işta durumlar neyse ona göre adepde oluyoruz caziş ..SLM aeben nasılsın valla benim oğlan geç yatıyo haliylede biraz geç kalkıyo
onun yediriyim derken benim kahvaltı bazen 10.30-11 buluyo işte o yüzden öğle yemiyorum
2kere ara yapıyorum artık 5gibi acıkıyorum akşam yemeğimi yiyorum
caziben ayran detosksu 1.2 günlük .yeni alınmış kiloda ve şiliklerde baya etkili duran killolardada...birde şu ayran detoksu nedir kızlaar neişe yarıyo tarifini bide bana yazın
böyle daha güzel olmuş nazlım afiyet olsun .. ..
afiyet olsun fıstık bu mönünde çok güzel olmuş ...
nazlım sende benim gibi tozutmuşsun .umarım çabuk toparlarsın .. nazlım artık montiyede diyetlerede bünyen iyce alıştı ee az olmadı 2. senden fazladır tanışıyoruz .. bünyemiz çabuk alıp zor veriyor artık .buda sabır istiyor işte .:78:.
BEN GELDİM BEN
ama öyle bir geldim ki son aldığı 40 beden pantolonu üzerinden patlıcak olarak geldim((
ay montisiz olmaz bunu bilir bunu söylerim ben kilo bile vermesen en azından almıyorsun,kişiyi disipline ediyor yahu
kaç kilo aldığımı yazamıcam ama bir hesefim var 4 mart cuma günü 69 u görücem o zamana kadar cuma tartılarından beni çıkarır mısınız? cidden çok kilo aldım buraya yazmak istemiyorumaebenim anlıyor musun beni hep sabit yazsan olur mu ?
menülerimi yazacağım tabikide burdayım gayrı
hergece mesai devam ediyor
bugünkü menüm:
sabah:bir dilim tb ekmeği,domates,salatalık,süt
öğlen:tonbalıklı salata yada etli bir yemek varsa ise,salata,yoğurt
ara: sütlü kahve yada kakaolu süt yada bir elma
akşam: haşlanmış yumurta,yoğurt,salata
pazartesiden bu yana toparladım kendimi ablam . zaten sorunda orda başlıyor ablam sabır . o kadar uğraşıp sonuç almayınca moralman çöküntü ve yemeklere saldırı ... sabırlı ve iradeli olmak çok önemli bu aşamada ... evet abla 2 sene oldu tanışalı artık kilolar çok zor gidiyor ve çabucak geri geliyor
nazlı nazım benim . az evvel diyere dedimya sakın üzülme . çogumuzun durumu aynı çok zor gidip hop diye geliyor bünye iyce alıştı hemen tepkisini koyuyor ...
kırmızıyla yazdıgın yer varya işta benim kopma noktamda o oldu . ne güzel 62 yim demiştimya tatil başlamadan . aynı gün yag ölçümü yaptırdım öyle hayal kırklıgı olmuştuki bende . baskülde 2 kilo kaybetmeme çok sıkıda diyet yapmama ragmen yag oranım artmıştı . işte orda bende koptum neden ? neden diye okadar ugraşıp bünye buna cevap vermeyince .ne diye zahmet çeçip nefsime bukadar zülmediyorumki dedim . bu 3 haftamda yemedigim her şeyi yedim hemde bol bol ve kilo aldım evet ama ilk 3 gün .ilginçtirki daha sonraki günlerde hiç kilo almadım bak üstünden 2 hafta geçti her günde tatlı yiyorum ama kilom artmıyor .hatta azda eksilmiş..
hep dikkat etmişimdir hangi diyet yada yöntem olursa olsun ilk 3 gün kilo veririm sonra durur . bu kilo almadada böyle oldu 3 gün kilo aldım sonra bu yemeye bünye alıştı .:44:ve bunu normal kabul etti ..
yani demek istedigim bünye ne yaparsanız ona alışıyor RABBIM öyle bir yaratmışki bizi her koşula uyum saglıyoruz .
bu izlenimlerimden 2 şey çıkardım ..
1. diyeti bırakınca 2.3. kilo artış oluyor .ve sonra bünye alışıyor .
2.ise bünye hamgi yöntem olursa olsun adepde oluyor o yüzden diyet yaparken beslenme şekli sık sık degiştirilmeli .bünye şaşırtılmalı .
pilates süper nazlım sende frkında oldugun gibi.evet ablam çok haklısın . onun için belli bir diyetten sonra farklı şeyler yapılıp bünye şaşırtılmalı bence . benim kilom aynı kalmış olsa bile plates sayesinde baya inceldim . ve 4 ay daha devam edeceğim platese sonrasında havalar ısınıyor zaten dışarda yürürüm ...
pilates süper nazlım sende frkında oldugun gibi.
2 senedir yapıyorum arlarda versem .ve her gördügüme yapmasını tavsiye ediyorum o zamandan bu yana .
.kiloda alsam görüntümde fazla oynama olmadı ..(bugünde ebru süperdi)
annemde dediki daha evvel duruşun farklıydı .şimdi daha dik duryorsun ve toton küçükmüş dedi. kilo almama ragmen . uzun süre pilates ve kaslara yönelik spor yapılınca arada verseniz benim gibi :bir kaç hafta , 2. gün tekrar kaslarınızın hemen adepde oluyor.pilatese.
ama dışarda yürümeyide özledim dogrusu mis gibi havada ..
plates süper ablam 3 ayda belimden 7 cm incelmişim düşün kilomda fazla fark olmasada görüntüde baya inceldim . bazı pantolonlarda 36 bedenin içine girebiliyorum üst tarafımda s beden ve 36 bedene giriyorum . kışın başında aldığım montum şuanda bol geliyor . bunlar hep platesin sayesinde ...
süper nazlım...
