merhaba arkadaslargorusmeyeli nasilsiniz insaallah hepiniz iyisinizdir.bir aydan fazla bir suredir yoktum turkiyeden 1 ayligina misafirlerim vardi gezmek tozmak derken zaman su gibi akip gecmis bende yaklasik 1,5 kilo almisim bu kilolar ancak sizin desteginizle gider sadece kilo almakla kalmadim cm cm ilerlemelerde var tekrar araniza donmek istiyorum eger tekrar yardimlarinizi esirgemezseniz yarindan itibaren menulerimi yazmaya basliycam simdiden tesekkkurler
basenn yok ama gbekkk maş var meyvemm
diyarr harap etti bu iş yeri seniii ya
çamlıcam h.g cnm
diyarım kıyamam ben sana nasıl iş yeriymiş o öyle baska bi yer arasana canım nereye kadarcekebilirsin bu durumu..
bu arda diyarım ben bu aksam cok yedimm2 kase yoğurt yedimm kocaman bir tabak pırasa şiştim ki ne şiştim ...
hoşgeldin ....her türlü soruya açıgız hiç çekinme ..merhaba;
ben de bu diyete başlamak istiyorum önceki sayfaları okudum diyetin mantığını anladım Ancak yine de bazı emin olamadığım noktalar var
mesela çay mevzusu zaten çaya şeker atmam ama şekersiz de olsa gün içinde ne kadar çay tüketmemiz gerek ?
yardımcı olursanız sevinirim :)
senin yapı erkeksi yapı banum . geniş omuzlusun ....ölçülereeee bakın hizaya gelinnn
kalça:92
göbek:94
bel:81
gögüs:95
pöffffffffff
diyarım mesai ücreti veriyorlarmı bari kıs .bunca emegine karşı ...haklısın canım benim ama bu işler beni yordu sömürdü resmen bak bugecede burdayım12 den önce çıkma şansım hiç yok en iyi ihtimalle saat 3 te evde olurum. montiyi %100 yaptığım zaman dışında artık hiç mutlu olamıyorum (
yerim senin ölçülerini ben
asıl hizaya geliş benim ölçülerle olacak bu hafta bende ölçeyim size bilgi vereyyim :))
meyvenull yarıştayız unutmadım :)))))
afiyet olsun meyvem ..benim menüm değiştii..
sabah 1 dlm ekmek yoğurt
ara elma
öğlen tonlu salata yoğurt
ara elma
aksam yumurtalı pırasa salata yoğurt
3 litre su 3 kupa yeşil cay 2 kupa siyah cay
5 mil leslie..
hoşgeldin çamlıcam ... 1.5 kilo bişi deyil güzelimmerhaba arkadaslargorusmeyeli nasilsiniz insaallah hepiniz iyisinizdir.bir aydan fazla bir suredir yoktum turkiyeden 1 ayligina misafirlerim vardi gezmek tozmak derken zaman su gibi akip gecmis bende yaklasik 1,5 kilo almisim bu kilolar ancak sizin desteginizle gider sadece kilo almakla kalmadim cm cm ilerlemelerde var tekrar araniza donmek istiyorum eger tekrar yardimlarinizi esirgemezseniz yarindan itibaren menulerimi yazmaya basliycam simdiden tesekkkurler
kalk kıs... ona küstün kednine deyil ...canım hiç spor yapmak istemiyor keyfim yok benim sevgi pıtırcığı ile yine kavgalıyız küsüm onainatla spor yapıcam bu aksamm
nys canlarım ben spora kacarrr yarın sabah 5 li rakama inersem cığlık atıcam aeben ablam masumum malum yakınız sabah 7 de kulağınıza gelebilir bişiler o benimm
menümü yazayımm
sabah
3 kayısıı
kahvaltı
1 yumurta
peynir
maydanoz
4 zeytin
öglen
2 parça tavuk
lahana salatası
ayrn
ara
yarım ekşi elma
akşam
1 yumurta ile semiz otu yogurtlu
turp
3mil leisle
400mekik
3 lt su
6 fincan bitki çayı
banum omuzların derken bedeninin üst kısmını kastettim yanlış yazdım yani..abennn ablamm sanamı öle geldi acep benim omuzlarımı kçük bulurlar genelde:26::26:
kalk kıs... ona küstün kednine deyil ...
