Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ayyy zilim nazar deymesin vereyim canım mart ortası mezun olmayı istiyorum en gec mart sonu. nisanda cıtır bi hatun olarak yaza baslayayım tabi salıdan itibaren haftada 4 gün call 3 gün plates yapıcam . sımsıkı yaza baslamak istiyorum..

aben ablaammm diyeti bırakmam ama çok zorlanıorum gitmemesineeee

zilimmm ben aeben ablanın verdiği listeyi yaomadım zateeen o verdiğim 2 kiloyuda geri aldım 2 haftadır +dayımm...
kaos gibi...

diyarım ama hiç kaçamakyapmıorummmm delircem artık

kendimi kandırmıyım çizelgemi deişiorum artık

kendimi kandırmıyım çizelgemi deişiorum artık

hiç üzülme mimu88 cum ben daha yeni geldim sayılır ama inan bu kilo illetiyle yıllardır savaşıyorum.yıllarca insanlara dert anlattım durdum yemiyorum dedikçe bana yiyorsunda kilo alıyorsun cevabını verdiler hepsonunda derdimi öğrendim ve burdayım her diyette gerileme vardır ama şunu unutmaki bu zor dönemlerden sonra inanılmaz bir hızla kilo kaybetmeye başlıyor vücut.bu arada ben değilim bu kadar kilo veren sensin ben aylardır kendimi tutuyordum yemek yemiyordum ama tık yoktu sonra montiyi keşfettim ve ilk düzenli yaptığım haftada 1.buçuk kilo kaybettim kiii bu benim için bir mucize oldu ve aç dolaşmadan yaptım bunu sen şanslısın taa en başından beri montiyle berabersin zaten en fazla 2 yada 3 hafta bir tıkanma olur normalde bu son haftan bak haftaya neler bekliyor seni heyecanla seni bekliyor olucam(tabi bide kendimi)

zilicim çok teşekkür ediyorum inşallah bu sene sonunda idealime kovuşmuş olucam.bundan sonra pozitifim negatif düşünceler yokkkkkkkk ve bütün kilo verenleri tebirk ediyorummmm

canım bende 22 yaşındayım ve kendim bileli 90dan düşmeye çalışıyorum en fazla 80 olmuştum o da ilaçlar masaj vs. ama kendimi bildim bileli diyetteyim veee monti ebenim için mucizeeee oldu ama durdduuu 4 ayda verdim bu kiloyuu ve çoğunu 2 ayda verdimmm...

inş. 60 lı rakamları görürüm bi an önce canım annemde 87 kilo falandı bugün 79a düşmüş bide o arada kaçırıyooo kadın bana yetişti yaaaaa hemde o 50 yaşında menepoz öncesinde
zaten anne kız gibi durmuoruzzz o da dio sayende verdim dieeee ama işteee benm kendimemi faydam yoktur nedir

tebrikler tursaı daha fazla katılımını bekliyoruz...
inşallah meyvem ....
mönün güzel diyarım ...
artık sende üzülme kuzum . siz üzüldükce bende üzülüyorum .siz sevinin bende sevneyim ..

mirayım bünye işte canım biliyorum kaçamak yapmıyorsun ama yeme şeklini degiştir demişdim proteine agurlık versen bu hafta ..hep aynı düzen bünye alışıyor haliyla kaç ay oldu sen başlayalı .
annecinide tebrik ederim ...

kıslar yarın dr. randevum var akşamada eşimin bi arkadaşına davetliyiz .. pazarda girebilirmiyim bimiyorum ...
şimdiden hayırlı hafta sonları ....

mimuuuuuş kendin demişsin cnm kaç ayda kaç kilo verdiğini...bir kaç haftalık takılmaya mı bu üzüntü
yapma bu kadar,aebenimin dediği gibi beslenme şeklinde biraz değişiklik yap sorun kalmaz....tursarininde dediği gibi uzun süren takılmaların hemen ardından hızlı hızlı gider kilolar...hoop bi bakmışsın yaza ne kilo kalmış,ne fazlalık...senin zaten boyunda uzun bu bi avantaj,70 kiloda olsan 70 göstermessin.ben 70 kiloyken annem yeter artık bi gram daha vermek yok çöp gibi kaldın demişti...halbuki üstüne 12-13 kg daha verdim.ama gerçekten 70 kiloykende çok kalın görünmüyordum.walla bak,teselli için sölemiyorum..
sende üzülme yolun kısaldıka önüne çıkan taşların büyüyeceği yolun başındayken belliydi ve sen buna hazırdın...diyete ilk başladığında bir kaç ay sonra 70 küsurlara ineceğini söyleselerdi inanırmıydın?şimdi o kilolardasın tadıjnı çıkart bence,hiç takma kafana,bu kadar kiloyuu nasıl verdiysen bundan sonrakileride aynı azimle göndereceksin..:13:

tursariciğim seninde verdiğin kilo ilk haftalarda olmana rağmen gayet iyi...ve bu seni yeterince motive etmiş sözlerinden anladığım kadarıyle..bu motivasyonla dahada bi hırsla sarılırsın haftaya inşallah diyetine..sık sık girip menülerini yazarsan hem yeni başlayanlara örnek olur,hemde eksiklerin olursa yardımcı oluruz..

