b kanıya nasıl vardın banum ..niye veremeyesinki ..
çokmu düşük kl. yaptın ki sen .:44:
vallahi ben seni başladın diyemi yazmışım . iyi isabet olmuş ..
pastanada afiyet osun banum ... istersen pazartesiye kadar izinlisin . pazartesi başla olurmu .
sanırım kendini daha iyi adepde edersin ben sıkıştırmış olmayım seni..ama hafta sonuda cozutma demiycem çünki biliyorumki çozutmassın bu günlere tırnaklarınla kazıyarak geldin banum .
rica ederim ablam menülerimi yazınca en azından yanlışlarımı görebiliyorum ve önceden listemi belirlediğim için ona sadık kalıyorum . sadece haftasonları saatler biraz düzensiz oluyor . özellikle pazar sabah kahvaltı yapıyorum sonra halk oyunlarına gidiyorum orda saatlere uyamıyorum . ama artık leblebi süt götüreceğim yanımda ilk veya ikinci verilen arada öğlen yemeği niyetine yerim
vaş yine ne oldu kıs serum yedin ...ben seni ne yapayım ..ablam o peynir cok yağsız süzme olduğundan teflonda kızartıyorum direk kızarıyor erime olayı yok yani..
ayy ablam ben ne edem nerelere gidem tansiyonum oynadı bu gün yine serumm taktılar ilacı içince yataklık oluyorum ..
kurallara uymaya uyucamda o aldığım torba torba serumlar nasıl gidicek vücuttan bilmem :97:
vaş yine ne oldu kıs serum yedin ...ben seni ne yapayım ..
tansiyonda neyin nesi bu yaşta yav .:78:
slm herkese...
hem hayırlı cumalar,hemde hayırlı kilo kayıplarınız olsun inşallah...
aebenim dediğin gibi gerçekten ablam,bacaklarım totoşuma vuruyor valla koşarken ordan oraya...
dün o kadar yorgunluğun üstüne akşam gerine gerine uyumayı planlarken oğlum zehirlendi..korkudan ölüyorum sandım bir ara..kalbim ağzıma geldi...babamızda evde yoktu nöbetçiydi ve yalnızdım...çıldırıyordum şuurumu yitirdim desem yeridir.eşim ambulansla zor yetişti...3 saat boyunca sık aralıklarla kustu fışkırırcasına yawrum.balıktan zehirlenmiş.midesini bile yıkayamadılar kusmasına engel olamadıkları için...hala toparlayamadım kendimi...bünyesi çok kuveetliymiş dedi dr'u.kusarak atmış mideyi yıkamaya bile gerek kalmamış dedi.ve 5 yıldır aynı balıkçıdan alıyorum balığı üstelik...balık iyi değilse sana yaramaz deyip vermiyordu satan adam.nasıl oldu anlamadık...
korku ve panikten belim açıldı resmen akşam,yürüyemiyorum et kesiği gibi oldum.ve erken regl oldum stresten..allahım yaşatmasın bir daha ve yawrusuyla sınamasın kullarını...:18:
konuyla alakası yok ama yapanlar için burdanda duyurayım.plates saati yarım saat öne çekilmiş kızlar.saat 10:30 yerine 10:00'da başlayacakmış artık..bu sabah söyledi ebru şallı...oğlum uyurken o yorgunlukla bile yaptım platesimi yine walla....
geçmiş olsun meyvem ..benim aileden gelen düşük tansiyon problemim var ablacım..
sinüzit olmusum göz sinirlerime baskı yapıyor ve gözüm ağrıyordu dr kuvvetli bi antibiyotik verdi oda tansiyonumu cok cok düşürüyor.. :96::96::96:
bu gün bıraktım ilacı zaten 3 gün zor içtim..
ama düzene girmesi 1 haftayı bulur
geçmiş olsun meyvem ..
ben montiyi anlatıyorum ama szler kendi dr. sunuz ona göre gardınızı alın ..
meyve geçmiş olsun cnm
evet ya bu kurbalar her yerde var nidennn acaba?
zilimm cok gecmis olsun kiyamammmmm simdi kusmaktan cok halsiz kalmistir.meyvem sanafa gecmis olsun.
tesekkürler canım sen nasılsın toparlanabildinizmi..
antibiotikten sonra biraz toparlandim sagol canim birde su cadimin disleri tam ciksaydi canima okuyor valla.
slm herkese...
hem hayırlı cumalar,hemde hayırlı kilo kayıplarınız olsun inşallah...
aebenim dediğin gibi gerçekten ablam,bacaklarım totoşuma vuruyor valla koşarken ordan oraya...
