Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

slm cnm nasılsın unuttunmu beni yoksa yazmamışsın listeye aşkolsuuunnnn
kilom
geçen hafta 90.00
buhafta 89.300+buhafta adet olmuştum adetliyken verdim yani çok mutlu oldum
ama şunu anladım eğer kaçırmassan vücudum güzel kilo veriyo şuara çok iiim bakalım
annemle eşim dün akşam mantıyı götürdüler hiiiiiç aklıma bile gelmedi valaaa

evet haklısın galiba ben tam uymadım zaten dün aldım elime kitabı tekrardan birinci aşamayı okumaya karar verdim ve bu arada mercimegi mevnullda yemiyorum yaskalar arasında dedi ben kitaptada yasaklılarda gördüm yaa acaba ben mercimek yiyiliyormu dediğimde yeniyor demiştiniz :26::26:

çok geçmiş olsun canım yaaa tahmin edebiliyorum nekadar sıkıntı çektiğini Allah bidaha yaşatmasın hepimizin yavrusuna hayırlı sağlıklı uzunn ömürler nasip etsin amin........

ayy tabiki yarıstayız diyarımm baslıyoruzz hatta basladık bileee
yine geride kaldınnn

geldim geldim :) kız beni gaza getirme arkada kalırım yine yetişirim bak :)))

bugünkü menüm:
sabah:2 dilimt b ekmeği(maşallah dimi), yağlı peynir(haftasonu alıcam peynirimi),yeşil zeytin,çay
öğlen:ıspanaklı köfte,yoğurt,salata
ara:bir elma
akşam:beyaz leblebi,ayran

tatlı yemiyorum ve acıkmadım şükür :)))
peynirden ötürü tam montiye başlıyamadım ama yinede diğer şartlarını yerine getiriyorum yoksa kaçamak yapabilirim

yanlışlarımı biliyorum aebenim :)))) alışveriş eksiğim var bim e gidemedim burada yakında yok haftasonu evin oradan alırım artıkın

TURSARİ

kitabı okumadım bilmiyorum ama ben menülerimi hazırlarken bi monti yasaklarını gözümün önüne alıyorum bide kendi yasakalrımı sen bana bakma mercimek bende kilo yapıyor olabilir ama sende yapmaz bunu deneyip görmek lazım..
kızların hepsi yiyor mercimeği ve diğer bakliyatları ben cok zorda kalmadığım sürece yemiyorum..

bugün yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım

sabah
4 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık
4 adet yeşil zeytin

öğlen
2 yumurta ile yapılmış omlet
pazı sarma ( sadece kıyma soğan ve baharatla sarıldı )
1 adet salatalık
1 kase yoğurt

ara
1 adet portakal

akşam
2 adet fırında tavuk pirzola
1 kase yoğurt

akşam 1 saat plates yapılacak ve 20 dk koşu bandında yürünecek

canımsın galiba abanada iyi gelm,yor mercimek çünkü bu hafta akşamları hep mercimekle geçiştirdim ve sonuç kilo kaybı yok ve kitaptada ikinci aşamaya kadar mercimek yasaklılar istesindeydi ben en iyisi yemiyim senin dediğin gibi mercimek

canım benimm takımdaki kızlarlada yarısa gitdim pazartesiye kadar yarım kilo vemem gerek.. elini cabuk tut
diyarım ben süzme köy peyniri yiyorum oda yağsız. hem kızartınca falan cok güzel oluyor bence bulabilirsen ondan al dene..

naz selam tatlım. sana bişey danışmak istiyorum. bende nasip olursa bu akşam plates seti bakmaya çıkıcam. bana önerdiğin bi marka var mı? yada netten mi alsam set halinde. fazla bir bilgim yok.birde hareketleri neye göre yapıyosun. basenlerim var benim. birde doğumdan kalan göbeğim. onlar için alsam sıkılaşırmıyım. öğlen çocuğu yatırdığımda 1 saat yapsam iyi olur demi.

başım size kurban beyazım ...

teşekkür ederim abla gerçekten çok iyi birisin. herkese yardımcı oluyosun Allah da senin gönlüne göre versin inşallah. abla ben kendime bi klasör açtım içine de not defteri dosyası şeklinde teker teker monti yemekleri oluşturuyorum. hergün ne yiyeceğim derdi var. çünkü unlu pataesli prinçli havuçlu vs. tüketemiyoruz. bizde ona göre kendimizin ürettiği tarifleri pylaşıp kopyalasak ve yemek sorununu çözsek olmaz mı. daha önce yaptıysanız bilemiyorum. 5-10 sayfa önce bi arkadaşımız buğday salatası tarifini vermiş. onu hemen kayıt ettim. varsa başka öyle tarfiler herkes yazabilir mi?

