slm ben geldim diycemmm ama bizi soran olmamışşş
monti yapmıyoruz diyeeeee sanırım
günaydın günaydın günaydınnn
canlarım ben bu sabah coookk mutluyum gecen haftadan olusan atrılarım gitmeye basladıhatta gecen cumaya göre - deyimmm bu gün de elmalı diyetii yapıyorumm..
yarın cuma tutmayın beniiii
zilimmm canım benimmburaya eklemiştim resmi ama sen cıkınca göremedin bende sildim :76:
albüme artık resim eklemiyorum en son 5 kilomuda verince eklicem 69.7 lik ve 55 lik olarak ama bu sabah cok daha mutlu oldum haftaya 5 li kilolardayım inşallahartık zamanı geldide gectii :112:
harikaa
60.5 görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum bende
kaç beden giyiyorsun canım pantolonda boyun kaç :26:
boyum 162 cm tatlım kotta 29 beden giyiyorum son aldığım iki kot öyle little big ve rodi den aldım bunları ama şimdi üzerimde kadife var 28 beden buda loft tun cıkartmak istemiyorum onu üstümden
benim üstüm daha ince dir 3 hafta önce 36 beden kaban aldım cok bol geliyor suanda
inş. sende en kısa zamanda istediğin kiloya düşersin..
oo harikaa yaa 28 beden 38 oluyor dimi :26::26::26:
ben üst gurupta 36 giyemem sanırım daha 38-m iyi oluyor kaban filan
hafta sonu bende şu havuç pantolonlar varya
kadife denedim kotondan denedim düğmeleri kapandı
ama önünde pileler varya güzel durmadı
benim kot şimdi 30 beden inşallah 28e tam girdiğim
günü görmek nasip olur
benim boyum 1.66 civarında :87::87:
bu arada yalnızım da iyi gidiyordu son okuduğumda neler yaptı acep?eşinin tuzaklarına düşmemiştir inşallah...
birde güzincan ve asid vardı onlara ne oldu,kendilerinden ses seda çıkmadı bir daha galiba..çabukmu pes ettiler yoksa??şimdi ben kaçar ,çok uykum geldi...babamız yok şehir dışında,oğluş uyudu..ev ıssızlaştı..bende uyuyayım bari,yarın okula gidicem etüd yazmışlar bana öğleden sonraya...gelince görüşürüz kıslar..iyi geceler...
selam herkese gelemiorum ne zamandır76.1 falanım moralim bozuk 2 gündür şişiorummmm devamlı:s
zilimmm
şaka yaptım cnmmm anneme gitmiştimm
çocuklar hastaadeniizm bogazı enfeksyon var
kayrayada geçmek üzere
meyveeeee sevindim cnm 5 leri görcen yakındaaa
oy oy geçmiş olsun ayışıgım . dr gitmedinmi kuzum ?ahhhhhhhhh zilimm yeni gördüm yazdigini ayyyyyy cok cok hastayim valla bu grip beni öldurucek.önce kizim grip oldu kuzum 2 hafta cekti o biraz iyi oldun oglusum ve esim düstu daha onlar tam ilesmeden ben düstum öluyorum resmen.bu grip nasil bir grip anlamadim insan 1 ayda ilesmezmi önce ates sonra öksuruk kulaklarim bogazim offffffffffffffffffffffffffffffffff nefes alamiyorum.hergün dua ediyorum aksam 19,30 olsada cocuklar yatsa sonra bende biraz dinlenebilsem diye.anlicaginiz diyet yok ama kilom bu sabah 70,3 tu.2 kilo vermis görunuyorum bu hastaliktan ama sanirim su.aebenim butun kizlar öptum sizi.
