cnmm
bence biraz bekleeee 45 dk filan geçsinn
birde uyuma haaaaaaa cal yaparken
meyvm ben pc masasına koyyuyordum ayaklarımı nerden baksan 1 mt yüksekliginde .tutunmayı ise bebelerin ranza merdivernleri işimi görüyordu ...slm monti fıstıkları...
Ben dün call indirdim ama bu kadını hiç sevmedim bide hareketleri yapmak için bale salonumuz yokki nereye tutunucaz nasıl öyle dönücez ayy ben bu kadar esnek dedğilim plateste bile dizimi incilttimBunda neler gelir basıma
Nys yapanlar nasıl bir ortamda yaptı tutunmalı hareketleri falan neyle ayarladı..
diyerim inen çogumuzun tartısı insafsız hatta gaddar..masumum bende plates yaptım ya dün akşam bence zevkli idi. ben odamda yaptım biraz dar olduğu bazı hareketleri kısıtlı yapmak zorunda kaldım geniş bi alan lazım salon gibi orayı kullanıcam bidahakine.
umarım bu akşamda yapabilirim...
bu arada çok dikkat etmeme rağmen bir gram veremez mi insan ya biliyorum montiyi bırakıp dönünce kilo vermende zorlaşıyor ama sanki benim tartım daha bi insafsız :)
günaydin kizlar bugünki menüm
08.00 2 mandalina
09.00 ekmek,yagsiz krem peynir,zeytin,salatalik,domates
13-14 balik,salata
16.30 bir elma
18.00 kabak yemegi,yogurt
babişine selam miray ..Günaydın montici hatunlar:)
saol tatlım:) önüme ne gelirse montiye uygun yiyorum annemde saoolsunn montiye uygun yemekler yapıyoevde kendi kendimize deişik şeyler yapıyoruz artık
dün akşam pilatesle sıkılaş yeter daha kilo verme dedibabamda dioki kız bi 69u görsün
evet göbüş hep sıkı olacak banum hatta alışkanlık haline getirirsen yolda yürürken bile içine çeksen o bile çok fayda ediyor ...şimdi platessss yapmayı denedimmmmm ama çocukardann ne mümükünn olaaa
twesten shapem var benim onun lastikleirni kullandım zilim,ama bir sorun varki ben backalaırma hakim olamıyormuşum yawww zor yapıyorum hareketleir ama 1 haftaya kalmaz düzelir sanırım degilmi birde nefes alıp veridigmiz pozisyonlara hepp karnımızı sıkıyoruz dgeilmi
çocuklar uyusund atekrar deniycemm
dagcı hoşgeldin bende nereye kayboldu diyordum ....hu huuuuuuu ben geldimmmmmmm..........
naber montici hatunlar?
ben adam akıllı 2 hafta yaptıktan sonra ya akşam ya da haftasonları (arkadaş daveti vs.) bozdum.
gündüzlerim tam monti akşamlarım........
neyse p.tesinden bu yana monti devam.
aldıklarımı vermeye çalışıyorum yine.
sebze alamadığım zaman köşeye sıkışmış gibi hissediyorum kendimi.:18:...
call yapanlar ve niyetliler çoğalmış.
kızlar ben 160 a yakın call yaptım.
ne kadar sıkıcı olsa da üstüne başka bir şey bilmem.
bu hafta erken kalkamadım ve yapamadım.
haftaya inşaALLAH kaldığım yerden devam.
aeben ve diğer arkadaşlarım uğramdım diye kızmayın,düzene girmeden gelmek istemedim.
ilk başlarda bende yapamıyordum meyvem selülit hareketini ama şimdi hiç bırakmadan 50 kere yapabilirim her şey zamanla inanın ...masumcum ilk baslarda öyle oluyor ben ilk yaptığım zaman yüzme hareketini hiç yapamamıstım hatta bazı yerlerinde sinirden ağlayasım gelmişti bi kac kez yapınca alısıyorsun benim yapamadığım tek hareket yüz üstü yatıp bacakların katlanmıs alde yukarı kaldırımı onu mümkün değil yapamıyorum...
cocukları uyutunca tekrar dene tv 8 in sitesinde baska gün ac onu dene bu kezde.. platesten sonra ben 2 mil leslie yapıyorum ozamn cok daha güzel oluyor :112:
meyve önce lesliyi yap ardından ısınınca pilates daha etkili olur.uzayan bacak kaslarımı kısaltmaya gidiyorum azıcık leslie yapayım aksamki tavuk salatayı eriyetim..
öldüm bittim mahvoldumm anamm anamm anammmm
bu ne böyle kaslarınız güclencek dedi durdu ama bende hal derman kalmadıı adım atamıcak gibiyim
şimdide biraz leslie yapayımda kendime geleyim kısaltsın beni azcık bu call ne menem bişimiş elimi ayağımı tutmaz yaptı ama yookk basarıcam 21 güne tamamlayı
sen unutulacak gacımısın güzin ...kizlaaarrryazamiyorum ama arada okumaya calisiyorum...burasi kardan felc oldu dun, bugun de bir kismimiz gelebildi ise ama cogunluk evlerinden bile cikamamis..
ufak tefek kacamaklarin disindamontiye uygun yiyorum yemeklerimi
yag koymadan tam bugday ekmegi yaptim..suppperr otesi oldu, birdaha ekmege para vermem ben artik. bir de yaz gelse de su cilekler de gelse..ben kavanoz kavanoz cilek receli yapsam sekersizzzz
becerebildigim kadar buralarda olmaya calisicam, birsuru sayfa olmus nasil okuyucam bilmem
beni unutmayiiinnn anaciiimmm
selam hatunlar ....bugün baya geçç kaldım dimi.?
