Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

öldüm bittim mahvoldumm anamm anamm anammmm
bu ne böyle kaslarınız güclencek dedi durdu ama bende hal derman kalmadıı adım atamıcak gibiyim
şimdide biraz leslie yapayımda kendime geleyim kısaltsın beni azcık bu call ne menem bişimiş elimi ayağımı tutmaz yaptı ama yookk basarıcam 21 güne tamamlayı

selam hatunlar ....bugün baya geçç kaldım dimi.?

meyvm ben pc masasına koyyuyordum ayaklarımı nerden baksan 1 mt yüksekliginde .tutunmayı ise bebelerin ranza merdivernleri işimi görüyordu ...
diyerim inen çogumuzun tartısı insafsız hatta gaddar..
diyerım banuya verdigin listeyi dene yada yag oranını azalt bu hafta .inan çok fark ediyor ...
günaydin kizlar bugünki menüm

08.00 2 mandalina
09.00 ekmek,yagsiz krem peynir,zeytin,salatalik,domates
13-14 balik,salata
16.30 bir elma
18.00 kabak yemegi,yogurt

hasretim yarın kilonu çokk merak ediyorum .
babişine selam miray ..
evet göbüş hep sıkı olacak banum hatta alışkanlık haline getirirsen yolda yürürken bile içine çeksen o bile çok fayda ediyor ....
dagcı hoşgeldin bende nereye kayboldu diyordum ....
kıs vaktin oluyorsa sende zayıfladaki hatunlarada yardımcı ol bu günlerde fazla vaktim olmuyor ...
ilk başlarda bende yapamıyordum meyvem selülit hareketini ama şimdi hiç bırakmadan 50 kere yapabilirim her şey zamanla inanın ...
bu sabah aile boyu yaptık pilatesi ..büyük kızımla ben yerde küçüklerde koltuk üzerinde . görmeliydiniz...enson bacak esneme hareketinde başim rahatlıkla dizime degiyor artık ...
yanlız dikkat ettigim bir durum oldu callde çok açılıyordum ama 1 hafta bıraktıkdan sonra inanın ilk başlamış gibi oldu bacak arkası kaslarım resmen kasıldı şimdi tekrar açıldı ama 1 haftalık pilatesden sonra ...

ee şimdi üstüne bide lesslimi yapacaksın amamınnn . kıs callden sonra baçakları titereinsanın nasıl lessi hatunuyla koşacaksın ... tam tersini yapacakdın meyvem önce lessii sonra call...

sen unutulacak gacımısın güzin ...
şimdi pc kızıma vermem lazım sonra yine gelirim kalan mesajlara ozaman bakarım ...

banum peynirdeki gibi keşke yogurdun yag oranınada baksaydın pınarın yogurdu %0.1yaglı ... çogu marka % 1.5 yanı y.y. yaglı aslında yagsız deyil ..normal yaglı yogurtda zaten %3.5yaglı .:78:

ablaa eşime aldırmıştım vaktide oyktu bakamadııııı
tühhhhhhhh ya gittimii bütün emekleirmmm yani

neyse 1 ay sonra yine yaparımm olmazsaa bu ke zkendim alırım alışveirşimi
yapılmayacak bir diyet degil yani

sagol abla,ben kilomu merak etmiyorum cünkü biliyorum :) gayette memnunum ama dün ve ondan önceki gün findiga kötü sardim ins kilo vermemi yavaslatmaz nerdeyse kendimi kaybediyodum ama toparladim yeniden sükür kendimi rahatlatmak icinde söyle düsünüyorum yasakli bi seyi yemektense yenebilir bi seyi abartmak daha iyidir ( tabikide bi daha olmiycak) ama bu sali 2 hafta olcak montiye baslayali ,rekor kiricam bi diyeti 2 hafta devam ettirerek :)

meyve önce lesliyi yap ardından ısınınca pilates daha etkili olur.

ee şimdi üstüne bide lesslimi yapacaksın amamınnn . kıs callden sonra baçakları titereinsanın nasıl lessi hatunuyla koşacaksın ... tam tersini yapacakdın meyvem önce lessii sonra call...

