Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydınn
benim ikisinede imkanım yok biri bana özet gecse
netten dokdarumum tekrarına bakarsın meyvem .. konu şeker....ama şekerde bile okadar çok bilmedigimiz varmışki normal şekere bile kul olduk anlıycan .

günaydın
meyvem
kapattım cnm günü kaçamaksız ve bundan sonrada böyle olcak inşş
yaz geldi baksanaa cnmm hani geçen dedinn ya nisna ortasında vermiş olursu die bana düşündüm de evet cnm haklısın nisna ortası olmasada mayıs 2. haftasına kadar vermiş olcam inşş

bu hafta protein agırlıklı beslenicme fazlalıkları atmak içinn

sporada başladım ama kayra sebote ediyorrr bugün kalktım 6 buçuktaaa
ama çocuk uyanıyor yaaa agzı filan hep yara olduuu
artık düzelsindee sabahları yapıcamm düzelene kadarda akşam yparım diyorum

lesile ablayı sabah yaparsam akşamlarıda plates yapıcam 3 gün

GÜNAYDINLAR HERKESE Hafta sonu yediklerim

cumartesi

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates
1 adet salatalık

öğlen
1 tabak pırasa yemeği
1 kase yoğurt

akşam
1 tabak pırasa yemeği
1 kase yoğurt

ara
1 portakal

pazar

sabah
4 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık
4 adet yeşil zeytin

öğlen
2 avuç beyaz leblebi
1 kutu light süt

akşam
1 parça piliç çevirme
1 kase yoğurt

ara
1 adet portakal

günaydın nazzzz

günaydın ablammmm benimd efrsatım yok izlemeyeee sne bize aktar artıkın olmamıııııııı

günaydın naz..

masumcum kayranın ağzı için bişi kullanıyormusun bilmiyorum ama spreylerden cok cabuk etki ediyor ağız yarasına... bende havalar ısınsa sabah kalkıp leslie aksam plates diyorum ama hala soğuk soğukta kalkamıyorum ..
bu yaz incecil olucaz masumum kimse inanamıcak senin ikiz annesi olduğuna tatlım

Ben bugün yiyeceklerimide yazayım hemen

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates
1 adet salatalık

öğlen
1 tabak yumurtalı pırasa yemeği
1 kase yoğurt

akşam
2 adet haşlanmış yumurta
kk kadar beyaz peynir
1 adet salatalık

spor olarakta 45 dk koşubandıda yürüyüş 1 saat plates

meyvee bişiy kullanmadık agız yarası için ama
işman olmadımda degilll çok acı çekiyor bişiy yemiyor
ama tam agzıda dgeil diş etleri filan kabarmış cnm
görünürde bir yara dgeil yani dili ve diş etleir kabarmış acaba götürsydim
onun için bişiy verirmiydi dr bilmiyorum

üzüldüm bak şimdi

o spreylerden veriyorlar canım ben kendimde bile kullanıyorum büyük insan ne kadar cok zorlanıyor cocuk napsın. bence götür masumum rahat eder cabucal iileşir..
ağız yarası cok cektiriyor çünkü yemek yiyemiyorsun..
eğer tuzlu su ile gargara yapabilirse onu yaptır evde ama daha köçük olduğundan yutar gibi geliyo.

selam arkadaşım cvbın için teşekkür ederim. sabah yediğim ekmeği yazmayı unutmuşum. ekmek yemessem zaten dayanamam. bebek emziriyorum çünkü. 2 dilim yedim. makarnamda spagetti evet :) işte bi noktada eksiğim var o da protein karbonhidrat alımını dengeye koyamıyorum sanırım. ekmek gruplarına karbonhidrat et gruplarına protein diyoruz demi. işte bunu anlayamadığım için zorlanıyorum. peki nasıl olmadlı_ protein ağırlıklı beslenmeliyiz demişsin ya, misal öğlenleri beyaz et tüketip akşamlar sebze ile mi geçireyim. bu konuda yarıdmcı olursan çok sevinirim.

