Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

meyve yok caymadım bacım yapıcamda ancak 20 dk yapabildim yaaa

masummm yazdım yaaa sizi çok sevdiğimden böyle alınganlık yaptım diye yazdım...

ben çok üzüldüm zilininde böyle dalga geçmesi bana dokundu....

bir sorunum varsa özel mesajla arkadan dedikodumu yapsaydım direk söyledim sonuç dalga geçiliyoo...

kızlar tek bir amacım var burada kilo vermek kii herkeslede aram ii bugüne kadar kimseyle bir tartışmamda olmadı...

bense bir üzüntümü yazdımmm direk dalga konusu yapılmışş ki ben ziliyi ayrı tutmuştummm nie böle yaptı anlamadım...

mimuşşş eminim zili senii degil eski bir mevzuyuu yazdııı cnm yaaaa
relaxxxx tmm mıı cnmm kimsenin bi art niyetii yada dalga geçmesii yokk
ayrıca zilim snei hep taktir eder ki biliyorsunnn

tahtımı sana vericem diye

yaa çok başım agrıdııı meyvoşşşş benim yaaaa platesten sonraaaa
çocuklar uyunca yaptım ama karnım acıkmıştı kazınan bir mide ileee buda çok ii degil spor açısındannn
ayyyy koca günd e kendimee ayıracak 1 saatim bile yokkkk yaaaa

masumum ben ilk yapmalarımda bas ağrısından uyuyamamıstım felaketti zilim falan normal dediler zaten alısınca ağrımda gecti beyne oksijen gittiğinden oluyor ..
senin yaramazlara uyku ilacı ver azıcık birazcık rahat et uyumasalarda sersem olurlar bişi yapamazlar

mimuşkoooom yirim seniii....
yemin ederim aklımın ucundan bile geçmedi bunu yazarken seninle dalga geşmek..zaten kimseyle dalga geçmem,canım bunca zamandır burdayım kimle dalga gewçtimde senle dalga geçeyim tatlışım...
çoook uzun zaman öncede böyle yine güzel güzel yazıyorduk hatırlrsanız,gurup oldunuz gibi şeyler söylenmişti ya canım hatırlarsan bende size latife olsun diye yazdım yani kızlar yarışa giriyorlarya.yani yarış gurubu oluyorlarya ondan yazdım vallahi canım...senle hiç bi ilgisi yoktu yani yazdıklarımın..

o kadar işimin arasında sırf sizi okuyup,azıcıkta yazayım içimiz açılsın diye giriyorum bitanem,ne haddime dalga geçmek falan canım.aklımın köşesinden bile geçme zbiriyle dalga geçmek...sizi seviyorum.hiç alınganlık etmeye gerek yok...ben zaten kimseye atıfta bulunmam canım eğer bir sorunum varsa direk yazarım şahsa adıyla sanıyla...laf çaktırmam yani..beni azıcık tanıdıysan bunu bilmelisin canım..hiç kimseye laf çakmadım bu güne kadar...aklıma bile gelmedi valla...

dediğim gibi senle hiç alakalı değil.kırmak istemedim seni,sakın kırılma alınma tamammı canımmmm
elimden geldiğince yarım etmek amacım...düşen motivasyonunuzu yükseltmeye çalışmak...ne güzel yazışıyoruz şurda,hiç küsmeyelim birbirimize...ben sepinizi çok seviyorum (yeminle bak)
anlaştukmu prenses??:112::112:

alısırsın canım selülüt bölgesini calıstırmak cok zor oluyor masumum bide 25 indeki videoda bacak uzatmıs uzadımı seninkiler
hala aklımda deneyemedim onu br türlü

meyvenulumm kız ben yaptım 25 indekini :) boyum uzadımı bilmiyorum ama epey hızlı ve zor hareketlerdi bana göre :) tavsiye ediyorum o yüzden

birde kıslar aklınıza ihtiyacım olan bir konu var...siz olsaydınız ne yapardınız diyeceğim konunun sonunda :)ama baştan sorayım..aşağıda yazacağım hususta siz olsanız ne yapardınız şekerler?

