Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

diyarımmmm
üzülmeee ttalışım bende artıdayım bak
reglim bitmediii hala birde geçen hafta 0 su içtim nerdeyse çouklarda hasta zaten ne mzna ne yeidm bilemiyorumm

günaydın bende geçen hafta 64 le başladım..bugün 62.6 yım..
tebrikler tutku canım daha fazla katılımını bekliyoruz ...
anammmmmmmmmm bend ekurtulamadımmm şu 66.9 dannn

yine 66.9 um bir ileri 3 geri bıktım artık
(monti yapmıyorummm bu arada)
banum acil montiye dön yokda kilon hızla artacak ...
Günaydınlar herkese kilom 58,5
önceki hafta kaçtın nazlım .?
dogacım .
ara olrak meyve tok tutmuyorsa meyveden sonra süt ürünü ye yagsız olsun ama ..
2 kerede meyve yemende bir sakınca yok ama bunu alışkanlık haline getirme ..vede günde 2.3 porsiyom meyve yiyebilirsin bunu gün boyu kendin ayarla canım ...
birde sabah kahvaltını güçlü yaparsn diger ögünlerde fazla açıkmassın bnunuda göz ardı etme .
bi süre sonra zaten bünyen alışır okadar açlık hissemessin ..
5 ten sonra evdeyim ya ben ikinci ara olurmu ki diye düşündüm yoğurt süt olur yemek yapana kadar atıştırıyorum dün öyle oldu mesela kızarmış ekmekleri vardı çocukların iki parça ondan yedim
kahvaltı harici ekmek yemiyoruz doga.. eger çok açıkdı isen yukarda yazdıklarımıuygulaya bilirsin ...

:26::26::26::26:
ablam 1 hafta sonra döneyim diyorudm ama dönmü diyorsun hemennn

diyarım canım benimm sevgili rakibem hadi yarısalımm

kız ben yarışsamda kaybediyorum ama seni mi kırıcam yarışalım hadi :) sen hergün spor yapıyon ben yatıyorum işyerindeyim :) başlıyor muyuz bugün??

diyarımmmm
üzülmeee ttalışım bende artıdayım bak
reglim bitmediii hala birde geçen hafta 0 su içtim nerdeyse çouklarda hasta zaten ne mzna ne yeidm bilemiyorumm

senin yine bebeklerin var düzensizlik hakkın ya ben ?? bir sene oluyor haziranda montiyr başlıyalı normal diyete başlıyalıda nisanda olacak of offff

nasılsın ayışıgım. düzeldinizmi ailecek biraz...?

sagol canim antibiyotik alinca biraz duzeldim kucuk cadimda 2 gun önce ilk disini cikardi ama o cikarana kadar benimde canimi cikardi tabi .gecen sene oglusum domuz gribi oldu,bu sene keci gribi olduk, seneyede heralde öküz gribi oluruz bu gidisle yinede sükür allah dermansiz dert vermesin.bu arada sonuclarinin temiz cikmasina cok sevindim tekrar gecmis olsun.

başım size kurban beyazım ...
sanırım ara vermiştiniz dimi safiş .. tekrar 1 aşamadasınız eşimde sende ..
günaydın monticiler kilom 75.2 geçen haftaya göre eksideyim ama 74 ü gördğüm için daha önce bence hala + dayım
tamda dayaklıksın miray ...

bencede ablaaaaaa:) tam dvmeliğim ama 65 kilo olmak istiyorum:)

:26::26::26::26:
ablam 1 hafta sonra döneyim diyorudm ama dönmü diyorsun hemennn
banum gün gün kilon artıyor bence bekleme derim .. ama yok dikkat eder kilo almam diyorsanda sen bilirsin ... regldende artış olabilir ama yagını bilmedigimiz için ..

bu arada ilaçdan dolayı olan 2 kiloluk şişligim indi tabi dr. verdigi ödem atıcıdan ...farkındaydım şiş oldugumun ama bukadarda deyil .föfff ama hala 3 haftalık tatilde aldıklarım kaldı .
banun bende başlıycam ama şu ilaç işleri bitsin bi kendime geleyim ... fazla sporda yapamıyorum ...
birde kıslar şu mrankinin bünye temizleyi detoksu varya duymuşunuzdur martda olan toksinlerden arındıran .tan dolunayda olan ondan yapmayı düşünüyorum tüm mikroplardan arınmak için .

safissssssssssssss kiz masallah kurudun kaldin resim eklede endamini göruyim kiz

merhaba kızlar

ben 7.diyet grubundayım yaklaşık iki haftadan beri bizde bir grup arkadaş mondi yapıyoruz grubumuzda ben mondi sayesinde 80,6 kgydum 700 grm vererek 79,9 oldum sizce nasıl kilo vermem? eğer kabul ederseniz burda sizinlede paylaşımda bulunmak isterim.

bende bilmiyorumki abla şişmi kilomu
ama düzenli beslenemedim bu bi gerçek çocuklardan
su filan içmedimmm

yani monti beni biraz yola geitiryor açıkcası diger türlü nasılsa kaloriisni hesaplıyorum diye herşeyden yiyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…