Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

işta durumlar neyse ona göre adepde oluyoruz caziş ..
birde şu ayran detoksu nedir kızlaar neişe yarıyo tarifini bide bana yazın
caziben ayran detosksu 1.2 günlük .yeni alınmış kiloda ve şiliklerde baya etkili duran killolardada...
k.k dada linki vardı bakliyatla yapılan tuzsus çorba . 2 gün buyunca kahvaltı hariçi bunu yiyorsun her 2 saatde bir .

pazartesiden bu yana toparladım kendimi ablam . zaten sorunda orda başlıyor ablam sabır . o kadar uğraşıp sonuç almayınca moralman çöküntü ve yemeklere saldırı ... sabırlı ve iradeli olmak çok önemli bu aşamada ... evet abla 2 sene oldu tanışalı artık kilolar çok zor gidiyor ve çabucak geri geliyor

diyarım bi yazmışınki sanki uzajlısın bacım ...
canım benim seni niye anlamayım ayn ıdurumdayım ..ama senin gibi pişman deyilim hemde hiç .
dedigim gibi nefis taşıyoruz hiç birimizde mükemmel deyiliz, olmamalıyızda .bukadar mükemmel olsaydık insan olmazdık makine olurduk ....tabiki yiycez .
kaç kilo aldıgım inanki okadar önemli deyil önemli olan kendini toplamış olman yediklerin içinde hiçde pişman olma .afiyet olsun ...

liste konusundada şu anda fazla monti yapan yok linkde o yüzden liste yaparmıyım cumaya bilmiyorum isteyen olur kilo bildirirse tabiki..ama kilo aldıgın için asla kendini kahretme ..
mönünde süper afiyet olsun ...

nazlı nazım benim . az evvel diyere dedimya sakın üzülme . çogumuzun durumu aynı çok zor gidip hop diye geliyor bünye iyce alıştı hemen tepkisini koyuyor ...
kırmızıyla yazdıgın yer varya işta benim kopma noktamda o oldu . ne güzel 62 yim demiştimya tatil başlamadan . aynı gün yag ölçümü yaptırdım öyle hayal kırklıgı olmuştuki bende . baskülde 2 kilo kaybetmeme çok sıkıda diyet yapmama ragmen yag oranım artmıştı . işte orda bende koptum neden ? neden diye okadar ugraşıp bünye buna cevap vermeyince .ne diye zahmet çeçip nefsime bukadar zülmediyorumki dedim . bu 3 haftamda yemedigim her şeyi yedim hemde bol bol ve kilo aldım evet ama ilk 3 gün .ilginçtirki daha sonraki günlerde hiç kilo almadım bak üstünden 2 hafta geçti her günde tatlı yiyorum ama kilom artmıyor .hatta azda eksilmiş..
hep dikkat etmişimdir hangi diyet yada yöntem olursa olsun ilk 3 gün kilo veririm sonra durur . bu kilo almadada böyle oldu 3 gün kilo aldım sonra bu yemeye bünye alıştı .:44:ve bunu normal kabul etti ..
yani demek istedigim bünye ne yaparsanız ona alışıyor RABBIM öyle bir yaratmışki bizi her koşula uyum saglıyoruz .

bu izlenimlerimden 2 şey çıkardım ..

1. diyeti bırakınca 2.3. kilo artış oluyor .ve sonra bünye alışıyor .
2.ise bünye hamgi yöntem olursa olsun adepde oluyor o yüzden diyet yaparken beslenme şekli sık sık degiştirilmeli .bünye şaşırtılmalı .

evet ablam çok haklısın . onun için belli bir diyetten sonra farklı şeyler yapılıp bünye şaşırtılmalı bence . benim kilom aynı kalmış olsa bile plates sayesinde baya inceldim . ve 4 ay daha devam edeceğim platese sonrasında havalar ısınıyor zaten dışarda yürürüm ...

pilates süper nazlım sende frkında oldugun gibi.
2 senedir yapıyorum arlarda versem .ve her gördügüme yapmasını tavsiye ediyorum o zamandan bu yana .
.kiloda alsam görüntümde fazla oynama olmadı ..(bugünde ebru süperdi)
annemde dediki daha evvel duruşun farklıydı .şimdi daha dik duryorsun ve toton küçükmüş dedi. kilo almama ragmen . uzun süre pilates ve kaslara yönelik spor yapılınca arada verseniz benim gibi :bir kaç hafta , 2. gün tekrar kaslarınızın hemen adepde oluyor.pilatese.
ama dışarda yürümeyide özledim dogrusu mis gibi havada ..

plates süper ablam 3 ayda belimden 7 cm incelmişim düşün kilomda fazla fark olmasada görüntüde baya inceldim . bazı pantolonlarda 36 bedenin içine girebiliyorum üst tarafımda s beden ve 36 bedene giriyorum . kışın başında aldığım montum şuanda bol geliyor . bunlar hep platesin sayesinde ...

süper nazlım...
. nazlım o zaman sen kilo vermedin diye sakın üzülme .baya yag yakmış olmalısın ne demek belden 7 cm . en az 4.5. kilo yag eder tüm vucuda bölünce. birde kilo veremiyorum diye veryansız ediyon cadı seni..
yag ölçtürmedinmi hiç .?

