Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

basenn yok ama gbekkk maş var meyvemm

diyarr harap etti bu iş yeri seniii ya

çamlıcam h.g cnm

hoşgeldin camlıca..
yaz tatlım menülerini yaz zaten toplasan 10 kişi değiliz menü yazan birbirimize destek olalım daha cok motive olalımm

basenn yok ama gbekkk maş var meyvemm

diyarr harap etti bu iş yeri seniii ya

çamlıcam h.g cnm

masumcum göbek erir platesle sıkılasır sen bundan sonra leslie yapma sekerim yarım mekik ve plates karın ile plus yap basen hiç olmadığından yürüyüş yapmana hiç gerek yok..

çamlıca hoş geldin :))

banucum evet ama işte ha diyincede güvenilir iş bulunmuyor die bekliyorum ii birşey olursa giderim

en azından güvennilir bir ortamda çalışıyorum filan şükrediyorum buna

hoşgeldin ....her türlü soruya açıgız hiç çekinme ..
ben bu güne dek kaç soruya yanıt yazdım acep .6261237483 kere.
meyvem soruna cevapyazmış ..çaylarla sorunumuz yok tabi şekersiz ve tatalandırıcısız .olmaları kaydıyle..
ölçülereeee bakın hizaya gelinnn

kalça:92
göbek:94
bel:81
gögüs:95

pöffffffffff
senin yapı erkeksi yapı banum . geniş omuzlusun ....

bende vereyim şu anki ölçülerimide tam olsun ..
58 küsürlerdeykenle şu an arasında 6.7. cm fark var ... yani ben 1.5 beden kilo aldım ...
kalça : 90 dan 96 ya .
göbüş .89 dan 95 e
bel .... 68 den 74 de.
gögüs . 88 den 92 ye ...(ama gögüslerim ilaçdan şiş yoksam yoklar bukadar.
yanlız bacaklar kalın şu an 52 ler .... 49 a düşmüşlerdi..
kilo alınca parnak ucuna kadar alır .verirkende öyle veririm ..

78 kiloyken ölçülerimi almamışım .....
diyarım mesai ücreti veriyorlarmı bari kıs .bunca emegine karşı ...
benim menüm değiştii..

sabah 1 dlm ekmek yoğurt
ara elma
öğlen tonlu salata yoğurt
ara elma
aksam yumurtalı pırasa salata yoğurt

3 litre su 3 kupa yeşil cay 2 kupa siyah cay
5 mil leslie..
afiyet olsun meyvem ..
hoşgeldin çamlıcam ... 1.5 kilo bişi deyil güzelim .ben onu 1 günde alırım ...

Son düzenleme:
canım hiç spor yapmak istemiyor keyfim yok benim sevgi pıtırcığı ile yine kavgalıyız küsüm onainatla spor yapıcam bu aksamm

nys canlarım ben spora kacarrr yarın sabah 5 li rakama inersem cığlık atıcam aeben ablam masumum malum yakınız sabah 7 de kulağınıza gelebilir bişiler o benimm

menümü yazayımm

sabah
3 kayısıı

kahvaltı
1 yumurta
peynir
maydanoz
4 zeytin

öglen
2 parça tavuk
lahana salatası
ayrn

ara
yarım ekşi elma

akşam
1 yumurta ile semiz otu yogurtlu
turp

3mil leisle
400mekik
3 lt su
6 fincan bitki çayı

abennn ablamm sanamı öle geldi acep benim omuzlarımı kçük bulurlar genelde:26::26:

kalk kıs... ona küstün kednine deyil ...
at at sabah bakarım ciglıklarına ...

banum mekigi nasıl çekiyorsun göbüşü içine çekerek yap piltesteki gibi belini yere yapıştırp göbegi içine çekerek yoksa 1000 de çeksen faydası olmaz..
abennn ablamm sanamı öle geldi acep benim omuzlarımı kçük bulurlar genelde:26::26:
banum omuzların derken bedeninin üst kısmını kastettim yanlış yazdım yani.. yoksa senin bacak baya ince kaç cm onuda ölç en kalın yerinden .kesin benim bacaklarda ince seninkiler...

günlerrr sonra alkışlanacak menülerr çıkartıyorumm abla sonundaa
farkettiysenn kh almıyorummm yani ekmek yemiyorum protein agırlıklı besleiyorum perşembeye kadar böyle yapayım diyorum

hımm şimdi anladım evet abla benim üst beden gniş yaaa sevmiyorum hiç eritmeye çalışıyorumm
birdee bend epko var biliyorsunn pko kadınlarda erkeksi bir vucutt olmaşına sebep oluyoryanlar filannn çıkıyorr bel kalınlaşıyorrrr öyle iş te ablam

mekigi ben mekik aletiyl çekyorum bala içime çekiyorum karnımı ama tam uzanmıyorummm yere
bacaklarım kırıkkk ,karnım içerd eçekiyorum

ama şu 8 dk geart bady daha etkili gibi ikisinde yapsma fazlamı olarr acep

diyarım mesai ücreti veriyorlarmı bari kıs .bunca emegine karşı ...

:)) yok ablacım bir kuruş bile almıyoruz zaten alaydık şimdi estetisyendeyim çoktan :))))

aeben selam, selam arkadaşlar
ben sizin başlığa ne zamandır bakıyorum kknın giriş sayfası olarak yer imleri çubuguma ekliyordum ve son 5 aydır rejim yapıyorum abartmıyorum 5 aydan önceki 1 ay da yine yarı rejimdeydim ve hep spor yapıyorum daimi yapmıyorum ama bıraka bıraka spor da yapıyorum

işin kötüsü evlenicem ve gelinliklere sığmadığımı hissediyorum ben hep çocuk gibi 45-50 arası bir kızdım ama 60 kiloyum son 1 yıldır,

5 aydır yaptığım rejimle nneredeyse sürekli aç geziyordum
cumartesi günü dedim kızım sen montignac yapıyordun onu yap ve yaptım 1 kilo verdim mucizevi sekılde.

