Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

slm kıslar..
eftelya çorban montiye gayet uygun.hatta lahana olduğundan dolayı sık wc'de çıkartıyordur o çorba ödem mödem kalmaz ,bolca içilebilir...fırsat buldukça daha sık girmeniz bekleriz cnm..

masum yirim seni.......
sen diyetin başındada aynı soruyu sormuştun hatırlıyorum...diyet bitincede yemiyormusun diye bana sormuştun hatta geçen yaz..tabii yiyeceksiniz cnm.ama ballı şerbetli şuruplu tatlılar değil.ben zaten o tür hamur tatlılarını hiç sevmem.ama sevseydimde bir iki dilim yerdim ayda yılda bir.ben tadı baskın olmayan damağımı yakmayan tatlıları seviyorum.o sebeplede sıkıntı yaşamıyorum.tabii her gün yemiyorum hafif tatlıda olsa.mesela oğluma sık sık sütlaç,muhallebi keşkül yapıyoryum.hemen her gün farklı birini yapıyorum yani.hazır bşeyler vermemek için.ama çoook nadirdir yediğim.birde yaparken doyan tiplerdenim ben.şu an dolapta antep fıstık tozuyla yaptığım keşkül var mesela sabah yaptım attım dolaba.ama yiyesim yok.bende az evvel kendime bir avuç iğde yıkadım onu yedim.
sizde zayıflayınca yiyeceksiniz ama kilonuzun sabitlemeden ben olsam pek tatlıya yağlıya yaklaşmayın derim.kilo vermekte sorun değil aslında sabit kalabilmek mesele kızlar.en az bir yıl sabit kalmanız gerekiyor,uzmanlada böyle söylüyor..al-ver al-ver bünyeyi iyice çıkmaza sokuyor zaten ve her seferinde vermek dahada zorlaşıyor..o sebeple verdikten bir süre sonra korumaya alın kendinizi herşeyden yememeye çalışın.sonrası kolay zaten.azar azar tadacak miktarda herşey serbest yani...
mesela biz geçenn gün dışarda yiyecektik akşam yemeğimizi.oğlumla eşim kıymalı kaşarlı pide yediler.ben tavuk şiş ve salata yedim.onların pidesindende bir parmak uzunluğunda parça kopartıp yedim gözüm kalmasın diye.ama yiyecek olsaydım yarısını yerdim.yemedim...
zaten insan isteidği görnme kavuşursa gerçekten içinizden bişey sizi yemek yemekten alıkoyuyor.istesenizde yiymeiyorsunuz o sıkıntıları bi daha yaşamamak için.
ama gerçekten sitediğiniz görüntüye kavuştuysanız.hala verecek kilonuz varsa yada henüz istediğiniz kadar incelmediyseniz eliniz ve beyniniz istemesenizde kaçamaklara uzanıyor...
yiyip pişmn olmaktansa yemeyin boşverin aklınızda kalsın zamanla siliniyor aklınızdanda...
mektup gibi oldu uzun uzun
mektuba son verirken tüm dostlara selam olsun..

geç kaldım diyarim ama.. tabiki yiyebilirsin öylen.niyetine ..o saatte...
ay diyarım babişin dışarıdyaa bal yapıyormu kıs bizde alsak güvenli yerden ..
bu monti insanın kanına mı işliyor acaba a

ama peki aben ablam bi bu kilocukları veirncee ynemi ymeiycezz
tatlı filan?
banum inanki 2.aşama gerçekden uygulanırsa kilo alınmıyor bunu deflarca denedim .her şeydende yiyebiliyorsun .ynlız abetmedan ...
ama salı verirsen tabiki alınıyor şekil a da oldugu gibi.
ama montinin insanın kanına işledigi dogru ben şimdi bile yaska birşey yerken sanki zahirliymiş gibime geliyor ..
içebilirsin ama etli ögünlerde önermem .karbonhidrat ögünlerinde pişmişv eyve yenip içilebilir..
eline saglık sebze çokbaları montiye uygundur eftalyacım ...
ve alyküm selam zilim ...
ogluş iyce düzeldimi nasıl oldu ?

Son düzenleme:
zilimm
bak bud ayeirmde saydııgmın resmidir işteee cnm
birde sana sürekli karpuz ve dondurmayı soruyordum en sonunda azar işitip susmuştum

valla artık işi sıkı tutuppp yaza rahat olmak istiyorum spor olayınıd aşöle düşündüm havalar sert olduug için sabah kalkıp evd eyapaym diyorum akşamda plates

selam kızlarr...

aeben ablam...
hasretim türkiyeye geldi ondan yok ortalıkda tr de diyet yapamıyor takımdanda ayrıldı bir süre..

bu gün yediklerim utanarak yazıcam..
sabah klasik kahvaltı
öğlen balık ızgara salata ve 100 gr kaju fıstık nasıl cabucak 100 gr oldu bende anlamadım
ara ayran
ara çilek
ara elma

yani aksam yok

spor falanda yok yatıyorum suda içemedim bu gün gece yatana kadar su içicem...

