- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Evet hanımlar başlıkta görüldüğü üzere misafir deyince bana bi haller oluyor. Bizim misafirlerimiz genelde yakın akrabalarımız ve hepsinin küçük çocukları var. Kendimi kötü hissediyorum aslında sonuçta hepsi kuzenlerim ama nasıl desem bu küçük çocuklar hiç mi yerinde oturmazlar ya sürekli bi yerleri karıştırmak zorundalar mı ? Bi yeri dağınık görünce cinlerim tepeme çıkıyor. Yaşları 4-13 arası değişiyor ve inanılmaz fazlalar. Geldi mi de hepsi bir geliyorlar ben sinir krizleri geçiriyorum kendi kendime. Düşünün hepsi geldiğinde evde 9 çocuk oluyor. Bayramlar korkulu rüyam oldu artık annem ve babamda büyük oldukları için bize geliyorlar hep. Her misafir gelip gidişinde evde harp çıkmış gibi oluyor ve ben artık çocuklardan nefret etmeye başladım. Zaten genelde de çocuklara karşı bi sempatim yoktur. Annemde öyle düşünme seninde çocukların olur diyor ama elimde değil. Aşırı sinirim bozulmaya başladı misafir sonuçta deyip olabildiğince güleryüz göstermeye çalışıyorum ama eminim belli oluyor istemediğim. Var mı benim gibi olan yoksa ben mi abartıyorum? ve öneriniz varsa alabilirim çok iyi olur.
Tavanlara kadar çıkan bir çocuk için bahsediyorum. .Hiperaktif kavramini yazmadan önce bi arastirin bence. O bir hastalik cesitidir! Her cocuga hiperaktif damgasini vurupta ay bu cok hiperaktif diyenlere ayri bir sinir oluyorum zaten.
Evet hanımlar başlıkta görüldüğü üzere misafir deyince bana bi haller oluyor. Bizim misafirlerimiz genelde yakın akrabalarımız ve hepsinin küçük çocukları var. Kendimi kötü hissediyorum aslında sonuçta hepsi kuzenlerim ama nasıl desem bu küçük çocuklar hiç mi yerinde oturmazlar ya sürekli bi yerleri karıştırmak zorundalar mı ? Bi yeri dağınık görünce cinlerim tepeme çıkıyor. Yaşları 4-13 arası değişiyor ve inanılmaz fazlalar. Geldi mi de hepsi bir geliyorlar ben sinir krizleri geçiriyorum kendi kendime. Düşünün hepsi geldiğinde evde 9 çocuk oluyor. Bayramlar korkulu rüyam oldu artık annem ve babamda büyük oldukları için bize geliyorlar hep. Her misafir gelip gidişinde evde harp çıkmış gibi oluyor ve ben artık çocuklardan nefret etmeye başladım. Zaten genelde de çocuklara karşı bi sempatim yoktur. Annemde öyle düşünme seninde çocukların olur diyor ama elimde değil. Aşırı sinirim bozulmaya başladı misafir sonuçta deyip olabildiğince güleryüz göstermeye çalışıyorum ama eminim belli oluyor istemediğim. Var mı benim gibi olan yoksa ben mi abartıyorum? ve öneriniz varsa alabilirim çok iyi olur.
Aynen canım. Yeterki istesin insan çocuğu oyalamak,illaki bir yol bulunur. Mesela suyla doldurulan kalem ve kitabı evde kullanmıyor kızım,o misafirlik oyuncağı. Ben kahve içmeye giderken bile çıkartmalı boyama kitabı ve boya kalemi alırım yanıma,orada bile sıkılmaz kızım bu sayede. Demem o ki,annenin elinde aslında çocuğa cazip hale getirmek,ve kimseyi rahatsız etmemekÖzgüvenli çocuk yetiştirmek için hiç bir şeye hayır dememe olayını da yeni duyuyorum. Benim en çok kullandığım kelime hayır neredeyse :) çocuğa yanlış olduğunu anlatmazsan nereden bilecek yahu.
choccywhoccydoodah sana Katılıyorum. Ben de bir yere giderken özellikle de çocuksuz bir ev ise Yanımda etkinlik ve ya oyuncak götürüyorum. Evde yapmadıklarından götürüyorum ki ilgisini daha çabuk çeksin. Kesinlikle çok işe yarıyor.
peki çocuk bunları yaparken anası ne yapıyor o sırada?canım bize gelen var bitane 10 çocuk gücünde buzdolabımı karıştırıp şunu ver bu ver deyıp yemeyen beyenmeyen bir tip zıkkım ye diyesim varama diyemiyorumm
annem bize hiç bir şey demezdiHayir benim bozulduğum nokta bebesine yavrum yapma, ayip otur demeyen anneler ! Yoksa çocuğa bir şey olsun bende istemem. Sadece umursamaz anneler sinir bozucu.
annem bize hiç bir şey demezdi
çünküüüü gözümüze bakardı
sonra yiyorsa yaramazlık yap yada ikinci dilim pastayı iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?