Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ay inamıyorum yazıdım meajlar bir tuşla gitti..
ay tekrar yaz şimdi ...

banum şişlik oluyor bendede bazan ama spor yapmamanında etkisi var...
bu arada 1. evrede %70 kakaolu bitter çikolataya izin var mı varsa ne zaman var ve ne kadar yiyebiliyoruz :)
yok canım 2.aşamda yersin ...
laram uzun uzun yazdım ama silindi..
canım halk ekmegin köy ekmegi çok güzel .
vede bim.in köy ekmegi ayrıca bim de ısaparta ekmegide .. eskisi gibi deyil artık tb.heryerde var...
laram dedimya senin bünyen gibi olsa bendekide diye .
işte bir sebe daha .. canım ekmekle ve türevleriyle birlikde et yemiyoruz ..hatta baklagillerle bile et karıştırmıyoruz ..
hatırlarsan ben ilk başladıgında senin gibi yapmıştım .ama kilo vermemeiştim .. bu 2.kitapdaki bilgilerle yapınca ben kilo verebildim arkadaşlara tavsiyelerinde bu yönde . çünki çogu benim gibi çok zor kilo veriyorlar....

brde bir arkadaş kitabı sormuştu .1. kitabı yok ama zaten o kitabı almasın .ben 2.kitabı daha çok öneririm hemde kitapcılarda var ...

ya kızlar aeben ve ziligurtiden başka kimsenin bu soruya cevap verecek bilgisi yokmu :26:uzun zamandır monti yi yapanlar niye cevap vermediler bana yaff

ay meyvemmmm 1 cm incelmek senin kilonda ne demek biliyormusun .1 kg. yag kaybetmek .kuzum daha ne istiyorsun ... basküle takma biliyorum oda insin istiyorsun haklı olrak ama inan mezro ölçün daha önemli gerisi mutlaka iner...
kilonuda öyle not aldım ..
önünde güzel afiyet olsun ..
günaydın 93 kiloyum bende
dogacım başlangıç kilon dimi?

diyarım bizlerin canı yokmu... hayatım diyetle geçti kıs ...normal insan gibi oturupda kiloyu düşünmeden yemek ne zaman yedim hatırlamıyrum ....:84::84::84::84::84:
her sene bi girip modali çıkıyor bakalım 2012 modeli ne olacak ...
toparlanmanıza sevindim ..

ya kızlar aeben ve ziligurtiden başka kimsenin bu soruya cevap verecek bilgisi yokmu :26:uzun zamandır monti yi yapanlar niye cevap vermediler bana yaff
tursarım monti birazda protein agırlıklıdır ... eger b u kuralar uymuyorsan tam monti yapmıyorsun demekdir ..
1.sayfada yiyeceklereki protein miktarları yazılı ve uyarım var . monti amcam yetişkin bir kadının kilo başına 1.ila 1.5 gr protein alması gerekdigini söylüyor.. buna uyki kilo verebilesin ...
çogumuz buna dikkat etmiyoruz eger kilo veremiyorsan ilk etapda bi hesaplayın bakalım günlük ne kadar protein almışız ..
kilosu duranlarda bunu yapsın bakalım belki öz eleştiri olur .ne dersiniz.

teşekkür ederim naz ..
yenmiyor cevabının geleceğini bile bile sordum asında içinde seker var çünkü :78:
kendin sormuş ve cevabını almışın meyvem . zilimin dedigi gibi biraz market dolaşırken içerigini okuyun .:78:
çok yogunsun zilim sık göremiyoruz seni özledik yav ...

kilosunu not aldıklarım .....listeye katılmak için kio bildirimi yapın lütfen ..

tutku .
masum .
nazlım .
safiş ve eşi.
miray.
meyviş .
diyarım sabit...
doga.
bu kadarmıyız ...?

Son düzenleme:
sanırım ara vermiştiniz dimi safiş .. tekrar 1 aşamadasınız eşimde sende ..

yani abla aslında ne ara verdik denir nede devam böyle karışık bir durum
bir öğünde montiye uygunsa yediklerimiz diğerinde değil yada aralarda cıısss olan kaçamaklar bol
Anlayacağın eşimde bende tam anlamı ile dönmedik montiye ama rada takılıyoruz işte
temel kurallara dikkat ediyoruz o kadar
ama bu durumda bile kilo eksiye gidiyor ikimizde de süpperrrr karı-koca ikimizinde metobolizması iyi çalışıyor demekki

safissssssssssssss kiz masallah kurudun kaldin resim eklede endamini göruyim kiz

canım benim canım canımmmmmmm

daha kurumadım can can ama bütün kıyafetlerim bol geliyor kot pantolon kemerime tam 6 tane delik açtırdım halbuki yeniydi

incelme mevcut şükür anlıyorum mezro ile ölçmesemde
e bunlar baskülede yansıyor daha neeeee

canım hedefime ulaştığımda (yeni hedef belirlemez isem ) boy boy yeni fotolar ekliceemmm
amaa nazlı beni canlı canlı gördü ona sorabilirsin duruşumu vücudumu

bende katılmak istiyorum benide alın aranıza lütfen
tabi iksir daha evvelde yaptın dimi montiyi nicin yabancı gelmedi.
kilon nedir tam olrak .
2.aşama devam ediyorsunuz o zaman .

