belkliyoruz mirayım bu bile tetrar şevke gelmeni saglar...ablam evet 2 haftadır tutmuyotummm defterimde boş yarından itibaren başlıyorum artık yazmaya
amin nazlım ..bişey çıkmamasına çok sevindim ablam . ALLAH tez zamanda şifa versin İNŞALLAH .
merhaba iremirem2.
detaylı bilgim yok sadece konu sahibi aeben abladan öğrendiklerimle uyguluyorum diyeti ben cok hassa biriyimdir midem olsun baska bir yerim olsun hemen tepki verir en basiti yemek yediğimde sindirim basladığı zaman yüzümde ürtiker denilen kabarıklar olusuyor vücudum sindirimde bile tepki veriyor montignak diyeti bir sorun olusturacak olsaydı bende kesin olurdu die düşünüyorum
cok sağlıklı bir beslenme sekli öncelikle ekmek kilo yaparmı demişsin ekmeği sadece sabah kahvaltıda yiyoruz ve tambuğday,uno denge lihyt,bimdeki ekmecik köy ekmeklerinden birini tercih ediyoruz.
meyve olay meyve sadece ac karına hiç birseyle karıstırılmada yeniyor sabah kalktığından kahvaltı dan yarım saat 1 saat önce yada aksam yemeğini cok gec yiceksen öğlen yemeğinden 3-4 saat sonra
her yemekde mutlaka salata ve süt/süt ürünü tüketiyoruz.
et yumurta yerken baklagil yemiyoruz
ayrıca yumurtaylada ekmek yemiyoruz..
ilk sayfada aeben ablam cok güzel anlatmıs aslında yasaklar var bu yasakları yemiyoruz .
montignac diyeti bundan ibaret kısaca ..
ben dukanı denedim en fazla 3 gün dayana bildim midem altüst oldu cok ağır bir diyet fazla protein alımından metabolizmayı harap ediyor özellikle mide ve böbrekleri..
sağlıklı zayıflamalar diliyorum ..
evet yeni başlayanlara önermiyoruz ... az sabretsinler...doğacım sen yeni basladım aeben ablanın bu kadar ağırbir tatlı yemene izin vereceğini düşünmüyorum
arızaya bagladım diyorsun, ha banum ..:78:.. ikiz olunca dahda zor bi birine bak bi birine .allah kolaylık versin banum ...günaydınn fıstıklarrrr
bu ara çok pisi pisii kopatıp
çocuklar bi toparlanamadııı gitti:2:
kan şekerin dengede olunca tatlı istenmez canın .dogacım ..ya valla bana bişeyler oldu canım tatlı istemiyor hastamıyım neyimdünde kendime ayrı fasulye yaptım bu gün öğlenede yerim
arada 1 elma yerim
sabahta 1,5 dilim köy ekmegi peynir biber yedim
akşamda yumurta haşlayıp+salata +ayran
yatarkenden yarım bardak süt düşünüyorum
oy yeterki siz yapım meyvem .. canınız sagolsun ...aeben ablam cumaya liste kalabalıklasıcak senin iş artıcak 7. takımdaki kızlar montiye basladı 3 arkadas yapıyor simdi baslıcak olanlarda var.
sagol gemzem .cok gecmiş olsun ablacım pek ugramadıgımdan haberim yoktu rahatsızlıgından allah şifa versin görusuruz
bi şekilde halletmene sevindim zilim ...slm kıslar...okuldaydım ancak geldim..
size bahsettiğim kız çocuğu ile ilgili rehber öğretmeni ve psikolog arkadaş ailesiyle konuşmuşlar.aileninde haberi varmış her gün tenbihleyip gönderiyorlarmış okula evde sürekli çantasına bakıyorlarmış ama demekki kız eve gitmeden bi şekilde hallediyor ve açık vermeden yapacağını yapıyor...okuldaki psikolg ve dışardanda alacağı terapi şeklinde vazgeçirmeye çalışacaklarmış..benim ile ilgili kısmıda hiç işin içine katmayacağım demiştimn zaten katmadım..psikolog arkadaş dediki evine geldiğinde şüphe ediyorsan sen odadan çıktıktan sonra geldiğinde hiç bozuntuya verme fakat dersin sonunda onu bardağı mutfağa götürmesi yada başka bir bahane uydurup odadan çıkart ve çantasına bak,eğer birşey aldıysa hemen al kapat çantasını tekrar dedi..yola çıktığında mutlaka aldığı şeye bakmak için çantasını açacaktır ve olmadığını görünce utanacak bir daha teşebbüs bile etmeyecektir dedi...yapabilirmiyim bilmiyorum...beceripte yaparsamda o gün tüm gün titrerim sanırım,beni odada öyle yakalarsa diye...sanki alan benmişim gibi((
ama sırtımdan büyük bir yük kalktı valla bu gün itibarıyle..