şimdi devamediyorum

ben 2000 yılında kitabını almıştım bunun ve uygulayıp yıllarca yapmıştım hep incecik zayıf kalmıştım
şimdiyse devam ediyorum cumartesiden beri

sabah glusidli lipid için peynir de yemek gerektiğini biliyorum özellikle peyniri yiyorum çünkü sabah peynir alımı şartmış hani karbonhidratla birleşiyor biliyorum ama sabah glusidli lipid şart olduğundan meyve bile yeseniz yanında bir parça peynir yemelisiniz diye yazıyordu o yüzden çelişiyorsundur canım bence, ben düşüncemi bildiğimi söylüyorum. Öyle hatırlıyordum yani. o yüzden yiyorum.

öğlen de salata yanına yoğurt peynir kırılmış yumurta yedim
akşam üstü meyve rendelenmiş elma ya da ayva üstüne badem veya fıstık yedim

akşam da sıcak kakaolu süt ya da maydonoz rokalı yogurt yedim
hatta her ikisini de yedim :

en guzel yanı, karbonhidrat almadığım için şekerim düşük oluyor dediğin gibi ve acıkmam gecikiyor.
ilk cumartesi cok basım agrıdı pazar da gecmedi ama dün aksam sakinlestırıcı hap içtım bu sekılde kan şekerim tansiyonumun düşmesini göz ardı edebiliyorum

belki kuru kayısı lazım belki portakal suyu içmeliyim ama portakal suyu asitli ve asitle de birleştirmemeli olduğumu hatırlıyorum.
Kitabım kaybettim o yüzden ancak hatırladığm ve sizlerden baktığım kadarıyla yapabiliyorum.

YArın da sabah yine peynir ekmek zeytin az çay içicem
öğlen ton balıklı salata
aksamustu meyveelma rendesı ve badem
aksam da artık nasıl acıkırsam yogurt yıyıp ve sut ıcebılıım
veya yıne meyve yerım

nescafeyı kestım en ıyı ıhtımalle sekersız turk kahvesı içicem. Nasıl?

benim menüm değiştii..

sabah 1 dlm ekmek yoğurt
ara elma
öğlen tonlu salata yoğurt
ara elma
aksam yumurtalı pırasa salata yoğurt

3 litre su 3 kupa yeşil cay 2 kupa siyah cay
5 mil leslie..

3 kupa yeşil çay öldürmez süründürür bana 1 tanesi çok geliyor
bayılasım geliyor çok fena oluyorum 1 taneyle ama arada içiyorum.
iyi dayanıyorsun 1.ci olmuşsun helal maşşallah bünyene tatlım

ya kitapta kesinlike yasaklılar bölümünde yazıyordu kimse bana yasak demedi zaten ya bu arada nekadar cahilim yaa bak ben karbonhidrat olduğunuda bilmiyordumm:78::78:etle yenmiceğinide şimdi öğrendim gerçi hiç etle yemedim ama :78:benim daha öğrencek çok şeyim var desenenize ben şu diğer kitabıda alayımda okuyayım barim nedersiniz:26::26:

yine yeni yeniden başlıcam galiba bu hafta doktor haftam bütün hafta dışarıda ve o tahil senin bu ahlil benim uğraşıcağa benziyorum neyse güzel sonuçlar alırsam burdada başarılı olucam

okuldan geleli bir saat oldu ve ben yorgunluktn bittim walla.ders bitti çocuklar etrafımı sardı çıkamadım.akşamda 3,5'ta uyabilmiştimkahve yüzünden.şimdi pestil gibiyim oğlumun uykusu derinleşsede sütünü verip uyusam..

masumum mekik çekerken başının altında birleştirme ellerini.yani başına asılıp çekme.kulak altlarından desteklesen yeter.ve karnını içeri çekip sıkarak yap hareketleri aynen platesteki gibi.ve yanlarını eritmek içinde yan mekik çek bol bol..senin alt kısım ince alt tarafı çalıştıracak çok şey yapmana gerek yok tatlım...
meyvem ha gayret kırıyorsun zncirlerini.ana sakın ipin uucunu salma veriyorum nasılsa diye...
yarın sabah görüşürük kıslar....:80:

Anladım abla. sağol. o zaman spagettiyi bikaç ay erteleyebilirim. bu arada ziligurti arkadaşım kızarmış tavuk derken hani bu bütün halinde kızartılıp satılanlar varya ondan yedim. tavada kızartmak ağır ve yağlı olur cıss :) şu karbonhidratla protein dengesini bi kursam işte o zaman tamam olucak. herşey zamanla oturucak inşallah abla.

bu arada bugünkü menüm de hiç iç açıcı değil. bütün gün misafir vardı. öğlene doğru kahvaltı yaptım. akşam ile öğleni birleştirdim. 2-3 saat sonra da meyve yedim.

sabah : 1 elma

kahvaltı
------
1.5 dilim ekmek
5-6 zeytin
lor
domatesim bitmişti bugün fazlasıyla depoladım :)

bu arada alışverişe çıkmadan önce beyaz leblebi yedim 1 avuç

akşam üzeri
---------
omlet
domates
salatalık
yoğurt

2-3 saat sonra
-------------
1 dilim kivi
portakal

bugün akşama börek yapmıştım ve yemedim ansıl koktu mis gibi. inşallah yiyeceğim günler de gelicek. ama önce zayıflamak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…