Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

slm ben geldim diycemmm ama bizi soran olmamışşş
monti yapmıyoruz diyeeeee sanırım

canım senin misafirin gelecek diye kalmış aklımda ondan sormadım valla ben..yani önceden annene gideceğini söylemediğin zamanlarda merak ederdim hep,ama işin olduğunu yada bi yere gideceğini söylediğin zaman sormuyorum tatlışım...yoksa seni niye merak etmiyelim cnm....
kaç zamandır aklıma geliyor yazıcam unutuyorum ketum abladan hiç haber yok:18: iyidir inşallah...

meyviş bu arada albümüne resim eklemişsindir diye baktım ama yok..son halini merak ediyorum..eklede görelim cnm...

bu arada yalnızım da iyi gidiyordu son okuduğumda neler yaptı acep?eşinin tuzaklarına düşmemiştir inşallah...
birde güzincan ve asid vardı onlara ne oldu,kendilerinden ses seda çıkmadı bir daha galiba..çabukmu pes ettiler yoksa??şimdi ben kaçar ,çok uykum geldi...babamız yok şehir dışında,oğluş uyudu..ev ıssızlaştı..bende uyuyayım bari,yarın okula gidicem etüd yazmışlar bana öğleden sonraya...gelince görüşürüz kıslar..iyi geceler...

günaydın günaydın günaydınnn

canlarım ben bu sabah coookk mutluyum gecen haftadan olusan atrılarım gitmeye basladı hatta gecen cumaya göre - deyimmm bu gün de elmalı diyetii yapıyorumm..
yarın cuma tutmayın beniiii

zilimmm canım benimm buraya eklemiştim resmi ama sen cıkınca göremedin bende sildim :76:
albüme artık resim eklemiyorum en son 5 kilomuda verince eklicem 69.7 lik ve 55 lik olarak ama bu sabah cok daha mutlu oldum haftaya 5 li kilolardayım inşallah artık zamanı geldide gectii :112:

harikaa

60.5 görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum bende
kaç beden giyiyorsun canım pantolonda boyun kaç :26:

harikaa

60.5 görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum bende
kaç beden giyiyorsun canım pantolonda boyun kaç :26:

boyum 162 cm tatlım kotta 29 beden giyiyorum son aldığım iki kot öyle little big ve rodi den aldım bunları ama şimdi üzerimde kadife var 28 beden buda loft tun cıkartmak istemiyorum onu üstümden
benim üstüm daha ince dir 3 hafta önce 36 beden kaban aldım cok bol geliyor suanda
inş. sende en kısa zamanda istediğin kiloya düşersin..

oo harikaa yaa 28 beden 38 oluyor dimi :26::26::26:

ben üst gurupta 36 giyemem sanırım daha 38-m iyi oluyor kaban filan

hafta sonu bende şu havuç pantolonlar varya
kadife denedim kotondan denedim düğmeleri kapandı
ama önünde pileler varya güzel durmadı

benim kot şimdi 30 beden inşallah 28e tam girdiğim
günü görmek nasip olur
benim boyum 1.66 civarında :87::87:

anladım canım..
38 bol geliyor kumasta LCW da ki 36 kumaslar ilk giyince tam oluyor 1 saat sonra düşüyor.. ben kumas fazla giymediğimden bilmiyorum yani bi iki tane var onlarıda ordan almıstım bollasınca giymeyi bıraktım..
az kalmıs seninde yaza incecik olucazzz
bekle bizi yazz biz geliyoruzzz

ahhhhhhhhh zilimm yeni gördüm yazdigini ayyyyyy cok cok hastayim valla bu grip beni öldurucek.önce kizim grip oldu kuzum 2 hafta cekti o biraz iyi oldun oglusum ve esim düstu daha onlar tam ilesmeden ben düstum öluyorum resmen.bu grip nasil bir grip anlamadim insan 1 ayda ilesmezmi önce ates sonra öksuruk kulaklarim bogazim offffffffffffffffffffffffffffffffff nefes alamiyorum.hergün dua ediyorum aksam 19,30 olsada cocuklar yatsa sonra bende biraz dinlenebilsem diye.anlicaginiz diyet yok ama kilom bu sabah 70,3 tu.2 kilo vermis görunuyorum bu hastaliktan ama sanirim su.aebenim butun kizlar öptum sizi.

