Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

saol diyarcımm
umarım 3 günd ealmam geri çocuklar hastaa ne yediigmi bilemiyorum
akşama anneme gidicem yine pzar sabah gelirim sanırım
yalnız olmuyor çünkü

ablam kaçamak yapmak benim taarzım değil biliosun ya hep ya hiçciyim ben hayattaki hyerşeyde böyletyimm 90 kiloya çıkmamında bu kadar kiloyu vermemdeki etkende bu...

gerçi artık herkes bu kadar yeter sıkılaş artık falan diyo yaaa bende 69u bi görmek istiorummm:) hatta 65i sonra zatenn daha fazla vermem:)

vee kötü olan şey kendini hiç zayıflamış hissetmiorumm neden bilmiorum

bu arada bugün ikitane etek sipariş ettim sizlerlede paylaşıım resimlerini

slm kıslar...okuldan ancak gelebildim...indirimleri fırsat bilip okula gitmeden önce gidip bi güzel alışveriş yaptım ama hala hızımı alamadım valla alacaklarım aklımda kaldıvaktim bitti okula koştum gittim..
meyvem ha gayret kır şu 50'li rakamlarım kapılarını bu hafta tatlım...

banum yaruşlarınada eşinede geçmiş olsun cnm..her kes kırılıyor hastalıklardan...okuldan kapıp eve getirmemek için el yıkama manyağı oldum bende...
oğlumu tam kreşe verecektik benim okulumun olduğu günler kreşlerin hemen hepsinde çocuklar su çiçeğinden telef olmuş durumdalar,o sebeple yine erteledik...aman onlar hasta olacağını biz olalım valla...

mimuşum sıkılaşmak için plates şart tatlım..bak yapan herkesten duyduğum tek kelime kilo veremesemde acaip sıkılaştım!!! 2 arkadaşıma başlattım bir ayı geçti ikiside gözle görülür şekilde sıkılaştılar...

diyarım daha sık gelmeni bekliyoruz şekerim...

aebenim aplam özlemişiz seni ve yazılarını..çok uzun ayrı kalma bizden

zilim 3 haftadır zaten pilates uyapıyorum canik:=)

cnm slm nasılsın ben bunu yersem patlarım vallaa kızzz:)))benim safrakesesi yok şişip kalmayım
2saatte biyemek fazla değilmi bilmiyorumda neyse çoksağol cnm gerekirse yapıcam bakalım peki bu napıyo vucutta neden 2satte bi yeniyo

etekler çok tatlı miray .seninde boyuna posuna göre çok güzeldurur .tam diz kapaklarına gelir . iyi seçim ....

madem kaçamka yapmam diyorsun o zaman yediklerini degiştir miray ..farkli bişilerr yap ..
mimum 3 haftada farklilik oldumu canim.
oluyor yanlızın helede hiç yapmamışsan mutlaka oluyor ..
caziş linki bu canım oku istersen ...
ögün çok ama porsiyonlar sana kalmış az az sıksık bunun özeligi .http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.html

eveeettt gelelim kurufasülyenin faydalarınaa:))))))) herkes yarını bekliyooooo
bende tabiiiii bakalım nolcak bizim kilocuklar umarım hepimizin yüzü güler
arkadaşlar iiii geceleeeeeerrrrrrrrrrr.

günaydınnn...

zilim canım benimm cok az kaldı o kadar az kaldı kii kapının eşiğindeyim artık ve ben cok mutluyummm

76.4 artık yorumsuzum susuyorummmmm

günaydınlar monti güzelleri . ben dün ve bugün yediklerimi yazayım ..

dün yediklerim

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 adet domates
kk kadar beyaz peynir
5 adet yeşil zeytin

öğlen
tavuklu omlet
1 kase yoğurt

ara
1 adet portakal

akşam
1 tabak yeşil mercimek yemeği
1 kase yoğurt

bügün yiceceklerim

sabah
4 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates
5 adet yeşil zeytin

öğlen
1 parça fırında tavuk
salata
yoğurt

ara
1 portakal

akşam
1 parça fırında tavuk
yoğurt
salata

slm kızlarrrr benden de bu hafta 800gr gitmiş
geçen hafta 90.800
bu hafta 90.00
geçen haftalarda daha azdı kilom ama banu gibi bende şişmiştim ama yine tekrar
vermeye başladım çok mutluyum dedğin gibi aebencim artık hergün tartılmıyorum
banuyu merak ediyorum işallah 65leri görmüştür

hayırlı cumalar kıslar.......

