Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

banum .ager açıkmıyorsan gece ara yeme canım .ben denemedim hiç ...sık yemem gerekdigi için çok aç kalamıyorum .

spor konusunda ise ben katılmıyorum yanı yaptıgın sporla ardından yemek yemenin bi alakası yok .. yakdıysan yakdın yag .. ardından yedigin zaten normal ihtiyaclarını karşılıyor .. ama kilo alacak bişi yersen tabiki depo olur..
yag yakımnı şöyle bliyorum
ilk 20 dk . yadiklarimizden karacigerdeki depodan gidiyor . sonraki 10 .15 dk kaslardaki birikmiş enerjiden . ondan sonra da depodakinden yani yagdan kaybediliyor .
fakat bu efor sarfedilen sporlarda .yani kalbi balli bir ritimle attıran efor sarfedilen sporlarda ...

Eskilere tekrar bakıyım dedim çok da iyi etmişim,yazın gerçekten çok güzel,senin yaşadıklarını yaşıyorum bende inş senin gibi başarıya ulaşırım bunda sonra,hepinize çok teşekkürler ,İYİ Kİ VARSINIZ

denemek lazım meyvem ....gece meto duruyor hepimizin bildigi gibi..
harika eylül ...
günaydın kızlarrrrr su kesik igrenç yaaaaa
sinir oluyorum şu keisntilereee

tartıı düşmeye başladı çok şükürr 2 olmasına ragmen başlayalı cumaya kadar çizelgemi görürüm inş
inşallah banu ..
banu kilolarımızda yakın hedefimizde kıs..
günaydınnn kızlarr tartıyla aramız bozuk ama listelerde 3. olmuşum mutlu oldum valla:)
mirayım sana hep diyoruz dön ardına bak katettigin yola diye... ama sen
tebrikler fıstıgım ...
enecinede sevgilerimi ilet demek evde montiye uygun çer.vs yapıyor ne güzel ailecek montici oldunuz ..
bu günkü menüm..

sabah domates peynir zeytin ekmek

öğlen et sote pırasa yoğurt

ara portakal

aksam peynirli omlet salata yoğurt...

3 litre su

3 kupa yeşil cay 2 kupa siyah cay

5 mil leslie...
afiyet olsun meyvem ...

hepinizde günaydın fıstıklar ....tek tek alıntı yapmadım ..

iksirim nasılsın .
biraz tanıtırmısın kendini daha kaynaşalım .

evet ablacımmm montiye aykırı yemek hiç pişmiyorr.. annemde 8 9 kilo verdi:) görseen bomba oldu bizi gören zaten şoklara giriyoo:)

dünkü menüm;
08:45 2 dilim tb ekmeği acı sos çeçil peyniri salatalık ceviz
11:30 1 elma
12:45 mercimek çorbası kluru fasulye yoğurt
16:00 1 elma
19:30 yarım kase tavuk çorbası elmalı cevizli kup :)

.

mirayım meyvede olsa tatlıları etle buluşturma güzelim ...

iksirim nasılsın .
biraz tanıtırmısın kendini daha kaynaşalım .

Tanışalım aeben 30 yaşındayım,bekarım ,matematik öğretmeniyim ,6 yıl özelde çalıştım,bu sene bıraktım,şu andada kpss sınavına hazırlanıyorum evde,yıllardır deli gibi çalışmaktan kendimi unutmuşum onu anlıyorum,şimdi rahatken bu kilolardan kurtulmak istiyorum,eve geldiğimden beri çok az dikkatle 11 kilo vermiştim gerçi son zamanlarda biraz geri aldım,buda önceden ne kadar düzensiz beslendiğimin kanıtı malesef.
Bu sene benim için yeni başlangıçların senesi olacak diyorum inş.öle de olur.
Bu arada dün spagettiyi dediğin gibi pişirdim,hiç yağda koymadım ,şimdilik güzel gidiyor,devamı gelirse daha da güzel olacak,burdaki desteğiniz gerçekten çok güzel

Bugün ki menümü de yazayım
sabah
1dlm tam buğday ekmeği
peynir
zeytin
acı sos
maydonoz

öğle
haşlanmış karnıbahar yoğurtlu,yeşillik

akşam
balık,salata,yoğurt,yeşil çayımı içerim,belki birde elma

ee madem start verdik bende başlayım mönü vermeye ..
benim mönünlerimde size emanet eleştitin oldumu ..

1 ceviz ve suyu (eşim için yapıyorum. bir kür bende başladım . )

kahvaltı .
8 30.
2.3 dl. kız. ekmek tb.
peynir ..
.acı sos.....z.ezmesi..... dom... maydonoz..

