geç kaldım diyarim ama.. tabiki yiyebilirsin öylen.niyetine ..o saatte...diyarım tekraR BİZİMLE ...
ilk hafta ......... 75 000 gr.
1.hafta ..........72 600 gr..
2.hafta ..........71 100gr
diyarım bi süre sabit.......
ablam çoook saol söz son kiloma 2 hafta içinde dönücem bu 73,4 den kurtulucam :) saol sabitlediğin için morelim düzeldi :))
bugünkü menüm:
1,5 dilim tb ekmeği,peynir(yağlı),zeytin,çay
kahvaltıyı geç ettiğim için öğlen saatinde ara yaptım ablam: bir elma
saat 14:00 gibi öğlen yesem sorun olur mu? yersem eğer: ıspanaklı köfte,yoğurt yerim
akşam için belli değil misafirliğe gidicem uygun bişiler yicem :)))
ay dün çikolatalı tart yaptım misafirlik için tadına bilem bakmadım sabahta bal koydum kaseye parmağa sürüldü yaladım(bal tutan barnağını yalarmış:)) ablam balı babam kendisi yapıyor sıfır şeker ile yinede yemiyorum ama %100 organik babam elleriyle yapıyor :))
bu monti insanın kanına mı işliyor acaba a
ama peki aben ablam bi bu kilocukları veirncee ynemi ymeiycezz
tatlı filan?
içebilirsin ama etli ögünlerde önermem .karbonhidrat ögünlerinde pişmişv eyve yenip içilebilir..şubatın başından beri bende başladım bu diyeti yapmaya güzelde kilo veriyorum fakat siteye girmeye çok nadiren vaktim oluyor.bugün vakit bulmuşken gireyim dedim. yemeğin yanında vişne kompotosu içebilirmiyiz şekersiz.
eline saglık sebze çokbaları montiye uygundur eftalyacım ...tabi beğenirmisiniz bilemem ama ben yapıyorum fenada olmuyor. soğanları küp küp doğrayıp kavuruyorsun daha sonra bürüksel lahanalarını dörde bölüyorsunuz sonra onlarıda azıcık kavurup su ekliyorsunuz. sonra suyuna biraz limon ve sarımsak ekliyorsunuz. yani un yok dolayısıyla sanıyorum ki montiye uygun olucaktır.
ve alyküm selam zilim ...slm kıslar..
eftelya çorban montiye gayet uygun.hatta lahana olduğundan dolayı sık wc'de çıkartıyordur o çorba ödem mödem kalmaz ,bolca içilebilir...fırsat buldukça daha sık girmeniz bekleriz cnm..
masum yirim seni.......
sen diyetin başındada aynı soruyu sormuştun hatırlıyorum...diyet bitincede yemiyormusun diye bana sormuştun hatta geçen yaz..tabii yiyeceksiniz cnm.ama ballı şerbetli şuruplu tatlılar değil.ben zaten o tür hamur tatlılarını hiç sevmem.ama sevseydimde bir iki dilim yerdim ayda yılda bir.ben tadı baskın olmayan damağımı yakmayan tatlıları seviyorum.o sebeplede sıkıntı yaşamıyorum.tabii her gün yemiyorum hafif tatlıda olsa.mesela oğluma sık sık sütlaç,muhallebi keşkül yapıyoryum.hemen her gün farklı birini yapıyorum yani.hazır bşeyler vermemek için.ama çoook nadirdir yediğim.birde yaparken doyan tiplerdenim ben.şu an dolapta antep fıstık tozuyla yaptığım keşkül var mesela sabah yaptım attım dolaba.ama yiyesim yok.bende az evvel kendime bir avuç iğde yıkadım onu yedim.
sizde zayıflayınca yiyeceksiniz ama kilonuzun sabitlemeden ben olsam pek tatlıya yağlıya yaklaşmayın derim.kilo vermekte sorun değil aslında sabit kalabilmek mesele kızlar.en az bir yıl sabit kalmanız gerekiyor,uzmanlada böyle söylüyor..al-ver al-ver bünyeyi iyice çıkmaza sokuyor zaten ve her seferinde vermek dahada zorlaşıyor..o sebeple verdikten bir süre sonra korumaya alın kendinizi herşeyden yememeye çalışın.sonrası kolay zaten.azar azar tadacak miktarda herşey serbest yani...
mesela biz geçenn gün dışarda yiyecektik akşam yemeğimizi.oğlumla eşim kıymalı kaşarlı pide yediler.ben tavuk şiş ve salata yedim.onların pidesindende bir parmak uzunluğunda parça kopartıp yedim gözüm kalmasın diye.ama yiyecek olsaydım yarısını yerdim.yemedim...
