afiyet olsun iksir mönün güzel canım .Bugün ki menümü yazıyım kızlar
kahvaltı
1dilim tam buğday ekmeği
zeytin
azcık peynir(yağsız yoktu bugün alacam ama)
çay
öğle
bamya yemeği
yoğurt
salata
akşam
güveç patlıcanlı(patates yok)
salata
yoğurt
gecede bir elma yerim ve inş plates yapabilirim...
çeraz geceiçin hem agır hemde çok olmuş beyazım ....anladım bende öyle düşünüyorum netten almayı yani. işte marka sorunu var bide top beni taşıyamaz bi patlarsasenin adına ayrıca çok sevindim. cvp yazdığın için de çok teşekkür ederim. bende bugünkü yediklerimi sizlerle paylaşmak istiyorum,
sabah : 1 elma
kahvaltı
-------
2 dilim t.b. ekmeği
2 közlenmiş biber
söğüş domates
yeşil zeytin
lor peyniri
öğlen
-----
2 yumurtadan omlet
2 domates
3 közlenmiş biber
4 kaşık yoğurt
akşam
------
1 tabak taze fasulye yemeği
1 tabak roka salatası
4 kaşık yoğurt
yatmadan önce
--------------
1 bardak süt
1 avuç çerez
vırak ,nerden girmiş mesajıma ...bu sarı kurbalarda neyin nesi kac yerde gördüm bunları...
iyi etmişin nazlım ...günaydın aeben ablam sanada iyi haftasonları diliyorum . ablam akşam baya bir tatlı krizine girdim ve 11 tane hurma yedim . çok kötü yaptım ama evdeki tatlıyı hüpletmektense bu bana daha mantıklı geldi
günaydın:)))))))))))
iyi etmişin nazlım ...
bu günlere bende hiççç diyet havası yok .ne edeyim bilmiyorum .dün akşam eşim kek istedi 2 dl bende yedim iyimi .. kıslar benimde toparlanmam lazım ... ilaçlar bitsin diyorum ama daha 2 hafta daha var birde sorun ortadan kalkmasa ilaçıın dozunu artıracagım demişdi dr. :26:kendimi iyi hisediyorum ama hiçç diyet yapasım yok .ne edeyim ben banada siz bişi söyleyin yav ...
bu arada sarı kurbaya burda simileylerin araSINDA ..
nazz
hurmayı bendee çok severim cnm ve elim dgeince bırakmamm en az 6 7 yerim
o yüzdne eve almıyorum artı inankii
nazz
hurmayı bendee çok severim cnm ve elim dgeince bırakmamm en az 6 7 yerim
o yüzdne eve almıyorum artı inankii
aben ablammm gelmiş h.gelmiş
bende dünn akşam düşündüm ve kendimden nefretten ettim kış başında 70 kilo idim şimdi ise 67
ödemmidir kilomudur bilemiyorum ama bi gerçek varki bir ileri üç geri giidip geliyorum
yüzdüm yüzdüm kuyruguna geldimmm amaaa kuyrugu yüzemiycme bu gidişlee
yürüyüş parkuruna gdiip spor yaıcma artık haftada 3 günde leisle bunları hep yapmak istiyorum zaten ama çocuklardan fırsat yok
skı bir monti yapıpp ve spor yapıpp kalan 8 kilodan kurtulmaz isitoyurm en kısa zamanda düşüncee var ama icraat yok bende
günaydın diyarım ...günaydın canımmmmm
ablam sende tekrar dön montiye nede olsa montiyle aç kalmıyoruz doyana kadar yiyiyoruz . evet evet dön hadi aramıza
hurmayı bende çok seviyorum içinde çok güzel besinler mevcud ...aynen banu ya bi oturdum bitirmek istiyorum hepsini yedikçe yiyesim geliyor bende ayda bir alıyorum :) 10 tane filan istiyorum sayarak alıyorum :))
bu monti insanın kanına mı işliyor acaba a
ama peki aben ablam bi bu kilocukları veirncee ynemi ymeiycezz
tatlı filan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?