11 .00
.1 yş. elma ...

12 30.
kır.mercimek ... salata .
.2 kş y0gurt ... 3.5.lebleb .

16 00.
1 elma ...

18.00 .
pazı kavurması (yumurtalı ).kırmızı biber. köz...
yogurt ...2 ceviz ...

22 .00
1 portakal ...

slm kıslar,herkese tünaydın...
iksir darısı başına cnm.istersen gerçekten başarabilirsn...yeterki iste,ve azim et...
banum beslenme uzmanları vücudu çok uzun süre aç bırakmanında metoyu yavaşlattığını söylüyorlar.ve kan şekerinn sabah uyandığında çok fazla düşmüş oluyor.yani akşam diyelim 7'de yedin 12'de yattın.5 saat öyle aç kaldın.uykudada 10-12 saatte uykuda yemiyoruz zaten kan şekeri iyice düşüyor.oruçtaki gibi yaklaşık 16-17 saat aç kalıyor vücut.daha evvel yine doktorym proğramındamı neydi tam hatırlamıyorum ama geç yatacaksanız ve erken yediyseniz mutlaka bir meyve yada bir bardak süt için demişti dr.4 saatten fazla aç bırakmamak lazımmış vücudu.mesela ben dün 5.30'da yedim 6 da okula gittim.eve geldiğimde 10:30 olmuştu.çiğ köfte vardı etsiz 2 tane yedim.çok acıkmıştım çünki.giderken ekmeksiz karnıbahar yemeği ve yoğurt yiyip gittim.acıktım.1 gibi uyudum.o sebeple o kadar uzun süre aç kalamayacaktım.bimin çiğ köftelerinden varıd yedim 2 tane.o olmasaydı elma yiycektim.elime o geçti onu yedim.
ama işte meyvişiminde dediği gibi herkesinn metosu farklı .kimisini gece yenen şeyler yavaşatırken kimisinide yemesse yavaşlatıyor.sen kendini dene bir bakalım.ona göre ayarlama yaparsın.
spordan ya 1 saat önce ya bir saat sonra bişeyler yeniyor bu arada cnm.ama spordan sonra mide kasları daha çok çalıştığı için daha geç doyuluyor spor hocam hep söylerdi.

bu arada çamlıcam hoşgeldin tekrardan...

masum diyet bitince kaçamak yapacakmıyız demiştinya geçen gün.hemen kendimden örnek vereyim.öğleden sonra arkadaşa geçmiş olsuna gideceğiz okuldan arkadaşlarla.ıssız adam keki yaptım onu götürücem.oğluma yedirirken kendimde bir dilim yedim.kek sevmediğim halde kahvaltı niyetine yedim bende
ikinci aşama bu kadar kaçamağı rahat kaldırır cnm yani hiç korkmadan yiyebilirsin azar azar

tanıştıgımıza sevindim .
inşallah kurtlursun tüm fazlalıklardan ve hayat buyu istedigin kilonda olursun ..
ben 35 yaşındayım 17 senelik evliyim 3 tanede allah bagışlarsa evladım var...
ve hayatım diyet inanın .
15 yaşından beridir bu piskolejiyı yaşıyorum hep tombuldum yane.
ama şimdi kiloda almama ragmen genç kızkenki kilolarımdayım .. geçen baharsa 58 lere düşmüştüm ... ama şu bogaz yüzünden tekrar bende aldım birazını .. dünden itibaran bende yeniden başladım .vatana millete .en önemliside bana hayırlı olsun ..
ne özgeçmiş oldu ama .
afiyet olsun ..mönün gayet başarılı ..
balıgın yanına peynir daha bir yakışıyor .(damak zevki açısından .)

masum canım ben yemiyorum ama şöyle bir durum var benim aksam spor harici hiç bir aktiviten yok yemek yiyorum yatıyorum 1-1.5 saat kalkıyorum bi saat spor yapıyorum yine yatıyorum en gecde 11 de uyumus oluyorum bu da cok nadir yanii.
sen kendin ayarla bakalım bu işi sende nasıl olucak..

selam aben ablaaa
nasılsın çizelge yapsan yaa kendineee görekkkk bisdeee

kızlar akşam ara yapma olayını şöle diyim mesla ben 7 de yesem yemegimi 12 de yatsamm çokk olar acaba sabaht 6:30 d akalkıp meyvemi yiyorumm spor için kalkıyorum ama kayra mızmızlanıyor yapamıyorumm

yani kısaca akşam 7 de yesem
ara yapmaya gerek yok die düşünüyorm

zilimmmm bekliyorum cnm azda olsa kaçamak ypıcagım günleriii

aben ablaaa
ilerleyen haftalard abi gün buluşalımmı ayarlayım?
çokkk sevinirimmm

bugün yediklerim ve yiyeceklerim ...

