Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bende ölçülerimi yazayım

göğüs 87
bel 69
kalca 99

daha ayrıntı ölçmedim
21 gün sonunda fark olucakmı cok merak ediyorum

aglamakkkkkkkkk isiytoyum buu çocuklar bana plates filan yaptırmıyorlar yaaaaaaaaaaaaaa
napcma bennnnnnn uyuyunca pc den yapayım en iyisi başka çarm yok

canım pc den yap yaramazları uyutunca ben hep öyle yapıyorum gündüz izleme imkanım olmadığından

Eee bu büyük topla olan hareketleir naısl yapıcaazz şimdi top olmayıncaa?

Mimuu ben bi mezro alamaıdm yaaaa ölçmek için

Abla benim yağsız süt ve yoğurtla bir problemim var, midemi bulandırıyor ikisi de yağsız olunca sanki çiğ çiğ kokuyor içim kalkıyor , her şeyede bir bahanem var bu ara yoğurtsuz ve sütsüz olmazmı monti?

yok canım topum lastiğim toplu hareketleri yapmıyorum aslında gerek olduğunuda sanmıorum ben sonucda cok ileri derecede yapmıyoruz..

bence 1 top ve lastik edinin . Inanın topla ve lastikler yapılan hareketler daha etkili ben spor salonunda gidiyorum platese topla ve lastikle çalıştığımız günler kaslarım daha çok çalışıyor .

meyveee aramızda 16 kilo var ama ölçülerimiz arasında 10 ar cm var demek ki bende çok kalın deilmişim

meyveee aramızda 16 kilo var ama ölçülerimiz arasında 10 ar cm var demek ki bende çok kalın deilmişim

benim yağ oranım cok fazla mimu kollarım falan cok güçsüz kaslarım yok gibi düşün ..
5 kiloyuk bi şu şişesini bile tasırken zorlanıyorum en fazla 2-3 dk tasıyabiliyorum o yüzden olduğumdan fazla görünüyorum.. kilo verdiğimde de fark olmamasının sebebide bu spor yapmam lazım cok cok cok fazla...
bide su var tabi sen 180 sin 162 aradaki farkı da önemli BKI hemen hemen aynı 0.4 fark var

Son düzenleme:
benimde kas oranım çok fazla ilk 90 kiloyken ölçtüğümde %55 di %27 yağ geriside suydu ... su neredeyse yoktu yanii...

bende upuzun yıllar spor yaptığım için hep kas ondan 90 kiloykeen yine şişmandım ama lömbür lömbür deildim albümde foto var hatta

cumartesi aç karnına tekrar gidip ölçtürmek istiyorum bakalım

ölçtür bi bakalımm azalma olmusmu ben ölctürmedim diyete baslarken ölctürmüştüm %58 yağ cıkmıstı

eet baktımda şimdi çizelgeyede haklısın benim boyumla kilom arasında şu an 7.6 kilo fark var. ben onu düşünemedim

slm aeben bende kilomu yazıyım ardındada menümü
geçen hafta 90.200
buhafta 89.100 hele şükür kurtuldum 9lu rakamlardan
menüm hemen yazıyım
sabah 2kayısı 2bardak ılık su
2tbek peynir zeytin yarım domates 1yeşil biber
öğle beyaz et 1kabak haşlama
arada elma
akşam mantarsote yoğurt
arada portakal yicem iiki sizle karşılaşmışım kızlaaar çok motive oluyorum tabiiii
birde iradem sayesinde

banu ben listeyi çıkardım ama sorularım var

tarçınlı keten tohumunu 2 kaşık yağsız yoğurda katın diyorya ablam ben keten tohumu yiyemiyorum midem bulanıyor sadece tarçın koysam olur mu

diğer sorum akşam yemeğinde ki haşlama sebzede sen ne yedin?nasıl yaptın?

meyvenul hatun gördüm ki sen pasta yedin ama kilon aynı çok sevindim :) nasıl bi bünyen var maşallah bence ben haftasonu bu 2 günlük programı uygulıyım sende çarşamba muhakak yap annenden gelince olur mu? ihmal etmiyelim

diyarr
keten tohumunu aben ablam kabızlık için tavsiye etmişti ama yiyemiyorsan sadece tarçın kat

ben karnı bahar ve borkoli haşlayıp yidm cnm :)

yapcam diyarım bu listeyi mutlaka uygulucam ..
tatlım sabit kalmadım 1 kilo aldım o dev kacamaktan sonra ama toparladım ben böyleyim cok cabuk alıyorum mesela annemlere gittiğimde 5 günde 3.5 kilo aldığım oluyor ama 2 haftada gidiyor o kilolar sürekli gelgitlerle yasıyorum o yüzden...
bu listeyi takımada yazdım yapsın benim hatunlar kac haftadır dağıldılar bii kendilerine gelsinler
yarısımız salı tekrar baslıyor haberin olsun

diyarcım keten tohumu yağ yakımına yardımcı die biliyorum ben zaten az bişi bence kendini zorlayarakda olsa yee ..

günaydınnnnnnn
çok şükür kurtuldum lanetli rkamlardannnnn
kilomm 66.1
giden 1.600 gr
tebrikler
gunaydın canım demekki iş yaradı menun bende yapcam çunku takıldı tartı yine 65.5 grambile oynamamış
üzülme canim,sende haftaya verirsin ins
tebrikler
tebrikler
tebrikler hasret.....

:

tesekür ederim abla,findiklara ragmen cok güzel bir sonuc oldu :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…