Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ya pekmezi sormayı unutmuşum nasıl kullaılabiliyormu birde onu sorayım dedim
tursarim naz'da cvplamış ama ben diğer sorduklarınada cvp yazmak için alıtı yaptım cnm.baklagillerin tamamı yenebiliyor.mecimek,kurufasulye,nohut,yeşilmercimek,barbunya,börülce vs..ama buşgur ilk etapta cısslar arasında tatlım.pirinç bulgur yenmiyor.ilk aşamada biraz sabret ikinci aşamada ara sıra yersin.pekmez ve bal da yasak cnm..
merhaba kahvaltıda neler yiyebiliriz acaba
hoşgeldin doğa3.kahvaltıda tam buğday ekmeği(doyana kadar)yağsız peynir,zeytin ezmesi yada bir kaç yağsız zeytin,yeşillik,şekersiz çay,domates,salatalık yiyebilirsin..yada yumurtalı bir kahvaltı ile ekmek hariç diğerler saydıklarımı tüketebilirsin...yapmak istersen önceden menülerini bildirirsin düzeltilecek kısımları varsa düzeltiriz hata yapmamış olursun...bekleriz...
UOTE=masumm;17769695]heyyyyyyyyyyyyyyy sesim geliyormuuu

çok mutluyum adet oldummm 40 günde olan adetleirm tıkır tıkır olyor artık[/QUOTE]

vücut düzene girince adet olayıda düzene giriyor banum.polistik overlilerin adetlerininb düzeni kan şekeri seviyelerinin düzeniyle alakalıymış.kan şekerin düzene girince otomatik olarak adetlerde düzenleriniyor..monti adet düzeninede yardımcı bir diyet görüldüğü gibi...sevindim senin adına...

kızlar benimde bir sorunum var ve yardımınıza ihtiyacım var..bir öğrencim var...nasıl söylesem bilmiyorum.:18:yazmaya bile elim varmıyor ama ne yapacağımı gerçekten bilemedim sizden yardım istiyorum bu konuda.öğrencimin eli biraz yapmaması gerekn şeyler yapıyor..offf yani bir şeylerin yerini değiştiriyor diyeyim...Çoktandır konduramıyorum çok temiz yüzlü bi çocuk(kız çocuğu) bir kaç seferde denemk için ortalığa bişeyler koydum ama bir daha bulamadım.oğlum ders yaptığımız odaya hiç girmiyor normaldede kapısını kilitliyorum piyanoma ve kendine zarar vermemesi için.ailesine söylesem çok incinirler,çocuğu alıp karşıma konuşamam gurur yapar tam bluğ çağı takar makar kendine bişey yapar diye korkuyorum.sorun bizim evde yeri değişen şeyler değil gerçekten ama bu onun hayatında çok daha kötü şeylere yol açar ve kendini lekeler diye korkuyorum.ona yardım etmek istiyorum ama nasıl yapsam nerden başlasam bilemedim siz olsanız ne yaparsınız,,fikirlerinize ihtiyacım var..onun rehber öğretmeni çok yakın arkadaşım ona bile söylemedim...size sorayım çnce dedim?????

zilim benim kuzenimde vardı küçükken bu tür bi sey ben acık konusayım o ortada gördüğü paraları alıyordu.. ama ailede idi soruna anne baba ayrı baska birsürü olay cocukların önünde oluyordu ve bu onda böyle bir davranıs bozukluğuna yol acmıstı bence önce hayatında olumsuzluk varmı die bi yokla cocuğu eger hersey normal ve sırf eğlence olsun die yapıyorsa önce kendin uyar ve annesinide bilgilendir derim ben çünkü baskası onu cok fazla sekilde kırabilir eminimki sen bunu onu kırmadan annesini üzmeden anlatırsın muhtemelen aileninde bundan haberi vardır.
benim kuzenim büyüdükce bıraktı bu davranısını tabi uzmana gidildimi gidildi..

akşama keten tohumlu yoğurt + az yagda ot kavurup yemeyi düşünüyorum 2 tabak yesem olurmu +elma veya bir greyfurtu sıkıp sulandırıp içsem olurmu

zilim
vet cnm gerçekten çok şaşırdım adetleirm artık düzenli
oglum çok hastaaa ne yeidgmi içtigimi bilmiyorumm günlerdir
ögrencin içinde valla bence ögrt ile konuş ilk hetapta derim

akşama keten tohumlu yoğurt + az yagda ot kavurup yemeyi düşünüyorum 2 tabak yesem olurmu +elma veya bir greyfurtu sıkıp sulandırıp içsem olurmu

doğacım meyve hiç bir seyle birlikte yenmiyor içilmiyor meyveyi ac karına tüketiyorsun ve meyve yedikten en az yarım saat sonra baska birseye gecebilirsin..
yoğurt olayında keten tuhumu katmak mecburiyetinde değilsin tatlımm..

