Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

teşekürler ballı meyvem ...
doğacım sen yeni basladım aeben ablanın bu kadar ağırbir tatlı yemene izin vereceğini düşünmüyorum
evet yeni başlayanlara önermiyoruz ... az sabretsinler...
günaydınn fıstıklarrrr

bu ara çok pisi pisii kopatıp
çocuklar bi toparlanamadııı gitti:2:
arızaya bagladım diyorsun, ha banum ..:78:.. ikiz olunca dahda zor bi birine bak bi birine .allah kolaylık versin banum ...
kan şekerin dengede olunca tatlı istenmez canın .dogacım ..
bu arada hoşgeldin ...
öyle yemegin nerde göremedim ...:26:diger ögünlerin güzel ..
aeben ablam cumaya liste kalabalıklasıcak senin iş artıcak 7. takımdaki kızlar montiye basladı 3 arkadas yapıyor simdi baslıcak olanlarda var.
oy yeterki siz yapım meyvem .. canınız sagolsun ...
bu arada arkadaşların paylaşımlarınıda bekliyoruz ..
cok gecmiş olsun ablacım pek ugramadıgımdan haberim yoktu rahatsızlıgından allah şifa versin görusuruz
sagol gemzem .
bi şekilde halletmene sevindim zilim ...

incir tatlısnına galince eski sayfalarda rafimle (kulakları çınlasın ) az yapmadık . biraz farklı ama aynı malzemelerle ..
biz incirleri küçük dograyım süt katıp pişiriyorduk sonrada cevizleyip yiyorduk .
ama ilk başlayanlar için biraz şekeri yüksek ..aylarını geçirmiş monticiler içinde arada bir nefes..

afiyet olsun nazlım tekrar dizginleri iline almışsın ...
kilonda ço oynama olmasada artık vucud olarak gayet fit oldugunu düşünüyorum . darısı hepimizin başına ...
petunyacım cumaları tartılıyoruz ...
diyarım akşammın çok az helede spor yapacaksan ...
Hoşgeldin bebeğimmmmmmmmmmmm
sende hoşgelsin safiş .

evet ablam dizginleri aldım elime . Pazartesi tekrar başlayalı 2 hafta olacak . Ve 2 haftada yaklaşık olarak 2,3 kg gitti . Vucut olarakta yan simitler ve karın baya gitti bide şu basenler hızla gitse süper olacak .....

SELAAMMMM herkese
ben de yaklaşık 1 aydır yazamıyordum
kayınvalidemler gelip hergün pasta börekler yapıp diyetimi baltalamaya çalıştılar
genel olarak direndim ama kaçamaklarım da oldu
tabi ki kilo veremedim hatta nerdeyse 1 kilo aldım
bu pazartesiden beri yeniden diyetime döndüm
üç günde 700gr mı verdim bile
bugün aşırı şişlik hissediyorum ama hiç kaçamak yapmadım aslında
vücudumla ilgili bir durum sanırım
ben de yediklerimi yazmaya başlicam yeniden

hoş geldin eylül .kaçaklar hep dönüyor benide iştaha getirmeyin yaa..
eylülcüm 1 ayda 1 kilo aldıysan sakın kilo aldım deme .vermişinde zaten ..
mönülerini bekliyoruz canım ..

hoş geldin eylül .kaçaklar hep dönüyor benide iştaha getirmeyin yaa..
eylülcüm 1 ayda 1 kilo aldıysan sakın kilo aldım deme .vermişinde zaten ..
mönülerini bekliyoruz canım ..