zaten insan isteidği görnme kavuşursa gerçekten içinizden bişey sizi yemek yemekten alıkoyuyor.istesenizde yiymeiyorsunuz o sıkıntıları bi daha yaşamamak için.
ama gerçekten sitediğiniz görüntüye kavuştuysanız.hala verecek kilonuz varsa yada henüz istediğiniz kadar incelmediyseniz eliniz ve beyniniz istemesenizde kaçamaklara uzanıyor...
yiyip pişmn olmaktansa yemeyin boşverin aklınızda kalsın zamanla siliniyor aklınızdanda...
mektup gibi oldu uzun uzun
mektuba son verirken tüm dostlara selam olsun..
canım benimmmmm bu hafta kaç kg kaybedeceksin hedefin ne?? biz kaybedeceğimiz kiloda yarışıyoruz değil mi :) yoksa biliyorsun ben şişko bir 73,4 kg mım sana ulaşmama dağlar var daha :)))
iyi hafta sonları monticiler....
afiyet olsun iksir mönün güzel canım .
peyniride halettinmi tamamdır ..
cnm sabah ekmek yemeden öğlene kadar çok acıkmadınmı?öğlen yediğin makarnada inşallah spagettidir,montide serbest olan tek makarna spagetti cnm.diğer makarnalar yasak.spagettinin presleme yöntemiyle yapılmasından az pişirerek nişastasını salmadan yediğimiz için serbest. akşamında iyi dediğin gibi süt ürünüde olsa süper olacakmış.birde söylemek istediğimi bir şey daha var.monti öğlenleri protein alımını öneriyor.hem o zaman sabah ekmekte yiyebilirdin rahatlıkla.senin hem öğlen hem akşam karbonhidrat bombardımanına tutmuşsun vücudunu.aklında bulunsun dye yazdım cnm..madem bu kadar uğraş veriyorsun emeğinin karşılı al hiç değilse..selamlar herkese. bende bugün yediklerimi paylaşmak istiyorum
sabah : 1 elma
kahvaltı
lor peyniri
zeytin
domates
közlenmiş biber
öğlen
8 dak dan az haşlanmış makarna
üzerine sarımsaklı yoğurt
domates
akşam
1 tabak kuru fasulye
yeşillik salatası
işte bi eksik yoğurt yemeyi unuttum
saat 11.30 gibi de 1 bardak ılık sütümü içtim.yarım yağlı.
bugünüde atlattık Allahıma çok şükür. inşallah azmimiz daim olur ve hedefimize ulaşırız.
aeben abla dün ki menüm biraz değişti, akşam 4 köfte (ekmeksiz) ve salata yedim yoğurt yemeyide unuttum,mutlaka her öğünde olmalı mı bide gece hem elma hem de portakal yedim bunun bi sakıncası varmıdır,artı akşamda koca bardak yeşilçay içtim,malesef plates yapmadım... ama peynirimi aldım..
ziligurtiye ;
cnm aebenim gelene kadar cvplıyım sorunu.süt ürünlerini her öğünde tüketmek montide olmassa olmazlardan cnm.bir kaşık bile olsa yemeğe çalış yoğurt vss..tabii arada atladığında olur denk gelmesse sorun olmaz yani.akşamı çok erken yediysen ve geç yatacaksan 2 meyve fazla kaçmaz ama 7-8 gibi yiyip 11 de yatacaksan 2 yerine 1 meyve kafidir.onun dışında alışmışsın montiye menülerindende anlaşıldığıı üzre..
günaydın kıscezler......
şu an dokdorumu izleyin lütfen sırf bunun için girdim ...
eger şu an izleme imkanınız yoksa lütfen tekrarını izleyin derim
sonra gelirim
meyvem sabır kilonda cözülecek . ayrıca ölçülerinde süper bence ..günaydın kızlar..
masumum nasılsın canım kacamak yapmadan kapatabildinmi günü..
ayy kızlar ben dün o kadar spora rağmen sadece 100 gr verebilmisim hala kurtulamadım 6 dan
ölçülerim azalıyor ama gelin görün kilom oynamıyor :84::84:
son iki haftada olusan incelme
göğüs 84-84
bel 67-65
kalca 99,5-97,5
indi ama kilo sabitt :84::84::84::84:
bu günkü menüm
sabah yoğurt ekmek
ara 1 elma
öğlen tonlu salata yoğurt
ara 1 elma
aksam haslanmıs yada çiğ sebze yoğurt
3 litre su 5 mil leslie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?