at at sabah bakarım ciglıklarına ...
banum mekigi nasıl çekiyorsun göbüşü içine çekerek yap piltesteki gibi belini yere yapıştırp göbegi içine çekerek yoksa 1000 de çeksen faydası olmaz..
banum omuzların derken bedeninin üst kısmını kastettim yanlış yazdım yani..yoksa senin bacak baya ince kaç cm onuda ölç en kalın yerinden .kesin benim bacaklarda ince seninkiler...
benim menüm değiştii..
sabah 1 dlm ekmek yoğurt
ara elma
öğlen tonlu salata yoğurt
ara elma
aksam yumurtalı pırasa salata yoğurt
3 litre su 3 kupa yeşil cay 2 kupa siyah cay
5 mil leslie..
ya kitapta kesinlike yasaklılar bölümünde yazıyordu kimse bana yasak demedi zatensizdende allah razı olsun inanın duanız bana yetiyor .
tarif işi zilimim işidir beyazım ...
fırsat bulursa ekliyor .
ama sebze ve et yemekleri serbest kuzum ben pek zorlanmıyorum yemek yaparken ...
cazişim ben unutmadım fıstık ama siz bildirim yapmayı unutuyorsunuz ..
yoksa niye eklemeyim ..
mesajımın başındada dedigim gibi sabah bildirim yapanları yazdım .malum kaç haftadır liste yapamıyordum ..
mantı ve kilon içinde tebrikler ..
tursarim meyvem mercimek yasak dememiştir .. ama etle beraber yemek yasak demiştir .
kitapda yasak yazıyor ama etli ögünlerle .
arka sayfasını çevir orda tek başına karbonhidrat ögünlerini görceksin ...keru fasulye .merçimek vs.
afiyet olsun nazlışkom .
bu arada düzenli mönü bildirdigin içinde ayrıca teşekürler...
tursari canım bak montiyiiyi anlamak lazım ...
her akşam merçimek yenmezki montide
sana bir örnek yazayım .
haftada 10 ögün karbomhidrat mönün olsun ..
bunun 7 si zaten ekmekli kahvaltılı mönü .
kalan 3 dekarbonhidrat mönüde baklagil olsun bu öylen yada akşam sana kalmış ... sen ne yapmışın her akşam karbonhidrat ... kilo vermemen normal ..
egerki düznli mönü yazsaydın uyarırdık .bu yüzden düzenli mönülerinizi istiyorum
kitapda yasak diyorsun ama deyil kitabı bir bütün olrak degerlendirin . o yasak yazan yerde et mönüleri oldugu için .. 2 aşamada dedigi ise etle birlikdeyi kast ediyor .
az evvelde dedigim gibi bi arka sayfasını açarsan karbonhidralı mönüleri görürsün .
montinin kitabı biraz karışık benim 1. senemi aldı ayrıntıları çözmek .:44:
bak sen meyvem yaptıgın hatları düzeltirsen verirsin 500gr mı .demek köy peyniri yiyorsun yag oranını biliyormusun meyvem . madem bu hafta senin azim hafdan neden meyvem :kurallara tam uyup golll atmıyorsun .
mönün gzel beyazım ..dünki mönünüde zilim degerlendirmiş zaten ..
sna kısaca şunu diyim beyaz..
haftada 10 ögün karbonhidrat ye bunun 7 si kahvaltındaki ekmek... kalan 3 ögünde ise baklagil veya haftada 1 kere spagetti ..
ama şunuda biliyorumki spagetti ilk başlaeda yemeseniz daha iyi .. diger arkadaşların deneyimlerinden bunu görüyoruz .. kilo vermeyi biraz yavaşlatıyor.. daha önceki mesajımda yazdıgım gibide spagetti yagsız yenmeli .. domates mantar sos olabilir ama yagsız .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?