bende ark dedimm
mezro alcak banaa birazdan getirirr ama en dogru ölçü nasıl alınıyor meyvecimm
merhaba arkadaşlarrrr
afiyet olsun eylüll ..selam herkeslere
hafta sonu pek bozmadan kıvırdım montiyi
bugünkü menümü vereyim
sabah (07:40): tam buğday unuyla yaptığım krep ( içinde 1 tane yumurta var ve 10 krep çıktı ben sadece 2 tanesini yedim. 1/5 yumurta var gibi düşündüm yani. yoksa ekmekle yumurta yenmeyeceğini biliyorum ama bu kadarını tolere edebilirim diye düşündüm), beyaz peynir ve maydonoz
öğlen (12:00): zeytinyağlı pırasa, yoğurt
akşam (18:00): etli patlıcan yemeği, yoğurt, bol yeşil salata
belki yatmadan da bir portakal yerim
mirtayım sanda afiyet olsun öylenin niye az kıs ...günaydınnn canlar nasılsınız dünkü menümü yazıyorumm;
09:00 1 elma 1 portakal
10:30 2 dilim tb ekmeği acı sos peynir domates salatalık
16:00 yarım kase tavuklu çorba
19:30 3 tane but yoğurt 2 tane karnıbahar :)
afiet olsunnn:)
olmuş iksircim .meraba kızlar,bugün ki menüm
kahvaltı
1dlm tam buğday ekmeği
peynir
maydonoz
acı sos
zeytin
öğlen
yeşil fasülye yemeği
yoğurt
yeşillik
akşam
spagetti
yoğurt
salata
inş olmuştur :44:
geçmesi daha iyi banum ilaç kulanmaz işte yav ...abenn abalaaa gelmişsindir diyeeee ümit etmiştimm
valla agız yarası için geç kaldım sanırımm çünkü kayra
tarhana çorbası yediii bilee geçmiş sanıırm ama bir daha aklımd aolsun inş yaşammdaa
mimuuu günaydınn cnm sanada:)
afiyet olsun nazlım hafta sonun bile harika geçmiş ....GÜNAYDINLAR HERKESE Hafta sonu yediklerim
cumartesi
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates
1 adet salatalık
öğlen
1 tabak pırasa yemeği
1 kase yoğurt
akşam
1 tabak pırasa yemeği
1 kase yoğurt
ara
1 portakal
pazar
sabah
4 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık
4 adet yeşil zeytin
öğlen
2 avuç beyaz leblebi
1 kutu light süt
akşam
1 parça piliç çevirme
1 kase yoğurt
ara
1 adet portakal
afiyet olsun fıstık bu mönünde güzel ..Ben bugün yiyeceklerimide yazayım hemen
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates
1 adet salatalık
öğlen
1 tabak yumurtalı pırasa yemeği
1 kase yoğurt
akşam
2 adet haşlanmış yumurta
kk kadar beyaz peynir
1 adet salatalık
spor olarakta 45 dk koşubandıda yürüyüş 1 saat plates
afiyet olsun nazlım hafta sonun bile harika geçmiş ....
Afiyet olsun fıstık bu mönünde güzel ..
mönün gzel beyazım ..dünki mönünüde zilim degerlendirmiş zaten ..selam arkadaşım cvbın için teşekkür ederim. sabah yediğim ekmeği yazmayı unutmuşum. ekmek yemessem zaten dayanamam. bebek emziriyorum çünkü. 2 dilim yedim. makarnamda spagetti evet :) işte bi noktada eksiğim var o da protein karbonhidrat alımını dengeye koyamıyorum sanırım. ekmek gruplarına karbonhidrat et gruplarına protein diyoruz demi. işte bunu anlayamadığım için zorlanıyorum. peki nasıl olmadlı_ protein ağırlıklı beslenmeliyiz demişsin ya, misal öğlenleri beyaz et tüketip akşamlar sebze ile mi geçireyim. bu konuda yarıdmcı olursan çok sevinirim.
bu arada dünkü menüm:
sabah : 1 portakal
kahvalatı
2 dilim ekmek
lor
domates
zeytin
biber közlemesi
öğlen
maalesef yiyemedim ama kahvaltıyı çok geç yaptık.
akşam
kızarmış tavuk
salata
yoğurt
bir kaç saat sonra
yarım elma
yarım portakal
2 incir kurusu
afiyet olsun meyvem hafta sonları benimde 2 ögün oluyor hep ...ben geldimm...
