Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

aeben cim ben misal olarak verdim iltihaplı romatizmada da kullanılmış bir kürdür bu genel anlamda temizliyor yani inşallah faydasını görürsün
inşallah tursarim ...
yok ablamm yaaa biriniii iyi etmedne öteki hastaaa
kayrayı götürdüm bu kezde ona başladık antibiyotigee
antibıyotik kullanmasını hiç sevmiyorum ..
ama benim cadıda baya kulanacak dr.lar dur diyene kadar . bazılarının 2 sene kulandıgını duydum .idrar yolu enfeksiyonu yüzünden ..:26:
saglık olsun meyvem .inersin .
ama dün yedigin patteside görmedim sanma .. biliyorum bugün başladın montiye ..
mönün güzel afiyet olsun ...

geçmiş olsun diyarım .keçiydi ,domuz gbibiydi derken vede kızamık salgını .istanbulda herkes hasta .
(şükür henüz buralarda yok )

nerdesin sen ne alemdesin diyete devama yoksa saldınmı kısssss.
nazlım yemekk yeeeeeee....
biliyorum migden rahatsız ama böylede olmaz güçsüz kalırsın bak sporada gidiyorsun .
en azından sıcak çorba iç...
nasılsınız montici kızlar bi bakıp cıkıyım dedim aeben abla masum yeni gelen kıslzar keyifler nasıl
hoşgeldin gamze....
iyilik ne olsun hastalıgı tiye alarak yeniyorum ..

he korktugum başıma geldi bolan gibi şişiyortum . 2 günde 2 kilo arttı baskül .eyvahlar olsun ...
karnım 6 aylık hamile gibi..

diyarımmm saol tatlışım demn yazamadım çıkmak zorunda kaldım

aben abla nasılsın

ablam yemek yiyiyorum ama bugünlük böyle oldu ... Santraldeki arkadaşın işi vardı telefonlarını bana bıraktı o gelene kadar saat 1,5 oldu bende yukarı çıkıp yemek yemeğe üşendim çekmecedeki meyvelerden yedim akşamada spora gidicem yumurta falan geçiştiricem bugün mecburen ama yarın evden yemeğimi getireceğim .

aeben ablam cumaya liste kalabalıklasıcak senin iş artıcak 7. takımdaki kızlar montiye basladı 3 arkadas yapıyor simdi baslıcak olanlarda var.

cok gecmiş olsun ablacım pek ugramadıgımdan haberim yoktu rahatsızlıgından allah şifa versin görusuruz

slm kıslar...okuldaydım ancak geldim..
size bahsettiğim kız çocuğu ile ilgili rehber öğretmeni ve psikolog arkadaş ailesiyle konuşmuşlar.aileninde haberi varmış her gün tenbihleyip gönderiyorlarmış okula evde sürekli çantasına bakıyorlarmış ama demekki kız eve gitmeden bi şekilde hallediyor ve açık vermeden yapacağını yapıyor...okuldaki psikolg ve dışardanda alacağı terapi şeklinde vazgeçirmeye çalışacaklarmış..benim ile ilgili kısmıda hiç işin içine katmayacağım demiştimn zaten katmadım..psikolog arkadaş dediki evine geldiğinde şüphe ediyorsan sen odadan çıktıktan sonra geldiğinde hiç bozuntuya verme fakat dersin sonunda onu bardağı mutfağa götürmesi yada başka bir bahane uydurup odadan çıkart ve çantasına bak,eğer birşey aldıysa hemen al kapat çantasını tekrar dedi..yola çıktığında mutlaka aldığı şeye bakmak için çantasını açacaktır ve olmadığını görünce utanacak bir daha teşebbüs bile etmeyecektir dedi...yapabilirmiyim bilmiyorum...beceripte yaparsamda o gün tüm gün titrerim sanırım,beni odada öyle yakalarsa diye...sanki alan benmişim gibi((
ama sırtımdan büyük bir yük kalktı valla bu gün itibarıyle..

kızlar montiye uyan bir uyuruk tatlı daha yaptım çokta güzel oldu..benzerlerini yemekteyizde şekerle yapmışlardı ama ben şekersiz yaptım oda süpper oldu...
incirlerin içine ceviz koydum dip kısmından bıçakla küçük bir çentik atarak...onları tarçınlı sütte pişirdim..ama azıcık süt koydum küçük tencerede pişirdm...sütün içinde soğumalarını bekledim...sonra dolaba attım..3-4 saat sonra parmaklarımı yiyecek kadar lezzetli bir tatlım oldu:))
yapan olursa afiyet olsun..ve iki taneden fazla yemeyin yinede siz...

