Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

mariacım . kuru yemiŞleri arada yemiyoruz ve bukAdar HİÇÇÇ YEMİYORUZ ...SAYIYLA YİYORUZ ODA ÖĞÜNLERDE....BİRDE ÖGÜNLERDENLE MEYVE TÜKETMİYORUZ ...
CANIM OKADAR YORUM YAPIYORUZ VEDE BİR SÜRÜ ARKADAŞLAR MÖNÜ YAZIYOR .BİRAZ D AHA DİKKAT ..

şey ben... 5-6 taneydi fındıklar saydım ablacım 1 avuç dedim ama dolu dolu avuç dmeek istememiştim...tamam ablacım daha çok dikkat edicem...ara öğün hiç mi olmayacak peki :26:

ewet aben ablam zor bu işler

zilimmmm zilimmmmmm
sabah bişiy sorudm görmedein ben hafada 3 gün platese başlıycma evde ama nasıl bir program yapmalıyım şekerüm

diyar
cnm ndirr bu mesailer valla ya ne biçim bir iş yeir buu?

şey ben... 5-6 taneydi fındıklar saydım ablacım 1 avuç dedim ama dolu dolu avuç dmeek istememiştim...tamam ablacım daha çok dikkat edicem...ara öğün hiç mi olmayacak peki :26:
oy kıyamam mariacım inanın tüm yazdıklarım sizin daha iyi kilo verebilmeniz için ..
Arlarda meyve ..yada yagsız süt ürünleri tüketebilirsin ..

oy kıyamam mariacım inanın tüm yazdıklarım sizin daha iyi kilo verebilmeniz için ..
Arlarda meyve ..yada yagsız süt ürünleri tüketebilirsin ..

ayy ablam bende sana kıyamam bizi düşündüğünü biliyorum tabiikim bilmezmiyim hiç

tamam o zaman şöyle kuru yemişler ana öğünle, aralarda meyve yenicek tamam bundan sonra çok daha dikkatli olcam ablamm

bir yandan da test çözüyorum çok fazla sınava da az kaldı ya ablam kafam çok akrışıyo ondan tam yemek aklıma gelmiyo bazen cıkmadığım zamanlar bile oluyo sınavdan sonra rahatlayınca çok daha sıkı sarılcam montiye inşallah ablacım çok teşekkürler çok seviniyorum emnülerime yorum yapınca hep yap olur mu

walla görmemişim canım benim,görsem cevaplarım tabiisi...
sen haftada 3 gün plates yapıp diğer günlerde başka bişeyler yapacaksan eğer platesin çarşamba perşembe ve cuma günleri videolarından izleyip yap cnm.ama diğer günler bişey yapmayacaksan salı çarşamba cuma günlerini yaparsın.
çünki vücut spor yapmadığın günler soğuyor.yani kaslar kısalıyor.platesin çarş-perş çok ağır geçiyor.cumada bayağı etkili(büyük top günü). aralarda boş günler olursa bu 3 gününki ağır gelir ama birgün plates,bir gün lesli vs.. başka bişey yapacaksan ağır gelmez...

plateste salı streç günü.eğer gün aşırı sadece plates yapacaksanda salı streçle başlarsın,çarşamba yada perşembeyi yaparsın.bir günde cumayı yaparsın.çok ağır olmaz.
özellikle perşembeleri karın yağlarını eritmeye yönelik yapıyor cnm.kara yağlara hücum deyip başlıyor valla bittiğinde karnımın içindeki kasların ağladığını duyar gibi oluyorum...
dene bi perşembeyi bak....ne yanşarın kalır ne göbikin...

zilim ben haftanın 5 günü leisle ve mekik yapıyorm cnm
3 günde plates yapayım dedim

3 gün üst üstemi yapsam daha mı iiolur diyosun?

zilim bu arada topumda geldi cnm yani topla çalışmayı istiyorum
haftada 1 gün dediign ben en agır günleri yapayım hatta gün bile yapsma olur haftada agır olur mu acaba?
hem leisle hem plates

Canlarım merhabalarrr

kız masum maşallah spora tekrar dönmüşsün sen saydın ben yoruldum :)

ben oturmak davul gibi oldum walla çok kötü durumdayım 4 kg aldım ve yüzüm bile şişti göbeğim genişledi berbat haldeyim

bbirazdan ing kursuna gidicem 2 saat kalıp gelip işe mesaiye kalıcam artık gece 2 den önce gelemem (

bugünkü menüm:
sabah:2 haşlanmış yumurta,3 ceviz,yarım bardak yağsız süt
öğlen: bir tabak kısır(ana yemek patatesli bezelyeli et yemeği idi bende mecburen bunu seçtim)yoğurt,salata
ara:bir elma
akşam:mecburen bir tabak kısır,yoğurt,salata

iki öğün üst üste bakliyat oldu ama yiyecek birşey bulamadım başka ne yapsam yanlış oluyor eksik oluyor dlirmek üzereyim artık ( kısırı yemeseydim yiyecek birşey kalmıyordu yedim yanlış oldu ne edem bilemiyorum(

aebenim yorumlasan ya yediklerimi walla elimden geleni yapmaya çalışıyorum...