dün o kadar yorgunluğun üstüne akşam gerine gerine uyumayı planlarken oğlum zehirlendi..korkudan ölüyorum sandım bir ara..kalbim ağzıma geldi...babamızda evde yoktu nöbetçiydi ve yalnızdım...çıldırıyordum şuurumu yitirdim desem yeridir.eşim ambulansla zor yetişti...3 saat boyunca sık aralıklarla kustu fışkırırcasına yawrum.balıktan zehirlenmiş.midesini bile yıkayamadılar kusmasına engel olamadıkları için...hala toparlayamadım kendimi...bünyesi çok kuveetliymiş dedi dr'u.kusarak atmış mideyi yıkamaya bile gerek kalmamış dedi.ve 5 yıldır aynı balıkçıdan alıyorum balığı üstelik...balık iyi değilse sana yaramaz deyip vermiyordu satan adam.nasıl oldu anlamadık...
korku ve panikten belim açıldı resmen akşam,yürüyemiyorum et kesiği gibi oldum.ve erken regl oldum stresten..allahım yaşatmasın bir daha ve yawrusuyla sınamasın kullarını...:18:
konuyla alakası yok ama yapanlar için burdanda duyurayım.plates saati yarım saat öne çekilmiş kızlar.saat 10:30 yerine 10:00'da başlayacakmış artık..bu sabah söyledi ebru şallı...oğlum uyurken o yorgunlukla bile yaptım platesimi yine walla....
internette satılan setler var canım onlardan alabilirsin boyu 1,60-1,65 e kadar olanlar 65 cm top üstünde olanlar için 75 cm top öneriyorlar ayrıca 20 cm top var ondanda almanı öneririm ve lastik tabiki . ben spor salonuna gidiyorum canım plates için . aeben abla sabahları ebru şallı ile yapıyor . istersen Pilates 02 Aralık 2010 - Ebruli Videoları - tv8 İyi Televizyon burdaki adresten geçmiş tarihli plates videoları var ebru şallının ordan yapabilirsin canım . plates sıkılaşmak için gerçekten süper bir spor . ben 3 ayda belimden 7 cm incelmişim düşün
oğlum çok şükür iyi kıslar..geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.büyük korku atlattık ama şükür bu gün iyiydi..en büyük şansımız kusma hissini erken hissedip uyanmış olmasıymış.uyku esnasında genzine geri kaçıp hiç uyanamayablirmiş(allah korusun)
ve fışkırma şeklinde kustuğundan genzini tıkama ihitmali yüksekmiş ama çok şükür hiç biri olmadı. evde tek başıma olduğum için için kendimi çok çaresiz hissetim.oğlumu kaybettiğimi düşündüm bir an keslidm kaldım...oda çok korktu hiç kusmuşluğu yoktu çünki...allahım bir daha yaşatmasın....aklıma geldikçe gözlerim doluyor...
o kadar yorgun olmamıza rağmen korkudan uyuyamıyorum şimdide..ve yarın eşim şehir dışına seminere gidiyoro yokken bir şey olacak diye panik halindeyim...
yarın görüşürüz kıslar...
tesekkürler zilim
ben evi salata malzemesi ile doldurdum zilim yaa diyarı gecicem die her aksam ceşit ceşit slata yapcam bu hafta salata haftası olucak
iyi dilekleriniz için çok teşekkürler kıslar...
iksir spora bi başlasan bırakamassın...ben küçük çocukla ve okulum olduğu halde yapıyorum her sabah..hatta cumartesi günleride indirdiğim kayıtlardan izleyerek yapıyorum..haftada en az 3-4 günde yürüyüş yapıyorum. fırsatın varsa hemen başla cnm.diyet ve spor bir arada yapılınca çok daha fazla etki gösteriyor...
banum sen montiye devam et tatlışım ama bu hafta etkisini tam göremeyebilirsin.o sebeplede yüklen proteine...hatta her öğlen protein al akşamlarıda hafif haşlama sebze türü şeylerle geçiştir.çiğ sebze(burdan kastım salata malzemeleri)gibi şeylerde şişkinlik yapıyor vücutta.ben salatayı bol yiyince karnım davul gibi şişer.ama bi sebze yemeğinde böyle olmuyorum.sende öğlen protein akşam sebze yemekleri(kıymalıda olabilir tabii,mesela kıymalı karnıbahar,yumurtalı ıspanak yada pırasa) ile beslen bu hafta bakalım...hem şişmessin hemde öğlen proteinini almış olursun akşamlarıda hafif geçirmiş olursun..
meyviş ve diyar hatunlar yarışınız mübarek olsun bakalım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?