Mesajlaşma sorunu

Okuyoruz ikimizde.Bende aynen oyle artık calısarak yorum yaparak vakit gecirecegim.Bende öyle kendi haline bırakıcam artık cok tesekkür ederim yorumunuz icin

Yani acikcasi surekli tabiki mesajlasamazsiniz ama bu boyut bence fazla biraz ilgilenebilir gun icerisinde belki caniniz sikkin olabilir. O an konusmak istyebilirsiniz. Isi nedir cok mu mesgul birisi?
Mesajlasıcak vakti yok degil var sorun telefonu elinde tutmak istememesi mesajlasmak nefret etmesi ve mesaj yazmanın ona zor gelmesi.Bakıcam artık ne olacagına ne sıklıkla yazıcagına bundan sonra

Mesajlasıcak vakti yok degil var sorun telefonu elinde tutmak istememesi mesajlasmak nefret etmesi ve mesaj yazmanın ona zor gelmesi.Bakıcam artık ne olacagına ne sıklıkla yazıcagına bundan sonra

Yani sizi sevmiyor diyemem boyle biseyi dusunmeyin.
Ama siz de sms atmayin hic. Bir sure imursamayin
Birakin o yazsin sizi merak etsin
Gerekirse o bulusalim desin sadece
Bakalim nolcak

Ben artık sadece haber verirken falan yazmayı düsünüyorum yani.Mesajlasmak istemiyorum artık dedim.En iyisi rahat bırakmak sanırım böyle de sıkmak istemiyorum cunku haklı bir yandan mesajlasmayı sevmiyor olması.Ben atmıyım kendisi merak etsin onu bekliycem cok tesekkür ederim yorumunuz icin

Yani sizi sevmiyor diyemem boyle biseyi dusunmeyin.
Ama siz de sms atmayin hic. Bir sure imursamayin
Birakin o yazsin sizi merak etsin
Gerekirse o bulusalim desin sadece
Bakalim nolcak
Aynen öyle düsünüyorum bende cok tesekkür ederim

Mesaj yazmaktan nefret ederim. Hatta eşimle sevgiliyken mesaj yazardı zar zor cevaplardım. Ama sevmiyor muyum? Çok seviyorum evlendik mutluyuz..o sebeple sevip sevmediğini mesaj yazıp yazmamasına değil hareketlerine bağlayın

Rahatlattınız beni tesekkür ederim yorumunuz icin Bende boyle mesajlasmayıp bir uzaklasma falan olmasından da korkuyorum bir yandan kucuk bi korku da olsa

Rahatlattınız beni tesekkür ederim yorumunuz icin Bende boyle mesajlasmayıp bir uzaklasma falan olmasından da korkuyorum bir yandan kucuk bi korku da olsa
Yani buluşmalarınızda uzaklık yoksa sorunda yoktur.hem mesaj yazmıyor hem aramıyor hem de buluşunca eskisi gibi sıcak davranmıyorsa işte tehlike çanları o zaman çalıyor demektir :) eşim bana yazardı yazardı yazardı artık fenalık gelirdi en sonunda zorunlu haller dışında ve aşkın başına vurmadığı sürece ne olur mesaj yazma dedim az biraz alındı.. haber mesajlarını bunun dışında tutuyorum tabi

Bulustugumuz da her sey cok guzel o yuzden bende artık atlatıyım su bagımlılıgı en iyisi bu olur.Cok tesekkur ederim yorumunuz icin

Bulustugumuz da her sey cok guzel o yuzden bende artık atlatıyım su bagımlılıgı en iyisi bu olur.Cok tesekkur ederim yorumunuz icin
Bence de atla yaa hele erkekler hiç sevmez.. Bir de kendimden biliyorum, yapmayı sevmediğim bişey için zorlanmak hiç hoş olmuyor ve geri tepiyor.. Olmadı gün içinde karşılık vermeyeceğini bilsende çok kısa "öZledim, seni seviyorum, kurabiyem, ayçöreğim tarzı mesajlar yazabilirsin :))

:)) aynen öyle ben artık mesaj atmak istemiyorum falan dedikten sonra önce bi bozuldu beklemiyordu heralde sonra anlayıslı davrandıgın icin seni bi daha sevdim falan dedi

yanındayken nasıl onlara daha çok dikkat et canım eger bi uzaklık sezersen asıl o zaman sorun var demektir bunlara hiç takılma
Tamam canım aynen oyle ama sonradan hosuna gitti dedigim gibi.Seni bi daha sevdim anlayısın icin falan dedi heralde bulusmada her zamanki gibi iyi olur diye düsünüyorum artık yani insallah öyle olur

canım bu tarz durumu ben yaşamıştım tahminimce o sıkılmış ilişkinizden sendende. galiba fazla şımarttın . takma umursama asla bu defada o üztüne düşecek. klasik ama bi o kadarda gerçektir ki kaçan kovalanır

Bilmem ki iliskiden benden sıkılmıs olsa ayrılırdı ve bulusmak istemezdi diye düsünüyorum ama mesajlasmaktan epey sıkılmıs heralde.Haklısınız bende öyle yapıcam cok tesekkür ederim yorumunuz icin.Mesaj konusunda fazla üstüne düstügüm dogru

mesajlaşmayı sevmeyebilirsin de gün içinde de insan merak ediyor her ortamda da arayamazsın ya ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…