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates
5 adet zeytin

öğlen
kıymalı yumurta ( işyerinde karnıyarık vardı . patlıcan kızartılıyor tabiki bende bu kadar emek veriyorken küçük ayrıntılara dikkat ederek karnıyarığın içindeki kıymaları aldım üzerine yumurta kırdım )
1 kase yoğurt
salata

ara
1 portakal

akşam
1 tabak patlıcan yemeği
1 kase yoğurt

nazzz cım
gödüügm kadarıyla sende akşam ara yapmıyorsun degilmi?

nazzz cım
gödüügm kadarıyla sende akşam ara yapmıyorsun degilmi?

ben genelde haftasonu akşamları ara yapıyorum çünkü haftasonu yemek saatleri çok düzensiz oluyor . hafta içi öğleden sonra ara yapıyorum haftanın 3 günü spor salonuna gidiyorum ve spordan çıkmam saat 20:10 oluyor eve gitmem 20:45 gibi geç olacağı ve spordan sonra bişey yemek istemediğim için yemiyorum .

saol meyvenulcum bugun daha iyiyim heralde monti etkisi bu pek bi huzursuzdum uygulamadigim zaman hayirlisiyla basladim bakalim

diyarım mesai ücreti veriyorlarmı bari kıs .bunca emegine karşı ...

:)) yok ablacım bir kuruş bile almıyoruz zaten alaydık şimdi estetisyendeyim çoktan :))))
buda diyarca bi yorumdu ..inşallah maaşın tatminkardır .
hoş geldin . takrardan montinde hayırlı olsun ..
canım yanının bazı yerlerini anlamadım .:44:
gulisidli(karbonhidrat ) .lipid (yag ) derken peynirimi kastediyorsun .?..
sabah ekmekle peynir yiyoruz eger sorun buysa.
ama karbonhidralkara lipidleri pek berabar yemiyoruz .oyüzden peynirlerimiz (sütürünlerimiz)yagsız ...
benmi çelişiyorum.?? hangi konuda açıklarsa sevinirim .

birde yediklerin çok hafif hatta hiç yemek yok canım böyle kilo verirsin ama tam monti olmaz .
özelikle akşamları hiç bişi yemiyorsun nerdeyse..
birde neden şekerini ve tansuyonunu göz ardı ettinki . bunlar saglık açısından önemli ...
bence yaptıgın motiyi tekrar gözden geçirmelisin çünki bu tam monti deyil ..

.bilmiyorum belki yapın geregi bunlar sana yetiyordur ama bence yediklerin az...özelikle akşamları sürekli meyve yenmez.hiç yeemk yemiyorsun .
portakal suyuyla neyi birleştirmiyorsun ne dir asidli olan .. bu konuda bir bilgim yok .sadece portakal suyu biraz gl endeksi yüksektir limon suyu katılırsa yada greyfur gl endeksi düşer ...kastettgin eger yemeklerle beraber yenmesi ise evet yemeklerle beraber meyve suyu içilmez..
umarım mesajını anladıgım kadrıyle yardımcı olabilmişimdir .

önce saglık tursarım ...kitabı okumanı tavsiye edriz tabi ama burdada takıldıgın noktaları sorabilirsin ..

bayazım bence mönün harika neyini begenmedin kıs....
lebleb öyle yemegi yerine geçer yanındada süt ürünü içseymişin harika olurmuş ...

o kızarmış tavuklarında derisi cız bunda biliyorsundur zaten ... afiyet olsun ..
misafirleride kazasız atlatmışsın tebrkler....

banum bilyorsun geçen seferde sosyeteye gittgim için karşılaştık yoksa enişten den ultumaton yemeyim ... ben kızılaya vizeyle çıkıyorum işim oldugunda ..inşallah ...

kilonu cuma listelerine yazarım .. 66 yım .:(36:
geçen gece yatarken eşim; iyi geceler tombişim didi ...niye diyete başladım sanıyorsun .....

Son düzenleme:
vay vay vay nazlım aşmışsın fıstık ...

acil diyet uyarısııı vermiş enişte sanaaa ablaaa

anladım inş yine görüşürüz diyelim
ee yine sosyete giidyorum de ablaaa hatta gidleimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…