vaktim kısıtlı şöyle bir bakayım dedim ama kimse yok .

günaydınnn...

zilim canım benimm cok az kaldı o kadar az kaldı kii kapının eşiğindeyim artık ve ben cok mutluyummm
kilon nedir cadı onuda yazsanya..
mirayım sabır azcık ..
afiyet olsun nazlım mönülerin güzel ..
tebriler caziş bence güzel sonuç hemde artılardan sonra..

banu annesine gitti yazmış dün pzar günü gelir ancak ..

selamlar kıslarr montiyle birkaç hafta önce tanıştım ve sonuç olarak yavaştan başladım ama bu hafta tam kaidelerine uydum ve sonuç

geçen hafta:93.2 idim ,(tam bilmiyorum ama küsüratı vardı yani)

bu hafta:91.7

uzun zamandır kilo verememiştimmm süperrrrrrrrrkilo veren diğer arkadaşlarıda tebirk ediyorummmmmmm

kilon nedir cadı onuda yazsanya..

tamamda ablam ben cumadan beri yani 1 haftadır monti yapmıyorum ki gecen hafta persembe aksamı bi bozdum kekle cuma börekler yedim cumartesi poğca kurabiye kadayıf dolması pazar pide kısır pazartesi yine pide lahmacun yedimm yani durumum felaketti sonra salı senin verdiğin diyete basladım aldığım 3.9 kiloyu verdim kilomu söylemim haftaya carsamba engec persembe montiye baslıcam bir sonraki bildirimde söylerim
ama şu var aeben ablam yediğim hiç birseyden pişman olmadım annemlerle doyana kadar yedim belkii kahvaltıda -keyif kahvaltısı 2saatten fazla sürmüştü- 10 taneden fazla anne poğcası yedim..sonra babam tatlı almıs yemek olmazmı aynı gün onuda yedim..
ee pazartesi sevgililer günüydü sevdiceğim gelmiş yanıma yemicemmmi bana bi kutu çikolata getirmiş coşmustum yani güzel güzel yedim ondan kilomu bildirmicem
ama haftaya 59 belkide 58 imm :)))))

Son düzenleme:
herkeslere tünaydıııın...
öncelikle mimuşum hiiiç üzülme cnm...daha evvelde demiştim bende kilo verme dönemimde bu dalgalanmaları çok yaşadım.mutsuz olmanı anlıyorum ama pes etmek yok...geçen haftalarda aeebenimin verdiği liste ile bir haftada neredeyse 2 kilo verirken ne kadar mutlu olduğunu hatırla..zaten bir ayda vereceğini 1 haftada vermiştin.her haftada kilo vermiyor malesef bünyemiz.ara sıra korumaya alıyor kendini..hiiiç üzülmek karamsarlığa kapılmak yok cnm ...haftaya bişeyler düşünür aebenim senin için..

meyviş hatun...hızına yetişemez olduk canım,valla eriye eriye görünmez olacaksın yakında...çook denemişimdir kendimdede kilolar bir gitmeye başlayınca bayır bi yerden aşağıı yuvarlanan top gibi durduramıyorsun..takılınca takılır gitmeye başlayıncada tutabilene aşkolsun..inşallah aynı hızda devam eder ve istediğin bedene havalar ısınmadan kavuşursun canım..

tursari buraya daha sık gir ve yaz cnm.motivasyonun artar.bi görünüp bi kaybolma daha sık bekliyoruz..kilon içinde tebrikler..

diyarım ne yaptı acaba?masum annesinde bu gün ama kiloları ne durumda bakalım gelince yazar...
caziş ve şu anda aklıma gelmeyen diğer bütün arkadaşlarımı giden kilocukları için tebrik eder,başarılarınızın devamını dilerim..(karneye yazar gidi oldu

mirayım üzülme aynı durumdayım anlıyorum seni (

zilim tartıldım ama hiç yazmıyım buraya ( ama yediklerime dikkat ediyorum

bugünkü menüm:

kalkınca:bir portakal
sabah: tost,salata,süt
öğlen: döner,salata,yoğurt,mantar
akşam: tonbalık,salata,ayran

bu gece burdayım yani işteyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…