kız ben yarışsamda kaybediyorum ama seni mi kırıcam yarışalım hadi :) sen hergün spor yapıyon ben yatıyorum işyerindeyim :) başlıyor muyuz bugün??
banum şişlik oluyor bendede bazan ama spor yapmamanında etkisi var...ii akşamlar kızlarr
aben ablamm
haklısın aslınd adüşünmüyorda dgeilim hani dönsemmi diyee
mart ayı gelicke ve ben yeirmdee sayıyorum neredeysee
kal hesabı yapayım dedim ama çocuklardan fırsat bulamadımm
bana 1 hafta daha müsade edesen haftaya montiye başlayım diyorumm
zilim
çocuklar ii cnm kayra biraz mız mız okadar
ama benimde isnirleirm harap ve bitap olmuş durumd agerçekten yoruldum
söyleidgin nar ekşisine bakayım benn
bir şey sormak istiyorum ?
benim çok fazla midem çıktı çok rahatsız oluyorum çokta yemedim ama
montiyle alakası var mıdır bunun?
yok canım 2.aşamda yersin ...bu arada 1. evrede %70 kakaolu bitter çikolataya izin var mı varsa ne zaman var ve ne kadar yiyebiliyoruz :)
laram uzun uzun yazdım ama silindi..merhaba aebencim bu hafta çokça uğrayamadım çünkü feci bir başlangıç seçtim kendime felaket yoğundun hergün bir yere davetliydim planlıyamadım kendimi ama yarın itibari ile özüme dönücem inşallah fakat ben tam ekmeyi bulamıyorum canım yaaaaaaa
Arkadaşlar nerelerden buluyorsunuz tam ekmeyi
Bide yaş ilerliyor aeben inşallah dediğin gibi hızlı verebilirim canımcım.
Zilligut yanlış yazmamışımdır nickini umarım bakalım canım hayırlısı 4 sene kadar korudum kiloyu ama çalışma tempom yoğunlaşınca kendime verdiğim değer azaldı canım kendime emek veremedim ondan aldım kiloyu......
laram dedimya senin bünyen gibi olsa bendekide diye .Canım var izin ama yinede abartmamakta yarar var ben çok canım tatlı istediğinde sütlü şekeri az bir tatlı yerdim çok canın çekerse hamur işi yerine 8 dk pişmiş spagetti üstüne kıymalı sos sarımsaklı yoğurt mantı niyetine yiyebilirsin ama süreklide olmamalı tabiiii
Daha herkesi tanımıyorum kim olayı ne kadar biliyor bilmiyorum bildiklerimi paylaşıyorum herkesi okumaya fırsatım olmadı:44:Bildiklerinizi yazıyorsam kusura bakmayın nolur
ya kızlar aeben ve ziligurtiden başka kimsenin bu soruya cevap verecek bilgisi yokmu :26:uzun zamandır monti yi yapanlar niye cevap vermediler bana yaff
ay meyvemmmm 1 cm incelmek senin kilonda ne demek biliyormusun .1 kg. yag kaybetmek .kuzum daha ne istiyorsun ...günaydınnn...
tepine tepine ağlamak istiyorummm :84::84::84::84:
aynıyımm yaaa nerdeyse her aksam 1 saat spor yapıyorum ama aynıyımmm:84: belden ve basenden 1 cm incelmeme rağmen tartıda fark yok deli olucam bu 6 illetini üzerimden söküp atamıyorumm :95::95::95:
aeben ablam kilom 60.4 beni montiye sıfırdan baslamıs olarak listeye alırmısın
bu günkü menüm
sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 küçük domates
ara bol su cay ve yeşil cay
öğlen etli bürüksel lahanası yoğurt
ara bol su cay ve yeşil cay
aksam etli brüksel lahanası yoğurt salata
ara su
spor 1 saat
dogacım başlangıç kilon dimi?günaydın 93 kiloyum bende
diyarım bizlerin canı yokmu... hayatım diyetle geçti kıs ...normal insan gibi oturupda kiloyu düşünmeden yemek ne zaman yedim hatırlamıyrum ....:84::84::84::84::84:kız ben yarışsamda kaybediyorum ama seni mi kırıcam yarışalım hadi :) sen hergün spor yapıyon ben yatıyorum işyerindeyim :) başlıyor muyuz bugün??
senin yine bebeklerin var düzensizlik hakkın ya ben ?? bir sene oluyor haziranda montiyr başlıyalı normal diyete başlıyalıda nisanda olacak of offff
sagol canim antibiyotik alinca biraz duzeldim kucuk cadimda 2 gun önce ilk disini cikardi ama o cikarana kadar benimde canimi cikardi tabi .gecen sene oglusum domuz gribi oldu,bu sene keci gribi olduk, seneyede heralde öküz gribi oluruz bu gidisle yinede sükür allah dermansiz dert vermesin.bu arada sonuclarinin temiz cikmasina cok sevindim tekrar gecmis olsun.
