Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

afiyet olsun nazlım ...bugünde biraz proteine egırlık ver.

hoşgeldin zilim ...
misafir varken pilates yapmak ..ne diyim tebrik ederim seni..
benim ne böyle bir fırsatım nede istegim oldu açukcası .nefis taşıyoruz bazan kendimizide sevmek lazım .

aebenim valla hiç aksatmadım platesimi....
misafirler yabancı olduklarından dolayı bizdeki gibi değil misafir kültürleri..çok coollar yani...o açıdan plates yaparken rahattım şükür...

nazlı eğer alman mümkünse sebze yemeğiyle ton balığıda yiyebilirsin öğle yemeğinede..hem protein almış olursun...

banum tam buğday unlu poğaçayı şöyle yapıyorum...(herşey fgöz kararı bende ölçü hiç kullandığım bir yöntem değil)2 yumurta,birininin sarısını ayırıyorum üstüner sürmek için..küçük bir çay bardağı sıvı yada zeytinyağ..1,5 çay bardağı yoğurt.1 kabartma tozu.bunlardan sıvıları karıştırıyorum.sonra üzerine kabartma tozu ve azar azar unu ekliyorum.yumuşak ama ele yapışmayan bir hamur elde ediyorum.şekil verip içine ne koyacaksan koy.üstüne yum.sarısı sür.200 derecede pişir..bu kadar..
bunların yanına tavuklu salata yapabilirsin ama ya salata yada poğaçadan vazgeçeceksin o zaman..mercimek salatasıda olur..aklıma bunlar geldi şimdilik cnm...

ben balık hiç sevmiyorum zilli ton balığınıda onun için hiç merak edip almadım ve yemedim açıkçası tadı nasıldır onu bile bilmiyorum .....

poçayı dereotlu peynirli yapcam cnmm
zilim ben monti yapmıyorum bi süree o sebepten mercimek köfte yapayım ide düşünmüştüm cnm:)

KÜÇÜK KAÇAMAKLARI PİLATES TELEFİ ETMİŞ DEMEK GÜZEL ...
valla zilim benim misafirlerim cool olsun olmasın hiç fark etmez ben yapmadıkdan sonra ..anam ,bacım yegenlerim gelmiş hem onlara yedirdim hemde kendim .sonrada görümcem ve torunları .. sonrada istanbul yolculugu ..

hoş halimden şikayetçide deyilim . özlemişim kendimi kasmadan yemeyi içmeyi. bi sürede diyet yapacagımı sanmıyorum artmıyor kilom bu noktada ne yersem yiyyim ...
benimde bu aralar ne diyet yapasım var nede spor .

Son düzenleme:
tamam nazlım,bilmiyordum ben balık yemediği....işyerine yakın restoranlar varsa oralardan tavuklu birşeylerde sipariş verebilirsin..tabii buu gün geçti öğlen için ama başka günler için dedim...

masumcum cnm montş yapmadığını unutmuşum tatlışım...o zaman sen biilirsin..mercimek köftede olur...bende bu bir haftadır monti yapamadım zaten..hatta dün kıymalı pide yedim.ama bu sabah tartı -1 kg'dı.şaşırdım hemen kalibre etmek için 7kg'lık deterjan torbasını tarttım doğru tarttı.1 kg herşeyden yediğim halde vermişim...fındıklı drajeler yedim bir kaç gün üst üste hemde..frape içtim bir hafta boyunca her gün..kahve sonuçta ödem yapabilirdi ama oda olmamış valla daha önceden çok daha fazla dikkat ederdim ama illa 1 kilo alırdım.hatta geçen şubatta yine misafirim vardı almıştım burayada yazzmıştım..ama bu sefer dikkat etmediğim halde almadım..demekki çok kasmamak lazım valla...bundn sonra böle yapıcam bende..eskisi kadar kasmıycam misafirlikte yada misafir varken...birde platesten solayı almadığımı düşünüyorum...gerçekten çook inceltti vücudumu..şu an 38 beden pantolonlarım bol gelmeye başladı.önceden tam geliyordu..totoşumdaa sımsıkı öncedende spor yapardım ama yumuşacıktı...
sizde zorda olsa vakit olmasada yapın platesinizi...

aben ablammmm nasılsınnn?

zilimmm başka ne yapsammm ki
ton balıklı salata yada mantarmı ypsam yogurtlu veya kereviz salatası havuçlu

aben ablammmm nasılsınnn?

zilimmm başka ne yapsammm ki
ton balıklı salata yada mantarmı ypsam yogurtlu veya kereviz salatası havuçlu

olır masumum kereviz salatasıda çok güzel olur..ton balıklıda olur ama o kokar..balık balık kokarkende çay içmek zor olur gibi geldi bana ama sen bilirsin yinede cnm..çiğ kabaktanda aynı kerevizle yapılan salata gibi yapıyorum ben üstünde ceviz oda çok hfif ve hoş oluyor....

haklısınnn zilimmm düşünmdim hiç kokacagınıı
kısırda ypabiliirmm ayyy kafamdna birçok şey geçiyor yaww

dünkü menümde akşam menüsünü değiştirdim ....