canım benimmmmm bu hafta kaç kg kaybedeceksin hedefin ne?? biz kaybedeceğimiz kiloda yarışıyoruz değil mi :) yoksa biliyorsun ben şişko bir 73,4 kg mım sana ulaşmama dağlar var daha :)))

evet diyarım aynen öylee :)
kız ama ben hastayım spor falan yapamıyorum sürekli yatıyorum bu tansiyon benim tüm düzenimi bozdu sen kazanıcan gibi geliyor

sevgilli aben abla;

bişiy sormak istiyorum sanaaa şimdi ben montiye başlıycam evet ama öncesinde fazlalıklardan kurtulmak istiyorum

detoksu: 14 şubatta yaptım
ertesi 2 günde senin listeni yaptım yani 2 hafta oldu

ben monti öncesi fazlalıkları atmak için ne ypayımm ?
yoksaa hiç bişiy yapmadan direk montiyemi geçeyim?

selamlar herkese. bende bugün yediklerimi paylaşmak istiyorum

sabah : 1 elma

kahvaltı
lor peyniri
zeytin
domates
közlenmiş biber

öğlen
8 dak dan az haşlanmış makarna
üzerine sarımsaklı yoğurt
domates

akşam
1 tabak kuru fasulye
yeşillik salatası
işte bi eksik yoğurt yemeyi unuttum

saat 11.30 gibi de 1 bardak ılık sütümü içtim.yarım yağlı.

bugünüde atlattık Allahıma çok şükür. inşallah azmimiz daim olur ve hedefimize ulaşırız.

Son düzenleme:
masumum cnm beniiim,hatırladım geçen yazki karpuz ve dondurma işini..
ama valla azarlar gibi yazmadım cnm,burda yazılarımızı vücut dili,ses tonu ve mimiklerle destekleyemediğimiz için sana öyle gelmiştir tatlışım...
bu yaza incelerek gir,azar azar karpuz ve diğer istediğin şeylerden yersin..dondurmalarında diyabetikleri var artık..

aaaaa bu arada dün akşam migrosta sarellenin diyabetk krem çikolatasını gördüm.acaba size serbestmidir diye düşündüm valla hemen.babamı aradım al kendine diye.kalori bakımından normal sarelle ile pek bir fark yok aralarında 100 gr'ında sadece 70 kalori fark var yani.ama şekersiz ,tatlandırıcıyla yapılmış.aebenim ne der bu işe acep?? ama onuda eline alınca bırakası gelmiyor insanın..ben çikolata sevmem pek ama kırk yılda bir elime alıncada bırakamam..eve alacaktım ama almadım valla.aebenim olmaz der gibi geliyor ama durun bi soralım bakalım ne diyecek ona göre kahvaltınıza alternatif olur bari...hep aynı şeyi yemeye sıkılıyor insan...hele tek başına yapınca ....

ben şimdi platesimi yaptım cıbıcıbı yaptım,oğluşta uyumuşken biraz kitap okuyup yatarım...haydin baş baş...

iyi hafta sonları monticiler....

afiyet olsun iksir mönün güzel canım .
peyniride halettinmi tamamdır ..

aeben abla dün ki menüm biraz değişti, akşam 4 köfte (ekmeksiz) ve salata yedim yoğurt yemeyide unuttum ,mutlaka her öğünde olmalı mı bide gece hem elma hem de portakal yedim bunun bi sakıncası varmıdır,artı akşamda koca bardak yeşilçay içtim,malesef plates yapmadım... ama peynirimi aldım..

Bugün kimse yok sanırım bugünki menüm;

kahvaltı

1dlm tam buğday ekmeği
zeytin
peynir
acı sos

öğle

kuru fasülye
salata
yoğurt

akşam

kabak sote
yoğurt
salata

akşam yine yeşil çay içerim belki bir de meyva inş olmuştur bi hatam var biliyorum kuru fasülye etliydi

cnm sabah ekmek yemeden öğlene kadar çok acıkmadınmı?öğlen yediğin makarnada inşallah spagettidir,montide serbest olan tek makarna spagetti cnm.diğer makarnalar yasak.spagettinin presleme yöntemiyle yapılmasından az pişirerek nişastasını salmadan yediğimiz için serbest. akşamında iyi dediğin gibi süt ürünüde olsa süper olacakmış.birde söylemek istediğimi bir şey daha var.monti öğlenleri protein alımını öneriyor.hem o zaman sabah ekmekte yiyebilirdin rahatlıkla.senin hem öğlen hem akşam karbonhidrat bombardımanına tutmuşsun vücudunu.aklında bulunsun dye yazdım cnm..madem bu kadar uğraş veriyorsun emeğinin karşılı al hiç değilse..