tabii bu konuda son sözü aebenim söyler yinede...o yiyin derse yersiniz...

merhaba arkadaşlar :)
ben uzunca bir süredir dukan diyeti yapıyordum bu da bir fransızın diyeti ve protein ağırlıklı ama maalesef ki ne çikolata var ne meyve var ve de kaçamaklara hiç izin yok 3. evreye kadar. montignac diyetini ördüm başlamayı düşünüyorum ama şu an bünyem diyete karşı bağışıklık kazanmış mıdır. hiç ekmek yemiyordum bir anda yersem ne gibi prolem olur kil alır mıyım? ayriyetten hipotansiyon hastasıyım. internette hacettepenin araştırmasına göre bu diyet yararlı değilmiş öyle okudum ülser yapma tehlikesi ve mide bağırsak sistemini ozuyormuş. detaylı bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. herkese sağlıklı zayıf günler

iyi fikirmiş çantasından alıp utanmasını sağlamak
tatlıda güzele benziyor

merhaba iremirem2.
detaylı bilgim yok sadece konu sahibi aeben abladan öğrendiklerimle uyguluyorum diyeti ben cok hassa biriyimdir midem olsun baska bir yerim olsun hemen tepki verir en basiti yemek yediğimde sindirim basladığı zaman yüzümde ürtiker denilen kabarıklar olusuyor vücudum sindirimde bile tepki veriyor montignak diyeti bir sorun olusturacak olsaydı bende kesin olurdu die düşünüyorum
cok sağlıklı bir beslenme sekli öncelikle ekmek kilo yaparmı demişsin ekmeği sadece sabah kahvaltıda yiyoruz ve tambuğday,uno denge lihyt,bimdeki ekmecik köy ekmeklerinden birini tercih ediyoruz.
meyve olay meyve sadece ac karına hiç birseyle karıstırılmada yeniyor sabah kalktığından kahvaltı dan yarım saat 1 saat önce yada aksam yemeğini cok gec yiceksen öğlen yemeğinden 3-4 saat sonra
her yemekde mutlaka salata ve süt/süt ürünü tüketiyoruz.
et yumurta yerken baklagil yemiyoruz
ayrıca yumurtaylada ekmek yemiyoruz..
ilk sayfada aeben ablam cok güzel anlatmıs aslında yasaklar var bu yasakları yemiyoruz .
montignac diyeti bundan ibaret kısaca ..
ben dukanı denedim en fazla 3 gün dayana bildim midem altüst oldu cok ağır bir diyet fazla protein alımından metabolizmayı harap ediyor özellikle mide ve böbrekleri..
sağlıklı zayıflamalar diliyorum ..

günaydınn fıstıklarrrr

bu ara çok pisi pisii kopatıp
çocuklar bi toparlanamadııı gitti:2:

günaydınn fıstıklarrrr

bu ara çok pisi pisii kopatıp
çocuklar bi toparlanamadııı gitti:2:

masumum günaydın
canım soğuk algılığımı senin yaramazları zorlayan yoksa keçi gripnemi yakalandılar gripse cok zor geciyor tüm dengeleri bozuyor.. en kısa zamnda toparlanırlar inş..

doğacım sen yeni basladım aeben ablanın bu kadar ağırbir tatlı yemene izin vereceğini düşünmüyorum
ya valla bana bişeyler oldu canım tatlı istemiyor hastamıyım neyim dünde kendime ayrı fasulye yaptım bu gün öğlenede yerim
arada 1 elma yerim
sabahta 1,5 dilim köy ekmegi peynir biber yedim
akşamda yumurta haşlayıp+salata +ayran
yatarkenden yarım bardak süt düşünüyorum

Son düzenleme:
masumum günaydın
canım soğuk algılığımı senin yaramazları zorlayan yoksa keçi gripnemi yakalandılar gripse cok zor geciyor tüm dengeleri bozuyor.. en kısa zamnda toparlanırlar inş..

bogaz enfeskyonu cnm grip degile
denizde 1 hafta sürdüü kayradaa 2 gün önce ateşlendii ama kayra daha hafif geçiriyorr

bende 65.5 olmuştum ama malesef artı çıkıyorum ((((((((((((((
biii ulaşamaıdm şu 65 e adam akıllı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…