Sabah kalkınca
1 elma
kahvaltı yoğurtlu bademli yulaf ezmesi
öğlen brüksel lahanası(zeytin yağlı) yumurtalı peynirli karnıbahar ve yoğurt
ara 3 kuru kayısı
ara greyfurt
3 litre su
5 mil leslie
yeşil cay içmedim evde olunca hiç canım istemiyor.
Aksam menüsünün olmama sebebide hafta sonu gec kalkmıs olmam kahvaltıyı 10:30da öğleyi 15:30 da yapınca aksamda olmadııı ..
tamam loloşum ....Dediğin kitabı sipariş ettim aebencim ben eskide kalmışım yedikçe zayıflada kadınlara özeli bekliyorum gelsinde ben daha gaza basmış değilim okuyayım şunu planımı kurayım savaşıma başlıycam inşallah geçmişi okumaya çalışıyorum ama bitmiyor okuyayımda bi istişarede bulunalım canımcım olur mu?
inşallah nazlım ..sağol ablam ben bu sefer bitiricem bu işi . Hatırlıyormusun maytap bir geldi 2 ayda çok dikkat ederek kaçamak yapmadan verdi kiloları gitti inşallah benimde bu sefer öyle olacak ..
inşallah nazlım ..
Sadece maytapmı ?
Ketum, safiş ,lara,nevkuşum .vs .
afiyet olsun banum .....1 yumurta
peynir
2 zeytin
doma. sal
yarım elma çeyrek ayva
3 köfte
salata
ayran
2lt su
2 kupa
tarçın çayı
3 fincan yeşil çayy
kaçamakkkk yapmıyamm inşşş
selam kızlarr...
aeben ablam...
hasretim türkiyeye geldi ondan yok ortalıkda tr de diyet yapamıyor takımdanda ayrıldı bir süre..
bu gün yediklerim utanarak yazıcam..
sabah klasik kahvaltı
öğlen balık ızgara salata ve 100 gr kaju fıstık nasıl cabucak 100 gr oldu bende anlamadım
ara ayran
ara çilek
ara elma
yani aksam yok
spor falanda yok yatıyorum suda içemedim bu gün gece yatana kadar su içicem...
QUOTE]
hadi bu sefer görmeyim
100gr fıstıkda çok ama yavv ...helede tuzluysa şirirmiştir mutlaka . meyvem yuzdün yüzdün kuruguna geldin bozmayasın abe.
zaten geçmişin benum ama bence iyide yaptınsevgilli aben abla;
bişiy sormak istiyorum sanaaa şimdi ben montiye başlıycam evet ama öncesinde fazlalıklardan kurtulmak istiyorum
detoksu: 14 şubatta yaptım
ertesi 2 günde senin listeni yaptım yani 2 hafta oldu
ben monti öncesi fazlalıkları atmak için ne ypayımm ?
yoksaa hiç bişiy yapmadan direk montiyemi geçeyim?
bayazım bu eski mönünde zilim haklı tambir karbonhidrat bombardımanı olmuş ...selamlar herkese. bende bugün yediklerimi paylaşmak istiyorum
sabah : 1 elma
kahvaltı
lor peyniri
zeytin
domates
közlenmiş biber
öğlen
8 dak dan az haşlanmış makarna
üzerine sarımsaklı yoğurt
domates
akşam
1 tabak kuru fasulye
yeşillik salatası
işte bi eksik yoğurt yemeyi unuttum
saat 11.30 gibi de 1 bardak ılık sütümü içtim.yarım yağlı.
bugünüde atlattık Allahıma çok şükür. inşallah azmimiz daim olur ve hedefimize ulaşırız.
hani daha önceki mesajımda yazdıgım gibi. haftada 10 ögün karbonhidrat ögünün olsun . sen bunun 3 ünü aynı günde kulanmışsın .
zilim beni tanıyorsun ben tatalandırıcılara şeker kaar karşıyım ... özelikle bu diyabet ürünlerine ..masumum cnm beniiim,hatırladım geçen yazki karpuz ve dondurma işini..
ama valla azarlar gibi yazmadım cnm,burda yazılarımızı vücut dili,ses tonu ve mimiklerle destekleyemediğimiz için sana öyle gelmiştir tatlışım...
bu yaza incelerek gir,azar azar karpuz ve diğer istediğin şeylerden yersin..dondurmalarında diyabetikleri var artık..
