afiyet olsun nazlım ...bugünde biraz proteine egırlık ver.Günaydınlar herkese . Bugün yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım hemen
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
1 adet salatalık
5 adet yeşil zeytin
öğlen
1 tabak bamya yemeği
1 kase yoğurt
ara
1 portakal
akşam
1 tabak bamya yemeği
1 kase yoğurt
hoşgeldin zilim ...oh bee...yeniden aranızdayım..çok özledim hepinizi kıslar...
aebenimde yeninden aramızda olduğuna göre son gaz devam kıslar..artık sağa sola kaçamassınız
benim misafirler sabahtan gitti ama ben biraz rahatsızdım dr.falan derken ancak geldim eve..az sonrada koştura koştura okula gidicem yine...
meyviş hatun nerelerde ?geçen gün gelmiycem falan yazmıştı..çok giiripte okuyamadım sonrasında..akşam başka bir şeylere bakmak için girdim kk'ne ama monti topiğimize bakamadan çıktım..şimdide vakit darlığından okuyamıyorum çok geçmişi ama umarım herkes azimle,hırsla yeniden motive olur ve yolumuza devam ederiz..ben misafirlerime mide fesadı geçirtene kadar yedirdim ama kendim bir gr almadan atlattım walla:) her sabah platesimide yaptım onlar sütlü çaylarını içip teras keyfi yaparken..
misafirlerimden biride yıllar evvel monti yapmış...biliyor yani montiyi laf lafı açarak bahsettim biraz biliyorum bende yapmıştım dedi..orjinal sitesine üyeymiş bir zamanlar oda...17 kg verdm bir dahada almadım dedi.doğumdan sonra kilo vermek için yapmış montiyi...
benden haftalık haberler böyle kıslar...şimdi ben okula kaçar..akşam gelince görüşürüz..bye
afiyet olsun nazlım ...bugünde biraz proteine egırlık ver.
anlıyorum durumunu nazlım .. durumlar neyi gerekdiriyorsa fıstık ..ablam bugün ayarlayamam evden getirdim yemeğimi ama yarın proteine ağırlık vereceğim ....
aebenim valla hiç aksatmadım platesimi....
misafirler yabancı olduklarından dolayı bizdeki gibi değil misafir kültürleri..çok coollar yani...o açıdan plates yaparken rahattım şükür...
nazlı eğer alman mümkünse sebze yemeğiyle ton balığıda yiyebilirsin öğle yemeğinede..hem protein almış olursun...
banum tam buğday unlu poğaçayı şöyle yapıyorum...(herşey fgöz kararı bende ölçü hiç kullandığım bir yöntem değil)2 yumurta,birininin sarısını ayırıyorum üstüner sürmek için..küçük bir çay bardağı sıvı yada zeytinyağ..1,5 çay bardağı yoğurt.1 kabartma tozu.bunlardan sıvıları karıştırıyorum.sonra üzerine kabartma tozu ve azar azar unu ekliyorum.yumuşak ama ele yapışmayan bir hamur elde ediyorum.şekil verip içine ne koyacaksan koy.üstüne yum.sarısı sür.200 derecede pişir..bu kadar..
bunların yanına tavuklu salata yapabilirsin ama ya salata yada poğaçadan vazgeçeceksin o zaman..mercimek salatasıda olur..aklıma bunlar geldi şimdilik cnm...
KÜÇÜK KAÇAMAKLARI PİLATES TELEFİ ETMİŞ DEMEK GÜZEL ...aebenim valla hiç aksatmadım platesimi....
misafirler yabancı olduklarından dolayı bizdeki gibi değil misafir kültürleri..çok coollar yani...o açıdan plates yaparken rahattım şükür...
nazlı eğer alman mümkünse sebze yemeğiyle ton balığıda yiyebilirsin öğle yemeğinede..hem protein almış olursun...
banum tam buğday unlu poğaçayı şöyle yapıyorum...(herşey fgöz kararı bende ölçü hiç kullandığım bir yöntem değil)2 yumurta,birininin sarısını ayırıyorum üstüner sürmek için..küçük bir çay bardağı sıvı yada zeytinyağ..1,5 çay bardağı yoğurt.1 kabartma tozu.bunlardan sıvıları karıştırıyorum.sonra üzerine kabartma tozu ve azar azar unu ekliyorum.yumuşak ama ele yapışmayan bir hamur elde ediyorum.şekil verip içine ne koyacaksan koy.üstüne yum.sarısı sür.200 derecede pişir..bu kadar..
bunların yanına tavuklu salata yapabilirsin ama ya salata yada poğaçadan vazgeçeceksin o zaman..mercimek salatasıda olur..aklıma bunlar geldi şimdilik cnm...
aben ablammmm nasılsınnn?
zilimmm başka ne yapsammm ki
ton balıklı salata yada mantarmı ypsam yogurtlu veya kereviz salatası havuçlu
olır masumum kereviz salatasıda çok güzel olur..ton balıklıda olur ama o kokar..balık balık kokarkende çay içmek zor olur gibi geldi bana ama sen bilirsin yinede cnm..çiğ kabaktanda aynı kerevizle yapılan salata gibi yapıyorum ben üstünde ceviz oda çok hfif ve hoş oluyor....
Günaydınlar herkese . Bugün yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım hemen
sabah
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
1 adet salatalık
5 adet yeşil zeytin
öğlen
1 tabak bamya yemeği
1 kase yoğurt
ara
1 portakal
akşam
1 tabak bamya yemeği
1 kase yoğurt
dünkü menümde akşam menüsünü değiştirdim ....
sabah
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
1 adet salatalık
5 adet yeşil zeytin
öğlen
1 tabak bamya yemeği
1 kase yoğurt
ara
1 portakal
akşam
2 adet haşlanmış yumurta
yarım domates
1 adet salatalık
kk kadar beyaz peynir.
afiyet olsun fıstık bu mönünde çok güzel olmuş ...günaydınlar herkeslere
bugün yiyeceklerim
sabah
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
1 adet salatalık
5 adet yeşil zeytin
öğlen
1 tabak tavuk sote
1 kase yoğurt
1 adet salatalık
ara
1 portakal
akşam
1 tabak tavuk sote
1 kase yoğurt
ve akşam 45 dk koşu bandında yürüyüş ve 1 saat pilates yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?