selam herkese gelemiorum ne zamandır 76.1 falanım moralim bozuk 2 gündür şişiorummmm devamlı:S

Bugünkü menümü tam olarak yazamıyorum şuanda akşam arkadaşıma gidicem orda ne yemek olur bilemiyorum ... Yarın toptan yazarım artık

selam herkese gelemiorum ne zamandır 76.1 falanım moralim bozuk 2 gündür şişiorummmm devamlı:s

hoşgeldin miray .... Inşallah yarın daha güzel rakamlar çıkar tartıda . Sana her gün tartılma moralin bozulur demiştik...

zilimmm
şaka yaptım cnmmm anneme gitmiştimm
çocuklar hastaa deniizm bogazı enfeksyon var
kayrayada geçmek üzere

meyveeeee sevindim cnm 5 leri görcen yakındaaa

zilimmm
kayrayada geçmek üzere

masumum gecmiş olsun canım benim..
5 lilere gecicem die o kadar mutluyum ki hafta sonu kalori hesabı yapıcam annemlerde olucam çünkü 1350 kalorilik bi liste hazırladım herkesi ona göre beslicam ama ben miktarlarını azaltıcam onlar isterlerse 3 dilim pasta yesinler ben 2 parmak kalınlığında yicem gibi gibi
pazartesi salıda yine yeşil elmalı diyeti yapıcam ve carsamba 5 lilerle montideyimm

selam güzeller geçikdim az.

oh yine kalabaliklaşmışız ....

oy oy geçmiş olsun ayışıgım . dr gitmedinmi kuzum ?
zilimmm
kayrayada geçmek üzere

geçmiş olsun banum bugün daha iyidir inşallah ogluş ...
sendemi banu ..
sen olmadıgında aneye gittigini biliyoruz artık banu ...
napıyorsun bakım hiç kilondanda bahsetmemişin ... indimi yemen nasıl ..
hoşgeldin meyvem .... ay ne sevindimmmm .. demek 5li rakamlar yakın ..

ah zilim sakalım yokki.. sana az demedim dimi kendini fazla kasıyorsun yazık sana diye ..
fazla kiln olsa yada ben gibi balık eti anlarım ama senin kilom alacagın 2.3 .kiloyu ble kaldırır ..
mönün güzel caziş .....

tarif derken ayran aşından bahsediyorsun galiba ...
yazayım canım ...
ama ben genelde göz kararı ıslıorum bakliyatı . fazlasını daha sonra pişirmek için dolaba kaldırıyorum .:78:

çigden .
4 kş nohut.
4 kş yş. mercimek .
4.kş .aşurelik bugday ..
bi gece önceden nohut ve bugdayı ıslıyorsun ... yapacagın günde hepsini düdüklü tencerede pişiriyorsun ..
500gr.kadar az yaglı yogurdu. her seferinde yerken (1tb) na ekliyorsun . ve her seferinde yr. da salatalık yiyorsun .(bunu içine rende yapanlarda var ama ben ayrı yiyorum.)
kırmızı bib ve nanede katabilirsin .
tuz ve yag yok

sabah normal ekmekli yada yulaflı kahvaltı öneririm . ben pek yumurtalı yapmam . sanki tüm gün karbonhidrat olunda daha güzel gidiyor gibi.

sonra öylen 12 den başlayıp her 2 satde bir 1tb .bu aşdan yiyorsun . en son 18 20 cıvarında bırak yemeyi daha geç saatlerde yeme .
bol su ve yaşil de içtinmi oh .
baskülde eksilmede bünyene kalmış artık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…