geçmiş olsun banum bugün daha iyidir inşallah ogluş ..zilimmm
şaka yaptım cnmmm anneme gitmiştimm
çocuklar hastaadeniizm bogazı enfeksyon var
kayrayada geçmek üzere
meyveeeee sevindim cnm 5 leri görcen yakındaaa
slm ben geldim diycemmm ama bizi soran olmamışşş
monti yapmıyoruz diyeeeee sanırım
hoşgeldin meyvem .... ay ne sevindimmmm .. demek 5li rakamlar yakın ..günaydın günaydın günaydınnn
canlarım ben bu sabah coookk mutluyum gecen haftadan olusan atrılarım gitmeye basladıhatta gecen cumaya göre - deyimmm bu gün de elmalı diyetii yapıyorumm..
yarın cuma tutmayın beniiii
zilimmm canım benimmburaya eklemiştim resmi ama sen cıkınca göremedin bende sildim :76:
albüme artık resim eklemiyorum en son 5 kilomuda verince eklicem 69.7 lik ve 55 lik olarak ama bu sabah cok daha mutlu oldum haftaya 5 li kilolardayım inşallahartık zamanı geldide gectii :112:
ah zilim sakalım yokki.. sana az demedim dimi kendini fazla kasıyorsun yazık sana diye ..
aebenim yukarıdaki yazına sonuna kadar katılıyorum.bende her yatılı misafir geldiğinde yaza ben yatılı bir yere gittiğimde kendime ve nefsime ne kadar zulmediyormuşum dedim...ve kastıkça dahada kilo alıyordum o kadar dikkat etmeme rağmen.bu sefer hiiç kasmadım azar azarda olsa her şeyden yedim.ve içimden zaman zaman en az 2 kilo alırım dediğimde oldu ama bi yanımda aman alırsan verirsin dedi..hiç kilo almadan atlattım.artık eskisi kadar kasmıycam böyle durumlarda..dünyaya on kez gelmeyeceğimki...kas kas nereye kadar...boğulana kadar yemedim ama nefsimi köreltecek ölçüde yedim yaptıklarımdan yada dışarda yediğimizde..pizzayı nasıl özlemişim mesela bi pizzayı yedim küçük boy pizzalardan...halal şaşırsamda nasıl almadım diye ...çok mutluyum yiyipte kilo almamaktan dolayı..gerçi evde misafir varken bacaklarıma totişime vurdu koştura koştura ve gezdirirken belkide o kadar hareketlilikten dolayı almadım birine yatılı gitsem alırdım belki bilmiyorum ama şu anki durumdan acaip memnunum...
arada bi bünyeyi şaşırtmak için değişiklik yapılmalı mutlaka..vücut az yemeğede çok yemeğede alışıyor bi şekilde...daha evelde yazmıştım bi arkadaşım 50 kilo ancak vardır ama bir yemek yer 2 kişi zor yer onun bir seferde yediğini...demekki bünyesi alışmış...bizim bünyelerde az yemeğe alışmış..azıcık normal yiyince hemen kilo alıyor...ve biz şaşırtmak için hep az yeme işine giriyoruz,tam tersi yapmak lazım galiba:26:
zaten sporda yapılıyorsa her şey yoluna giriyor zamanla...ben platese başladığımdan beri sadece pazar günlerini kendime tatil ilan ediyorum cumarteside indirdiğim günlerden birini yapıyorum...insan bi aşlayınca zaten bırakamıyor...bu günde dediğin gibi yaktı her yanımızı ebru...bendemim o kadar daraldıki,eskiden 58 kg iken 58 gösteriyordum şimdi dahada az görünüyorum..sımsıkı oldu totişim...ve daha dik yürüyorum...
haydi kızlar okula...pardon platese
mönün güzel caziş .....cnm şunun tarifini biyazsanaız nasıl yapılıyor belki bende yaparım gerekli durumlarda
gerçekten işe yarıyomu
bugünkü menüm
sabah 2bardak su
2dilim ek peynir zeytin domates salatalık
arada yoğurt elma
arda portakal
akşam karnıyarık yoğurt salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?