tursarım monti birazda protein agırlıklıdır ... eger b u kuralar uymuyorsan tam monti yapmıyorsun demekdir ..ya kızlar aeben ve ziligurtiden başka kimsenin bu soruya cevap verecek bilgisi yokmu :26:uzun zamandır monti yi yapanlar niye cevap vermediler bana yaff
kendin sormuş ve cevabını almışın meyvem . zilimin dedigi gibi biraz market dolaşırken içerigini okuyun .:78:teşekkür ederim naz ..
yenmiyor cevabının geleceğini bile bile sordum asında içinde seker var çünkü :78:
çok yogunsun zilim sık göremiyoruz seni özledik yav ...meyvem bulabilirsen el yapımı şekersiz nar ekşisi kullanılır cnm..limon suyu gibi düşün şekersizini..ama fabrikasyon olanların hepsi şekerli malesef..üzerinde nar ekşili sos yazıyor zaten.saf nar ekşisi değil yani...ben ev yapımı bulunca bir litre falan alıyorum bayağı bir zaman yetiyor bana..ama aklımda yalnış kalmadıysa k..kükrer marka şeker içermeyen nar ekşisi var...küçük cam şişelerde görmüştüm markette diye kalmış aklımda.üzerinde sos yazmıyor zaten nar ekşisi yazıyor...
buğday salatasını nasıl yapıyorsun cnm,benimde bildiğim bir tarif var.farklı bişiyse senin bilidğinide yaparım diye sordum...
aebenim sonuçların temiz çıkmasına sevindim aplam..sağlığımızdan ne olalım nede sağlık arayalım...en büyük nimet sağlık...
masumum yawruların nasıl oldular??
benimde migrenim tuttu sabahtan beri gözümü açamıyorum..ne içtiysemde fayda etmedi...çocuğuma bakacak durumum yok aslında sırf kafam dağılsın diye buraya bakayım dediim...:94:
sanırım ara vermiştiniz dimi safiş .. tekrar 1 aşamadasınız eşimde sende ..
safissssssssssssss kiz masallah kurudun kaldin resim eklede endamini göruyim kiz
bende katılmak istiyorum benide alın aranıza lütfen
tabi iksir daha evvelde yaptın dimi montiyi nicin yabancı gelmedi.bende katılmak istiyorum benide alın aranıza lütfen
2.aşama devam ediyorsunuz o zaman .yani abla aslında ne ara verdik denir nede devam böyle karışık bir durum
bir öğünde montiye uygunsa yediklerimiz diğerinde değil yada aralarda cıısss olan kaçamaklar bol
Anlayacağın eşimde bende tam anlamı ile dönmedik montiye ama rada takılıyoruz işte
temel kurallara dikkat ediyoruz o kadar
ama bu durumda bile kilo eksiye gidiyor ikimizde de süpperrrr karı-koca ikimizinde metobolizması iyi çalışıyor demekki
ek prmunda gördüm yanlızım .. yoksam sendemi dönüyon montiye .yokda kebablara devammı kıs..gellllllllll montiye gellllllllllll hosgeldin dogru yerdesin gelen herkese yerimiz var.kilon kac boyun kac cokmu soru sordum neeeee
ek prmunda gördüm yanlızım .. yoksam sendemi dönüyon montiye .yokda kebablara devammı kıs..
2.aşama devam ediyorsunuz o zaman .
gellllllllll montiye gellllllllllll hosgeldin dogru yerdesin gelen herkese yerimiz var.kilon kac boyun kac cokmu soru sordum neeeee
iksir hoşgeldinnn aramızaa
zilimmm nasılsın cnm görüşemiyoruzzzz tatışım
slm herkese...
hem hayırlı cumalar,hemde hayırlı kilo kayıplarınız olsun inşallah...
aebenim dediğin gibi gerçekten ablam,bacaklarım totoşuma vuruyor valla koşarken ordan oraya...
dün o kadar yorgunluğun üstüne akşam gerine gerine uyumayı planlarken oğlum zehirlendi..korkudan ölüyorum sandım bir ara..kalbim ağzıma geldi...babamızda evde yoktu nöbetçiydi ve yalnızdım...çıldırıyordum şuurumu yitirdim desem yeridir.eşim ambulansla zor yetişti...3 saat boyunca sık aralıklarla kustu fışkırırcasına yawrum.balıktan zehirlenmiş.midesini bile yıkayamadılar kusmasına engel olamadıkları için...hala toparlayamadım kendimi...bünyesi çok kuveetliymiş dedi dr'u.kusarak atmış mideyi yıkamaya bile gerek kalmamış dedi.ve 5 yıldır aynı balıkçıdan alıyorum balığı üstelik...balık iyi değilse sana yaramaz deyip vermiyordu satan adam.nasıl oldu anlamadık...
korku ve panikten belim açıldı resmen akşam,yürüyemiyorum et kesiği gibi oldum.ve erken regl oldum stresten..allahım yaşatmasın bir daha ve yawrusuyla sınamasın kullarını...:18:
konuyla alakası yok ama yapanlar için burdanda duyurayım.plates saati yarım saat öne çekilmiş kızlar.saat 10:30 yerine 10:00'da başlayacakmış artık..bu sabah söyledi ebru şallı...oğlum uyurken o yorgunlukla bile yaptım platesimi yine walla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?