bizim işyerinde stajyer var odasında olduğu adamın cebinden bozukları alıyordu bir gün 1 lirayı daksilledik adamın ceket cebine koyup astık çocuk aldı sonra arkadaş bozuğun varmı bişey aldırıcam dedi o da düşünmeden çıkardı bizim daksilli para konuştuk biraz böyle yapma falan (iyilikle) şimdi düzene girdi çocuk almıyor

hımmmm o zaman eve gidince greyfurumu içeyim yemek yapana kadar geçer zaten yarım saat meyveciim keten tohumunu zayıflatıcı etkisi var diye yemek istiyorum canımsın ya nerde olsan yanıtlıyorsun sorumu

doğacım kabzılık gibi bir sorunun yoksa keten tohumu bağırsak floranı yavaşlatabilir çok sık yeme derim ben ama seçim senin montide yasak değil keten tohumu.yoğurt zaten her öğün tavsiye edilen bişey montide.ot kavurmasınıda 2 tabak yiyebilirsin.meyvenide öğünde öğün arası tüketebilirsin.yemekten 3 -4 saat sonra yani..karnını öğünlerde güzelce doyur yani aç kalma..meyve suyundan ziyade meyveyi posasıyla yemeni tavsiye ederim cnm..hem bağırsak tembelliğin varsa ona iyi gelir..

meyvem ben kalp kırmaktan çok çekinirim cnm normaldede...biri beni yalnış anlayıp kalbi kırılsa kırk saat özür dilerim ve içim içimi yar..bu söyleyeceğimi ne kadar basite indirgeyerek yapsam onu çok inicitirim düşüncesi bir haftadır resmen karnımı ağrıttı..eşime bile diyemedim benmi yanılıyorum diye ilk başlarda.koybolan şeyleri aradım durdum..eşimde sen iyice unutkan oldu dedi durdu onada anlatana kadar..geçen gün bir şeyin yerini değiştrmiş yine ,tam kapatamamış çantasını ben girince sanırım odaya.gördüğüm halde diyemedim ellerim titredi üzüntüden.(foto makinemdi,şarja koymuştum müzik odasına,oğlum prizlere erişiyor diye o odaya takmıştım) ona br parça öğretmek için önce ben çalacaktım ellerimin titremesinden çalamadım düşün..kan ter sırtımdan boşaldı.içimden bi ses hadi tam zamanı dedi ama yine yapamadım ve makineye arkasından el sallamak zorunda kaldım.eşim ya söyle yada bi daha çalışma onunla,evi taşısa sesini çıkaramıyorsun diyor...off ne yapçam ben yaaa...ya çok kırılırsaaa ya takarda bi dedilik yaparsa allahım kimsenin evladına böyle şeyler yaptırmasın yarabbimm,annesne nasıl söyliycem,kadın yıkılır yaaa

masumcum oğluşunada çok geçmiş olsun cnm yazacaktım bir önceki msjda unuttum cnm kusura bakma..üşüttümü?birde ortalıkta su çiçeği salgınıdır gidiyormuş..arkadaşlara gidemiyorum bulaştırırız oğlumada diye...

merhaba kizlar nasilsiniz beni sorarsaniz hala hastayim 9 gundur ilesemedim gitti üstune butun gece kulak agrisindan öldum sabah ilk isim doktora gitmek oldu vee antibiyotik kullanmam lazimmis.normalde burda kolay kolay antibiyotik yazmazlar ne kötu gripmis ya bu gribin tek faydasi bana verdigim 2,5 kilo oldu o kadar cefa cektim mukafati 2,5 kilo oldu.bunada sükür hepinizi öptüm yada vazgectim öpmuyim hasta felan olursunuzayyyyyyy unuttum aeben ablam cok gecmis olsun banum kuzucugunada cok gecmis olsun.

