tebrikler tutku canım daha fazla katılımını bekliyoruz ...günaydın bende geçen hafta 64 le başladım..bugün 62.6 yım..
banum acil montiye dön yokda kilon hızla artacak ...anammmmmmmmmm bend ekurtulamadımmm şu 66.9 dannn
yine 66.9 um bir ileri 3 geri bıktım artık
(monti yapmıyorummm bu arada)
önceki hafta kaçtın nazlım .?Günaydınlar herkese kilom 58,5
dogacım .arkadaşlar bişey sorucam benim yemek saatlarım düzenlidir çalıştığım için
sabah 7.30-8.30 u geçmez
öğlen 12.00-12.30 u geçmez
ara olarak 3.5 u iple çekiyorum 1 elma yiyorum 5 te falan tekrar acıkıyorum 5 te bi meyva falan yesem mi veya 3.5 taki yediğim meyvayı artıra bilirmiyim
kahvaltı harici ekmek yemiyoruz doga.. eger çok açıkdı isen yukarda yazdıklarımıuygulaya bilirsin ...5 ten sonra evdeyim ya ben ikinci ara olurmu ki diye düşündüm yoğurt süt olur yemek yapana kadar atıştırıyorum dün öyle oldu mesela kızarmış ekmekleri vardı çocukların iki parça ondan yedim
hoşgeldin ablaa
nasılsın ayışıgım. düzeldinizmi ailecek biraz...?hayirli cumalar hepinize kilo verenleri kutluyorum veremeyenlerine darisi basina diyorum ve mektubumu sonlandiriyorum
katılıyorum ama tek başına spor belli bir zaman sonra işe yaramaz canım ..kızlar zayıflamak için kesinlikle spor spor spor diyorum
diyarım canım benimm sevgili rakibem hadi yarısalımm
diyarımmmm
üzülmeee ttalışım bende artıdayım bak
reglim bitmediii hala birde geçen hafta 0 su içtim nerdeyse çouklarda hasta zaten ne mzna ne yeidm bilemiyorumm
nasılsın ayışıgım. düzeldinizmi ailecek biraz...?
başım size kurban beyazım ...birazı hatrımda birazını da unuttum abla.
mesela et yersek kurubaklagil yemiyoruz demi. evet ...
ama yanında salata ve yoğurt yiyebiliriz. evet
sabahları diyet peynir yersek yanında yumurta yemicez.hayır beraber yiyebilirsin ikiside protein .
yumurta yersek ekmek yemicez.evet ..
birde ben brokoli salatası yaptım diyelim haşlayıp. yanına salata yemesem olur ama yoğurt evet bunlara bi sakınca yok .sebzede salata gurubuna girer.
yiyip bir iki tane de kuru incir yiyebilirmiyim?hayır meyve kuruda olsa ögünlere karışmaz..
takıldığım yerlerde başını ağrıtabilirmiyim
sanırım ara vermiştiniz dimi safiş .. tekrar 1 aşamadasınız eşimde sende ..Günaydınlarrrrrrr
hemencecik yazıyorum abla zaten sonra fırsat bulamam yoğunluktan
Ben ben ben
Geçen hafta : 58.200
bu hafta ise : 57.000
Giden kilo : 1.200
Kocişim ise
Geçen Hafta : 102.000
Bu gün iseee : 101.200
Giden gram ise: 800
DARISI VEREMEYENLERİN BAŞINAAAA
günaydın monticiler kilom 75.2 geçen haftaya göre eksideyim ama 74 ü gördğüm için daha önce bence hala + dayım
banum gün gün kilon artıyor bence bekleme derim ..:26::26::26::26:
ablam 1 hafta sonra döneyim diyorudm ama dönmü diyorsun hemennn
Günaydınlarrrrrrr
Hoş bulduk ablaaaaaaa
hemencecik yazıyorum abla zaten sonra fırsat bulamam yoğunluktan
Ben ben ben
Geçen hafta : 58.200
bu hafta ise : 57.000
Giden kilo : 1.200
Kocişim ise
Geçen Hafta : 102.000
Bu gün iseee : 101.200
Giden gram ise: 800
DARISI VEREMEYENLERİN BAŞINAAAA
amanın yinede kıyamadım gel öpryim barik ..bencede ablaaaaaa:) tam dvmeliğim ama 65 kilo olmak istiyorum:)
banum gün gün kilon artıyor bence bekleme derim ..ama yok dikkat eder kilo almam diyorsanda sen bilirsin ... regldende artış olabilir ama yagını bilmedigimiz için ..
bu arada ilaçdan dolayı olan 2 kiloluk şişligim indi tabi dr. verdigi ödem atıcıdan ...farkındaydım şiş oldugumun ama bukadarda deyil .föfff ama hala 3 haftalık tatilde aldıklarım kaldı .
banun bende başlıycam ama şu ilaç işleri bitsin bi kendime geleyim ... fazla sporda yapamıyorum ...
birde kıslar şu mrankinin bünye temizleyi detoksu varya duymuşunuzdur martda olan toksinlerden arındıran .tan dolunayda olan ondan yapmayı düşünüyorum tüm mikroplardan arınmak için .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?