Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bugün yediklerim ve yiyeceklerim ....

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık
4 adet yeşil zeytin

öğlen
1 kabak yumurtalı ıspanak kavurması
1 kase yoğurt
1 adet salatalık

ara
1 portakal

akşam
1 adet fırında tavuk pirzola
3 adet pazı sarma ( soğan+kıyma ve baharatlı )
yoğurt + salata

merhaba di,yarım hoşgeldin sen nassın iisinn

hoşbuldum canım benim iyi diyelim ii olsun ama ii değilim. montiyi tam uygulıyamadığım için kilo alıyorum kendimi çirkin hissediyorum çünkü kilo aldıkça yüzüm şişiyor göbeğim çıkıyor yeni aldığım kıyafetlerim olmuyor ((

naz ım senin menülerini hayranım ya ne kadar düzenli ve istikrarlı eskiden benimkilerde öyleydi (

Bu yazıyı çok beğendim ve sık sık okumalıyız bence de ben pazartesi günü bu diyete başlıyorum lütfen benide kayıtlara geçin pzt tartılıp kilomu söyleyeceğim hafta sonuda dolabımı gözden geçirip bazı malzemelerimi temin ederim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum

bende paylaşayım

sabah: bir dilim tb ekmeği,diyet peynirim olmadığı için 2 tane minik krem peyniri,5 zeytin,çay
öğlen: 2 tabak sebze çorbası,minik tavuk haşlama,ayran
araortakal
akşam:tarçınlı yoğurt

haftasonu bim e gidip yüklenicem yağsız malzemelerimi böyle olmuyor şiştikçe şişiyorum yedikçe yiyorum eskiden aklıma gelmiyecek yemekler zihnimdeler. aklıma tatlı gelmezken her dakika aklımda nedeni: montiye uygun yağsız peynirlerle sütlerle beslenmediğim için şaşan beslenmem şeker direncimide etkiledi eskisi gibi şeker,aburcubur çekiyor canım . bir seneye yakın verdiğim bütün emeklerimi çöpe atıyorum göz göregöre

diyarım diyarım diyarım noluyor bacum sana kendine gel bakimm ...
aksam bence cok az olmus canım tek yoğurtla durabilicekmisin :26:

bak ben mart sonu masun nisan ortası sende nisan sonu mezun olucaz toparlan cabuk :))

Son düzenleme:

sağol canım . ben çok şanslıyım aslında işyerinde mutfağım var . içinde ocağım buzdolabım herşey var . yemek yapma imkanım var onun için menülerimi düzenli yapmaya çalışıyorum sadece haftasonu zorlanıyorum biraz ondada süt leblebi geçiştiriyorum ....

Hoşgeldin bebeğimmmmmmmmmmmm

merhabalar fıstıklar nasılsnız .?
yeni arkadaşlar gelmişler hoşgelmişler....

oy diyarım bak yazda geliyor bügün ankarada bahar havası vardı miş gibi .hep içim içime sagmaz baharda ..
dön montiye kuzum yeter artık yedigin .dedigin gibi 1 senelik emeklerin boşa gitmesin ..
inan bunların aynını kendimede söylüyorum ..
bayazım hoşgeldinnn
nasıl bebeiş büyüdümü artık ..
mimuuu
birdne gide rkilollar cnmm üzülme diycem ama insna üzülüyorr

ben ne yapcma ya bana akıl verinnnn
banum takrar montiye dön fıstık ..
ay masuumummm sen süpersin birde çocukların var:) ben daha yüzük bile takamadım:) genç kızım sözde halime baaaahhhkimse almıcak evde kalıcam
cadıı cadııııı. sen evde kalırsan ooooooo.

mirayım sakın yılma bünyen mutlaka tepki verecek ve patır patır gidecek kalan kilolarda..

ama şunuda yazmamalıyım mönülerrini görmüyorum ki yol göstereyim ....
dogru söze ne denir ancak ayakda alkışlarnır...

diyarım diyarım diyarım noluyor bacum sana kendine gel bakimm ...
aksam bence cok az olmus canım tek yoğurtla durabilicekmisin :26:

bak ben mart sonu masun nisan ortası sende nisan sonu mezun olucaz toparlan cabuk :))

mezun olmak :)) bana çoook uzak şuanda hala kendimle pis boğazımla hesaplaşıyorum küçük iradesiz çocuklar gibi bahanelerin ardına sığınıyorum. zilimi okuyorum utanıyorum kendimden (
akşam çıkışta ing kursuna gidicem canım eve dönmem 10,30 oluyor o saatten sonra zaten ne yiyim ki meyva yerim banyo yapar uyurum die düşündüm yada yoğurt. öğlen 2 tabak çorba içtim ki akşam kursta acıkmıyım.

anladım canım benim yinede bi dolu tebrikler :))

hoşgeldin ablam . sonuçlarını aldın mı ?
aldim nazlım ..
kan ve horman sonuçları gayet normal çıktı
dr.dedigi gibi gribal yada vürüs enfeksiyonundan ..neyseki ileri dercede deyil . 21 gün ilaç tedavisi sonra kontrol var..
dr.takrar şikayetlerimden birde ödem atıcı verdi bakalım .iyiyim 1 hafta önceye göre . sıkışmalarım yok denecek kadar azaldı .
bu sabah birde akdara ugradım . sabah ender saraç sanki benim içinmiş gibi bir kür verdi . zerdeçal .kiraz sapı.ısırgan otu . bunlarıda aldım umarım sürekli yaparım... ben bi formulü uzun süre uygulayamamda .
herne olursa olsun buna ilaçda dahil etki görmek için .21 gün kulanılmalıymış kıslar aklınızda olsun ..
bide fazla spor yapma bu günlede dedi.:78:

ablam evet 2 haftadır tutmuyotummm defterimde boş yarından itibaren başlıyorum artık yazmaya

bişey çıkmamasına çok sevindim ablam . ALLAH tez zamanda şifa versin İNŞALLAH .

hoşgeldin irem .
sorularının çoguna zilim cevap yazmış ....bende katılıyorum ilk atapda kilo alabilirsin .maa hangi beslenmeye geçersen geç kilo alırsın .
monti konusundada nette bilgilere aldanmayın derim çogu kitap okunmadan ve sadece eleştirmek için yazılmış .
saglıklı beslenmekden kim hasta olmuş ..

şu an ben monti yapmıyorum ama inan yaptıgım zamnlarda daha iyi besleniyrdun dahda saglıklıydım ..:78:keşke tm hayatımız buyunca monti apabilsek .ancak bukadar derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…