cnm aebenim gelene kadar cvplıyım sorunu.süt ürünlerini her öğünde tüketmek montide olmassa olmazlardan cnm.bir kaşık bile olsa yemeğe çalış yoğurt vss..tabii arada atladığında olur denk gelmesse sorun olmaz yani.akşamı çok erken yediysen ve geç yatacaksan 2 meyve fazla kaçmaz ama 7-8 gibi yiyip 11 de yatacaksan 2 yerine 1 meyve kafidir.onun dışında alışmışsın montiye menülerindende anlaşıldığıı üzre..

ziligurtiye ;
cnm aebenim gelene kadar cvplıyım sorunu.süt ürünlerini her öğünde tüketmek montide olmassa olmazlardan cnm.bir kaşık bile olsa yemeğe çalış yoğurt vss..tabii arada atladığında olur denk gelmesse sorun olmaz yani.akşamı çok erken yediysen ve geç yatacaksan 2 meyve fazla kaçmaz ama 7-8 gibi yiyip 11 de yatacaksan 2 yerine 1 meyve kafidir.onun dışında alışmışsın montiye menülerindende anlaşıldığıı üzre..[/QUOTE]

Teşekkür ederim,akşam yemeğimi genelde erken yiyorum ve geç yatıyorum,gerçekten spagetti yiyebiliyormuyuz salçalı filan kepekli olmasına gerek yok mu

bir sorum daha olacak yüze 70 i kakao olan çikolatalar var bazen günde 1 parça yiyebilirmiyiz acaba...

ben geldimm...

Sabah kalkınca
1 elma

kahvaltı yoğurtlu bademli yulaf ezmesi

öğlen brüksel lahanası(zeytin yağlı) yumurtalı peynirli karnıbahar ve yoğurt

ara 3 kuru kayısı

ara greyfurt

3 litre su
5 mil leslie

yeşil cay içmedim evde olunca hiç canım istemiyor.
Aksam menüsünün olmama sebebide hafta sonu gec kalkmıs olmam kahvaltıyı 10:30da öğleyi 15:30 da yapınca aksamda olmadııı ..

Dediğin kitabı sipariş ettim aebencim ben eskide kalmışım yedikçe zayıflada kadınlara özeli bekliyorum gelsinde ben daha gaza basmış değilim okuyayım şunu planımı kurayım savaşıma başlıycam inşallah geçmişi okumaya çalışıyorum ama bitmiyor okuyayımda bi istişarede bulunalım canımcım olur mu?

Teşekkür ederim,akşam yemeğimi genelde erken yiyorum ve geç yatıyorum,gerçekten spagetti yiyebiliyormuyuz salçalı filan kepekli olmasına gerek yok mu

bir sorum daha olacak yüze 70 i kakao olan çikolatalar var bazen günde 1 parça yiyebilirmiyiz acaba...[/QUOTE]

canım aklına takılan her şeyi rahatlıkla sorabilirsin ,ben dahil olmak üzre burdaki herkes seve seve cvp verir.spagettiyi az haşlayarak (7-8 dk ) yiyebilirsin.ama sabah ekmek yediğinn kahvaltılardan sonra öğlen değilde akşam yersin üst üste karbonhidrat yememiş olursun.yada sabah yumurtalı kahvaltı edip öğlen spagetti akşamıda sebze ile geçiştirirsin.kepekli olmasına gerek yok.salçalıda yiyebilirsin.ama salça çok tuzlu olursa su tutar vücudunda.tuzsuz olursa sorun yok.
ilk aşamada %70 kakaoluda olsa tatlı krizleri çok canına tak etmedikçe yememeye çalışırsan senin adına iyi olur.burda kendi uydurmasyonumuz olan ve montiye uyan tatlılarımız var onlardan yapabilirsin.elmalı kup mesela...hem tatlı ihtiyacını karşılar hemde monti dışı şeyler yememiş olursun tatlım..

1 yumurta
peynir
2 zeytin
doma. sal

yarım elma çeyrek ayva

3 köfte
salata
ayran

2lt su
2 kupa
tarçın çayı
3 fincan yeşil çayy

kaçamakkkk yapmıyamm inşşş

günaydın kızlar..

masumum nasılsın canım kacamak yapmadan kapatabildinmi günü..

ayy kızlar ben dün o kadar spora rağmen sadece 100 gr verebilmisim hala kurtulamadım 6 dan
ölçülerim azalıyor ama gelin görün kilom oynamıyor :84::84:
son iki haftada olusan incelme
göğüs 84-84
bel 67-65
kalca 99,5-97,5

indi ama kilo sabitt :84::84::84::84:

bu günkü menüm

sabah yoğurt ekmek

ara 1 elma

öğlen tonlu salata yoğurt

ara 1 elma

aksam haslanmıs yada çiğ sebze yoğurt

3 litre su 5 mil leslie

günaydın kıscezler......

şu an dokdorumu izleyin lütfen sırf bunun için girdim ...
eger şu an izleme imkanınız yoksa lütfen tekrarını izleyin derim
sonra gelirim

meyvem sabır kilonda cözülecek . ayrıca ölçülerinde süper bence ..
bel ve basen ölçülerinden anladıgım kadarıyla aynı fiziki özelikledeyiz. yane ince bel . şakira toto ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…