gnaydın mutlu günler kızlarrrrrr
günaydın günaydın günaydınn
Masumum bu gün call yapcam denicem yani beğenirsem bi süre yapayım diyorum benim popo birazcık asağıda diklessin diğmi
Ne dersin sen denedin mi
günaydınnn cnm
valla ben bu ara spor özürlüyümm meyvem aben abla ve ziliminn bangır bangır bagırmalaırna ragmen başlayamaıdmm cla ban açok sıkıcı geliyorr aben ablamda sanki plates daha ii dedigi hatırlıyorum ve daha keyigli bende bugün biraz ebruya takılayım diyorumm
hatta eşim geldkten sonra akşamlarıdaaa yapayım diyorum bakalım
plates kesinlikle daha zevkli ama aeben ablanın bende call popomu diklestirdi dediğini hatırlıyorum die bunu yapayım demiştim :26:
Call cok sıkıcı
Masumum bende nerdeyse 2 haftadır spor yapmıyorum canım iice saldım kendimi su sıra baslamam sart yani dün gece iddaada 5 kilo kaybettim vermem lazımm
GÜNAYDIN KIZLATT
MASUMUM NASILSIN ? benim karnım ağrıyor hiç havam yok hastayım diesana çoook mutlu günler diliyorum
işe dönüyorum sayfam açık öptmmm
bugünde tartıldım yine artı
meyve başlayım birlikte cnmm ya hangi saat fırsat bulursak yapalım platesi
evet aben abla öyle bir şey dmeişti call için ama kasvet veriyor insana yaa vallaa zaten buhran geçiriyorum bu ara birde cal yapamamm üsütneplates daha keyifli
meyve sne ne zmandır diyet yapıyorsun bilmiyorum amaa insan verilecke kilosu azaldıkça kendini daha güçsüz ve doyumsuz hissediyorr bunu bir çok kişide görüyorum ben ilk diyete başladıgımda 90 kio idim ve listemde 3 köfte kadar et vardı bu ölüçü beni doyurmazdıı ,ama sofradan tok kalkardım gözüm toktu ve zayıflamak için mücadelm vardı azmim varı
şimdi ise 67 kiloyum montide ölçüler serbest ama yine tatmin olamıyorum,oysaki midem gerçekten daha küçük akşam yeidigm 1 tabak yogurtlu karnıbahar beni doyurdu öncedne olsa dişimin kovuna ytmezdii gerçekten
kendimizee işkence diyoruz sen ,ben ve diyar mesela 69da takıldım 2 kilo veridm ama sürkli kaçamak kaçamak 67.8 oldum yine ve 1 ayaıma maal oldu oysaki adam gibi yap diyeitni ver 8 kiloyu 3 ayda 2 ayd her neyse sonraaaa azda ols aye isteidkleirnde bukadar takılıpp ,yıpranmaktansaaa
çok güsle akıl veririrmmmm ama tutmamm
masumum bende plates yaptım ya dün akşam bence zevkli idi. ben odamda yaptım biraz dar olduğu bazı hareketleri kısıtlı yapmak zorunda kaldım geniş bi alan lazım salon gibi orayı kullanıcam bidahakine.
umarım bu akşamda yapabilirim...
bu arada çok dikkat etmeme rağmen bir gram veremez mi insan ya biliyorum montiyi bırakıp dönünce kilo vermende zorlaşıyor ama sanki benim tartım daha bi insafsız :)
slm monti fıstıkları...
Ben dün call indirdim ama bu kadını hiç sevmedim bide hareketleri yapmak için bale salonumuz yokki nereye tutunucaz nasıl öyle dönücez ayy ben bu kadar esnek dedğilim plateste bile dizimi incilttimBunda neler gelir basıma
Nys yapanlar nasıl bir ortamda yaptı tutunmalı hareketleri falan neyle ayarladı..
canim ben tekli koltugumu ters cevirip ona uzatmistim bacagimi :)
ahh yasomm bende sandalye de yapıcam sanırım ...
çünkü benim odada sadece yatak var
olur canim sandalyede olur ama duvara sabitle düsersin sonra
yasom en iisi ütü masamı acayım onda yapayı onla düşmem heralde
mimu ya ne kadar güzel menülerin var senin :) imreniyorum böyle menülere. hani diyoruz sen hazırlasan biz sana gelip yesek :) yada sen beni ara menüleri söyle yiyeyim bende :) olmamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?