Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

masumcum ilk baslarda öyle oluyor ben ilk yaptığım zaman yüzme hareketini hiç yapamamıstım hatta bazı yerlerinde sinirden ağlayasım gelmişti bi kac kez yapınca alısıyorsun benim yapamadığım tek hareket yüz üstü yatıp bacakların katlanmıs alde yukarı kaldırımı onu mümkün değil yapamıyorum...
cocukları uyutunca tekrar dene tv 8 in sitesinde baska gün ac onu dene bu kezde.. platesten sonra ben 2 mil leslie yapıyorum ozamn cok daha güzel oluyor :112:

ben ilk kez bukadar izleidmm ve göbek için filan gerçekten çok etkili olacagını düşünüyorum
artık zaman yaratıp yapıcammm günlük takip edeyim diyorum meyvemm bebeleir uyutunc atekrardan açıp yapıcam

canım ben toplasan 6-7 defa yaptım ama cizmelerim bacağıma yapısıyordu şimdi boşluklar var ne kadar etkili oluyor..

günaydın kıslar...
banum platese başlamana çok sevindim gerçekten çok etkili..kısa sürede etkisini göreceksin.ilk başta çok sıkıcı gelmesine rağmen şimdi saat 10:30'u bekliyorum valla.bu sabah öğrencim gidince oğlumun yanına uzandım.içim geçmiş 10:15'te uyandım sanki okula geç kalacakmışım gibi paldır küldür nasıl kalktım,hemen oğlum uyanana kadar onun için hamur kızartması yaptım.kendim ayaktan bişeyler atıştırdım çay bile yapamadım kendime.5 dk.geç başladı bu sabah ebru neyseki uçarak koşarak yetiştim (o kadar uğraşmama rağmen yemedi sıpa orası ayrı tabii)

meyvem call.banada sıkıcı geldi.ama çok etkili olduğu kesin.süresi o kadar uzuzn olmasaydı ve farklı bir kaç video olsaydı onada devam edebilirdim aslında ama uykum geliyordu yaparken.ve hep aynı şeyi yapmak sıkıcı geldi bıraktım.birde bana çok fazla olacaktı onuda yapsaydım.bir saat yürüyüş,40 dk.plates 1 saatte call çok geliyordu .call'ı o sebeple bıraktım..ebruya takılmak daha keyifli geldi..
bende yaparken çok alçak gelmesine rağmen ya konsola dayıyordum bacağımı yada koltuğun arkasına..ama bana ikiside kısa geliyordu..

diyarım sende banunun yaptığı diyeti yapsan bir kaç gün?eminim sendede etkili olacaktır...uzun süreli yapılan hangi diyet olursa olsun illa duraksama dönemi oluyor.ama arada vücudu sallamak lazım.bende aralarda 1-2 gün sadece meyve yada sebze yada bazen çorba falan içip metabolizmayı şaşırtıyordum duraksadığında...

dağcııı daha sık gel şekerim....ne olursan ol yine gell,yine gel...

kızlar nerelerdesiniz bakıyım
aeben apla san bişey soram şimdi tavuk haşladıgım suya tabi ben derilerini ayırarak haşlıyorum oyuzden yagı çok az oluyor sorm şu bu suyun içine sıpagetti kırıp çorba yapsam olurmu acaba çorba içmeyi özluyorum da

aysuncum aeben abla nezam gelir belli olmaz ben cvp vereyim olmaz tatlım etle ekmek tüketmiyoruz sonucda tavuktaki bütün hersey suyundada var ve spagettide ekmek sınıfına giriyor .. olmuyorr..

ewettt zilim başladım platese ve keyif aldım ama çocuklarla zor oluyor
sanırım uyuynca pc den yapmam lazımmm ama tv dne izleyerek yapmak çok daha keyifli:8

aben ablam
ben tuz kullanıyorum umarım yanlış yapmadım salatamaa vee yumurtaya tuz attım 0 tuzsuzda yinemiyorrrrrr eger eyanlış yapıms çok üzlcemmm

zilim nasılsın?

iraden ve azmine hayranım.

