tebrikler canimslm aeben bende kilomu yazıyım ardındada menümü
geçen hafta 90.200
buhafta 89.100 hele şükür kurtuldum 9lu rakamlardan
menüm hemen yazıyım
sabah 2kayısı 2bardak ılık su
2tbek peynir zeytin yarım domates 1yeşil biber
öğle beyaz et 1kabak haşlama
arada elma
akşam mantarsote yoğurt
arada portakal yicem iiki sizle karşılaşmışım kızlaaar çok motive oluyorum tabiiii
birde iradem sayesinde
hSRET merhaba sen ekmek yapmistin yaptigin unun adini yazarmisin lütfen bende almanyadayim almanca yazarsan sevinirim ve kilon icin tebrikler canim.
tesekür ederim canim,unun adi vollkornweizenmehl ben reladen almistim ama lidl dede gördüm sanirim her yerde vardir
sagol canim daha önce bende evde ayni unla yaptim ama cok sert oldu belki dedim sen baska unla denedin o yüzden sordum sagol canim.
hasrettt tşkk ederimm sende çok ii vermişsin cnm tebriklerrr
yulaf kepegini bilmiyorumm cnm
aben abla benimde aklıma gelmişken sorayım
kakoo serbestmi arda br sütün içine atıp içsek?
diyarr
keten tohumunu aben ablam kabızlık için tavsiye etmişti ama yiyemiyorsan sadece tarçın kat
ben karnı bahar ve borkoli haşlayıp yidm cnm :)
yapcam diyarım bu listeyi mutlaka uygulucam ..
tatlım sabit kalmadım 1 kilo aldım o dev kacamaktan sonra ama toparladım ben böyleyim cok cabuk alıyorum mesela annemlere gittiğimde 5 günde 3.5 kilo aldığım oluyor ama 2 haftada gidiyor o kilolar sürekli gelgitlerle yasıyorum o yüzden...
bu listeyi takımada yazdım yapsın benim hatunlar kac haftadır dağıldılar bii kendilerine gelsinler
yarısımız salı tekrar baslıyor haberin olsun
diyarcım keten tohumu yağ yakımına yardımcı die biliyorum ben zaten az bişi bence kendini zorlayarakda olsa yee ..
kakao serbest kıslar....aeben gelene kadar cvpliim.
bu arada hepiniz süppper kilolar vermişsiniz valla,tebrik ederim hepiniz tek tek...
birde ödül töreni yapayım şurda ....
bunlar hepinizin olsun kıslar...valla sağ gösterip sol vurdunuz bu hafta hepiniz.veremiyorum,kilo vermem durdu,şişiyorum,+'lardayım diyenlere de bakııın sizz...böyle diyenlerden korkmak lazımmış valla...helal size montinin güzel hatunları...
yirim hepiniziiiiii.....
yok valla bu plates bana göre dgeilmilşşşş
her yanım tutullduuuu bazı hareketleir yapamıyorum bile:))))))9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?