Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

teşekkür ederim canım benim

masumcum inş bu menun sende işe yarasa pazartesi bende yapcam montiye uyamıyom çok fazla nedense ya çok canım sıkılıyor işteki yemekler uymuyor evdekiler uymuyor kendime yapacak zanım yok geç gidiyom eve yumurta salat yemekten bıktım ay ne yapcagımı bilmiom işler düzene girse akamdan evde yaparım en azından yemeklerimi yinede elimde geldigi kadar yapmaya gayret edecem bu zamn zaafında

[Birica ederümmmmm datlumm ne dimekk

aysun akşamdan yapamıyormusun yemekleirni
iş yerindeee yapma imkanın yokmu?
[/B]

sabah yazacaktım unuttum,banu manken olma yolunda ilerliyorsun walla bacım...yaza kadar çıtır olacaksın resimlere bakılırsa.....

kızlar olmak istediğiniz yani heedeflediğiniz kilonun 1-2 kilo altında düşmeye çalışın.çünki bazen ödem yaptığında vücudunuz,yada misafirlik vs.. gibi sebeplerden dolayı 1-2 kilo aldığınızda fazla+'da olmassınız..benim ideal kilom 63 gösteriyor .BMI'çizelgelerinde.ben 57-58'lerdeyim.1-2 kilo alırım diye korkmuyorum dolayısıyle...geçen yıl bile 61'lere gelmiştim bi ara..sonra yazın yine indi kilom.şimdi tatilde ingiltereden okula öğretmen gurup gelecek bir proje çalışması için.bizde evlerimize misafir alacağız.bende 2 bayan öğretmen alacağım.onlara türk yemekleri yapacağız ülkemizi tanıtmak adına.mantılar börek çörek ,sarma dolam vs... ama eyvah ne yapçam diye düşünmüyorum.tabii tabak tabak yemiycem ama tadımlık hepsinden yiycem.kilo alsam bile sıkıntı olmayacak benim için..çaktırmadan montiye uyarım yine ben.öğlen onları kebap yemeğe götürcem bi gün mesela bende orda kebap ve salatayla montiden dışarı çıkmıycam.bir gün mantı ilede bir seferlik bozmaktan bişey olmaz..
bu tür zorunluluk halleri için siz kendinize pay bırakın 1-2 kg aşağısında olun ideal kilonuzun...sölemesi kolay diyeceksiniz içinizden ama valla yapmasıda çok zor değil.yeterki kararlı olun...

zilimmmm boşalttım cnmmm mesaj kutumu saol cnm resmimi düz ekleyemedim amaa:)

heeeeeeee kızzzz ne sandınn yaaaaaaaaaaa

buügn ayrı bir huzurrrrr ve neşe içindeyimmmmmmmmmm
yaşasın huzurrr

kizlaaarrr yazamiyorum ama arada okumaya calisiyorum...burasi kardan felc oldu dun, bugun de bir kismimiz gelebildi ise ama cogunluk evlerinden bile cikamamis..
ufak tefek kacamaklarin disinda montiye uygun yiyorum yemeklerimi

yag koymadan tam bugday ekmegi yaptim..suppperr otesi oldu, birdaha ekmege para vermem ben artik. bir de yaz gelse de su cilekler de gelse..ben kavanoz kavanoz cilek receli yapsam sekersizzzz

becerebildigim kadar buralarda olmaya calisicam, birsuru sayfa olmus nasil okuyucam bilmem
beni unutmayiiinnn anaciiimmm

canım çok beğendim resmini eve gidince albüme koymuşsan bakıcam büyütüp :) kız face de koysana bu resmi :)

slm ben geldim

nasılsınız bakalım ...

Yemeğimi yerken bi taraftanda sizlere bakayım dedim...

Masumcum canım benim boyumda162 ben kendimi 54 olmadan hatta 51 olmadan mutlu hissetmicem...

Eminim sende hedefine ulasınca daha güzelini isticeksin

resmimi düzete bilirisem koyucam diyarımmm

meyve benim ilk hedefimm 70 ti cnmm sonra dedimm 65 olayım sonra 63
şimdi isee 58 yada 59 ama daha aşgı olmak istemiyorum cnm ben öle takırr takıp kup kuru sevmiyorum cnm yaaa 58 düşsem kafii

masumcum insallah inersin tatlım ben naparsam yapayım hep böyle yumos gibi kalcağımı zannediyorum
Bilmiyorumki nasıl olurum 51 ken hiç olmadım:97:

Masumum ben şimdi call yapmaya baslıcam 15 dk oldu yemek yiyelim beklesemmi biraz daha

cnmm
bence biraz bekleeee 45 dk filan geçsinn

birde uyuma haaaaaaa cal yaparken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…