şincik dün akşam okuldan bir arkadaşım aradı.eşiyle birlikte bizim okuldalar.ve haftanın iki günü fasıl proğramı için çok bilenen bir oteller zincirinin bir otelinde cuma-cumartesi saat 21-24 arası 3 saat yine bizim okuldan bir arkadaşla birlikte toplam 3 kişi bu otelde fasıl müziği yapıyorlar(ud,kanun,ney çalıyorlar) bu arakadaşım çalıştıkları otelde yine cuma ve cumartesi akşamları otelin salonunda canlı müzik yapmak istiyormuş otel yönetimi.arkadaşlarda beni tavsiye etmişler.sadece 2 saat yemek müziği olarak(19-21 saatleri arası)keman resitali yapılacak hepsi bu yani.ve öyle ortalıkta bi yerdede değil..müzik yapanlar için ayrılmış bir köşe varmış.yemek yenilen yer kadar aydınlık değil kimse farketmiyor bile ayak altı bir yerde değil dedi arkadaş.ve uygun gördükleri ücret piyasaya göre çok iyi.(noraml oteller hafta içine 220-250 arası verirken burası 400 veriyor, haftasonu içinde 500tl) arkadaş kaçırma bu fırsatı biz bu otelin çok ekmeği yedik yıllardır diyor.gerçektende çok memnunlar.bizim okul müdürü bulmuştu onlara bu işi4 yıl önce ev alacaklardı sıkışmışlardı.şimdi iki evleri ve ikisininde arabaları var.
benim onlar kadar ekonomik açıdan müşkülatım yok ama herkesin paraya ihtiyacı vardır...
eşime sordum beni kırmamak adına sen bilirsin canım dedi ama istemediğini anladım.o zaten hiç bi zaman hiç bi şeye direkt hayır demez,kimseyi kıracak yapıda biri değildir çünki.sen bilirsin dediğinde bilki gönlü yada rızası yoktur. ben gitmek istiyorum desem hayır demeyecek biliyorum ama üzülür gibime geliyor...
haftada topu topu 4 saat içinde 900 tl çok iyi geliyor kulağa.ayda 3600 lira ediyor.kafamı kaşıntı tuttu akşamdan beri.ne yapçam bilemiyorum...
orda 2 saatte 400 yada 500 lira kazanırken evde bir öğrenciye 1 saat kafa patlatıp 50 lira alıyorum.tüm günümü öğrenciyle geçirsem 8 saat hiç ara vermeden(ki bu mümkün değil) ancak 2 saatte kazandığımı kazanacağım. şimdi soruyorum siz benim yerimde olsanız ne yapardınız,çok kararsız kaldım....

Son düzenleme:
zilim ben senin yerinde olsaydım eve gelen coluk cocukla hiç uğrasmazdım bir sürü telase cocukları iptal edip otele baslardım hem evde oğluna bu sekilde daha fazla vakit ayırırsın kafan rahat olur şu gelcek bu gidicek derdın kalmaz ..
Ben bu lekilde düşünüyorum eşin neden gönülsüz bilemedin sonucda arkadasların var bilnmedik biyer değilmiş...

uzatmak deildi niyetim ama benim bugünkü sitemim üzerine gelince sende alınırdın bence zilimmm..

neyse zilim uzatmıcaaam zateen kimse üzülmesin kırılmasın bende kırgın deilimm... zateeen motivasyon düşükk kilo veremiyorum. bir de böyle üzmiiim kendimi

walla zilim ayda 3.600 tl diyorsun senede 43.200 ediyor (evet mali müşavirim :)

yani öncelik eşinin ve senin duygun ama para işin içinde olmasada orada çalmak seni mutlu edicekse çalman lazım ama sadece paraya göre hareket etme derim

ben olsam 50 kere kabul etmiştim o ayrı :)

kizlar yulaf ezmesi yerine yulaf kepegi yesek olurmu?
olur hasretim kepeklerin gl endeksleri çok düşük hatta daha iyi olur ..
hasrettt tşkk ederimm sende çok ii vermişsin cnm tebriklerrr
yulaf kepegini bilmiyorumm cnm

aben abla benimde aklıma gelmişken sorayım
kakoo serbestmi arda br sütün içine atıp içsek?
ay bu soruyu senmi soruyor banum bazan beni şaşirtıyorsun . tabiki kakao sebest başuna çukulata kakoo girince gl endeksi düşüyor

harika kilonda, mönünde ....
diyarım keten tohumunu yiyemiyorsan şart deyil banu için koymuştum kabızlık için birde kilo vermeye yardımcı diye ...

mantar sote yap yagsız domates ve saganla..

karnı bahar haşla yogurtla ..... ve kabak ızgara yada haşla ... yanında ben yeşilikde yiyordum ...salatalık vs.
hepinize merhaba kiskanc kiskanc okuyom sizi hepiniz kilo vermissiniz ohhh sefaniz olsun
selam yanlızım ...
bende ölçülerimi yazayım

göğüs 87
bel 69
kalca 99

daha ayrıntı ölçmedim
21 gün sonunda fark olucakmı cok merak ediyorum
ölçülerim gayet iyi meyvem .....
Eee bu büyük topla olan hareketleir naısl yapıcaazz şimdi top olmayıncaa?

