Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın günaydın günaydınn

Masumum bu gün call yapcam denicem yani beğenirsem bi süre yapayım diyorum benim popo birazcık asağıda diklessin diğmi
Ne dersin sen denedin mi

günaydınnn cnm
valla ben bu ara spor özürlüyümm meyvem aben abla ve ziliminn bangır bangır bagırmalaırna ragmen başlayamaıdmm cla ban açok sıkıcı geliyorr aben ablamda sanki plates daha ii dedigi hatırlıyorum ve daha keyigli bende bugün biraz ebruya takılayım diyorumm
hatta eşim geldkten sonra akşamlarıdaaa yapayım diyorum bakalım

plates kesinlikle daha zevkli ama aeben ablanın bende call popomu diklestirdi dediğini hatırlıyorum die bunu yapayım demiştim :26:
Call cok sıkıcı

Masumum bende nerdeyse 2 haftadır spor yapmıyorum canım iice saldım kendimi su sıra baslamam sart yani dün gece iddaada 5 kilo kaybettim vermem lazımm

meyve başlayım birlikte cnmm ya hangi saat fırsat bulursak yapalım platesi
evet aben abla öyle bir şey dmeişti call için ama kasvet veriyor insana yaa vallaa zaten buhran geçiriyorum bu ara birde cal yapamamm üsütneplates daha keyifli

meyve sne ne zmandır diyet yapıyorsun bilmiyorum amaa insan verilecke kilosu azaldıkça kendini daha güçsüz ve doyumsuz hissediyorr bunu bir çok kişide görüyorum ben ilk diyete başladıgımda 90 kio idim ve listemde 3 köfte kadar et vardı bu ölüçü beni doyurmazdıı ,ama sofradan tok kalkardım gözüm toktu ve zayıflamak için mücadelm vardı azmim varı
şimdi ise 67 kiloyum montide ölçüler serbest ama yine tatmin olamıyorum,oysaki midem gerçekten daha küçük akşam yeidigm 1 tabak yogurtlu karnıbahar beni doyurdu öncedne olsa dişimin kovuna ytmezdii gerçekten

kendimizee işkence diyoruz sen ,ben ve diyar mesela 69da takıldım 2 kilo veridm ama sürkli kaçamak kaçamak 67.8 oldum yine ve 1 ayaıma maal oldu oysaki adam gibi yap diyeitni ver 8 kiloyu 3 ayda 2 ayd her neyse sonraaaa azda ols aye isteidkleirnde bukadar takılıpp ,yıpranmaktansaaa

çok güsle akıl veririrmmmm ama tutmamm

GÜNAYDIN KIZLATT
MASUMUM NASILSIN ? benim karnım ağrıyor hiç havam yok hastayım die sana çoook mutlu günler diliyorum

işe dönüyorum sayfam açık öptmmm

bugünde tartıldım yine artı

GÜNAYDIN KIZLATT
MASUMUM NASILSIN ? benim karnım ağrıyor hiç havam yok hastayım die sana çoook mutlu günler diliyorum

işe dönüyorum sayfam açık öptmmm

bugünde tartıldım yine artı

diyarımmm günaydınn tatlışımmm sıkma canınıı diycme am asıkılıyor insan biliyorm
diyar bak ne diycem aben ablanınn bana verdiig listeyi uygulasanaa
benim 2. günüm öyle zorlayıcı bir listede degil cnm

masumum bende plates yaptım ya dün akşam bence zevkli idi. ben odamda yaptım biraz dar olduğu bazı hareketleri kısıtlı yapmak zorunda kaldım geniş bi alan lazım salon gibi orayı kullanıcam bidahakine.

umarım bu akşamda yapabilirim...