Son düzenleme:

konuşmalısın çocukla yaşı çokmu küçük bilmiyorum ama küçükse aliesiyle konuş nereye kadar susabileceksin ve yanlız sen deilsindir emin ol çocuğun iyiliği için önce rehber öğretmeniyle görüş anlatmalısın olayı diye düşünüyorum

canım çok geçmiş olsun..haberlerde söyleyip duruyorlar keçi gribi diye..uzun süren inatçı griplere keçi gribi diyorlarmış.inşallah kısa sürede iyileşirsin.ama dikkat et hastalık vs.. ile çok hızlı verilen kilolar çok çabuk geri gelir.dikkat ette hemen alma geri cnm haır vermişken...iyileşincede montine devam etki sabitlensin geri gelmesin giden kilolar..çoook geçmiş olsun ve iyi istirahat et,(çocuklarla ne kadar edebileceksen tabii)

vücut düzene girince adet olayıda düzene giriyor banum.polistik overlilerin adetlerininb düzeni kan şekeri seviyelerinin düzeniyle alakalıymış.kan şekerin düzene girince otomatik olarak adetlerde düzenleriniyor..monti adet düzeninede yardımcı bir diyet görüldüğü gibi...sevindim senin adına...

kızlar benimde bir sorunum var ve yardımınıza ihtiyacım var..bir öğrencim var...nasıl söylesem bilmiyorum.:18:yazmaya bile elim varmıyor ama ne yapacağımı gerçekten bilemedim sizden yardım istiyorum bu konuda.öğrencimin eli biraz yapmaması gerekn şeyler yapıyor..offf yani bir şeylerin yerini değiştiriyor diyeyim...Çoktandır konduramıyorum çok temiz yüzlü bi çocuk(kız çocuğu) bir kaç seferde denemk için ortalığa bişeyler koydum ama bir daha bulamadım.oğlum ders yaptığımız odaya hiç girmiyor normaldede kapısını kilitliyorum piyanoma ve kendine zarar vermemesi için.ailesine söylesem çok incinirler,çocuğu alıp karşıma konuşamam gurur yapar tam bluğ çağı takar makar kendine bişey yapar diye korkuyorum.sorun bizim evde yeri değişen şeyler değil gerçekten ama bu onun hayatında çok daha kötü şeylere yol açar ve kendini lekeler diye korkuyorum.ona yardım etmek istiyorum ama nasıl yapsam nerden başlasam bilemedim siz olsanız ne yaparsınız,,fikirlerinize ihtiyacım var..onun rehber öğretmeni çok yakın arkadaşım ona bile söylemedim...size sorayım çnce dedim?????[/QUOTE]çok teşekkürederim cevapların için canım bu arada kız çocuğu için hiçbişey yapmamak dediğin gibi ona çok daha fazla zarar verebilir bunu bence ailedede farketmiş olmalı ama tabi konduramamış olabilirler bu bir hastalık sonuç olarak. bence konuşulmalı ama diğer arkadaşında dediği gibi becede öğretmeniyle konuşman daha mantıklı ilk etapta sonuçta rehber öğretmeni dedineğer bu işe yaramazsa sen devreye girebilirsin ama bu çocuğa söylenip çözülecek bir durum değil sadece çocuğu kendinde uzaklaştırmış olursun gibi geliyor bana :26:öğretmen arkadaşının konuşması işe yaramazsa aileyle konuşmalısın bence çünkü öğretmen okuldave birsürü çocuk var aile yakışıtramayabilir ama öğrencin senin evine geliyor ve anladığım kadarıya tek başına senden ders alıyor senin konuşman daha etkili olur ama mutlaka en kısa zamanda müdahale edilmeli benim naciz fikrim bu

sagol zilim iyi dileklerin icin.ögrencin icinde bence önce rehperlik ögretmeniyle konusup daha sonra ailesine uygun bir dille anlatabilirsin canim.

doğaa merhaba sendemi burdasınn 90 kilo ve üzerinde birlikte zayıflıyoz arkidişlede kıslar görnce sevidirik oldum biraz

