Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ne biliiyimmm birden öle bişey geldi aklımaa abla
bakıp görücezzz peynir ve ekmegi vardı zaten yarın başlarımm
cumayada 65 i yine görürüm inşş

vaş yine ne oldu kıs serum yedin ...ben seni ne yapayım ..
tansiyonda neyin nesi bu yaşta yav .:78:

vaş yine ne oldu kıs serum yedin ...ben seni ne yapayım ..
tansiyonda neyin nesi bu yaşta yav .:78:

benim aileden gelen düşük tansiyon problemim var ablacım..
sinüzit olmusum göz sinirlerime baskı yapıyor ve gözüm ağrıyordu dr kuvvetli bi antibiyotik verdi oda tansiyonumu cok cok düşürüyor.. :96::96::96:
bu gün bıraktım ilacı zaten 3 gün zor içtim..
ama düzene girmesi 1 haftayı bulur

ay zilim ne diyorsun ....
çok geçmiş olsun ..şimdi iyidir inaşlalah .:26:

geçmiş olsun meyvem ..
ben montiyi anlatıyorum ama szler kendi dr. sunuz ona göre gardınızı alın ..

meyve geçmiş olsun cnm
evet ya bu kurbalar her yerde var nidennn acaba?

zilim inan çok üzüldüm ya.verilmiş sadakanız varmış.yaptığın bir iyilik sna dönmüş canım ya.allahım düşünmek bile istemiyorum başaıma geldiğini.çok şükür bin şükür yavruna bir şey olmamış.allah bi daha yaşatmasın canım..

anladım bende öyle düşünüyorum netten almayı yani. işte marka sorunu var bide top beni taşıyamaz bi patlarsa senin adına ayrıca çok sevindim. cvp yazdığın için de çok teşekkür ederim. bende bugünkü yediklerimi sizlerle paylaşmak istiyorum,

sabah : 1 elma

kahvaltı
-------
2 dilim t.b. ekmeği
2 közlenmiş biber
söğüş domates
yeşil zeytin
lor peyniri

öğlen
-----
2 yumurtadan omlet
2 domates
3 közlenmiş biber
4 kaşık yoğurt

akşam
------
1 tabak taze fasulye yemeği
1 tabak roka salatası
4 kaşık yoğurt

yatmadan önce
--------------
1 bardak süt
1 avuç çerez

oğlum çok şükür iyi kıslar..geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.büyük korku atlattık ama şükür bu gün iyiydi..en büyük şansımız kusma hissini erken hissedip uyanmış olmasıymış.uyku esnasında genzine geri kaçıp hiç uyanamayablirmiş(allah korusun)
ve fışkırma şeklinde kustuğundan genzini tıkama ihitmali yüksekmiş ama çok şükür hiç biri olmadı. evde tek başıma olduğum için için kendimi çok çaresiz hissetim.oğlumu kaybettiğimi düşündüm bir an keslidm kaldım...oda çok korktu hiç kusmuşluğu yoktu çünki...allahım bir daha yaşatmasın....aklıma geldikçe gözlerim doluyor...
o kadar yorgun olmamıza rağmen korkudan uyuyamıyorum şimdide..ve yarın eşim şehir dışına seminere gidiyor o yokken bir şey olacak diye panik halindeyim...

yarın görüşürüz kıslar...

büyük geçmiş olsun. Allah kimseye yaşatmasın inş.

tesekkürler zilim

ben evi salata malzemesi ile doldurdum zilim yaa diyarı gecicem die her aksam ceşit ceşit slata yapcam bu hafta salata haftası olucak

canım benimmmmm bu hafta kaç kg kaybedeceksin hedefin ne?? biz kaybedeceğimiz kiloda yarışıyoruz değil mi :) yoksa biliyorsun ben şişko bir 73,4 kg mım sana ulaşmama dağlar var daha :)))

çok teşekkür ederim tavsiyelerin için bu gün ilk günüm dediklerine dikkat etmeye çalışacam ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…