Memur Adayı Bgapa'nın Diyet Günlüğü

serapcığım kızmam asla çünkü doğru beslenmeyi bilmediğim için bu kilolardayım
bana yol gösterdiğin için ben sana teşekkür ederim
öğlen nohut ,pilav ve yoğurt yemeyi düşünüyorum
arada yarım dilim ekmek lor ve meyve yesem olur mu

Peki, rica ederim
Pilavı ne kadar yiyeceksin, bunu ayarlaman lazım. 2 yemek (çorba) kaşığı pilav =1 dl. ekmek. Eğer 4 yk pilav yersen öğleden sonra lor+meyve yeterli olabilir.

Peki, rica ederim
Pilavı ne kadar yiyeceksin, bunu ayarlaman lazım. 2 yemek (çorba) kaşığı pilav =1 dl. ekmek. Eğer 4 yk pilav yersen öğleden sonra lor+meyve yeterli olabilir.

1 yemek kaşığı pilav yedim
1 tabak nohut suyundan yemedim
3 kaşık kereviz
1 kaşık makarna
1 kase yogurt
3 tane lahana sarması

offf çok olmuşşş
işyerindeki arkadaş getirmiş kereviz salatasını makarnayı ve sarmayı
üzgünüm ama yedim

merhaba günlüğüm
bitkisel ilaçlara başladım
açıkcası korkuyorum şu ana kadar bişey olmadı
2 ay kullanacagım
yediklerimede dikkat edecegim
bu ara kendimi derslere vermeyi düşünüyorum
yazamaya bilirim kafamı dinlemek istiyorum
arada uğramaya çalışırım

Kullandığın ilaç nedir cnm ben de bitkisel kullanıyorum bu ara tekrar başladım mate ve bazı otların kurutulmuş kapsülü benimki

Şekercim, bitkisel ilaç derken neyi kast ettin? Umarım metabolizma hızlandırıcı ya da zayıflamayı vaat eden şeylerden değildir. Eğer öyle ise lütfen tekrar gözden geçir, çünkü o tip şeyler (ilaç diyemiyorum) genç yaşta yüksek tansiyon hastası, kalp hastası yapıyor insanları.

Derslerinde başarılar diliyorum canım. Allah hakkında hayırlısını versin :109:

canım ankaradayım
radyestezi alanında uzmanın yanına gittim rna 6 virüsü çıktı
kendi bitkisel destek ürünlerinden verdi
onları aldım kullanmaya başladım
korkuyordum ama bugün iyi hissediyorum kendimi
sporunda etkisiyle vücudum daha belirginleşti çevremdikler yeter diyor 1 ay gibi korumaya çalışacagım
(dayanamam ki onlar konuşsunlar elimden geldiğince dikkat edeceğim1 hafta ara verebilirimde tam belli değil)
zayıflamak için kullanmıyorum canım.

merhaba günlüğüm
kopamadım senden bak
çevremdekilerin dediklerine bakmayacağım sağlıklı yaşamaya devam edecegim
çok zayıfladığımı söylüyorlar
dedem tahtaya dönmüşsün dediysede basenlerimde problem var
akşamları 18dklık plates yapacağım
bu halde jean giymek çok zor
çeşit çeşit jean alacağım

merhaba ben de yeniyim güzel paylaşımlar dilerim desteklerinizi bekliyorum...

son 3 gündür sağlıklı beslenme denen şeyi hayatıma koymadım
gözleme ,tostlar yedim sürekli
akşam markete gidip karnıbahar ve brokoli almak
kendimi tanıyamıyorumm

Merhaba canım. Radyestezi bilemiyorum.... Virusun tespiti için nasıl bir yöntem kullandı?? Tavsiye eden sonuç almış mı bu uzmanla?

Senin boyun kaç bu arada? Spor çok işe yarıyor, hem sıkılaşmışsındır hem de yağ yakımın artmıştır canım.

Başaracak ve istediğin pantolonları alacaksın canım :)

son 3 gündür sağlıklı beslenme denen şeyi hayatıma koymadım
gözleme ,tostlar yedim sürekli
akşam markete gidip karnıbahar ve brokoli almak
kendimi tanıyamıyorumm

Yaramazlık yapılmış, kaçamak hakları kullanılmış Ben de aynen senin durumundayım. Yediklerimi saysam o-hoooo
Bu hafta sıkı tutalım bu işi.