inceciksin hala spor ve diyet devam maaşaALLAH.

gelirim artıkın.

ahh yasomm bende sandalye de yapıcam sanırım ...
çünkü benim odada sadece yatak var

sandalyeyle dusersin meyvem kızz sakatlanırsın bende tekli koltukla yapıyorum basımızı koydugumuz yere ayagımı koyuyorum ama parmak ucunu dayayıp kendimi geri cektigimiz kısım olmuyor koltukla

zilim şimcik alışveriş yapamıyorum sabah için o zaman haftasonu alırım hem banuda bana yardımcı olur cumartesi hallederim onu.

masumum bana liste yap canım sen neler aldın bende aynılarını alırım tamam canım onuda deniyim:)

bende bıktım bıktım kendimden bende doyuyorum ama gözüm aç oluyor yasak olmayan birşeyden fazla yesem bile ağır hissediyorum kendimi eskisi gibi asla yemiyorum canımda istemiyor e hal böyleyken neden kilo veremiyorum diyorum...eskiden spor yapardım hemde baya baya yapardım günde en azından 2 saat yürürdüm herakşam ve sabah mekik çekerdim.şimdi ise ayağımı kaldıramıyorum üşengecim..çözümü biliyorum yapmıyorum sızlanıyorum utanıyorum

69 uda görelim 59 u da görelim mimucum olmaz mı:)

haftasonu alışveriş edip alayım evdeyken yapayım canım benim işyerinde pek olmuyor özel diyetler her seferinde erteleniyor o yüzden evde olduğum günlerde deniyim diyorum.

evet ya bende bunu ogrenmek istiyorum ebru surekli nefes alıp verdiğimiz pozisyonlarda birde yerdeki hareketlerde suan karnımız sıkı karnımız sıkı olmalı diyor oralarda karnımızı sıkmıak gerekiyor yada içeri çekmek gibi

Ben bişey sormak istiyorum kafama takıldı . şimdi bezelye baklagil yerine geçiyorya baklagilleri etle yemiyoruz . Ama yazın taze aldığımız bezelyeleri temizleyip buzluğa atıyoruz bunlarıda kıymalı yada tavuklu falan yapıp yiyebilirmiyiz .

ben yenmiyor die biliyorum nazcım biri yapmıstı bezelyeyi sebze die etle aeben abla olmaz dedi die hatırlıyorum

ben yenmiyor die biliyorum nazcım biri yapmıstı bezelyeyi sebze die etle aeben abla olmaz dedi die hatırlıyorum

hımmm ama ben yanlış hatırlamıyorsam taze iken olabilir demişti şimdi buzluğa konulunca farklı oluyormu acaba neyse aeben ablam gelince cevaplar

diyarımmmm cnm aben ablamın msj buldumm alıntı yaptım buna göre yaparsın alışverişini
ben öglen tavuk tercih ettim gösüs kısmını aldım tavugun dün teflond ayaptım,bugnde tost makinasınd ayaptım aynı oldu am abi farkı olmadı bacım

kırmızı et ben çok tercih etmiyorum ama seviyorsna od aolurr sinitsle gibi ince ince kestim enine ve kızarttım yanınada bol salata yeidm öglenleri zaten listedee yazıyor..

birde yogrt sütaşın aldım lıgyt diyor ama 11.5 yag var içerisinde 0 yag oranı bulamadımm
aben ablam ne der bilemiyorum birde ekşi elmaaa başka bişiy almaıdm cnm

slm masumm nasılsın cnm diyet nasıl gidiyo cnm bugünkü menümü yazıyım ben bi
sabah 2kuru kayısı 2bardak ılık su
2tb ek maydonoz biber peynir zeytin
öğle 3-4kaşık ıspanak yemeği(pirinçsiz)yoğurt
arada elma
akşam beyaz et salata yemeği düşünüyorum
arada portakal

merhabaa cazibe iyiyim sne nasılsın bugünki meün ii
hatta akşama bir bardak ayran ekleyebilirisen daha ii olur
öglendee ıspanakla doyacakmısın 3-4 lkasış ben doyamyorum yani
yad hemen acıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…