutuyor bolca su içiyorum
kanser hastaları çok geliyormuş
arkadaşımda kızlarını götürdü geçen sene gripi çok hafif atlattılar
ilginç gelebilir ama yapılacak pek bişey kalmadıysa hastalıkla ilgili denemekte fayda var diye düşünüyorum
Boylarımız aynıymış. Az kaldı canım. Ben şu anda 30 beden kot giyiyorum. Hafif bol geliyor. Hafta sonu da amerikan beden sistemi le 12 beden olan bir pantolon aldım. 14 idi bir kaç ay evvel:)
Bu radyestezi işi sana fayda sağlıyorsa sorun yok. Biz pozitif bilim eğitimi alanlar genelde şüpheci yaklaşırız bu işlereÖn yargılarımızı yıkmamız gerekiyor. İnşaallah fayda sağlarsın canım
faydasını görüyorum canım ve içmeye devam ediyorum hayırlısı bakalım
uzun zamandır kendime kot almadım 1 tane var onuda ara ara giyorum
modeli hoşuma gitmiyor sanki daha kilolu gösteriyormuş gibi geliyor
65 kg düşünce gidip almayı düşünüyorum
basenlerimde sorun var büyükler onları küçültmem lazım öncelikle
senin adına çok sevindim 14 bedenden 12 bedene düşmek harika bir duygu
25/12/2012salı
sabah
1 bardak su
9:30da 1 dilim çavdar ekmeği lor peynir sürdüm ,bol maydanoz,1 fincan 2 küp şekerli çay
öğlen
karnıbahar yemeği,salata,patatesli yogurtlu sos 2 kaşık
1 ince dilim dido(çikolata)
tarçınlı çay
aralarda
1 dilim lorlu peynir
neskahve
ayran ve meyve
akşam
1 dilim çavdar ekmeği ve kıyma kavurma
ara
soda
öğlen abartmışım
işyerinde olduğum için tam bi düzen tutturamıyorum
akşamları dikkat etmeye çalışıyorum
Afiyet olsun canım. Bence menün gayet güzel olmuş. Akşam protein tüketmek özellikle geç yatanlar için güzel bir seçim olabilir. Uzun süre tokluk sağlar, gece atıştırma ihtimalini düşürür
Öğlen neyi ne kadar yediğini yazmadığın için bir şey söyleyemem. Ama sabah için nerden çıktı o şeker diye sorabilirimSen şeker kullanıyor muydun??
son 2 gündür kendimi bitkin hissediyordum yada kan şekerim sürekli düşüyordu
o yüzden şekerli içmeye başladım
kendime geldiğim için kullanmayacağım şekeri
sebze yemeği olduğu için doyana kadar yiyorum öğlenleri genelde 1 tabak dolusu oluyor canım
evde protenli yemek yapılmayınca malum yiyemiyorum canım bu ara maddi yöndende sıkışıgım bende alamıyorum ama sabahları yumurta yemeği düşünüyorum :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?