aeben ablacım mutfak masamı kullandım call yaparken ardından 2 mil de leslie yaptım 1 mil daha yapıcam şimdi sonrada plates plus ı denicem. yarın sabahda erkenden kalkıp call yapcam yine ama yarınki durumum acılı olucak gibi gelio

bu gün söyleyecektim unuttum meyvişim..
call.de yapan leslide yapsan arkasından plateste en son yapılan bacak esnetme hareketleri varya yerde..onları mutlaka yap cnm...kısalan kasları uzatıyormuş ...ben yürüyüp gelincede yapıyorum.ebru öyle demişti...
birde karnı hep içeri çekerek yapın.hatta aebenimin dediği gibi yolda yürürken bile ,karnınızı hatta totoşunuzu sıkarak ve dimdik yürüyün..bende bir arkadaşımın annesinin tavsiyesi üzerine 7-8 yıldır öle yürüyorum.duruşunuz daha dik ve sıkı vücutlu oluyorsunuz zamanla...

aebenim bende artık dizime yüzümü yaslayabiliyorum,ilk başlarda mümkün değil yapamam dediğim her hareketi yapabiliyorum artık..ve plastes yaparken hava ne kadar soğukta olsa bir parmak kadar bile aralasam yetiyor pencereyi...temiz hava gelince daha bi oksijen soluyor ciğerlere.. sizde deneyin,pencereyi açın hava soğukta olsa...

HAVALAR NASIL OLURSA OLSUN SİZİN HAVANIZ HEEEP İYİ OLSUN ANACIM

ABEN ABLAMMMM hoşgeldin sefalar getiridn beyaaaaaa

zilimm pek espiriksünnnnn yirim seni benn

bebeleirii uyutuyumdaa plates yapıcamm10:

SAAT KAÇ OLURSA OLSUNN SİZİN PLATESSNİİZZZ YERİNDE OLSUN

öyle düşünme banum ...mutlaka etkisi olur baskülde .
aslında normaldade böyle yapsan daha hızlı veririz kıslar ..

sabahları ya yulaf ye ekmekli kahvaltı ..
öyleyin et ızgara .(balık tavuk )
akşam sebze az yaglı .yanındada yogurt ....
dün akşam mantar yaptım banum 1 de domates dogradım saganla bir güzel kavurdum 0 yag çokda güzel oldu .yogurtla.
sabaha nasıl kalkacaksın meyvem yeter kıs vur diyince öldürmüşsün ...
ABEN ABLAMMMM hoşgeldin sefalar getiridn beyaaaaaa

zilimm pek espiriksünnnnn yirim seni benn

bebeleirii uyutuyumdaa plates yapıcamm10:

SAAT KAÇ OLURSA OLSUNN SİZİN PLATESSNİİZZZ YERİNDE OLSUN

yarın cuma baskül ve karne günü kıslar ....
birde haber vereyim pazar günü annecim ve kıs kardeşim gelecek yegenlerimle 1 hafta kadar kalacaklar .onlar gidene kadar gelemem haber vereyim dedim ....

etlede birlikde tazeside konserveside yenmiyor .baklagil sınıfında .
nazlım taze bezelye yenir ama konserveler yenmiyor montide saglıgada zararlı .. afiyet olsun caziş mönün çok güzel ...
öyleyin doydunmu salatanda yok ıspanagın yanında ?...doymadı isen kş. saymana gerek yok canım tb tb. ye.
aysunun meyvem cevaplamış benim yerime .
bi hatırlatma daha yapayım spagettiyi az haşlayıp yiyoruz çorbanın içinde böyle az hş. imkanımız yok dordukça şişer.öyle olsa sade şehriye çr.içerdik .
aysuncum aeben abla nezam gelir belli olmaz ben cvp vereyim olmaz tatlım etle ekmek tüketmiyoruz sonucda tavuktaki bütün hersey suyundada var ve spagettide ekmek sınıfına giriyor .. olmuyorr..

bi mahsur yok banum aklın takılmasın .
dagcım buraya mönü yazmamışın ama diger topikde okudum .. mönün güzel canım afiyet olsun .

OY OYYYYY
özliycez snei aben ablam deseneeee arada bir kaçıp gelsenn yaaa

abla aslınd abenimm beslenmem bu şekild ebiliyormsun
bakliyatı bilee 2 hafta 1 yiyorumm ancak(yarın mercimekk ilavı yapıcam)
ama beni kaçamaklarım dibe vurdu birde istikrarsızlıgım
inşşş yarın tartı beni güldürcekkkk:))))))))))

abowwwwwwwww kız meyvee naptın sennnn
bide yarın kalkıp calyapacakmıııı delümmüsün sennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…