çok teşekkür ederim . bu kadar güzel yorumun beni nasıl şevke getirdi anlatamam.
evet daha hızlı bi şekilde kalan kiloları da vericem inşallah.
yarın sabah kilo bildirimimi yapar, montimle mutlu mesut yaşarım

çok teşekkür ederim . bu kadar güzel yorumun beni nasıl şevke getirdi anlatamam.
evet daha hızlı bi şekilde kalan kiloları da vericem inşallah.
yarın sabah kilo bildirimimi yapar, montimle mutlu mesut yaşarım
yarın cumaydı dimi...ben günleride unuttum iyce
hoş bulduk öğlende kurufasulye yedim bende 7. takımdayım
afiyet olsun ......

diyarım akşammın çok az helede spor yapacaksan ...

aebenim canım spor değil ingilizce kursuna gidicem ama sporuda eve gelince plates yaparım die düşündüm

düşündüğümü yaparsam artık yazıcam buraya gerçekleştiremediklerimi yazmıcam yazınca yapamıyorum utanıyorum sonra sizlerden...

acıkırsam evde bamya yaptı annem benim için öyle gitti ama eve dönüşüm oluyor 22:30 yenmez o saatte yemek dimi ???

evet yemekiçin o sat geç diyarım ama kursa gitmeden en azından 1 dl ekmekve peynir yesen .bence meyveden daha iyi bir akşam yemegi olur ...spor önceisde karbomhidrat iyidir ...

bayazım hoşgeldinnn
nasıl bebeiş büyüdümü artık ..

selam abla. bebiş 16 aylık oldu. çok mızmız ama idare ediyoruz işte. kiloları olduğu gibi aldım bu tabi benim suçum. nasipse vericez inşallah. tam buğday ekmeğim ve light peynirim yolda :) bu sabah ekmek olmadığı için omlet, domates,zeytin ve maydonoz ile yaptım. şimdi de yarım balık ve yeşil salata yedim

afiyet olsun beyazım.. montiyi unutmamışsın ...

kıslar yarın için liste yapıcam inaşallah ..sabahdan kilolarınızı bildirirseniz eklerim sizleri...

Son düzenleme:
merhabalar hatunlar bişey sorucam be bu hafta neredeyase hiç protein almadım ve kiloda veremedim malesef acaba bundan olabilirmi :26::26::26:

meyvem bulabilirsen el yapımı şekersiz nar ekşisi kullanılır cnm..limon suyu gibi düşün şekersizini..ama fabrikasyon olanların hepsi şekerli malesef..üzerinde nar ekşili sos yazıyor zaten.saf nar ekşisi değil yani...ben ev yapımı bulunca bir litre falan alıyorum bayağı bir zaman yetiyor bana..ama aklımda yalnış kalmadıysa k..kükrer marka şeker içermeyen nar ekşisi var...küçük cam şişelerde görmüştüm markette diye kalmış aklımda.üzerinde sos yazmıyor zaten nar ekşisi yazıyor...
buğday salatasını nasıl yapıyorsun cnm,benimde bildiğim bir tarif var.farklı bişiyse senin bilidğinide yaparım diye sordum...
aebenim sonuçların temiz çıkmasına sevindim aplam..sağlığımızdan ne olalım nede sağlık arayalım...en büyük nimet sağlık...

masumum yawruların nasıl oldular??
benimde migrenim tuttu sabahtan beri gözümü açamıyorum..ne içtiysemde fayda etmedi...çocuğuma bakacak durumum yok aslında sırf kafam dağılsın diye buraya bakayım dediim...:94:

açıklamaların için çok teşekkür ederim evet bana da öyle geliyor en azından hepsinden yememiz gerekiyor az da olsa :) ben kştabını almak istedim ama hiç bir d&r'da yokmuş ikici el kitap satan yerlerde de bulamadım eğer ilk sayfada yazanlara göre uyguluyorsan problem yoksa ben de kitabını almadan onlara göre uygulamaya başlarım umarım daha iyi olur her şey

zilim canım benim
ben henüz senin kadar deneyimli değilim nar ekisinde üzerinde sos yazdığına bile bakmamısım
marketten aldığım hiç birseyi incelemiyorum gördüğümü alıyorum durum vahim yani dur bi bakınayım senin dediğine migrosta varsa alırım..

zilim ben buğday salatasını yaparken buğdayı haslıyorum içine dere otu maydanoz taze soğan kırmızı biber minik doğranmıs kornison tursu limon nar ekşisi az yağ ve tuz ekliyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…