meyvm ben pc masasına koyyuyordum ayaklarımı nerden baksan 1 mt yüksekliginde .tutunmayı ise bebelerin ranza merdivernleri işimi görüyordu ...
ilk başlarda bende yapamıyordum meyvem selülit hareketini ama şimdi hiç bırakmadan 50 kere yapabilirim her şey zamanla inanın ...
bu sabah aile boyu yaptık pilatesi ..büyük kızımla ben yerde küçüklerde koltuk üzerinde . görmeliydiniz... enson bacak esneme hareketinde başim rahatlıkla dizime degiyor artık ...
yanlız dikkat ettigim bir durum oldu callde çok açılıyordum ama 1 hafta bıraktıkdan sonra inanın ilk başlamış gibi oldu bacak arkası kaslarım resmen kasıldı şimdi tekrar açıldı ama 1 haftalık pilatesden sonra ...
meyve önce lesliyi yap ardından ısınınca pilates daha etkili olur.
ee şimdi üstüne bide lesslimi yapacaksın amamınnn . kıs callden sonra baçakları titereinsanın nasıl lessi hatunuyla koşacaksın ... tam tersini yapacakdın meyvem önce lessii sonra call...
öyle düşünme banum ...mutlaka etkisi olur baskülde .ablaa eşime aldırmıştım vaktide oyktu bakamadııııı
tühhhhhhhh ya gittimii bütün emekleirmmm yani
neyse 1 ay sonra yine yaparımm olmazsaa bu ke zkendim alırım alışveirşimi
yapılmayacak bir diyet degil yani
aeben ablacım mutfak masamı kullandım call yaparken ardından 2 mil de leslie yaptım 1 mil daha yapıcam şimdi sonrada plates plus ı denicem. yarın sabahda erkenden kalkıp call yapcam yine ama yarınki durumum acılı olucak gibi gelio
ABEN ABLAMMMM hoşgeldin sefalar getiridn beyaaaaaa
zilimm pek espiriksünnnnn yirim seni benn
bebeleirii uyutuyumdaa plates yapıcamm10:
SAAT KAÇ OLURSA OLSUNN SİZİN PLATESSNİİZZZ YERİNDE OLSUN
sabaha nasıl kalkacaksın meyvem yeter kıs vur diyince öldürmüşsün ...
gözümden kaçmıştır caziş bakayım hemen ..slm aeben nasılsın menümü yorumlamamışsın bugün
etlede birlikde tazeside konserveside yenmiyor .baklagil sınıfında .Ben bişey sormak istiyorum kafama takıldı . şimdi bezelye baklagil yerine geçiyorya baklagilleri etle yemiyoruz . Ama yazın taze aldığımız bezelyeleri temizleyip buzluğa atıyoruz bunlarıda kıymalı yada tavuklu falan yapıp yiyebilirmiyiz .
afiyet olsun caziş mönün çok güzel ...slm masumm nasılsın cnm diyet nasıl gidiyo cnm bugünkü menümü yazıyım ben bi
sabah 2kuru kayısı 2bardak ılık su
2tb ek maydonoz biber peynir zeytin
öğle 3-4kaşık ıspanak yemeği(pirinçsiz)yoğurt
arada elma
akşam beyaz et salata yemeği düşünüyorum
arada portakal
aysunun meyvem cevaplamış benim yerime .kızlar nerelerdesiniz bakıyım
aeben apla san bişey soram şimdi tavuk haşladıgım suya tabi ben derilerini ayırarak haşlıyorum oyuzden yagı çok az oluyor sorm şu bu suyun içine sıpagetti kırıp çorba yapsam olurmu acaba çorba içmeyi özluyorum da
aysuncum aeben abla nezam gelir belli olmaz ben cvp vereyim olmaz tatlım etle ekmek tüketmiyoruz sonucda tavuktaki bütün hersey suyundada var ve spagettide ekmek sınıfına giriyor .. olmuyorr..
bi mahsur yok banum aklın takılmasın .ewettt zilim başladım platese ve keyif aldım ama çocuklarla zor oluyor
sanırım uyuynca pc den yapmam lazımmm ama tv dne izleyerek yapmak çok daha keyifli:8
aben ablam
ben tuz kullanıyorum umarım yanlış yapmadım salatamaa vee yumurtaya tuz attım 0 tuzsuzda yinemiyorrrrrr eger eyanlış yapıms çok üzlcemmm
dagcım buraya mönü yazmamışın ama diger topikde okudum .. mönün güzel canım afiyet olsun .hu huuuuuuu ben geldimmmmmmm..........
naber montici hatunlar?
ben adam akıllı 2 hafta yaptıktan sonra ya akşam ya da haftasonları (arkadaş daveti vs.) bozdum.
gündüzlerim tam monti akşamlarım........
neyse p.tesinden bu yana monti devam.
aldıklarımı vermeye çalışıyorum yine.
sebze alamadığım zaman köşeye sıkışmış gibi hissediyorum kendimi.:18:...
call yapanlar ve niyetliler çoğalmış.
kızlar ben 160 a yakın call yaptım.
ne kadar sıkıcı olsa da üstüne başka bir şey bilmem.
bu hafta erken kalkamadım ve yapamadım.
haftaya inşaALLAH kaldığım yerden devam.
aeben ve diğer arkadaşlarım uğramdım diye kızmayın,düzene girmeden gelmek istemedim.
diyarımbacularımmm
60 dk yürüyüş ve 40 dk plates yaptım :)
ama artıdayım halasabah belki değişir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?