Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bende ark dedimm
mezro alcak banaa birazdan getirirr ama en dogru ölçü nasıl alınıyor meyvecimm

afiyet olsun eylüll ..
mirtayım sanda afiyet olsun öylenin niye az kıs ...
meraba kızlar,bugün ki menüm

kahvaltı
1dlm tam buğday ekmeği
peynir
maydonoz
acı sos
zeytin

öğlen
yeşil fasülye yemeği
yoğurt
yeşillik

akşam
spagetti
yoğurt
salata
inş olmuştur :44:
olmuş iksircim .
yanlız spagetti konusunu biraz açayım .umarım yagoymamışsındır spagetine ..
ekmek .baklagil ve özelikle spagettili mönüde yag kulanmayım yogurt ve baharatlarla idare edin .
kesinlikle yaglı sos kulanmayın ... kilo veremesiniz .
geçmesi daha iyi banum ilaç kulanmaz işte yav ...

başladınmı montiye ....
daha eski mesajları degerlndirmedim ama soruyordum gözüm çarptı bence montiye başla başka bişiye gerek yok

afiyet olsun nazlım hafta sonun bile harika geçmiş ....
afiyet olsun fıstık bu mönünde güzel ..

afiyet olsun nazlım hafta sonun bile harika geçmiş ....

Afiyet olsun fıstık bu mönünde güzel ..

sağol ablam ben bu sefer bitiricem bu işi . Hatırlıyormusun maytap bir geldi 2 ayda çok dikkat ederek kaçamak yapmadan verdi kiloları gitti inşallah benimde bu sefer öyle olacak ..

mönün gzel beyazım ..dünki mönünüde zilim degerlendirmiş zaten ..

sna kısaca şunu diyim beyaz..
haftada 10 ögün karbonhidrat ye bunun 7 si kahvaltındaki ekmek... kalan 3 ögünde ise baklagil veya haftada 1 kere spagetti ..
ama şunuda biliyorumki spagetti ilk başlaeda yemeseniz daha iyi .. diger arkadaşların deneyimlerinden bunu görüyoruz .. kilo vermeyi biraz yavaşlatıyor.. daha önceki mesajımda yazdıgım gibide spagetti yagsız yenmeli .. domates mantar sos olabilir ama yagsız .

iksirin mesajı .....

Teşekkür ederim,akşam yemeğimi genelde erken yiyorum ve geç yatıyorum,gerçekten spagetti yiyebiliyormuyuz salçalı filan kepekli olmasına gerek yok mu

bir sorum daha olacak yüze 70 i kakao olan çikolatalar var bazen günde 1 parça yiyebilirmiyiz acaba...[/QUOTE]
ilk etapda çukulatayı önermiyoruz daha hızlı vermeniz için ...
spagtti normal spagetti istersen tabi kepeklisi daha iyi ama şart deyil ..
yanlız dedigim gibi yagsız ...
afiyet olsun meyvem hafta sonları benimde 2 ögün oluyor hep ...
tamam loloşum ....

sağol ablam ben bu sefer bitiricem bu işi . Hatırlıyormusun maytap bir geldi 2 ayda çok dikkat ederek kaçamak yapmadan verdi kiloları gitti inşallah benimde bu sefer öyle olacak ..
inşallah nazlım ..
sadece maytapmı ?
ketum, safiş ,lara,nevkuşum .vs .

inşallah nazlım ..
Sadece maytapmı ?
Ketum, safiş ,lara,nevkuşum .vs .

evet ablam onlarda var tabiki benim menülerini takip ettiğim maytap vardı birde nevra ... ölçü olarak baya inceldim bide tartıda istediğim rakamı görsem süper ötesi olacak ..

1 yumurta
peynir
2 zeytin
doma. sal

yarım elma çeyrek ayva

3 köfte
salata
ayran

2lt su
2 kupa
tarçın çayı
3 fincan yeşil çayy

kaçamakkkk yapmıyamm inşşş
afiyet olsun banum .....
hafta sonu olunca seninde öylen kaynamış anladıgım kadarıyle..
kaçamaksız atlatıgın içinde tebrikler...

ablam ablam tuzlu değildi öyle cok ama cokdu işte benimkiyle dolu dolu 2 avucdu..
tek kacamağım o oldu neden bu defa veremiyorum onuda anlamıs değilim önceden montiye basladığımda ilk hafa hemen 1-2 kilo gidiyordu ama bu kez gitmedi vücudum inatla direniyor 12 gündür yapıyorum ve sadece verebildiğim 400 gr sanırım .. :97:

seninde degingibi meyvem ilk başta verilir tabe ..::))onlar daha çok suydu çünki .
yagların eriyor kız daha ne istiyorsun cadı .
bu durmalar gayat normal kıslar artık szilerde çok iyibiliyorsunuz .üstelik sadece baskül duruyor kilo vermeniz deyil ...

diyarım sen neyaptın .....

miray ya sen baskül iniyormu hala isyanlaramısın ...?

meyve şekerkız kendi'nin resmini avatar yapmışın .....amanın çoçukluguma döndüm sanki ...

ıslar sabahki hocadan birde şunu ögrendim yapay tatlandırıcılar özelikle aspartam . aynen bu mısır şurubu gibi vucud tarafından şeker olarak algılanmıyormuş .. ve doygunluk hissi vermediginden diyetlerde kilo verdirmekden çok .daha fazla yediriryormuş bilginize ...

ben sabahları 1tn. tatalandırıcım vardı onuda bırakdım artık .kaldıki ZİLİM diyabetik ürünlerin içindeki tatalandırıcıların miktarı ne kadar hiç bilgim YOK ..:((

Son düzenleme:

ama bu durum öyle bi can sıkıcı ki motivasyonumu düşürüyor
zaten canımda kızarmıs helva istiyor
inş cumaya cok güzel bir sonucum olurda ablam bütün sabırlarıma deydi derimm

ama bu durum öyle bi can sıkıcı ki motivasyonumu düşürüyor
zaten canımda kızarmıs helva istiyor
inş cumaya cok güzel bir sonucum olurda ablam bütün sabırlarıma deydi derimm
kızarmış helva ne oliyi meyve ...
bu resmi cok seviyorum aeben ablam pn dede masaüstü yaptım neden bilmiyorum ama buna bakınca kendimi mutlu hissediyorum
bu birçizgi film kahramanı tıpk dedigin gibi her koşulda mutlu olan bir kızdır kendi ... Tabe siz bu çizgifilmi hiç görmediniz ...

Benim dışarda işlerim var kızcezler .. Küçük kızın dersane sorunu var bi bakem gelem ..

ablam tahin helvasını güvece koyuyorlar fırında kızartıyorlar sıcak sıcak yeniyor

evet benim yasım tutmuyor ona bek hayalmeyal hatırlıyorumm :97:

görüşürüz ablam kolay gelsinn :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…