kızlar montiye uyan bir uyuruk tatlı daha yaptım çokta güzel oldu..benzerlerini yemekteyizde şekerle yapmışlardı ama ben şekersiz yaptım oda süpper oldu...
incirlerin içine ceviz koydum dip kısmından bıçakla küçük bir çentik atarak...onları tarçınlı sütte pişirdim..ama azıcık süt koydum küçük tencerede pişirdm...sütün içinde soğumalarını bekledim...sonra dolaba attım..3-4 saat sonra parmaklarımı yiyecek kadar lezzetli bir tatlım oldu:))
yapan olursa afiyet olsun..ve iki taneden fazla yemeyin yinede siz...
tabii bu konuda son sözü aebenim söyler yinede...o yiyin derse yersiniz...
afiyet olsun nazlım tekrar dizginleri iline almışsın ...bugün yediklerim ve yiyeceklerim ....
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık
4 adet yeşil zeytin
öğlen
1 kabak yumurtalı ıspanak kavurması
1 kase yoğurt
1 adet salatalık
ara
1 portakal
akşam
1 adet fırında tavuk pirzola
3 adet pazı sarma ( soğan+kıyma ve baharatlı )
yoğurt + salata
petunyacım cumaları tartılıyoruz ...Bu yazıyı çok beğendim ve sık sık okumalıyız bence de ben pazartesi günü bu diyete başlıyorum lütfen benide kayıtlara geçin pzt tartılıp kilomu söyleyeceğim hafta sonuda dolabımı gözden geçirip bazı malzemelerimi temin ederim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum
diyarım akşammın çok az helede spor yapacaksan ...bende paylaşayım
sabah: bir dilim tb ekmeği,diyet peynirim olmadığı için 2 tane minik krem peyniri,5 zeytin,çay
öğlen: 2 tabak sebze çorbası,minik tavuk haşlama,ayran
araortakal
akşam:tarçınlı yoğurt
haftasonu bim e gidip yüklenicem yağsız malzemelerimi böyle olmuyor şiştikçe şişiyorum yedikçe yiyorum eskiden aklıma gelmiyecek yemekler zihnimdeler. aklıma tatlı gelmezken her dakika aklımda nedeni: montiye uygun yağsız peynirlerle sütlerle beslenmediğim için şaşan beslenmem şeker direncimide etkiledi eskisi gibi şeker,aburcubur çekiyor canım . bir seneye yakın verdiğim bütün emeklerimi çöpe atıyorum göz göregöre
sende hoşgelsin safiş .Hoşgeldin bebeğimmmmmmmmmmmm
afiyet olsun nazlım tekrar dizginleri iline almışsın ...
Kilonda ço oynama olmasada artık vucud olarak gayet fit oldugunu düşünüyorum . Darısı hepimizin başına ...
Petunyacım cumaları tartılıyoruz ...
Diyarım akşammın çok az helede spor yapacaksan ...
Sende hoşgelsin safiş .
hoş geldin eylül .kaçaklar hep dönüyor benide iştaha getirmeyin yaa..SELAAMMMM herkese
ben de yaklaşık 1 aydır yazamıyordum
kayınvalidemler gelip hergün pasta börekler yapıp diyetimi baltalamaya çalıştılar
genel olarak direndim ama kaçamaklarım da oldu
tabi ki kilo veremedim hatta nerdeyse 1 kilo aldım
bu pazartesiden beri yeniden diyetime döndüm
üç günde 700gr mı verdim bile
bugün aşırı şişlik hissediyorum ama hiç kaçamak yapmadım aslında
vücudumla ilgili bir durum sanırım
ben de yediklerimi yazmaya başlicam yeniden
hoş geldin eylül .kaçaklar hep dönüyor benide iştaha getirmeyin yaa..
eylülcüm 1 ayda 1 kilo aldıysan sakın kilo aldım deme .vermişinde zaten ..
mönülerini bekliyoruz canım ..
teşekürler ballı meyvem ...
evet yeni başlayanlara önermiyoruz ... az sabretsinler...
kan şekerin dengede olunca tatlı istenmez canın .dogacım ..
bu arada hoşgeldin ...
