netten dokdarumum tekrarına bakarsın meyvem .. konu şeker....ama şekerde bile okadar çok bilmedigimiz varmışki normal şekere bile kul olduk anlıycan .günaydınn
benim ikisinede imkanım yok biri bana özet gecse
günaydın nazzzz
günaydın ablammmm benimd efrsatım yok izlemeyeee sne bize aktar artıkın olmamıııııııı
meyvee bişiy kullanmadık agız yarası için ama
işman olmadımda degilll çok acı çekiyor bişiy yemiyor
ama tam agzıda dgeil diş etleri filan kabarmış cnm
görünürde bir yara dgeil yani dili ve diş etleir kabarmış acaba götürsydim
onun için bişiy verirmiydi dr bilmiyorum
üzüldüm bak şimdi
cnm sabah ekmek yemeden öğlene kadar çok acıkmadınmı?öğlen yediğin makarnada inşallah spagettidir,montide serbest olan tek makarna spagetti cnm.diğer makarnalar yasak.spagettinin presleme yöntemiyle yapılmasından az pişirerek nişastasını salmadan yediğimiz için serbest. akşamında iyi dediğin gibi süt ürünüde olsa süper olacakmış.birde söylemek istediğimi bir şey daha var.monti öğlenleri protein alımını öneriyor.hem o zaman sabah ekmekte yiyebilirdin rahatlıkla.senin hem öğlen hem akşam karbonhidrat bombardımanına tutmuşsun vücudunu.aklında bulunsun dye yazdım cnm..madem bu kadar uğraş veriyorsun emeğinin karşılı al hiç değilse..
meraba kızlar,bugün ki menüm
kahvaltı
1dlm tam buğday ekmeği
peynir
maydonoz
acı sos
zeytin
öğlen
yeşil fasülye yemeği
yoğurt
yeşillik
akşam
spagetti
yoğurt
salata
inş olmuştur :44:
selam arkadaşım cvbın için teşekkür ederim. sabah yediğim ekmeği yazmayı unutmuşum. ekmek yemessem zaten dayanamam. bebek emziriyorum çünkü. 2 dilim yedim. makarnamda spagetti evet :) işte bi noktada eksiğim var o da protein karbonhidrat alımını dengeye koyamıyorum sanırım. ekmek gruplarına karbonhidrat et gruplarına protein diyoruz demi. işte bunu anlayamadığım için zorlanıyorum. peki nasıl olmadlı_ protein ağırlıklı beslenmeliyiz demişsin ya, misal öğlenleri beyaz et tüketip akşamlar sebze ile mi geçireyim. bu konuda yarıdmcı olursan çok sevinirim.
bu arada dünkü menüm:
sabah : 1 portakal
kahvalatı
2 dilim ekmek
lor
domates
zeytin
biber közlemesi
öğlen
maalesef yiyemedim ama kahvaltıyı çok geç yaptık.
akşam
kızarmış tavuk
salata
yoğurt
bir kaç saat sonra
yarım elma
yarım portakal
2 incir kurusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?