Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydınnn monticiii bezginler
hayırlı günler bezmiş mirayım ...
Slm kızlar bende mondi yapmak istiyorum
zormu bu diyet yapan arkadaşlar nasıl kilo vermeniz ? Bana çok karışık gibi geldi neyle neyin yenmeyeceğini nasıl aklımda tutabilirimki
ilk okuyna zor gibi görünsede kolay aslında .. ama yasakların kesin yasak olması zorluyor biraz ...
kilo verme her bünyede farklıdır .. efger hiç diyet yapmadı isen çok kolay verirsin ama diyet geçmişin baya kabarıksa biraz zor gidiyor.
tabi kilo vermeyi zorlaştıram sebelerde varsa hormonal denge şeker dengesizligi vs. gibi biraz zorlar.
arkadaşlarımız oldu 2 ayda 10 kilosunu verip giden ama .ama takılıp kalan yada yavaç verende oluyor .uzun süre yapıp takılanda ...
bu diyet hızlı kilo vermeyi vaad etmiyor ama klaıcı kilo vermeyi vaad ediyor ...

dnemek isterseniz yardımcı oluruz .

2 haftadır kilo çizelgelerini hazırlayamadım ama ilk sayfada vede ara ara cuma günleri liste yapıyorum takip edebilirsiniz.
1543.sayfa.
1621.sayfa.1766.sayfa.1920.1939.sayfa vs..

demek emzirmiyorsun sen yanlış yazmamışındır ben yanlış okumuşumdur caziş ..
tabiki şişlik vs dedigin gibi düzgün bir beslenmede kilo alınmaz .
caziş mönülerini bekliyorum bakalım kilo artışının beslenmenle bi alakası varmı ?

aben abla 4 er yk haşlnamamışlarından koydum bende 500 r yogutlaa
çorb akıvamında her seferinde 4 kepçe yiyorum çok mu acaba ama ancak doydum vallaa
kaş yapayım derken göz çıkarmayım:26::26::26:

ziliminn yurt dışındna misafirleir var abla
gittilerr sanırımda muhtemelenn okuldadırr akşama gelirrr

ablaa
şimdi benn detoks ardından iki gün listeyi uyguluycam ya
sonrasında kalori diyeti bana kilo ldırmaz degilmi?

her 2 saatde bir yiyorsun dimi banu ?
bende öylen ve ondan sonrakide çok yerim ama sonrakilerde zoraki 1 kepce bagırsaklar dolunca yemek istemiyorsun ... bolsuda içiyormusun ?
ablaa
şimdi benn detoks ardından iki gün listeyi uyguluycam ya
sonrasında kalori diyeti bana kilo ldırmaz degilmi?
sanmıyorum.. 1200 kl altına fazla düşme masum .
banu bundan sonra senin bünyeye deneyip yanılma uygulıycaz başka yönten kalmadı kıs.. ee bakıcaz bünyemi inad ,banumu ...

ee hep ben zise akıl veriyorum sizda az bana verin ben ne halt edeyim ...
. hiçç diyet yapasım yok . aldıgımıda ilk 3 günde aldım zaten ondan sonra kilo artmıyor .(hoş artızaten artacagı kadarda.)
bahara kadar böyle devam edeyimmi .1 ay daha bünyem dinlenir tekrar başlarım . yoksa yerleşmeden atayımmı ama itiraf edeyim özlemişim sorgusuz yemek yemeyi... patlayana kadar tatlı yemeyi.:78:

ewett abla her iki saatte bir yiyorummm
çokmu yiyoum yaw ben sana göre acepp kilo almıyımm bu ölçüler 2 günlükmü yoksamm:26::26::26::26:

abla 1000 kal. alayım diye düşünmüştüm
valla ne yalan söleyim bende özlemişim hauçlu salatayı ,çorbayı,birde k bar yeidm dün
kal hesaplayrakk diyet yapmıyorum sanki herşeyden az yiyinceee

aben ablaa ben olsam yerleşmeden atardım o kiloyu sonrada korurdum

banum ben yapıyorum ne çıkarsa ve necanım isterse okadar yiyorum ayranı ..

banum benim bünyeyi biliyorsun ben bu 2.3. kiloyu 2 ayda ancak atarım bünyemi biliyorsun .yemeye başlayalıda 3 haftaya yaklaştı yerleşmiştir zaten bi kaç günlük deyil sonuçda ..:78:
bende bugün ayramn yapıyorum azda olsa şiligi atayım diye bakalım ne olcak ondan sonra bakayım duruma göre bi çaresine .. son aldıgı kıyafetlerin oturmaya başladı .