haftaya herkesten daha memnun edici sonuçlar alırız inşallah kıslar..valla siz kilo verdikçe kendim vermiş kadar seviniyorum...hep o kilo verdiğim zamanlardaki baskülden -'lerde indiğimdeki sevinçlerim geliyor aklıma ve tekrar yalıyorum sizinle o günleri....
inşallah sizde istediğinniz kiloya inince buraya sizden sonra geleceklere destek olmak için gelir ve o kilo vermeye çalıştığınız günleri tebessümle anarsınız...

zilim günaydınnn

sabah sabah yiyecek birşey bulamadım işyerinde ve saçma bir kahvaltı yaptım

salata ve mantar yedim ayran içtim dün öğlen yemeğinde yukarı çıkarmıştım bunlarıda dabah baktım yicek bişi yok bunları yedim öğleden sonra dişçiye gidicem umarım ağzım hiç açılmazda yemek yiyemem

bu arada kabak çorbası tarifi aldım belki akşam yapar pazar bunu içerim dişim yüzünden

içindekiler: kabak,domates,maydonuz,nane,dereotu pişir blanderdan geçir tarzında tadı eminim iğrençtir ama katı birşey girsin istemiyorum artık acıktıkça bunu içerim yaparsam die düşündüm en azındna bu haftalık öğlen çorba içsem akşamda balık yerim montiye aykırı değil gibi yanına yoğurt ile güzel olmaz mı ??

diyarım sabahtan beridir dikiş dikiyorum ancak giirebildim cnm...çok geçmiş olsun dişin için...walla diş ağrısı çekmekten boğazı tutmak daha iyidir..bende 2 yıl önce dişlerimden çektiğimi hiç unutmuyorum...patatesi sütle blendırdan geçirip iyice akışkan bi hale getirip pipetle ağrımayan tarafımdan içiyordum...bir gün patates püresi,bir gün cicbebeli süt yapıyordum..15 gün kadar bu şekilde beslenmek zorunda kalmıştım..kaplama yapılıyordu alkt dişlerim ve açıktaydı kaplanacak dişler..sızısından ve ağrısından ölüyordum.kafama balyoz yemiş gibi oluyordum her besleneceğim vakit..karnıma bıçaklar batıyordu stresten..4 kg vermiştim 15 günde...kısa zamanda iyileşirsin inşallah cnm..
menün montiye aykırı değil afiyet olsun tatlım...

inşallah katılımlarımı arttıracam ama okadar yoğunumki fırsat bulamıyorum kendimi bu konudada bir düzene sokmam gerekecek galiba

hemde nasıl b-motive etti inanamazsın ziligurti şahane bişey oldu inşallah bundan sonrada böyle devam eder diye dua ediyorumm herzaman herhafta kilo verebilirsem bu motivasyonum düşmicek inşallah aradatakılmalar falan olursada artık motivasyon için size başvurucam inşallah takılma olmaz ama olursada aşarız yıllarca beklemişiz iki üç hafta daha bekleriz takılmanın geçmesini

ben 165 boyundayım ve 67 70 kiloyken gayet normaldim ve uzun boyluda sayılmam çok takılma stres daha çok takılmana sebep olabilir zaten bu halde olmamızın sebebi zaten bu stressssssss inşallah benimde kendime faydam olmazda dört ay sonra senin kilonda olurumm bence süpersin

belki gene hatalarım vardır diye birgünlük menümü yazmak istedim

kahvaltı: bir portakla bir greyfurt sıkıp suyunu içiyorum
15 dak.sonra kahvaltı
tam buğday ekmeği
birkaç zeytin
bazen yumurta (aslında ekmekle yenmemesi gerekiyor yanlış değilsem )
maydonoz domates salatalıktan oluşan zeyt,nyağıyla soslanmış bol salata
öğlen:eğer şekerimde oynama varsa yine meyve suyumu içiyorum
sebze yemeği salata eğer sulu bir yemekse birdilim ekmek
akşam:genelde yememeye çalışıyorum ama olursa ya çorba,yada meyveyle geçiştiriyorum birkaç kerede salata yaptım
eşimin işinden dolayı erken kalkmamıyorum geç yatıp geç kalkıyorum böyle oluncada akşam yemeğine yer kalmıyor açıkcası çok geç oluyor o zamanda yemek yemek bana göre hava hoş ama bu diyetimi etkilerse sıkıntı olur benim için varsa yanlış yaptığım düzeltirseniz çok sevinirim

iyi geceler arkadaşlar,ben bu sayfaya yeni takılıyorum.biraz sayfada gezindimde başarılı sonuçlar alınmış bu diyetten,bende bu diyeti denemek istiyorum,ama ben diyet özürlüsüyüm diyet yapamıyorum kendimi çok mutsuz hissediyorum diyet yaparken,bakalım bu sefer nasıl olucak bu diyet işim.