canım boyum 1.60 sporu seviyorum dün bacak pşatesi yaptım basenlerimde kaldı kilolar uzun bir süre basenlerimi eritmeye çalışacağım.isteğim pantolonları giyeceğimm
radyestezi uzmanına gittim benden tükürük örneği aldı ve kendi virüsleriyle karşılaştırdı kanserli virüsün olmadığını rna 6 denen basit bir virüsün olduğunu söyledi vucudunda bolca intihap yapar dedi
zaten geniz akıntım vardı o kadar çok alerji ilaçları içtim fayda vermedi
şu ana vucudumda intihaplar sökülüyor farkındayım
sadece çok bitkisel destek ilacı içiyorum 1 öğünde 7 sana ilaç içiyorum bu durum korkutuyor bolca su içiyorum
kanser hastaları çok geliyormuş
arkadaşımda kızlarını götürdü geçen sene gripi çok hafif atlattılar
ilginç gelebilir ama yapılacak pek bişey kalmadıysa hastalıkla ilgili denemekte fayda var diye düşünüyorum

Boylarımız aynıymış. Az kaldı canım. Ben şu anda 30 beden kot giyiyorum. Hafif bol geliyor. Hafta sonu da amerikan beden sistemi le 12 beden olan bir pantolon aldım. 14 idi bir kaç ay evvel:)

Bu radyestezi işi sana fayda sağlıyorsa sorun yok. Biz pozitif bilim eğitimi alanlar genelde şüpheci yaklaşırız bu işlere Ön yargılarımızı yıkmamız gerekiyor. İnşaallah fayda sağlarsın canım

faydasını görüyorum canım ve içmeye devam ediyorum hayırlısı bakalım
uzun zamandır kendime kot almadım 1 tane var onuda ara ara giyorum
modeli hoşuma gitmiyor sanki daha kilolu gösteriyormuş gibi geliyor
65 kg düşünce gidip almayı düşünüyorum
basenlerimde sorun var büyükler onları küçültmem lazım öncelikle
senin adına çok sevindim 14 bedenden 12 bedene düşmek harika bir duygu

25/12/2012salı
sabah
1 bardak su
9:30da 1 dilim çavdar ekmeği lor peynir sürdüm ,bol maydanoz,1 fincan 2 küp şekerli çay

öğlen
karnıbahar yemeği,salata,patatesli yogurtlu sos 2 kaşık

1 ince dilim dido(çikolata)
tarçınlı çay

aralarda
1 dilim lorlu peynir
neskahve
ayran ve meyve

akşam
1 dilim çavdar ekmeği ve kıyma kavurma

ara
soda

öğlen abartmışım
işyerinde olduğum için tam bi düzen tutturamıyorum
akşamları dikkat etmeye çalışıyorum

Amin.. Haklısın kot daha kilolu gösteriyor. Kumaşı diğerlerinden daha az sarıyor çünkü. Ben nispeten saran bir kot bulup aldım tam 65 kilo iken:)
Demek ki vücut tiplerimiz de aynı, ben de armutum. Üst bedenim hep 1 beden küçük olur, o yüzden aldığım elbiseler mutlaka tadilata gider

Son düzenleme:

Afiyet olsun canım. Bence menün gayet güzel olmuş. Akşam protein tüketmek özellikle geç yatanlar için güzel bir seçim olabilir. Uzun süre tokluk sağlar, gece atıştırma ihtimalini düşürür
Öğlen neyi ne kadar yediğini yazmadığın için bir şey söyleyemem. Ama sabah için nerden çıktı o şeker diye sorabilirim Sen şeker kullanıyor muydun??

son 2 gündür kendimi bitkin hissediyordum yada kan şekerim sürekli düşüyordu
o yüzden şekerli içmeye başladım
kendime geldiğim için kullanmayacağım şekeri
sebze yemeği olduğu için doyana kadar yiyorum öğlenleri genelde 1 tabak dolusu oluyor canım
evde protenli yemek yapılmayınca malum yiyemiyorum canım bu ara maddi yöndende sıkışıgım bende alamıyorum ama sabahları yumurta yemeği düşünüyorum :44::44::44:

Şekercim sen pekmez seviyordun yanlış hatırlamıyorsam. 1 kaşık pekmez ya da 1 tatlı kaşığı bal yiyebilirsin o işlenmiş şeker yerine..
Sebze yemeğinde ideal oranda yağ varsa, en güzelini sen yapıyorsun.
Proteinin mutlaka kırmızı et olması gerekmiyor. 100 gr. tavuk eti ile yapılmış sote ya da tavuklu salata, peynirli salata, yeşil mercimek ya da kuru baklagillerden sevdiğin bir türünü yine haşlayıp salatana ekleyebilirsin. Sabah yumurta yemediğin günlerde ise menemen ya da çılbır yapabilirsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…