hayırlı günler bezmiş mirayım .günaydınnn monticiii bezginler
ilk okuyna zor gibi görünsede kolay aslında .. ama yasakların kesin yasak olması zorluyor biraz ...Slm kızlar bende mondi yapmak istiyorum
zormu bu diyet yapan arkadaşlar nasıl kilo vermeniz ? Bana çok karışık gibi geldi neyle neyin yenmeyeceğini nasıl aklımda tutabilirimki
demek emzirmiyorsun sen yanlış yazmamışındır ben yanlış okumuşumdur caziş ..tamam cnm öle yapacam birde yanlişmı yzdım acaba emzirmiyorum ben benimki sadece 3ay emdi onuda zorla sonra bıraktı dediğin gibi haftada 500gr hedef tutacam çok sağol cnm
peki bu fazla çıkmalar heralde şişlikten oluyo sanırım diyet yaparken kilo almak imkansız değilmi
ayaklarım buz gibi oluyo karnım davulgibi yine şişlik var diyorum
senin kilo verme sürecincede böle şeyler başına gelirmiydihiç
her 2 saatde bir yiyorsun dimi banu ?aben abla 4 er yk haşlnamamışlarından koydum bende 500 r yogutlaa
çorb akıvamında her seferinde 4 kepçe yiyorum çok mu acaba ama ancak doydum vallaa
kaş yapayım derken göz çıkarmayım:26::26::26:
ziliminn yurt dışındna misafirleir var abla
gittilerr sanırımda muhtemelenn okuldadırr akşama gelirrr
sanmıyorum.. 1200 kl altına fazla düşme masum .ablaa
şimdi benn detoks ardından iki gün listeyi uyguluycam ya
sonrasında kalori diyeti bana kilo ldırmaz degilmi?
ewett abla her iki saatte bir yiyorummm
çokmu yiyoum yaw ben sana göre acepp kilo almıyımm bu ölçüler 2 günlükmü yoksamm:26::26::26::26:
abla 1000 kal. alayım diye düşünmüştüm
valla ne yalan söleyim bende özlemişim hauçlu salatayı ,çorbayı,birde k bar yeidm dün
kal hesaplayrakk diyet yapmıyorum sanki herşeyden az yiyinceee
aben ablaa ben olsam yerleşmeden atardım o kiloyu sonrada korurdum
banum bu haftaki kiondan menunsan haftaya yap kara senin ama cuma baskülden mennun olmak istiyorsan cumaya kadar 2 gün yap hatta cumada yap ...
mönüyü yazıyorum ama tam uymalısın okey. ne eksik ne fazla ....
SABAH : 1 kase yulaf ezmesi.. yagsız süt veya yoğurtla
1 adet haşlama yumurta
ARA : 1 adet yeşil ! elma (kırmızı değil)
ÖĞLE : Izgara-tavuk ,balık , et ne yersen....
salata(yağsız)
ARA: Yeşil elma
ardından
ARA2:tarcınlı ve keten th.yagsız 2 kş yogurt ...
AKŞAM: sınırsız sebze ızgara veya haşlama
yagsız yogurt ...
gece 1 yeşil elma .
ardından çok az yagsız süt ürünü..
..
not:diyetin amacı yağ ve şeker sıfır!
günde 1 saat spor
ayrıca 3 lt de su
banum ....
yanlız özelikle krımızılı yerlere dikkat etmelisin bu listede ne yazıyorsa aynen uygulamasın ....özelikle sebze vs hiç yag katmak yok ..
bu listeyi eski 5.takımdan bi arkadaşımdan almıştım .ünlü bir diyetisyenden alınmıştır ..
sürekli yapılmaz ama bazı durumlarda gerçekden işe yarıyor ..
ben bazı yerlerini degiştirdim .
hoşgeldin tutku ...selamlar..bende başlıyorum montiye kısmetse yarın..anladığım kadarıyla yapmaya çalışıcam artık..
ceyceyle baş koyduk bu yola..yarından itibaren sağlıklı bir yaşama adım atıcaz inşallah
afiyet olsun caziş kaçta kahvaltı ediyorsun ? 9 u geçmesin mumkünse .slm cnm bugünkü menüm
sabah sirkelisu 2kayısı
2ek peynir zeytin melemen yumurtasız
arada yoğurt
arada elma
akşam fırında tavuk salata
sabah kahvaltıyı geç yaptığım için öğle cnm istemiyor bende metabolizma yavaşlamasın
diye aralar bişeyler yiyorum yazdığım gibi
amin amin amin gözdem .Rabbim bu mübarek günde gönlünde, aklında, dilinde sıkıntısı olan bütün insanoğlunun sıkıntılarını gidersin inşallah. Allah kandilimizi mübarek kılsın. Büyüklerimin ellerinden küçüklerimin yanaklarından öperim.
Bütün insan oğlunun Amin'ine Rabbim Melek'leriyle Amin demeyi nasip etsin inşallah. Amin kere Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?