anladım abl bende sandımki yeni kilo yani 1 haftalık filan
ayranla biraz inersin ama

oh bee...yeniden aranızdayım..çok özledim hepinizi kıslar...
aebenimde yeninden aramızda olduğuna göre son gaz devam kıslar..artık sağa sola kaçamassınız
benim misafirler sabahtan gitti ama ben biraz rahatsızdım dr.falan derken ancak geldim eve..az sonrada koştura koştura okula gidicem yine...
meyviş hatun nerelerde ?geçen gün gelmiycem falan yazmıştı..çok giiripte okuyamadım sonrasında..akşam başka bir şeylere bakmak için girdim kk'ne ama monti topiğimize bakamadan çıktım..şimdide vakit darlığından okuyamıyorum çok geçmişi ama umarım herkes azimle,hırsla yeniden motive olur ve yolumuza devam ederiz..ben misafirlerime mide fesadı geçirtene kadar yedirdim ama kendim bir gr almadan atlattım walla:) her sabah platesimide yaptım onlar sütlü çaylarını içip teras keyfi yaparken..
misafirlerimden biride yıllar evvel monti yapmış...biliyor yani montiyi laf lafı açarak bahsettim biraz biliyorum bende yapmıştım dedi..orjinal sitesine üyeymiş bir zamanlar oda...17 kg verdm bir dahada almadım dedi.doğumdan sonra kilo vermek için yapmış montiyi...
benden haftalık haberler böyle kıslar...şimdi ben okula kaçar.. akşam gelince görüşürüz..bye

oooooooooo ziliiiiimm gelmiş sefalar getirmişş
tebrikler valla ,hem kilo alma,hem sporu aksatma hemde misafir agırlaa
bravo şekerüm

selamlar..bende başlıyorum montiye kısmetse yarın..anladığım kadarıyla yapmaya çalışıcam artık..
ceyceyle baş koyduk bu yola..yarından itibaren sağlıklı bir yaşama adım atıcaz inşallah

slm cnm bugünkü menüm
sabah sirkelisu 2kayısı
2ek peynir zeytin melemen yumurtasız
arada yoğurt
arada elma
akşam fırında tavuk salata
sabah kahvaltıyı geç yaptığım için öğle cnm istemiyor bende metabolizma yavaşlamasın
diye aralar bişeyler yiyorum yazdığım gibi

Rabbim bu mübarek günde gönlünde, aklında, dilinde sıkıntısı olan bütün insanoğlunun sıkıntılarını gidersin inşallah. Allah kandilimizi mübarek kılsın. Büyüklerimin ellerinden küçüklerimin yanaklarından öperim.
Bütün insan oğlunun Amin'ine Rabbim Melek'leriyle Amin demeyi nasip etsin inşallah. Amin kere Amin.

yettim banum yettim
ancak geldim mutfsğı toparladım vs..oğluşu doyurup yatırdım o rada laptop hep açıktı ama bakamadımki...
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler..hayırlısı olsun diyelim...kandiliniz mübarek dualarını kabul olsun arkadaşlar...banum varya ipin ucunu kaçırsamda gram kilo almadım hala şaşırıyorum..çok yemedim montiyede çok uyamadım ama ölçülü yedim...hiç kilo almadan atlattım...misafirlere mantılar,sarmalar dolmalar yaptım..her sabah börek çörek poğaça sucuklu yumurtalar yaptım ama yemedim...
normalde yatılı misafir varken illa 1 kg alırdım bu sefer almadım valla...sevinçliyim...sen neler yaptın bu arada?diyardan ne haber?meyviş ve diğer kızlar herkes yani...hepinizi çok merak ettim walla...cuma azıcık girip bakmıştım herkeste bir beginlik vardı...umarım herşey yoluna girmiştir...

Günaydınlar herkese . Bugün yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım hemen

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
1 adet salatalık
5 adet yeşil zeytin

öğlen

1 tabak bamya yemeği
1 kase yoğurt

ara
1 portakal

akşam
1 tabak bamya yemeği
1 kase yoğurt

ziliiimmm karşılaşamadık yine
umrım gün içinde karşılaşırızz şekerüm

güncellllllllllll

zilimmm cuma günü bi ark glicek
tam bugday unu ile poça yapıyım diyorum tm tarifni verirmisin cnm yag oranı ne olcak
birdee şu elmalı toplardan yapayım diyorum diet büskivi ile
gelicek olan arkdaşımda diyettee
yanınaa ne yapdam mercimek köfte yapsamm tm bir kh bombardımanı olurr
varmı bi fikrin?

tünaydınlar....:119:

hoşgeldin tutku ...
afiyet olsun caziş kaçta kahvaltı ediyorsun ? 9 u geçmesin mumkünse .
amin amin amin gözdem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…