meyve yok caymadım bacım yapıcamda ancak 20 dk yapabildim yaaa
yaa çok başım agrıdııı meyvoşşşş benim yaaaa platesten sonraaaa
çocuklar uyunca yaptım ama karnım acıkmıştı kazınan bir mide ileee buda çok ii degil spor açısındannn
ayyyy koca günd e kendimee ayıracak 1 saatim bile yokkkk yaaaa
alısırsın canım selülüt bölgesini calıstırmak cok zor oluyor masumum bide 25 indeki videoda bacak uzatmıs uzadımı seninkiler
hala aklımda deneyemedim onu br türlü
birde kıslar aklınıza ihtiyacım olan bir konu var...siz olsaydınız ne yapardınız diyeceğim konunun sonunda :)ama baştan sorayım..aşağıda yazacağım hususta siz olsanız ne yapardınız şekerler?
şincik dün akşam okuldan bir arkadaşım aradı.eşiyle birlikte bizim okuldalar.ve haftanın iki günü fasıl proğramı için çok bilenen bir oteller zincirinin bir otelinde cuma-cumartesi saat 21-24 arası 3 saat yine bizim okuldan bir arkadaşla birlikte toplam 3 kişi bu otelde fasıl müziği yapıyorlar(ud,kanun,ney çalıyorlar) bu arakadaşım çalıştıkları otelde yine cuma ve cumartesi akşamları otelin salonunda canlı müzik yapmak istiyormuş otel yönetimi.arkadaşlarda beni tavsiye etmişler.sadece 2 saat yemek müziği olarak(19-21 saatleri arası)keman resitali yapılacak hepsi bu yani.ve öyle ortalıkta bi yerdede değil..müzik yapanlar için ayrılmış bir köşe varmış.yemek yenilen yer kadar aydınlık değil kimse farketmiyor bile ayak altı bir yerde değil dedi arkadaş.ve uygun gördükleri ücret piyasaya göre çok iyi.(noraml oteller hafta içine 220-250 arası verirken burası 400 veriyor, haftasonu içinde 500tl) arkadaş kaçırma bu fırsatı biz bu otelin çok ekmeği yedik yıllardır diyor.gerçektende çok memnunlar.bizim okul müdürü bulmuştu onlara bu işi4 yıl önce ev alacaklardı sıkışmışlardı.şimdi iki evleri ve ikisininde arabaları var.
benim onlar kadar ekonomik açıdan müşkülatım yok ama herkesin paraya ihtiyacı vardır...
eşime sordum beni kırmamak adına sen bilirsin canım dedi ama istemediğini anladım.o zaten hiç bi zaman hiç bi şeye direkt hayır demez,kimseyi kıracak yapıda biri değildir çünki.sen bilirsin dediğinde bilki gönlü yada rızası yoktur. ben gitmek istiyorum desem hayır demeyecek biliyorum ama üzülür gibime geliyor...
haftada topu topu 4 saat içinde 900 tl çok iyi geliyor kulağa.ayda 3600 lira ediyor.kafamı kaşıntı tuttu akşamdan beri.ne yapçam bilemiyorum...
orda 2 saatte 400 yada 500 lira kazanırken evde bir öğrenciye 1 saat kafa patlatıp 50 lira alıyorum.tüm günümü öğrenciyle geçirsem 8 saat hiç ara vermeden(ki bu mümkün değil) ancak 2 saatte kazandığımı kazanacağım. şimdi soruyorum siz benim yerimde olsanız ne yapardınız,çok kararsız kaldım....
olur hasretim kepeklerin gl endeksleri çok düşük hatta daha iyi olur ..kizlar yulaf ezmesi yerine yulaf kepegi yesek olurmu?
ay bu soruyu senmi soruyor banum bazan beni şaşirtıyorsun .hasrettt tşkk ederimm sende çok ii vermişsin cnm tebriklerrr
yulaf kepegini bilmiyorumm cnm
aben abla benimde aklıma gelmişken sorayım
kakoo serbestmi arda br sütün içine atıp içsek?
slm aeben bende kilomu yazıyım ardındada menümü
geçen hafta 90.200
buhafta 89.100 hele şükür kurtuldum 9lu rakamlardan
menüm hemen yazıyım
sabah 2kayısı 2bardak ılık su
2tbek peynir zeytin yarım domates 1yeşil biber
öğle beyaz et 1kabak haşlama
arada elma
akşam mantarsote yoğurt
arada portakal yicem iiki sizle karşılaşmışım kızlaaar çok motive oluyorum tabiiii
birde iradem sayesinde
diyarım keten tohumunu yiyemiyorsan şart deyil banu için koymuştum kabızlık için birde kilo vermeye yardımcı diye ...banu ben listeyi çıkardım ama sorularım var
tarçınlı keten tohumunu 2 kaşık yağsız yoğurda katın diyorya ablam ben keten tohumu yiyemiyorum midem bulanıyor sadece tarçın koysam olur mu
diğer sorum akşam yemeğinde ki haşlama sebzede sen ne yedin?nasıl yaptın?
hepinize merhaba kiskanc kiskanc okuyom sizihepiniz kilo vermissiniz ohhh sefaniz olsun
ölçülerim gayet iyi meyvem .....bende ölçülerimi yazayım
göğüs 87
bel 69
kalca 99
daha ayrıntı ölçmedim
21 gün sonunda fark olucakmı cok merak ediyorum
banum aynı hareketleri topsuzda yapabilirsin .. ama ilerde pilatessiz yapamassan alırsın top ozaman ...ama bebeler durdurmaz .Eee bu büyük topla olan hareketleir naısl yapıcaazz şimdi top olmayıncaa?