internette satılan setler var canım onlardan alabilirsin boyu 1,60-1,65 e kadar olanlar 65 cm top üstünde olanlar için 75 cm top öneriyorlar ayrıca 20 cm top var ondanda almanı öneririm ve lastik tabiki . ben spor salonuna gidiyorum canım plates için . aeben abla sabahları ebru şallı ile yapıyor . istersen Pilates 02 Aralık 2010 - Ebruli Videoları - tv8 İyi Televizyon burdaki adresten geçmiş tarihli plates videoları var ebru şallının ordan yapabilirsin canım . plates sıkılaşmak için gerçekten süper bir spor . ben 3 ayda belimden 7 cm incelmişim düşün

iyi dilekleriniz için çok teşekkürler kıslar...
iksir spora bi başlasan bırakamassın...ben küçük çocukla ve okulum olduğu halde yapıyorum her sabah..hatta cumartesi günleride indirdiğim kayıtlardan izleyerek yapıyorum..haftada en az 3-4 günde yürüyüş yapıyorum. fırsatın varsa hemen başla cnm.diyet ve spor bir arada yapılınca çok daha fazla etki gösteriyor...
banum sen montiye devam et tatlışım ama bu hafta etkisini tam göremeyebilirsin.o sebeplede yüklen proteine...hatta her öğlen protein al akşamlarıda hafif haşlama sebze türü şeylerle geçiştir.çiğ sebze(burdan kastım salata malzemeleri)gibi şeylerde şişkinlik yapıyor vücutta.ben salatayı bol yiyince karnım davul gibi şişer.ama bi sebze yemeğinde böyle olmuyorum.sende öğlen protein akşam sebze yemekleri(kıymalıda olabilir tabii,mesela kıymalı karnıbahar,yumurtalı ıspanak yada pırasa) ile beslen bu hafta bakalım...hem şişmessin hemde öğlen proteinini almış olursun akşamlarıda hafif geçirmiş olursun..

meyviş ve diyar hatunlar yarışınız mübarek olsun bakalım ....

tesekkürler zilim

ben evi salata malzemesi ile doldurdum zilim yaa diyarı gecicem die her aksam ceşit ceşit slata yapcam bu hafta salata haftası olucak

sizdende allah razı olsun inanın duanız bana yetiyor .
tarif işi zilimim işidir beyazım ...
fırsat bulursa ekliyor .
ama sebze ve et yemekleri serbest kuzum ben pek zorlanmıyorum yemek yaparken ...
cazişim ben unutmadım fıstık ama siz bildirim yapmayı unutuyorsunuz ..
yoksa niye eklemeyim ..
mesajımın başındada dedigim gibi sabah bildirim yapanları yazdım .malum kaç haftadır liste yapamıyordum ..
mantı ve kilon içinde tebrikler ..
tursarim meyvem mercimek yasak dememiştir .. ama etle beraber yemek yasak demiştir .

kitapda yasak yazıyor ama etli ögünlerle .
arka sayfasını çevir orda tek başına karbonhidrat ögünlerini görceksin ...keru fasulye .merçimek vs.

oy diyarım ...

afiyet olsun nazlışkom .
bu arada düzenli mönü bildirdigin içinde ayrıca teşekürler...

tursari canım bak montiyiiyi anlamak lazım ...
her akşam merçimek yenmezki montide
sana bir örnek yazayım .

haftada 10 ögün karbomhidrat mönün olsun ..
bunun 7 si zaten ekmekli kahvaltılı mönü .
kalan 3 dekarbonhidrat mönüde baklagil olsun bu öylen yada akşam sana kalmış ... sen ne yapmışın her akşam karbonhidrat ... kilo vermemen normal ..
egerki düznli mönü yazsaydın uyarırdık .bu yüzden düzenli mönülerinizi istiyorum
kitapda yasak diyorsun ama deyil kitabı bir bütün olrak degerlendirin . o yasak yazan yerde et mönüleri oldugu için .. 2 aşamada dedigi ise etle birlikdeyi kast ediyor .
az evvelde dedigim gibi bi arka sayfasını açarsan karbonhidralı mönüleri görürsün .
montinin kitabı biraz karışık benim 1. senemi aldı ayrıntıları çözmek .:44:
bak sen meyvem yaptıgın hatları düzeltirsen verirsin 500gr mı . demek köy peyniri yiyorsun yag oranını biliyormusun meyvem . madem bu hafta senin azim hafdan neden meyvem :kurallara tam uyup golll atmıyorsun .

rica ederim ablam menülerimi yazınca en azından yanlışlarımı görebiliyorum ve önceden listemi belirlediğim için ona sadık kalıyorum . sadece haftasonları saatler biraz düzensiz oluyor . özellikle pazar sabah kahvaltı yapıyorum sonra halk oyunlarına gidiyorum orda saatlere uyamıyorum . ama artık leblebi süt götüreceğim yanımda ilk veya ikinci verilen arada öğlen yemeği niyetine yerim

bak sen meyvem yaptıgın hatları düzeltirsen verirsin 500gr mı . demek köy peyniri yiyorsun yag oranını biliyormusun meyvem . madem bu hafta senin azim hafdan neden meyvem :kurallara tam uyup golll atmıyorsun .

ablam o peynir cok yağsız süzme olduğundan teflonda kızartıyorum direk kızarıyor erime olayı yok yani..
ayy ablam ben ne edem nerelere gidem tansiyonum oynadı bu gün yine serumm taktılar ilacı içince yataklık oluyorum ..
kurallara uymaya uyucamda o aldığım torba torba serumlar nasıl gidicek vücuttan bilmem :97:

b kanıya nasıl vardın banum ..niye veremeyesinki ..
çokmu düşük kl. yaptın ki sen .:44:
vallahi ben seni başladın diyemi yazmışım . iyi isabet olmuş ..
pastanada afiyet osun banum ... istersen pazartesiye kadar izinlisin . pazartesi başla olurmu .
sanırım kendini daha iyi adepde edersin ben sıkıştırmış olmayım seni..ama hafta sonuda cozutma demiycem çünki biliyorumki çozutmassın bu günlere tırnaklarınla kazıyarak geldin banum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…