aaaaa bu arada dün akşam migrosta sarellenin diyabetk krem çikolatasını gördüm.acaba size serbestmidir diye düşündüm valla hemen.babamı aradım al kendine diye.kalori bakımından normal sarelle ile pek bir fark yok aralarında 100 gr'ında sadece 70 kalori fark var yani.ama şekersiz ,tatlandırıcıyla yapılmış.aebenim ne der bu işe acep?? ama onuda eline alınca bırakası gelmiyor insanın..ben çikolata sevmem pek ama kırk yılda bir elime alıncada bırakamam..eve alacaktım ama almadım valla.aebenim olmaz der gibi geliyor ama durun bi soralım bakalım ne diyecek ona göre kahvaltınıza alternatif olur bari...hep aynı şeyi yemeye sıkılıyor insan...hele tek başına yapınca ....
konu açılmışken sabah dokdorumu neden izleyin dedim onada bi açıklık geytireyim .ben şeker konusunda bunca bilgime ragmen şok oldum ...
bizim ülkemizdeki furukdoz a izin avrupa ve dünya ürünlerinden kat kat fazlaymış .. o ralarda gidaya katkı payı(furukdoz 'da) % 1.5 ken bizde % 15 miş ...
hemen şunu açıklayım bu bizim bildigimiz furukdoz deyil .. meyveden aldıgımız .
bu furukdoz mışırdan elde edilen mısır surubu.
ve bu şekerden oldukça ucuz muş ve katılmadıgı sanayı ürünü nerdeyse yok denecek kadar az....:26: ve en önemliside vucud bu degişime ugramış şekeri şeker olarak algılamıyor .
sadece tatdı tatlı .
o yüzden şu an baklava ve pasta yapınmında ,raflarda nekadar tatlı gıda varsa onlarda bulunuyor ...:26:ve bu
yapay şeker vucuda girdiginde bagışıklık yapıyormuş . ve normal şeker gibi doygunlukda hisisde vermiyormuş yedkçe ye yani...
. şimdiki pasta ,baklava, cukulata türleride bunla yapılıyormuş çok azı normal şekerle yapılıyormuş .çünki kaç kat daha ucuz bu mışır şurubu denen şeker ...
sonrada gelsin hastalıklar ... obezite ,şeker has. tansiyon .kolestrol ..kanser..:26:
iksirim baklagillere et katmıyoruz canım benim .Bugün kimse yok sanırım bugünki menüm;
kahvaltı
1dlm tam buğday ekmeği
zeytin
peynir
acı sos
öğle
kuru fasülye
salata
yoğurt
akşam
kabak sote
yoğurt
salata
akşam yine yeşil çay içerim belki bir de meyva inş olmuştur bi hatam var biliyorum kuru fasülye etliydi.. haricinde mönün güzel ..
seninde degingibi meyvem ilk başta verilir tabe ..::))onlar daha çok suydu çünki .ablam ablam tuzlu değildi öyle cok ama cokdu işte benimkiyle dolu dolu 2 avucdu..
tek kacamağım o oldu neden bu defa veremiyorum onuda anlamıs değilim önceden montiye basladığımda ilk hafa hemen 1-2 kilo gidiyordu ama bu kez gitmedi vücudum inatla direniyor 12 gündür yapıyorum ve sadece verebildiğim 400 gr sanırım .. :97:
seninde degingibi meyvem ilk başta verilir tabe ..::))onlar daha çok suydu çünki .
yagların eriyor kız daha ne istiyorsun cadı .
bu durmalar gayat normal kıslar artık szilerde çok iyibiliyorsunuz .üstelik sadece baskül duruyor kilo vermeniz deyil ...
meyve şekerkız kendi'nin resmini avatar yapmışın .....amanın çoçukluguma döndüm sanki ...
kızarmış helva ne oliyi meyve ...ama bu durum öyle bi can sıkıcı ki motivasyonumu düşürüyor
zaten canımda kızarmıs helva istiyor
inş cumaya cok güzel bir sonucum olurda ablam bütün sabırlarıma deydi derimm
bu birçizgi film kahramanı tıpk dedigin gibi her koşulda mutlu olan bir kızdır kendi ...bu resmi cok seviyorum aeben ablam pn dede masaüstü yaptım neden bilmiyorum ama buna bakınca kendimi mutlu hissediyorum
kızarmış helva ne oliyi meyve ...
bu birçizgi film kahramanı tıpk dedigin gibi her koşulda mutlu olan bir kızdır kendi ...Tabe siz bu çizgifilmi hiç görmediniz ...
Benim dışarda işlerim var kızcezler .. Küçük kızın dersane sorunu var bi bakem gelem ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?