bu arada dünkü menüm:

sabah : 1 portakal

kahvalatı

2 dilim ekmek
lor
domates
zeytin
biber közlemesi

öğlen
maalesef yiyemedim ama kahvaltıyı çok geç yaptık.

akşam
kızarmış tavuk
salata
yoğurt

bir kaç saat sonra

yarım elma
yarım portakal
2 incir kurusu

kıslar evide halddip öyle geleyim yav hafta sonundan ev harap çıkıyor ...

benum agız yaraları için kulandıgım8 bebeler ve eşim için )bi ilaç var . bata iyi geliyor ..
ilaç dediysem bir sıvı fırçayla sürüyorsun ..çabuçak iyileştiriyor . (piraldyne).
kıslar mönülerinizi öyleden sonra bakayım oldumu ...
cevap yazmak istedigim mesajlarda var baya ....

bu arada bende start verdim montiye haberiniz olsun tabi rahatsızlıgımın elverdigi kadarıyla yanlız mart ayının ortasında marankinin sebzeli detoksuynu yapıcam ...

Son düzenleme:
selam herkeslere
hafta sonu pek bozmadan kıvırdım montiyi
bugünkü menümü vereyim
sabah (07:40): tam buğday unuyla yaptığım krep ( içinde 1 tane yumurta var ve 10 krep çıktı ben sadece 2 tanesini yedim. 1/5 yumurta var gibi düşündüm yani. yoksa ekmekle yumurta yenmeyeceğini biliyorum ama bu kadarını tolere edebilirim diye düşündüm), beyaz peynir ve maydonoz
öğlen (12:00): zeytinyağlı pırasa, yoğurt
akşam (18:00): etli patlıcan yemeği, yoğurt, bol yeşil salata
belki yatmadan da bir portakal yerim

günaydınnn canlar nasılsınız dünkü menümü yazıyorumm;

09:00 1 elma 1 portakal
10:30 2 dilim tb ekmeği acı sos peynir domates salatalık
16:00 yarım kase tavuklu çorba
19:30 3 tane but yoğurt 2 tane karnıbahar :)

afiet olsunnn:)

meraba kızlar,bugün ki menüm

kahvaltı
1dlm tam buğday ekmeği
peynir
maydonoz
acı sos
zeytin

öğlen
yeşil fasülye yemeği
yoğurt
yeşillik

akşam
spagetti
yoğurt
salata
inş olmuştur :44:

abenn abalaaa gelmişsindir diyeeee ümit etmiştimm

valla agız yarası için geç kaldım sanırımm çünkü kayra
tarhana çorbası yediii bilee geçmiş sanıırm ama bir daha aklımd aolsun inş yaşammdaa

mimuuu günaydınn cnm sanada:)

afiyet olsun canım güzel olmuş menün

cnm akşamki menünde kızarmış tavuk inşallah yağda kızarmış değildir..onun dışında gayet iyi menün..
meyve işinide düşürebilirsen çok iyi olacak.avucumuzun aldığı kadar büyüklükteki bir taze(yaş) meyve br meyve sayılıyor.örn:büyük meyveler elma armut portakal ayva vs..yada 2 mandalina,2 taze kayısı,2 taze yada kuru incir ,bir avuç kiraz gibi...akşamda eğer yetiyorsa bir meyve kafiidir cnm.
protein ve karbonhidratlarıda aklında şöyle daha kolay tutabilirsin cnm. karbonhidratlar topraktan proteinlar hayvandan geliyor.. dün sabahta ekmekte yediysen karbonhidrat bombardımanına tutmuşsun vücunu...

zilim
ben sabah 8 dk göbek eritme videosunu yapaım deidmm
ama yapamıyorum karın kaslarım çok acıyorr
meselaa oradakiler 50 yapıyor ben 20 ancka yapıyorum
zamanlaa çogalırmıı

banum ilk başlarda plates yaparken benimde öyleydi.hatta bacak çevirme hareketlerini bile bacaklarımı zor kaldırıyordum.Ama şimdi hiç birini zorlanmadan rahatça yapıyorum...sende alışısın zamanla.göbiş möbiş kalmaz devam cnm spora....bak meyvişe ölçüleri nasıl değişmiş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…