bu arada çok dikkat etmeme rağmen bir gram veremez mi insan ya biliyorum montiyi bırakıp dönünce kilo vermende zorlaşıyor ama sanki benim tartım daha bi insafsız :)

masumcum ben de 1 seneden uzun zamandır diyet tantanasıyla uğrasıyorum ama bıktım artık gercekten yoruldum spor yapcak gücü bile bulamıyorum kendimde dediğin gibi sabah 1 dilim ekmekle doyuyorum yada 1 haslanmıs yumurtayla ama ben bunların ikisini birlikte yemeği seviyorum artık bende o duyumsuzluğa dönüştü doyuyorum ama o birlikteliğin hazzını duymak istiyorum yaa bu cok farklı birseyy ifade edemiyorm
ama sen beni anlıyorsun biliyorum ben
Doğru düzgün yapsak 3-4 ayda gidicek bütün fazlallıklarımız sonucda 3 ümüzünde ortalama 10 kilosu var vermesi gereken ama bizim gücümüz kalmamıs nasıl toparlanıcaz offf offf

inanmıyorummmmmmmm birsürü şey yazdım ama hepici gittiiiii
meyvem bende sneinle aynıyım şekeirm ama sık dişini verme canını derler ya öle işte yapacka birşey yokk eger daha zayıf olmak istiyorsakk canımızı dişimize takıp vericezzz

bende arad abir yemek sitiyorum yasaklı şeylerdenn ,kaçamakta yapıyorum ama yememem laızm bilinç altınd abu var nasılsa yesemde ne huzurlu oluyorum nede mutluu,ncak kiloları verip yedimgiz zaman mutlu oluruzzz

bende hedefimi daha aşagıya çekicem bu hafta tartıda degişiklik olursa egerrr boyum 162
58 kio olayım diyorum :)annnemlere ,k.valdeme baksannn bırak daha verme yeter artık diyorlar bana yetmiyor aldıgım 38 beden koyun içine girmeliyimmmmmmm

cnmmm yok valla grma oynamıyor bırakıp başlayıncaa ve kaçak yapınca

günaydin kizlar bugünki menüm

08.00 2 mandalina
09.00 ekmek,yagsiz krem peynir,zeytin,salatalik,domates
13-14 balik,salata
16.30 bir elma
18.00 kabak yemegi,yogurt

canim ben tekli koltugumu ters cevirip ona uzatmistim bacagimi :)

Günaydın montici hatunlar:)

mimu ya ne kadar güzel menülerin var senin :) imreniyorum böyle menülere. hani diyoruz sen hazırlasan biz sana gelip yesek :) yada sen beni ara menüleri söyle yiyeyim bende :) olmamı

saol tatlım:) önüme ne gelirse montiye uygun yiyorum annemde saoolsunn montiye uygun yemekler yapıyo evde kendi kendimize deişik şeyler yapıyoruz artık

dün akşam pilatesle sıkılaş yeter daha kilo verme dedi babamda dioki kız bi 69u görsün

şimdi platessss yapmayı denedimmmmm ama çocukardann ne mümükünn olaaa

twesten shapem var benim onun lastikleirni kullandım zilim,ama bir sorun varki ben backalaırma hakim olamıyormuşum yawww zor yapıyorum hareketleir ama 1 haftaya kalmaz düzelir sanırım degilmi birde nefes alıp veridigmiz pozisyonlara hepp karnımızı sıkıyoruz dgeilmi

çocuklar uyusund atekrar deniycemm

hu huuuuuuu ben geldimmmmmmm..........

naber montici hatunlar?

ben adam akıllı 2 hafta yaptıktan sonra ya akşam ya da haftasonları (arkadaş daveti vs.) bozdum.

gündüzlerim tam monti akşamlarım ........

neyse p.tesinden bu yana monti devam.

aldıklarımı vermeye çalışıyorum yine.

sebze alamadığım zaman köşeye sıkışmış gibi hissediyorum kendimi.:18:...

call yapanlar ve niyetliler çoğalmış.

kızlar ben 160 a yakın call yaptım.

ne kadar sıkıcı olsa da üstüne başka bir şey bilmem.

bu hafta erken kalkamadım ve yapamadım.

haftaya inşaALLAH kaldığım yerden devam.

aeben ve diğer arkadaşlarım uğramdım diye kızmayın,düzene girmeden gelmek istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…