gellllllllll montiye gellllllllllll hosgeldin dogru yerdesin gelen herkese yerimiz var.kilon kac boyun kac cokmu soru sordum neeeee
ek prmunda gördüm yanlızım .. yoksam sendemi dönüyon montiye .yokda kebablara devammı kıs..

ek prmunda gördüm yanlızım .. yoksam sendemi dönüyon montiye .yokda kebablara devammı kıs..

ablam bu hastalikta 2,5 kilo verdim simdi verdiklerimi almamaya calisiyorum su an 69,8 um.daha önce 72,3 tum.ama ben zaten hayatimdan tam olarak montiyi hic cikarmadim biliyorsun en azindan bazen dikkat ederek kilomu koruyorum.

aben ablam
benide almışsın listeyeee yani banu montiye başladııı
ama bugün sabah minik bir dilim kestaneli pasta yedimm
akşam getirmiş eşim ,akşam yemeidm kahvaltı niyeine yiyim diye

monti insanın kanına işliyor resmen ya
aslında tam anlamı ile kal hesaplayamadım
ama nasılsa hsplarım diye yedim yani yalan yokkk

ben yarındna itibaren start vereyim en iyisi monti amcama
allah mı yazdırdı ne aben ablam

peki abla ben şimdi tekrar döndüdügümd ebi süre kilo veremiycem dimi?

gellllllllll montiye gellllllllllll hosgeldin dogru yerdesin gelen herkese yerimiz var.kilon kac boyun kac cokmu soru sordum neeeee

Hoşbuldum sağolun,öncedende bir denemem olmuştu ama devam ettiremedim,hem çalışıyodum hemde kendi evim olmadığı için biraz zor olmuştu,ama şimdi kendi evimdeyim ve malesef çalışmıyorum bu sefer daha kolay olacağına inanıyorum (inş).
boyum 153 kilomda 82 ile 83 arası bir şey sanırım,hassas tartım yok malesef,son 6,7 ay içinde 11 kilo verdim ama bende anlamadım açıkcası nasıl olduğunu sonra durdu ondan sonrada şu son bir ay 2 kilo geri aldım malesef,bu kadar vermişken devam etmek istiyorum,ama tek başına çok zor oluyor,burda daha öncede bir kaç gruba katılmıştım çok yararı oluyor gerçekten,monti de gerçekten çok sağlıklı gözüküyor,önceden hep biran önce gitsin derdim ama olmuyor,artık yavaş gitsin ama gitsin diyorum,şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
iksir hoşgeldinnn aramızaa

zilimmm nasılsın cnm görüşemiyoruzzzz tatışım

slm herkese...
hem hayırlı cumalar,hemde hayırlı kilo kayıplarınız olsun inşallah...
aebenim dediğin gibi gerçekten ablam,bacaklarım totoşuma vuruyor valla koşarken ordan oraya...
dün o kadar yorgunluğun üstüne akşam gerine gerine uyumayı planlarken oğlum zehirlendi..korkudan ölüyorum sandım bir ara..kalbim ağzıma geldi...babamızda evde yoktu nöbetçiydi ve yalnızdım...çıldırıyordum şuurumu yitirdim desem yeridir.eşim ambulansla zor yetişti...3 saat boyunca sık aralıklarla kustu fışkırırcasına yawrum.balıktan zehirlenmiş.midesini bile yıkayamadılar kusmasına engel olamadıkları için...hala toparlayamadım kendimi...bünyesi çok kuveetliymiş dedi dr'u.kusarak atmış mideyi yıkamaya bile gerek kalmamış dedi.ve 5 yıldır aynı balıkçıdan alıyorum balığı üstelik...balık iyi değilse sana yaramaz deyip vermiyordu satan adam.nasıl oldu anlamadık...
korku ve panikten belim açıldı resmen akşam,yürüyemiyorum et kesiği gibi oldum.ve erken regl oldum stresten..allahım yaşatmasın bir daha ve yawrusuyla sınamasın kullarını...:18:

konuyla alakası yok ama yapanlar için burdanda duyurayım.plates saati yarım saat öne çekilmiş kızlar.saat 10:30 yerine 10:00'da başlayacakmış artık..bu sabah söyledi ebru şallı...oğlum uyurken o yorgunlukla bile yaptım platesimi yine walla....

çok sağol banum,gerçekten çok kötü bir şey...
evde batmayan yorgan yastık,halı,üst baş kalmadı makine bir dolup bir boşalıyor...
her şeyin başı sağlık gerçekten cnm..

çok geçmiş olsun,bu arada azminize hayran kaldım maşallah ben o saat de horul horul uyuyodum,bundan sonra bende kalkacam inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…