Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

tebrikler canim

hSRET merhaba sen ekmek yapmistin yaptigin unun adini yazarmisin lütfen bende almanyadayim almanca yazarsan sevinirim ve kilon icin tebrikler canim.

hasrettt tşkk ederimm sende çok ii vermişsin cnm tebriklerrr
yulaf kepegini bilmiyorumm cnm

aben abla benimde aklıma gelmişken sorayım
kakoo serbestmi arda br sütün içine atıp içsek?

kakao serbest kıslar....aeben gelene kadar cvpliim.

bu arada hepiniz süppper kilolar vermişsiniz valla,tebrik ederim hepiniz tek tek...
birde ödül töreni yapayım şurda ....

bunlar hepinizin olsun kıslar...valla sağ gösterip sol vurdunuz bu hafta hepiniz.veremiyorum,kilo vermem durdu,şişiyorum,+'lardayım diyenlere de bakııın sizz...böyle diyenlerden korkmak lazımmış valla...helal size montinin güzel hatunları...
yirim hepiniziiiiii.....

diyarr
keten tohumunu aben ablam kabızlık için tavsiye etmişti ama yiyemiyorsan sadece tarçın kat

ben karnı bahar ve borkoli haşlayıp yidm cnm :)

tamam canım bende brokoli ile kabak düşündüm üzerine yağsız sarımsaklı yoğurt dökerim :) tadı olsun

ay meyvenul aynen benimde öyle zaten kilom o yüzden hala sürünüyor ben bayram haftası 4-5 kg aldım bir haftada kimse inanamıyor ama ney azıkki öyle birde verdiğim kilolar daha yerleşik değil sanırım benim o yüzden oynama çok oluyor

diyarcım keten tohumu yağ yakımına yardımcı die biliyorum ben zaten az bişi bence kendini zorlayarakda olsa yee ..

tamam canım param artarsa alayım :)

bu banaydı anladım :) zilim walla ben hergün tartılan arsızlardanım tartı öyle gösteriyor ama 2 gündür plates ve yürüyüş yaptığımdan sanırım etkili oldu bu haftada aebenimmin tafini yapıcam umarım son 7 li rakamlarım olur haftaya :) spora devam tabii ki tv 8 olayı harika oldu c de hep aynı hareketlerdi

ben dün akşam 25 ocaktaki programı yaptım hızlıymış amanınnn öldüm walla minik topla yaptırdı şansa annemin minik topu vardı onu kullandım resmen altkarnım çıktı ve bütün hareketleri yapamasamda devam edicem. o seslülit hareketi varya ter uzanıp bacaklarını kırıp yukarı kaldırıyorsun :) işte ben onu yaptığım bacağım kalkmıyor :) olsun devam yinede

meyvenullll yarıştayız tabi ki unuturmuyum hiç :)))

masum kız senide katıyom 3 kişiyiz şimdilik

herkeşler gelsin birlikte yapalım hatunlar :)

zilim şubata artık 69 dan geriye saymak istiyorum bacaklarım incelsin istiyorum

haa birde şunu diycektim.sabah plates yaparken topla yaparken çok daha fazla kalori harcanıp yağ yakıldığını hissettim.hundreed(handırt dediği hareket-5 nefes al 5 nefes ver) topla yaparken o kadar fazla zorlanıyorumki karnım tir tir titriyor..ama topsuz yaptığımda tık yok..ve bacağımızı geri doğru kıvırıp yukarı tekme atar gibi yaptığımız hareketi yerde yaparken pupiğim (yerde med olmasına rağmen)çok acıyordu.topla yaparken hem bacağı daha fazla yukarı kaldırabiliyorum topun zıpmalasıyla buda daha fazla yap yakımı demek.hemde pupiğim topla acımıyor...topum gelene kadar yastıkla yapayım dedim ama olmadı ...top çok ucuz bişey zaten ben hepsi b....'dan almışım.delta marka.benimki 75 cm en büyük olan.ama boyu 175'ten kısa olanlar 65 cmlik alsın demişti ebru...65 cmlik olanlar dahada ucuzdu 25 lira falandır .ben işim bitince eşimin çalışma odasına yuvarlayıveriyorum kapısı kapalı olan tek oda orası diye:))

topla yapılınca etkisi daha fazla olacak bak deneyin bir kez.....oğlum sırtıma çıktı resmen şu an ben kaçar:))