öyle yemegin nerde göremedim ...:26:diger ögünlerin güzel ..
oy yeterki siz yapım meyvem .. canınız sagolsun ...
bu arada arkadaşların paylaşımlarınıda bekliyoruz ..
QUOTE]
hoş bulduk öğlende kurufasulye yedim bende 7. takımdayım
yarın cumaydı dimi...ben günleride unuttum iyceçok teşekkür ederim . bu kadar güzel yorumun beni nasıl şevke getirdi anlatamam.
evet daha hızlı bi şekilde kalan kiloları da vericem inşallah.
yarın sabah kilo bildirimimi yapar, montimle mutlu mesut yaşarım
afiyet olsun ......hoş bulduk öğlende kurufasulye yedim bende 7. takımdayım
evet yemekiçin o sat geç diyarım ama kursa gitmeden en azından 1 dl ekmekve peynir yesen .bence meyveden daha iyi bir akşam yemegi olur ...spor önceisde karbomhidrat iyidir ...diyarım akşammın çok az helede spor yapacaksan ...
aebenim canım spor değil ingilizce kursuna gidicem ama sporuda eve gelince plates yaparım die düşündüm
düşündüğümü yaparsam artık yazıcam buraya gerçekleştiremediklerimi yazmıcam yazınca yapamıyorum utanıyorum sonra sizlerden...
acıkırsam evde bamya yaptı annem benim için öyle gitti ama eve dönüşüm oluyor 22:30 yenmez o saatte yemek dimi ???
bayazım hoşgeldinnn
nasıl bebeiş büyüdümü artık ..
afiyet olsun beyazım.. montiyi unutmamışsın ...selam abla. bebiş 16 aylık oldu. çok mızmız ama idare ediyoruz işte. kiloları olduğu gibi aldım bu tabi benim suçum. nasipse vericez inşallah. tam buğday ekmeğim ve light peynirim yolda :) bu sabah ekmek olmadığı için omlet, domates,zeytin ve maydonoz ile yaptım. şimdi de yarım balık ve yeşil salata yedim
aeben ablam nar ekşisi yiyebiliyormuyduk ..
ben severimde buğday salatasındada cok güzel oluyor hani
açıklamaların için çok teşekkür ederim evet bana da öyle geliyor en azından hepsinden yememiz gerekiyor az da olsa :) ben kştabını almak istedim ama hiç bir d&r'da yokmuş ikici el kitap satan yerlerde de bulamadım eğer ilk sayfada yazanlara göre uyguluyorsan problem yoksa ben de kitabını almadan onlara göre uygulamaya başlarım umarım daha iyi olur her şeymerhaba iremirem2.
detaylı bilgim yok sadece konu sahibi aeben abladan öğrendiklerimle uyguluyorum diyeti ben cok hassa biriyimdir midem olsun baska bir yerim olsun hemen tepki verir en basiti yemek yediğimde sindirim basladığı zaman yüzümde ürtiker denilen kabarıklar olusuyor vücudum sindirimde bile tepki veriyor montignak diyeti bir sorun olusturacak olsaydı bende kesin olurdu die düşünüyorum
cok sağlıklı bir beslenme sekli öncelikle ekmek kilo yaparmı demişsin ekmeği sadece sabah kahvaltıda yiyoruz ve tambuğday,uno denge lihyt,bimdeki ekmecik köy ekmeklerinden birini tercih ediyoruz.
meyve olay meyve sadece ac karına hiç birseyle karıstırılmada yeniyor sabah kalktığından kahvaltı dan yarım saat 1 saat önce yada aksam yemeğini cok gec yiceksen öğlen yemeğinden 3-4 saat sonra
her yemekde mutlaka salata ve süt/süt ürünü tüketiyoruz.
et yumurta yerken baklagil yemiyoruz
ayrıca yumurtaylada ekmek yemiyoruz..
ilk sayfada aeben ablam cok güzel anlatmıs aslında yasaklar var bu yasakları yemiyoruz .
montignac diyeti bundan ibaret kısaca ..
ben dukanı denedim en fazla 3 gün dayana bildim midem altüst oldu cok ağır bir diyet fazla protein alımından metabolizmayı harap ediyor özellikle mide ve böbrekleri..
sağlıklı zayıflamalar diliyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?