Mimuu ben bi mezro alamaıdm yaaaa ölçmek için
banum aynı hareketleri topsuzda yapabilirsin .. ama ilerde pilatessiz yapamassan alırsın top ozaman ...ama bebeler durdurmaz .
gözdem yogurdunu y.y yaglı yiyebilirsin agsız şart deyilki. ama süt yagsız onun içemiyorsan yerinede zaten yogurt ye
bence 1 top ve lastik edinin . Inanın topla ve lastikler yapılan hareketler daha etkili ben spor salonunda gidiyorum platese topla ve lastikle çalıştığımız günler kaslarım daha çok çalışıyor .
bu dogru nazlım lastik ve top dahda bir çalıştırıyor kasları ....
b hafta artıdasın sebebi varmı fıstık yokda körolası metonun yüzündenmi..
sende deniycekdin dimi listeyi ..kilonu tetikler ..
meyveee aramızda 16 kilo var ama ölçülerimiz arasında 10 ar cm var demek ki bende çok kalın deilmişim
mimüm senin boyun maşallahı var kıs o yüzden ..
aeben ablam ben çarsamba baslaya bilirim bu diyete kızlar önce baslarlar yani.. bu aksam annemlere gidiyorum :97: ordan dönüşde inşallah yapıcam
vaş yinemi aneyler bak yine artılarla gelme ...:95:
mirayım bizde seni seviyoruz cadı ..

mirayım boyuna göre ölçülerin biraz fazla ..kıs :78:

ben yaz başı 59 ken .
bel 68 .gögus 88..basen 89 . bacakda 48 di şimdi bunlardan 3 er cm kalınlar..:84:.

zilim fırsat çok güzel madem yerde emin güzel yer.
...eşin neden sıcak bakmıyor akşamları dışarda oldugundanmı ? saatde çok geç deyil.
zanedersem toplum içinde diye pek sıcak bakmıyor ...

meyvemin dedigine katılıyorum artık eve ögrenci alma haftada 2 akşam bu işi kabul et derim .. baktın olmadı eski düzenine dönersin ...ben olsam bi denerdim evde ders verip bu kadar harab olana kadar .

zilimmmmmmm
cnm ben olsam giderdim parası hayır denilmeyecke kadar güzell ve kendind eidyorusn ya 1 ögrenciye kafa patlatıyorum diyee,ama diyarın dedigi noktada önemli orda çalmak san aişgence gelickse çekilmez cnm ama hem mutlu edicek hemde tatmin eidcekse para açısından kaçırma derim 2 saat neki? ben olsam bende kaçırmazdım.

mimuuu
cnm bak sakın motivasyonunu bozma sen çok güzel kilo veriyorsun
dgeişik bir şeyler deneee detoks veya aben ablaın bana vedigi listeyii
gerçekten etkisini gösteiryor bak verilmeyecke kilo yokkk gerçekten ben ilk diyete başladıgımd aimkansıdıı kilo vermemm çalışmayan bir bagrsak sistemim,pkom vee doymayan bir midem vadıı
eminim sennn vericeksinnnn azmine hayranım cnm zaten

aben abla
seni gördüm sankim aşagıda nasıl karnelerrr

bacum listemi eksikliklerimi çıkardım yarın alıcam erkenden ama yarın başlıyamam işyerinden sonra dışarıda olucam tam uyamam saatleri açısından da sorun olur

pazar günü sabah strat vericem işyerinede uygun menüleri taşıyacağım. kız bende 6 lı rakam görürmüyüm acaba? heves ettim şimdi :)

abennn abla gerçekten bilmiyordummm kakonun serbet oldugunuuu :26::26::26::26:

diyarcım tabiki görürsünnn cnm göremesem ben göremezdimm kızz:)
7 rakamını görürmüyüm derdim

Aebenim ablam benim reglim yaklaşıyor ve inanılmaz şişlik var karnımda 1 haftadır . Bende deneyeceğim o listeyi . Listeyle ilgili sormak istediğim bişey var öğlen menüüsnde et türevleri varya tavuk sote yapıp yiyebilniyormu yağsız tabiki .... Ekmeksiz köfte olurmu birde ...

aben abla
seni gördüm sankim aşagıda nasıl karnelerrr
ogluş takdir getirdi küçük cadı teşekkür
ablamızda hem teşekkür birde sınıfda tek kişiye verilen bir onur belgesi...rabbım herkese hayırlı evletler versin ..
ay diyerın niyen göremeyesin ....
abennn abla gerçekten bilmiyordummm kakonun serbet oldugunuuu :26::26::26::26:

kilosunu not aldıklarım .... almadıklarım yazarlarsa sevinirim ...

masum .
. diyar.
hasret.
mimüş
eylül .
aysun .
mevmiş .
safiş ve eşi.
cazibe..

nazlım senin kilonu göremedim ....
gözde seninde ....

slm aeben nasılsın cnm senin şu şila isimli siteye girdim okudun biraz
spagetti yşyebilirsiniz yazmışsın cnm ne zaman ve nasıl yicez birde karnıyarık
yiyebilirmiyiz ama yağlı oluyo nasıl yicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…