kötü yazmışım üstte hep imla hatası dolu özür dilerim

selülit hareketinde bacaklarımı yukarı kaldırmam lazım ama benimkiler kıpırdamıyorlar bile bütün kilo üst bacak basende o kadar kalınlar ki altıda dahil dar paça pantolonlar yukarı çıkmıyorlar

zilim seninde kalındı şimdi inceler o yüzden sana yazdım anlarsın beni die banum anlamaz onunkiler ince :))

birgün incelirlerse zilim senin yanına gelicem göstermek için :) ama inanasımda yok pek

bide ketum nerede ya artık hiçgörmüyorum umarım iyidir...haber alan varsa selam eyleyin

ay meyvenul aynen benimde öyle zaten kilom o yüzden hala sürünüyor ben bayram haftası 4-5 kg aldım bir haftada kimse inanamıyor ama ney azıkki öyle birde verdiğim kilolar daha yerleşik değil sanırım benim o yüzden oynama çok oluyor

tamam canım param artarsa alayım :)

bu banaydı anladım :) zilim walla ben hergün tartılan arsızlardanım tartı öyle gösteriyor ama 2 gündür plates ve yürüyüş yaptığımdan sanırım etkili oldu bu haftada aebenimmin tafini yapıcam umarım son 7 li rakamlarım olur haftaya :) spora devam tabii ki tv 8 olayı harika oldu c de hep aynı hareketlerdi

ben dün akşam 25 ocaktaki programı yaptım hızlıymış amanınnn öldüm walla minik topla yaptırdı şansa annemin minik topu vardı onu kullandım resmen altkarnım çıktı ve bütün hareketleri yapamasamda devam edicem. o seslülit hareketi varya ter uzanıp bacaklarını kırıp yukarı kaldırıyorsun :) işte ben onu yaptığım bacağım kalkmıyor :) olsun devam yinede

meyvenullll yarıştayız tabi ki unuturmuyum hiç :)))

masum kız senide katıyom 3 kişiyiz şimdilik

herkeşler gelsin birlikte yapalım hatunlar :)

zilim şubata artık 69 dan geriye saymak istiyorum bacaklarım incelsin istiyorum [/QUOTE]

anaaam bak gene gurup olmuşlar
ele güne karşı yapmayın bari canım,sonra gurup murup deniyor olmuyor ama aaaa....sizi gurup kurmaktan solayı polise şikayet ediyorum,ahanda şimdi arıyorum dur ,,hıh aradım..gelip alacaklarmış sizi şimdi...gurup kurmak neymiş görürsünüz o zaman siz...sizi gidi gurupçular siziiiii...

kızlar bu arada oğlum sağolsun 7 ay önce aldığım laptobunda kapağını kırdı.öncekinide hatırlarsanız yazlıkta kablosuna uzanıp buzdolabının üstünden aşağı çekmişti ve paramparça etmişti...bunuda hakladı..klavye ile ekranın arasında kalem varken kapağı kapatıp üstüne oturmuş..kapak kalvyeden bir tarafı komple ayrılmış yarısı tutuyor (bir köşesi sadece) tamire gidene kadar kapatmıyorum diğer odaya kaldırıyorum.aktif görünsemde elimde olmayabilir haberiniz ola..ama şimdi kapatıp çıkıyorum çünki bu sıpa uyumuyor,elindeki plastik labutla kafamı delecek dahada kalkmassam..:))

zilim bana mı yazdın bu grup lafını? benim bugünkü sitemimden sonra pek manidar olmuş. ben üstüme alındım. ben grup var demedim yalnız dikkatini çekerim. Dalga geçmene gerek yoktu yani ki neyse... anlatamıyorum derdimi.

yok valla bu plates bana göre dgeilmilşşşş
her yanım tutullduuuu bazı hareketleir yapamıyorum bile:))))))9

mimuuuu
zilim eski bir olaydan bahsediyor cnmm sana degil lafı aklına geldi snaırımm
sen yamzıyorsunuz deid yaaa
ben san abişiy yazdım gördünmü?
cvp veridn mi?

demek insnaın bazne gözündne kaçabiliyor dgeilmi cnm

yok valla bu plates bana göre dgeilmilşşşş
her yanım tutullduuuu bazı hareketleir yapamıyorum bile:))))))9

caymak yokkk bak ben dün aksam call yaptım ardından tümvücudum titrerken leslie..
düz bir karnın olsun istemiyormusun yoksa sen..
yanlız call yaparken şunu fark ettim masumcum sırtı acayip calıstırıyor hayatımda ilk defa sırt kaslarım calıstı plateste böyle olmamıstı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…