Merhaba arkadaşlar aeben merhaba canım bravo sana benden aldığın bayrağı sonuna kadar sürdürüyorsun süpersin valla tatlım şaştım kaldım sana
Ben kaç senedir vereyim vermem lazım derken hayatta olmadığım kiloya erdim sonunda 71 oldum kızzzzzzzzzzzz yani artık mucize aramıycam asıl mucize olan bu diyeti ki ben buna diyet demeyi hakaret sayanlardanım yaşadım gördüm bu haikaten sağlıklı beslenme prensibini hayata geçirmeye karar verdim yarın başlıyorum inşallah.
Arkadaşlar bu diyeti yaşadım gördüm 2003 yılında bu diyetle 9 haftada 13 kilo verdim 53 kilo falan oldum ve sonrasında 2 yıl grip bile olmadım acayip enerjik ve dinçtim.İnşallah şimdi yeniden başlıyorum

tursariciğim ufak tefek düzltmeler yapman gerekecek menünde cnm..
sabah seninde dediğin gibi yumurtayle ekmek yenmiyor.(aebenim laranın yediğini ve bu şekilde kilo verdiği söylemişti daha evvel hatırladığım kadarıyle,ama kendisi yaparken bu şekilde kilo veremediğini yazmıştı.topiktede kimse yemiyor yumurta ile ekmeği)
öğlede meyve suyu yerine kan şekerini dengelemek amaçlı tarçınlı yoğurt yemeni tavsiye ederim.
ve öğlen akşam ekmek yemiyoruz cnm.sadece sabah ekmek var..
akamda çorba yazmışsın un içermeyen çorbalar yeniyor montide bildiğin üzre..
ve her öğünde mutlaka süt ürünü ve salata tüketiyoruz cnm...
gözünü hiç korkutma hazal,çok kolay bir beslenme şekli monti.alışan bırakamıyor zaten...gel hadi bekliyoruz...

lara hoşgeldin..senin yazdıklarıı okumuştum daha öncede.bende bir monticiydim hala da öyleyim.alışınca vazgeçemiyor insan..bende okuduysan montiyle 40 kilo kadar verdim.ve bir daha hiç bir şekilde almadım.ama hala dikket ediyorum.2.aşamada ara sıra kaçamaklı olarak götürüyorum.sende çok kilo vermişsin montiyle umarım kısa sürede tekrardan istediğin kiloya kavuşursun.doğum vs.. gibi sebeplerdenmi aldın verdiğin kiloyu?inşallah montiyle yaza herkes çıtır olarak girer...

iyi pazarlar kıslar.....

sevgili tursari zilim mönünü yorumlamış bazı hatalar var evet ...

hazalcım hoşgeldin ... ziliminde dedigi gibi gözün kormasın ....

ve ve ve laram hoşgeldin ....
71 sin demek canın sag olsun geçen senede öyleydin bacım 2.takıma başladıgında devamını getirmedin demek diyetin ...

vallahi bacım neden boş yere kasıyorsun ki maşallah senin bünyen süper montide 2 ayda kurtulursun tüm fazlalıklarından .. keşke montiye başlayan herkesin bünyesi seninki gibi olsa.
bekliyorum mesajlarını ...

kıslar dün dr. gidecegimi yazmıştım .epeydir yaşadıgın bi problem vardı .aslında taa ogluşuma hamileykende yaşamıştım ... son haftalarda da hisetmeye başladım .kalp civarında hafifden birsıkışma hisediyordum ama bu ne sporuma nede başka bişiye engel deyildi.
birazda derin derin nefes alasım geliyordu ..dün dr göründüm eko da çekildi .. eko da bişi yok ama muayenede dr.kalp dışında su toplama gördü .sanırım geçirdigin bir grip vs.bir intihaplı hastalıkdan olabilir dedi .
ve 3 haftalıkbi ilaç verdi yarın alıp başlıycam . bazı tahlillerde verdim bakalım .inşallah tez zamanda atlatırım ilerlemeden . ilacım yan etkileri olabilir dedi (endol ) eh katlanıcaz artık saglık olsun bakalım ....

Son düzenleme:

geçmiş olsun cnm inşallah kısa zamanda atlatırsın hani
800br vermiştimya bu hafta gün regl oldum gemekki belkide daha fazla verdim ama
reglden dolayı göremedim oldun bunada razıyım ben cnm hiç yemek yemek istemiyor
menü
sabah 2bardak sirkeli su
1dilimek melemen
arada meyva
akşam zilimin elmalı cupunu yedim (1tane etipuf)

çok üzüldüm çok geçmiş olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…