Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

masumum kayrada atlatırda inş rahat edersin canım..

ben mart sonu mezun olucam kafama koydum 1 ay var 1 ayda 5 kilo vermem gerek.sende azıcık hırs yapsan bence engec mart ortası 58 olursun.

nisan yazıcaktımm yine aklım gitmiş

heeeee iyi barimmmm
vallaa meyvem ben ne diyeti yapıyorum şuand abilmiyourm inannn
planlarıma göre detoks yaptım 2 günlük listeyi yaptımm

kalori hsb yapcaktımmm ama olmadı bebelerdennn
hesapta yapamadımm

montiye tekrarmı dönsem diyorum acaba?

canım ben kalori hesabını denedim olmadı yani tatlı yemeğe basladınmı 1 catalda bırakamıyorsun karısıyor hersey bi düzen sağlanmıyor..
montide en azından sınırlama derdi yok cnaımız co tatlı cekerse uydurma tatlılarımızdan yapıyoruz nefsimizin önüne geciyoruz ama ben diğer türlü beceremedim..
monti + spor mart sonu mezuniyet diyorum baska birsey demiyorum

günaydıııın montinin kızları

selam kızlar. bende daha önce bu rejimden yaptım çok faydasını gördüm aeben ablam hatırlar belki beni. ama moralim bozuldu yenikl düştüm sonunda. bugün tekrar rejime başladım ve bu yöntemi tekrar yapıcam.inşallah hayırlısı ile gider kilolar.

hoşgeldin canım . Tekrar diyete başladıysan ve takımla kilo vermek istersen tekrar gel 6. Takıma

hoşgeldin canım . Tekrar diyete başladıysan ve takımla kilo vermek istersen tekrar gel 6. Takıma

selam naz umarım hatırlamışsındır beni. inan tartıya çıkmaya korkuyorum. yarın da tartı günü demi. aeben abla gelsin bakalım bi. belki katılamam bilemiyorum. hakkımızda hayırlısı olur inş.

günaydın mirayyy
artıdamısınnn hala cnm

meyve bak aklıma girdin sabah sabahh
montiyemi dönsme acaba diyorumm
ya vaz geçemiyorumda montidennn
1 kilo artıdayım sanırımm
gerçi regli oluyorum onunla alakalımı bilemiyorum amaaa

hatırladım tabiki canım . Inşallah almış olduğun kiloları en kısa zamanda takılmadan verirsin canım ....

günaydııın nazım masumuumm

eveeet 1 aydır sabit bir şekilde + dayımmmm naapcam yaaa

mimuuu
birdne gide rkilollar cnmm üzülme diycem ama insna üzülüyorr

ben ne yapcma ya bana akıl verinnnn

ay masuumummm sen süpersin birde çocukların var:) ben daha yüzük bile takamadım:) genç kızım sözde halime baaaahhhkimse almıcak evde kalıcam

merhaba di,yarım hoşgeldin sen nassın iisinn

Herkeslere tünaydınlar...
yeni gelenler olmuş,hoşgelmişler sefalar getirmişler..montileri hayırlı olsun...
ismini unuttum bir arkadaşımız dukan diyetinden montiye geçmek istediğini söylemiş...kilo alırmıyım diye sormuş,evet alırsınız ama montiye geçtiğiniz için değil...öyle tek gıda rejimlerinden sonra azar azar bile olsa normalde yediklerinizi yemeye başladığınızda verdiğiniz kilonun bir kısmı mutlaka geri gelecektir..çünki vücut o kadar az ve tek tip beslenmeye mümkün değil alışamıyor...diyeti bıraktığınızda ne kadar az da yeseniz ister sitemez geri geliyor giden kilonun neredeyse 3/2'si.
bu sebeple hangi diyete geçerseniz geçin ilk haftalar + çıkmanız kaçınılmaz olacaktır muhtemelen..ama bir süre sonra vücudunuz direnmeyi bırakıp başladığınız diyete adapte olacaktır.montide böyle olur yani..bir an evvel tek gıda rejiminden vazgeçip montiye başlamanızı tavsiye ederim arkadaşım..bende zamanında denemediğim diyet kalmadı..ama hepsinde 1 ver 2 al olarak geri döndü kilolar ve metabolik hızımı yavaşlatmaktan başka bir işe yaramadı..çözümü montide buldum ve monti ile verdiklerimi DİKKAT EDEREK geri almadım...
ayrıca durmadan protein ağırlıklı bir rejim yapmak sindirim sistemi hastalıklarına yol açar böbrekleri yorar..cildinizde problemler yaratır ve tabii bütçenizide zora sokar..
denemediğim diyet kalmadığı için naçizane fikrimi yazdm umarım yalnış anlaşılmam...kararını verirseniz montiye bekliyoruz sizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…