spor salonunda ölçülene göre ilk başladığımda yağ oranım % 26 iken şuanda % 21 abla

zilim günler uzadı biliyorum benimde hep aklımda plates inanki boşvermiş değilim banunun uyguladığı tarifi ben yapamıyorum ki bu işyerinde hep bi stres oluyor kaçamak oluyor zaten derdim buranın yüzünden yaptığım kaçamaklarım bahaneler üretmek gibi olmasın ama cidden çok etkiliyor işteki olumsuzluklar düşünsede sabah 6 da kalkıyorum 8 de buradayım gece 12 - 1 e kadar ertesi gün tekrar 6 da kalk evde 2 de oluyorum 4 saat uyu gel aebenim listesini uygulıyacak derman kalmıyor irade kalmıyor bende bi kere heveslendim bütün malzemeleri aldım ama yapamadım umudum sporda ve montide bakalım hayırlısı

spor salonunda ölçülene göre ilk başladığımda yağ oranım % 26 iken şuanda % 21 abla
tahmin etitgim gibi yini 5 kilo ha maşşallah ...
e nazlım sen spora başlayalı oldu bikaç ay dimi . gayet güzel ozaman bu kadar kilo niye umutsuzluga kapıldın ki?
diyarım sen montiye asıldıgında seni hiç yüz üstü bırakmadı .biliyorsun ..
kolay gelsin fıstıgım işle evde olmak monti için çok farkli gerçekden .
...mönülerini bekliyorum ..

3 ay bitti ablam platese başlayalı 4 ay daha uzattım üyeliğimi . Umutsuzluğa kapılmadım ablam biliyorum ki ben isteyince kendimi tutuyorum diyetime sadık kalıyorum . Hatırlarsın nişanımın ve sözümün olacağı zaman neler neler yapılmıştıda ben yemememiştim . Yeterki ben isteyeyim başarıcam diyeyim elimden kurtulamaz ozaman hiç birşey

bilmezmiyim nazlım .

meyveeeeeeeeee...

bana müsade kıslar.. açıkdım ...::))

Son düzenleme:

aebenim yukarıdaki yazına sonuna kadar katılıyorum.bende her yatılı misafir geldiğinde yaza ben yatılı bir yere gittiğimde kendime ve nefsime ne kadar zulmediyormuşum dedim...ve kastıkça dahada kilo alıyordum o kadar dikkat etmeme rağmen.bu sefer hiiç kasmadım azar azarda olsa her şeyden yedim.ve içimden zaman zaman en az 2 kilo alırım dediğimde oldu ama bi yanımda aman alırsan verirsin dedi..hiç kilo almadan atlattım.artık eskisi kadar kasmıycam böyle durumlarda..dünyaya on kez gelmeyeceğimki...kas kas nereye kadar...boğulana kadar yemedim ama nefsimi köreltecek ölçüde yedim yaptıklarımdan yada dışarda yediğimizde..pizzayı nasıl özlemişim mesela bi pizzayı yedim küçük boy pizzalardan...halal şaşırsamda nasıl almadım diye ...çok mutluyum yiyipte kilo almamaktan dolayı..gerçi evde misafir varken bacaklarıma totişime vurdu koştura koştura ve gezdirirken belkide o kadar hareketlilikten dolayı almadım birine yatılı gitsem alırdım belki bilmiyorum ama şu anki durumdan acaip memnunum...
arada bi bünyeyi şaşırtmak için değişiklik yapılmalı mutlaka..vücut az yemeğede çok yemeğede alışıyor bi şekilde...daha evelde yazmıştım bi arkadaşım 50 kilo ancak vardır ama bir yemek yer 2 kişi zor yer onun bir seferde yediğini...demekki bünyesi alışmış...bizim bünyelerde az yemeğe alışmış..azıcık normal yiyince hemen kilo alıyor...ve biz şaşırtmak için hep az yeme işine giriyoruz,tam tersi yapmak lazım galiba:26:
zaten sporda yapılıyorsa her şey yoluna giriyor zamanla...ben platese başladığımdan beri sadece pazar günlerini kendime tatil ilan ediyorum cumarteside indirdiğim günlerden birini yapıyorum...insan bi aşlayınca zaten bırakamıyor...bu günde dediğin gibi yaktı her yanımızı ebru...bendemim o kadar daraldıki,eskiden 58 kg iken 58 gösteriyordum şimdi dahada az görünüyorum..sımsıkı oldu totişim...ve daha dik yürüyorum...

haydi kızlar okula... pardon platese

hıh şöyle meyviş hatuuuun...aebenim yapmasa ben yapacaktım..saçından yakalayıp sürüye sürüye getirecektim snei buraya...bi daha bi yere kaybolmak yok,anlaştıkmı?
hıh buraya çiviledim seni pantolonun paçasından kaç bakalım kaçabilecekmisin...pantolonun yırtılır bak çekiştirmeye çalışırsan ona göre...dur uslu uslu şöle bakem hıh...kimse hiç bi yere kaçamaz kapının önüne durdum kollarımı bacaklarımı açtım ahtopot gibi kaçında göreyim...:76:

zilim pantolon diyince ben bu gün 28 beden kadife pantalon giydimm yeni pantalonumu yırtmaya hiç niyetim yok
remimi bilem cektimm

Son düzenleme:

cnm şunun tarifini biyazsanaız nasıl yapılıyor belki bende yaparım gerekli durumlarda
gerçekten işe yarıyomu
bugünkü menüm
sabah 2bardak su
2dilim ek peynir zeytin domates salatalık
arada yoğurt elma
arda portakal
akşam karnıyarık yoğurt salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…