merhaba di,yarım hoşgeldin sen nassın iisinn
kendimde sık sık okumak için buraya ekliyorum teşekürler zili..
ziligurti kullanıcısından alıntı
kızlar yazdıklarınızı kaçırmadan okuyorum gün içinde fırsat buldukça girerek.ve dikkatimi çeken bi şey var taaa en baştaki sayfadan itibaren.yani bende bir kanı oluştu.monti çok katı bir diyet değil diye esnetebileceğinizi sanıyor ve ilk etapta iken hatta ilk etabında başlarındayken bile öyle yada böyle bir sebepten uymuyorsunzu ve kilo vermeniz az oluyor buda şevkinizikırıyor.düzenli olarak yapar hele azıcıkta sporla desteklerseniz tıkır tıkır gidiyor kilolar.dolayısıylada mutlu oluyorsunzu güveniniz artıyor.ama elinizde olmayan sebeplerdende olsa gün içinde öğün atlamak yada öğünlerde yenmeyecek şeyleri azda olsa yemek,yada sabahı az tutup akşama yüklenerek diyete ihanet etmiş oluyorsunuz oda size tartıda ihanet ediyor tabii.vermeden almak Allah'a mahsus.siz damağınızdan ödün vermesseniz tartıda istediğiniz sonucu alamassınız.buda tüm moralinizi alt üst edecektir ve o kadar uğraştım olmuyor diye vazgeçmenize sebep olacaktır.hiç değilse ilk aşamada iş sıkı tutun,ikinci aşamada benim yaptığım gibi küçük kaçamaklarınız araya kaynar barisempatiksalakcinni ben şimdi her istediğimden istediğim ölçüde yemesemde tadıyorum hiç değilse aklımda kalmıyor. kendinizi seviyorsanız ve aynaya bakıp bakıp mutsuz olmak istemiyorsanız ve yaza kendinizi aynadan alamayacak kadar güzel ve çekici görünmek istiyorsanız sıkın dişinizi biraz.yerken nasıl kendi iradenizle yediyseniz yemiyorkende iradenizi kullanın.ben bekarken koca bi kadın gibi görünüyordum ki o zamanlar (7-8 sene evvel) kıyafetler kilolular için bu kadar çok çeşitli değildi.o sebeplede uzun uzun triko kazaklar bol t-shirtler giymek zorunda kalıyordum.tabii yaşınıda büyük gösteriyor kilo insanın.şimdi 29 yaşında olmama rağmen katıldığım bir kursta lise öğrencisi sandılar düşünün aradaki farkı.ve bunu bana söylediklerinde ben 5 aylık hamileydim.fakar gebeliğimde bile o kadar dikkat ettimki ilk 4 ay hiç kilo almadım.toplamdada 9 kilo ile gebeliğim bitti ve 3.500 gr çok sağlıklı bir bebek getirdim dünyayadoktorum bile şaşırdı.arkadaşım 36 kilo aldı 3.200 glık bebeği oldu.ve doğumdan 40 gün sonra eski halime geri döndüm.doğumdan 3 gün sonra eski kot pantolonumu badimi giyip çarşıya gittim yürüyerek,7 gün sonra spora başladım zaten küçücük olan karnım dümdüz oldu.bekarken kadın gibi evli ve çocuklu iken kız gibi görünüyorum.isterseniz yapamayacağınız hiç bir şey yok.önünüzde benim gibi canlı bir örnek var.kaçamak yapmak istediğinizde aklınıza bu yazdıklarımı getirin gibip bir bardak su için iştahınızı körleyin.şimdi zayıf biri olmanın tadını doyasıya çıkartırken sizlerede destek olup sağlıklı beslenmek ve incelmek adına yaktığınız ateşi körükleyip çoğaltmak için burdayım.lütfen direnişinizi kimsenin bozmasına izin vermeyin.şimdi size takılanlara alay edenlere yada bi seferden bişey olmaz diyen herkese tıkayın kulaklarınızı ve yaza siz onlarla alay edin verdiğiniz kiloları görüp hayretler içine düştüklerinde....yanınızdayım kızlar....tam destek, full destek.
hoşbuldum canım benim iyi diyelim ii olsun ama ii değilim. montiyi tam uygulıyamadığım için kilo alıyorum kendimi çirkin hissediyorum çünkü kilo aldıkça yüzüm şişiyor göbeğim çıkıyor yeni aldığım kıyafetlerim olmuyor((
naz ım senin menülerini hayranım ya ne kadar düzenli ve istikrarlı eskiden benimkilerde öyleydi(
Bu yazıyı çok beğendim ve sık sık okumalıyız bence de ben pazartesi günü bu diyete başlıyorum lütfen benide kayıtlara geçin pzt tartılıp kilomu söyleyeceğim hafta sonuda dolabımı gözden geçirip bazı malzemelerimi temin ederim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum
hoşbuldum :) canım
hoşgeldin petunya bende monti yapıp aynı zamanda 6. takımdayım canım ...
hoşbulduk naz 6. takıma geldim madem tek yer yeter sağolasın bak canavar gibi yarışmacın oldu hadi iyisin ::82:
merhabalar fıstıklar nasılsnız .?
yeni arkadaşlar gelmişler hoşgelmişler....