. Nazlım o zaman sen kilo vermedin diye sakın üzülme .baya yag yakmış olmalısın ne demek belden 7 cm . En az 4.5. Kilo yag eder tüm vucuda bölünce.Birde kilo veremiyorum diye veryansız ediyon cadı seni..
Yag ölçtürmedinmi hiç .?
tahmin etitgim gibi yini 5 kilo ha maşşallah .spor salonunda ölçülene göre ilk başladığımda yağ oranım % 26 iken şuanda % 21 abla
diyarım sen montiye asıldıgında seni hiç yüz üstü bırakmadı .biliyorsun ..zilim günler uzadı biliyorum benimde hep aklımda plates inanki boşvermiş değilimbanunun uyguladığı tarifi ben yapamıyorum ki bu işyerinde hep bi stres oluyor kaçamak oluyor zaten derdim buranın yüzünden yaptığım kaçamaklarım bahaneler üretmek gibi olmasın ama cidden çok etkiliyor işteki olumsuzluklar düşünsede sabah 6 da kalkıyorum 8 de buradayım gece 12 - 1 e kadar ertesi gün tekrar 6 da kalk evde 2 de oluyorum 4 saat uyu gel aebenim listesini uygulıyacak derman kalmıyor irade kalmıyor bende bi kere heveslendim bütün malzemeleri aldım ama yapamadım umudum sporda ve montide bakalım hayırlısı
tahmin etitgim gibi yini 5 kilo ha maşşallah ...
E nazlım sen spora başlayalı oldu bikaç ay dimi . Gayet güzel ozaman bu kadar kilo niye umutsuzluga kapıldın ki?
Diyarım sen montiye asıldıgında seni hiç yüz üstü bırakmadı .biliyorsun ..
Kolay gelsin fıstıgım işle evde olmak monti için çok farkli gerçekden .
...mönülerini bekliyorum ..
3 ay bitti ablam platese başlayalı 4 ay daha uzattım üyeliğimi . Umutsuzluğa kapılmadım ablam biliyorum ki ben isteyince kendimi tutuyorum diyetime sadık kalıyorum . Hatırlarsın nişanımın ve sözümün olacağı zaman neler neler yapılmıştıda ben yemememiştim .Yeterki ben isteyeyim başarıcam diyeyim elimden kurtulamaz ozaman hiç birşey
bilmezmiyim nazlım .
meyveeeeeeeeee...
bana müsade kıslar.. açıkdım ...::))
nazlı nazım benim . az evvel diyere dedimya sakın üzülme . çogumuzun durumu aynı çok zor gidip hop diye geliyor bünye iyce alıştı hemen tepkisini koyuyor ...
kırmızıyla yazdıgın yer varya işta benim kopma noktamda o oldu . ne güzel 62 yim demiştimya tatil başlamadan . aynı gün yag ölçümü yaptırdım öyle hayal kırklıgı olmuştuki bende . baskülde 2 kilo kaybetmeme çok sıkıda diyet yapmama ragmen yag oranım artmıştı . işte orda bende koptum neden ? neden diye okadar ugraşıp bünye buna cevap vermeyince .ne diye zahmet çeçip nefsime bukadar zülmediyorumki dedim . bu 3 haftamda yemedigim her şeyi yedim hemde bol bol ve kilo aldım evet ama ilk 3 gün .ilginçtirki daha sonraki günlerde hiç kilo almadım bak üstünden 2 hafta geçti her günde tatlı yiyorum ama kilom artmıyor .hatta azda eksilmiş..
hep dikkat etmişimdir hangi diyet yada yöntem olursa olsun ilk 3 gün kilo veririm sonra durur . bu kilo almadada böyle oldu 3 gün kilo aldım sonra bu yemeye bünye alıştı .:44:ve bunu normal kabul etti ..
yani demek istedigim bünye ne yaparsanız ona alışıyor RABBIM öyle bir yaratmışki bizi her koşula uyum saglıyoruz .
bu izlenimlerimden 2 şey çıkardım ..
1. diyeti bırakınca 2.3. kilo artış oluyor .ve sonra bünye alışıyor .
2.ise bünye hamgi yöntem olursa olsun adepde oluyor o yüzden diyet yaparken beslenme şekli sık sık degiştirilmeli .bünye şaşırtılmalı .
hıh şöyle meyviş hatuuuun...aebenim yapmasa ben yapacaktım..saçından yakalayıp sürüye sürüye getirecektim snei buraya...bi daha bi yere kaybolmak yok,anlaştıkmı?
hıh buraya çiviledim seni pantolonun paçasından kaç bakalım kaçabilecekmisin...pantolonun yırtılır bak çekiştirmeye çalışırsan ona göre...dur uslu uslu şöle bakem hıh...kimse hiç bi yere kaçamaz kapının önüne durdum kollarımı bacaklarımı açtım ahtopot gibi kaçında göreyim...:76:
işta durumlar neyse ona göre adepde oluyoruz caziş ..
caziben ayran detosksu 1.2 günlük .yeni alınmış kiloda ve şiliklerde baya etkili duran killolardada...
k.k dada linki vardı bakliyatla yapılan tuzsus çorba . 2 gün buyunca kahvaltı hariçi bunu yiyorsun her 2 saatde bir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?