Allah başka dert vermesin diycem ama kız çocuğu saç ta çok önemli ne olursa olsun... ama çok çok üzüldüm minik kızınıza belki bir çaresi vardır ne bileyim küçük tüycükler kazınsa yani çıktıkça traş edilse ve badem yağı falan sürülse belki daha sert çıkarlar belki zamanla düzelir çünkü daha çok küçük...
evet daha çok küçük.. gerçekten zor.. dediğiniz gibi Allah başka dert vermesin tabi, buna da şükür ama kız çocuğu olduğu için çok zor.. inşallah işe yarar bu bakımlar.. deneyeceğiz bakalım.. sizler de dua edin bol bol...
offf zaten bu insanlarımız yüzünden çok endişeliyim ben de bizim minik için.. çok şükür sağlığı yerinde, saçtan başka hiçbir sorun yok, buna da şükür diyoruz ama işte şimdilik küçük olduğu için anlayamıyor daha, ileride okula gidince, insanların içine girdikçe böyle patavatsız insanlar olacağı için her zaman çocuğu sağlığı iyi olsa da psikolojisi bozulacak..( sizinkine de çok üzüldüm.. Allah yardımcısı olsun onun da.. Saç ekimi vs olmuyor muymuş? gerçi daha 14 yaşında biraz daha büyümesi gerek belki.. bu arada akraba evliliği gibi bir durum var mıydı? bir arkadaş daha aynı durumdan bahsetmiş ve akraba evliliğiymiş onunki, ondan dolayı olmuş demişti.. bizimkinde de akraba evliliği durumu var da, acaba bizdekinin sebebi de mi o diye merak ettim?
Sanırım profesörlere gittiyse hormon testleri de yapılmıştır.Bazen testesteon hormonu eksikliğinde de rastlanabiliyor.Aslında hastalığın adını hatırlayamadım ama bazı çocuklarda saç çıkmıyor ergenliğe kadar hatta baştan olan saçta gidiyor ama ergenliğe girildiği anda düzeliyor diye biliyorum.Bir kaç hastane yada bu çocuk alanında gelişmiş bir kaç hastaneye göstermekte yarar var tabi çocuğun ruh sağlığını etkilemeyecek şekilde gösterilmeli.Allah şifa versin tez zamanda düzelir inşallah.
hayır akraba evliliği felan yoktu doktorlar genetik oldugunu söyledi bizde çok şaşırmıştık ama şimdi peruk kullanıyor bir görseniz çokda güzel maşallah tek kusuru saçları onada peruk aldı
evet, yapılmış tüm testler ama yine bir tekrarlamakta fayda var.. biz de iyi bir yer araştırıyoruz.. cerrahpaşa iyi diye duydum çocuk alanında.. oraya götüreceğiz bir de.. inşallah düzelir tez zamanda..
Evet Cerrahpaşada var ama ben daha çok çocuk alanında Çapanın adını da duydum.oraya göstermektede yarar var bence.İnşallah düzelecek geriye anı olarak bunlar kalacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?