oy diyarım bak yazda geliyor bügün ankarada bahar havası vardı miş gibi .hep içim içime sagmaz baharda ..bende paylaşayım
sabah: bir dilim tb ekmeği,diyet peynirim olmadığı için 2 tane minik krem peyniri,5 zeytin,çay
öğlen: 2 tabak sebze çorbası,minik tavuk haşlama,ayran
araortakal
akşam:tarçınlı yoğurt
haftasonu bim e gidip yüklenicem yağsız malzemelerimi böyle olmuyor şiştikçe şişiyorum yedikçe yiyorum eskiden aklıma gelmiyecek yemekler zihnimdeler. aklıma tatlı gelmezken her dakika aklımda nedeni: montiye uygun yağsız peynirlerle sütlerle beslenmediğim için şaşan beslenmem şeker direncimide etkiledi eskisi gibi şeker,aburcubur çekiyor canım . bir seneye yakın verdiğim bütün emeklerimi çöpe atıyorum göz göregöre
bayazım hoşgeldinnnselam naz umarım hatırlamışsındır beni. inan tartıya çıkmaya korkuyorum. yarın da tartı günü demi. aeben abla gelsin bakalım bi. belki katılamam bilemiyorum. hakkımızda hayırlısı olur inş.
banum takrar montiye dön fıstık ..mimuuu
birdne gide rkilollar cnmm üzülme diycem ama insna üzülüyorr
ben ne yapcma ya bana akıl verinnnn
cadıı cadııııı. sen evde kalırsan ooooooo.ay masuumummm sen süpersin birde çocukların var:) ben daha yüzük bile takamadım:) genç kızım sözde halime baaaahhhkimse almıcak evde kalıcam
dogru söze ne denir ancak ayakda alkışlarnır...Herkeslere tünaydınlar...
yeni gelenler olmuş,hoşgelmişler sefalar getirmişler..montileri hayırlı olsun...
ismini unuttum bir arkadaşımız dukan diyetinden montiye geçmek istediğini söylemiş...kilo alırmıyım diye sormuş,evet alırsınız ama montiye geçtiğiniz için değil...öyle tek gıda rejimlerinden sonra azar azar bile olsa normalde yediklerinizi yemeye başladığınızda verdiğiniz kilonun bir kısmı mutlaka geri gelecektir..çünki vücut o kadar az ve tek tip beslenmeye mümkün değil alışamıyor...diyeti bıraktığınızda ne kadar az da yeseniz ister sitemez geri geliyor giden kilonun neredeyse 3/2'si.
bu sebeple hangi diyete geçerseniz geçin ilk haftalar + çıkmanız kaçınılmaz olacaktır muhtemelen..ama bir süre sonra vücudunuz direnmeyi bırakıp başladığınız diyete adapte olacaktır.montide böyle olur yani..bir an evvel tek gıda rejiminden vazgeçip montiye başlamanızı tavsiye ederim arkadaşım..bende zamanında denemediğim diyet kalmadı..ama hepsinde 1 ver 2 al olarak geri döndü kilolar ve metabolik hızımı yavaşlatmaktan başka bir işe yaramadı..çözümü montide buldum ve monti ile verdiklerimi DİKKAT EDEREK geri almadım...
ayrıca durmadan protein ağırlıklı bir rejim yapmak sindirim sistemi hastalıklarına yol açar böbrekleri yorar..cildinizde problemler yaratır ve tabii bütçenizide zora sokar..
denemediğim diyet kalmadığı için naçizane fikrimi yazdm umarım yalnış anlaşılmam...kararını verirseniz montiye bekliyoruz sizi..
diyarım diyarım diyarım noluyor bacum sana kendine gel bakimm ...
aksam bence cok az olmus canım tek yoğurtla durabilicekmisin :26:
bak ben mart sonu masun nisan ortası sende nisan sonu mezun olucaz toparlan cabuk :))
sağol canım . ben çok şanslıyım aslında işyerinde mutfağım var . içinde ocağım buzdolabım herşey var . yemek yapma imkanım var onun için menülerimi düzenli yapmaya çalışıyorum sadece haftasonu zorlanıyorum biraz ondada süt leblebi geçiştiriyorum ....
aldim nazlım ..hoşgeldin ablam . sonuçlarını aldın mı ?
nisan yazıcaktımm yine aklım gitmiş
aldim nazlım ..
kan ve horman sonuçları gayet normal çıktı
dr.dedigi gibi gribal yada vürüs enfeksiyonundan ..neyseki ileri dercede deyil . 21 gün ilaç tedavisi sonra kontrol var..
dr.takrar şikayetlerimden birde ödem atıcı verdi bakalım .iyiyim 1 hafta önceye göre . sıkışmalarım yok denecek kadar azaldı .
bu sabah birde akdara ugradım . sabah ender saraç sanki benim içinmiş gibi bir kür verdi . zerdeçal .kiraz sapı.ısırgan otu . bunlarıda aldım umarım sürekli yaparım... ben bi formulü uzun süre uygulayamamda .
herne olursa olsun buna ilaçda dahil etki görmek için .21 gün kulanılmalıymış kıslar aklınızda olsun ..
bide fazla spor yapma bu günlede dedi.:78:
hoşgeldin irem .merhaba arkadaşlar :)
ben uzunca bir süredir dukan diyeti yapıyordum bu da bir fransızın diyeti ve protein ağırlıklı ama maalesef ki ne çikolata var ne meyve var ve de kaçamaklara hiç izin yok 3. evreye kadar. montignac diyetini ördüm başlamayı düşünüyorum ama şu an bünyem diyete karşı bağışıklık kazanmış mıdır. hiç ekmek yemiyordum bir anda yersem ne gibi prolem olur kil alır mıyım? ayriyetten hipotansiyon hastasıyım. internette hacettepenin araştırmasına göre bu diyet yararlı değilmiş öyle okudum ülser yapma tehlikesi ve mide bağırsak sistemini ozuyormuş. detaylı bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. herkese sağlıklı zayıf günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?