Mimuu ben bi mezro alamaıdm yaaaa ölçmek için
gözdem yogurdunu y.y yaglı yiyebilirsin agsız şart deyilki. ama süt yagsız onun içemiyorsan yerinede zaten yogurt yeAbla benim yağsız süt ve yoğurtla bir problemim var, midemi bulandırıyor ikisi de yağsız olunca sanki çiğ çiğ kokuyor içim kalkıyor , her şeyede bir bahanem var bu ara yoğurtsuz ve sütsüz olmazmı monti?
bu dogru nazlım lastik ve top dahda bir çalıştırıyor kasları ....bence 1 top ve lastik edinin . Inanın topla ve lastikler yapılan hareketler daha etkili ben spor salonunda gidiyorum platese topla ve lastikle çalıştığımız günler kaslarım daha çok çalışıyor .
mimüm senin boyun maşallahı var kıs o yüzden ..meyveee aramızda 16 kilo var ama ölçülerimiz arasında 10 ar cm var demek ki bende çok kalın deilmişim
vaş yinemi aneyler bak yine artılarla gelme ...:95:aeben ablam ben çarsamba baslaya bilirim bu diyete kızlar önce baslarlar yani.. bu aksam annemlere gidiyorum :97: ordan dönüşde inşallah yapıcam
mirayım bizde seni seviyoruz cadı ..ben hepinizi ayırmadan çok sevdiğim için ben gelip selam verince arada kaynayınca üzülüyorum zaten artık çok nadir girebiliyorum o yüzden.
bu arada kızlarrr az önce vücudumu ölçtürdüm tekstilde çalıştığım içinn bugüne kadar bunu yapmadığım için utandım vallaa en başta olan ölçülerim gerçi spor salonunda var ama
şimdi
Bel; 83 cm en ince yerinden göbeğin bir kaç cm yukarısından ölçtük
Kalça 110 en kalın yerden ölçtük
göğüs : 96
baldır 62 yine en kalın yerdenn ölçtük
kol 35 cm yine en kalın yerdennn
idealin 90 60 90 olduğunu biliyorum ama:d ahahahahah:d sizin ölçüleriniz nelerrrr
birde kıslar aklınıza ihtiyacım olan bir konu var...siz olsaydınız ne yapardınız diyeceğim konunun sonunda :)ama baştan sorayım..aşağıda yazacağım hususta siz olsanız ne yapardınız şekerler?
şincik dün akşam okuldan bir arkadaşım aradı.eşiyle birlikte bizim okuldalar.ve haftanın iki günü fasıl proğramı için çok bilenen bir oteller zincirinin bir otelinde cuma-cumartesi saat 21-24 arası 3 saat yine bizim okuldan bir arkadaşla birlikte toplam 3 kişi bu otelde fasıl müziği yapıyorlar(ud,kanun,ney çalıyorlar) bu arakadaşım çalıştıkları otelde yine cuma ve cumartesi akşamları otelin salonunda canlı müzik yapmak istiyormuş otel yönetimi.arkadaşlarda beni tavsiye etmişler.sadece 2 saat yemek müziği olarak(19-21 saatleri arası)keman resitali yapılacak hepsi bu yani.ve öyle ortalıkta bi yerdede değil..müzik yapanlar için ayrılmış bir köşe varmış.yemek yenilen yer kadar aydınlık değil kimse farketmiyor bile ayak altı bir yerde değil dedi arkadaş.ve uygun gördükleri ücret piyasaya göre çok iyi.(noraml oteller hafta içine 220-250 arası verirken burası 400 veriyor, haftasonu içinde 500tl) arkadaş kaçırma bu fırsatı biz bu otelin çok ekmeği yedik yıllardır diyor.gerçektende çok memnunlar.bizim okul müdürü bulmuştu onlara bu işi4 yıl önce ev alacaklardı sıkışmışlardı.şimdi iki evleri ve ikisininde arabaları var.
benim onlar kadar ekonomik açıdan müşkülatım yok ama herkesin paraya ihtiyacı vardır...
eşime sordum beni kırmamak adına sen bilirsin canım dedi ama istemediğini anladım.o zaten hiç bi zaman hiç bi şeye direkt hayır demez,kimseyi kıracak yapıda biri değildir çünki.sen bilirsin dediğinde bilki gönlü yada rızası yoktur. ben gitmek istiyorum desem hayır demeyecek biliyorum ama üzülür gibime geliyor...
haftada topu topu 4 saat içinde 900 tl çok iyi geliyor kulağa.ayda 3600 lira ediyor.kafamı kaşıntı tuttu akşamdan beri.ne yapçam bilemiyorum...
orda 2 saatte 400 yada 500 lira kazanırken evde bir öğrenciye 1 saat kafa patlatıp 50 lira alıyorum.tüm günümü öğrenciyle geçirsem 8 saat hiç ara vermeden(ki bu mümkün değil) ancak 2 saatte kazandığımı kazanacağım. şimdi soruyorum siz benim yerimde olsanız ne yapardınız,çok kararsız kaldım....
ogluş takdir getirdi küçük cadı teşekküraben abla
seni gördüm sankim aşagıda nasıl karnelerrr
ay diyerın niyen göremeyesin ....bacum listemi eksikliklerimi çıkardım yarın alıcam erkenden ama yarın başlıyamam işyerinden sonra dışarıda olucam tam uyamam saatleri açısından da sorun olur
pazar günü sabah strat vericem işyerinede uygun menüleri taşıyacağım. kız bende 6 lı rakam görürmüyüm acaba? heves ettim şimdi :)
abennn abla gerçekten bilmiyordummm kakonun serbet oldugunuuu :26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?