Son düzenleme:
fikirleriniz için çok teşekkürler kıslar..aradım rehber öğretmenini...okuldada geçen hafta onların sınıfından bir flaşdisk ve bir miktar para kaybolduğunu ve bu kızdan şüphe ettiğini söyledi..
ben tam olarak evimde nelerin olup bittiğini anlatmadım bu kızın okuldaki durumu ve ailesiyle ilgili sıkıntı vs..varmı sordum...akşama okula gideceğimya arkadaş bekleyecek ve konuşacağız...artık ben bizden gidenleri helal edeceğim.inşallah kız huyundan vazgeçer..okulun psikoloğu var zaten...onuda bi şekilde haberdar edip hallederler.ben hiç bende olanları yansıtmıycam kıza şimdilik...eğer okulda olanlar için inkar eder yada başkalarını suçlarsa o zaman rehber arkadaş ve psikolok arkadaş nasıl uygun görürlerse bizde olanlar içinde devreye girerler yada girmemi isterlerse(inşallah gerek kalmaz) bende müdahil olurum...valla kaşıntı tuttu kafamı sıkıntıdan ..ne zormuş bu işler..sanki ben yapmışım gibi utanıyorum ve kızın adına çok üzülüyorum...bu arada kız 16 yaşındalisa son sınıf öğrencisi...hem evime geliyor hemde okulda etüdlerime..ailesi kimseden eksik bırakmamak için hep marka vs.. ne istiyorsa alıyorlar gibi bi durum hissediyorum..yani hiç öyle markasızda bişeyi yok..gençlerin hepsinde bi marka hevesidir gidiyor zaten anlayamıyorum ya neyse...bu marka takıntılarıda onları böyle şeylere mi itiyor maddi olarak yetemeyince anlamıyorumki...marka giysen ne olur normal bi şey giysrn ne olur..hepsi aynı malzemeden imal değilmi....:26:

doğaa merhaba sendemi burdasınn 90 kilo ve üzerinde birlikte zayıflıyoz arkidişlede kıslar görnce sevidirik oldum biraz

kararlıyım bu sefer eylülden beri +90 dayım 1 kilo verip yarım alıyor 2-3 hafta veremiyorum saçma sapan yani bende iş yok anlıycan ama yaz gelmek üzere şöyle bi 10 kilo atsam bile beni çok rahatlatacak inan haftada yarım kilo versem elimi öpüp başıma koyucam meyvem sağolsun biraz bahsetti bende bu gün galeyana geldim burdayım uymaya çalışacagım montiye
akşam yediklerim :18::18:

yemekden önce 1 geryfurt5,30 da

1 tabak ot buğulama

ayran
1 küçük kabak kızartması
3-4 tane kabaklı mücver (un vardı içinde) son ikiyi yemesem iyidi ama 6,30 da yemek işi bitti
yeşil çay - çay şekerli 1 bardak
öğrenecem heralde nefsime hakim olmayı inş

of ya kocaman kızmış inşallah en iyi şekilde biter

çok teşekkürederim cevapların için canım bu arada kız çocuğu için hiçbişey yapmamak dediğin gibi ona çok daha fazla zarar verebilir bunu bence ailedede farketmiş olmalı ama tabi konduramamış olabilirler bu bir hastalık sonuç olarak. bence konuşulmalı ama diğer arkadaşında dediği gibi becede öğretmeniyle konuşman daha mantıklı ilk etapta sonuçta rehber öğretmeni dedineğer bu işe yaramazsa sen devreye girebilirsin ama bu çocuğa söylenip çözülecek bir durum değil sadece çocuğu kendinde uzaklaştırmış olursun gibi geliyor bana :26:öğretmen arkadaşının konuşması işe yaramazsa aileyle konuşmalısın bence çünkü öğretmen okuldave birsürü çocuk var aile yakışıtramayabilir ama öğrencin senin evine geliyor ve anladığım kadarıya tek başına senden ders alıyor senin konuşman daha etkili olur ama mutlaka en kısa zamanda müdahale edilmeli benim naciz fikrim bu [/QUOTE]
diğer arkadaş ha hay allah bende diyorum bu kız beni tanımadımı ne

diğer arkadaş ha hay allah bende diyorum bu kız beni tanımadımı ne [/QUOTE]

yaa kusura bakma canımcım yaaa bende göz gezdirirken gördümde sonra bir baktım sen ozaman kafama dank ettiinşallah hayırlısıyla bitecek montiyle bütün dertlerimiz gerçekten ben uymaya başladığımdan beridir uyku problemim vardı uykunun ikinci evresine geçemiyo ve yattığım zaman saatlerce uyuyamıyordum 2 haftadır farkettim o bile üzene girdi yatağa girdikten hemen sonra uyuyorum birde sabahları daha erken uyanmaya başladım dinç hemde bu beni daha mutlu etti inanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…