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
1 adet salatalık
5 adet yeşil zeytin

öğlen

1 tabak bamya yemeği
1 kase yoğurt

ara
1 portakal

akşam
2 adet haşlanmış yumurta
yarım domates
1 adet salatalık
kk kadar beyaz peynir.

günaydınlar herkeslere

bugün yiyeceklerim

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
1 adet salatalık
5 adet yeşil zeytin

öğlen
1 tabak tavuk sote
1 kase yoğurt
1 adet salatalık

ara
1 portakal

akşam
1 tabak tavuk sote
1 kase yoğurt

ve akşam 45 dk koşu bandında yürüyüş ve 1 saat pilates yapıcam

Son düzenleme:
SLM aeben nasılsın valla benim oğlan geç yatıyo haliylede biraz geç kalkıyo
onun yediriyim derken benim kahvaltı bazen 10.30-11 buluyo işte o yüzden öğle yemiyorum
2kere ara yapıyorum artık 5gibi acıkıyorum akşam yemeğimi yiyorum

BEN GELDİM BEN

ama öyle bir geldim ki son aldığı 40 beden pantolonu üzerinden patlıcak olarak geldim ((

ay montisiz olmaz bunu bilir bunu söylerim ben kilo bile vermesen en azından almıyorsun,kişiyi disipline ediyor yahu

kaç kilo aldığımı yazamıcam ama bir hesefim var 4 mart cuma günü 69 u görücem o zamana kadar cuma tartılarından beni çıkarır mısınız? cidden çok kilo aldım buraya yazmak istemiyorum aebenim anlıyor musun beni hep sabit yazsan olur mu ?

menülerimi yazacağım tabikide burdayım gayrı

hergece mesai devam ediyor

bugünkü menüm:
sabah:bir dilim tb ekmeği,domates,salatalık,süt
öğlen:tonbalıklı salata yada etli bir yemek varsa ise,salata,yoğurt
ara: sütlü kahve yada kakaolu süt yada bir elma
akşam: haşlanmış yumurta,yoğurt,salata

herkese günaydınlar...
platesimi yaptım duşumu aldım geldim...diyarım gelmiş hoşgelmiş...
diyarım yerden göğe haklısın monti konusunda.insanın damarlarına işleyen bir virüs gibi walla,bıraksan vicdan yapıyorsun,ne yesen suçlu hissetiriyor kendini...bende yıllardır ikinci aşamayı kaçamaklı yapsamda misafir varken pek uyamadım montiye.hatta hiç uyamadım..karb.-protein bi arada tüketmesemde ard arda karbonhidrat yediğim oldu ama ülçüyü azalttım bu seferde dengelkemek için...hiç üşenmedim her öğün bol salata yaptımbişekilde dengeledim sanırım kilo almadım şükür...yada bünye alışıyor uzun bir süreden sonra sanırım,biraz kaçamaklara müsade ediyor...umarım herkeste zamanla aynı etkiler görülür.yeseniz bile almassınız...diyarım sen platese pek vakit bulamıyorsun tatlışım ama günler uzayınca kendine biraz vakit ayır yap platesini..bak nasıl incelecek o bacakların..zilim dediydi dersin..keşke bu plates ben diyet yaparkende bu kadar gündende olsaydı..valla gece gündüz yapar incecik olurdum.her gece işten gelip birde üstüne ev işi yapıp gece yarılarına kadar stadlarda parklarda kan ter içinde kalana kadar koşmazdım..koşmak terletiyor ama bacaklar incelmiyor..aksine sporcu bacağı yapıyormuş geç öğrendim ama neyseki kısalmadı bacaklarım..halbuki platesle evden çıkmadan karda olsa yağmur camur da olsa sıcacık evinde yapıyorsun..terin soğumadan duşa atıyorsun kendini...mutlaka devam et derim ben cnm..

birde senin şu fazla kiloları göndermek için aebenimin banuya verdiği listeyi yapsan hiç olmassa cumaya kadar?olurmu cnm?

böyle daha güzel olmuş nazlım afiyet olsun ....
afiyet olsun fıstık bu mönünde çok güzel olmuş ...
nazlım sende benim gibi tozutmuşsun .umarım çabuk toparlarsın .. nazlım artık montiyede diyetlerede bünyen iyce alıştı ee az olmadı 2. senden fazladır tanışıyoruz .. bünyemiz çabuk alıp zor veriyor artık .buda sabır istiyor işte .:78:.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…