akşamda mesai geldiğimde yağsız sütle yapılmış nescafe içerim uyumamak için ne diyorsun ???

sabah:
1 dl tam bugday
1 salatalık
1 domates
1 beyaz peynır
1 yeşil zeytın

öglen: ton balıklı marul salata
ara: elma
aksam: kıymalı dolma 3 tane, 2 adet ciğ köfte, yogurt
1 yesıl cay. nası ama_

patlamış mısır hakkında düşüncelerinzi alabilirmiyim

kızlar hardal yenebiliyor mu?? susam yenebiliyor mu?
bi de şey diycektim bu leslinin dvdsi falan mı var nerden bakıp yapıosunuz ben de yapmak istiyorum da ?

bugunku mönüm
sabah
1,5 dilim tb ekmek
peynir zeytin

öğlen
yağsız ızgara tavuk
1 kase yoğurt
yeşillik

ara
yarım domates

akşam
yarım tabak haşlanmış karnabahar yoğurtla

bu arada ben de bir miktar kilo vermişim ama ne kadar olduğunu söölemem cumaya süpriz olsun

ünv.sınavınamı gireceksin maria...allah yardımcın olsun tüm gireceklerin .
2 sene sonra benim kızımda girecek inşallah ..:26:.
zilim ben haftanın 5 günü leisle ve mekik yapıyorm cnm
3 günde plates yapayım dedim

3 gün üst üstemi yapsam daha mı iiolur diyosun?
banu daha öncede çok konuştuk lessi sadece efor sarfediyor .pilates parkli yapabiliyorsan ikisinide yap bazi günlerde ara ver.. haftanın 7 günüde spor yapma yani...
zilim bu arada topumda geldi cnm yani topla çalışmayı istiyorum
haftada 1 gün dediign ben en agır günleri yapayım hatta gün bile yapsma olur haftada agır olur mu acaba?
hem leisle hem plates
topla çalışmak istiyorsan cumalrı banu . benim favorim çarşambaları : pilates plas ..
ben busabah 40 dk plates ardındanda 45 dk call yaptım ... şöyle diyim 1 günlük call 1 haftalık pilatese bedel bence . aralara callda serpiştir derim

diyarım diyarım canım diyerım ne etsek yakın olsak inan ben yapıp getirecegim yemeklerini..:26:
en azından gayretin var bunu takdir ediyorum ...
ne zamana kadar sürecek bu işkence mesailer..:26:

dogacım tabi alablirsin .. mısırın kendisi baş yasaklarımız arasındadır..
miktarı az omak kaydıyle yenir..susam yeniyor diye gidip tahin yemeyin .

ergh cim miktarın kat kat arsın cumaya dek ...
spor için ''sende zayıfla'' diye bi site var ordan indiriyoruz.
mönünde süper olmuş ......
sabah:
1 dl tam bugday
1 salatalık
1 domates
1 beyaz peynır
1 yeşil zeytın

öglen: ton balıklı marul salata
ara: elma
aksam: kıymalı dolma 3 tane, 2 adet ciğ köfte, yogurt
1 yesıl cay. nası ama_
dolma ve köftelerrdeki buldur yada pirinçler olmamış helede etle birleştirmen hiçç olmamış ışıl
hemde bi önceki günkü bol kaçamakdan sonra..:26:

d
dolma ve köftelerrdeki buldur yada pirinçler olmamış helede etle birleştirmen hiçç olmamış ışıl
hemde bi önceki günkü bol kaçamakdan sonra..:26:

dolma kıymalıydı bıde beyaz sarap ıcıtım bu yasak degı :) haha
tutamıyoru mkendımı bılmıom cnm tutcam yarın söz ne yapıosam kendıme bılıorm yesıl cay ıctyım o böle yapıo benı

aben ablam hafta içi spor yapıp hafta sonu ara vermeyi düşünüyorum
yada dediign gibi haftanın 2 günü ara vericem

cal konusuna gelince yaw ben çok sıkılıyorum bu cal dan
ama yapmaya çalışıyım

kızlarrrrr
anlaştık ev işinii 135 milyara
stress oldum midemmm bulanıyor strestennnn

ışılım sabahtan menülerin monti menüsü sonra cozutuyorsun tatlım.hadi sarıl dört elle şu montinin şevkatli kollarına
banuuuum hadi hayırlısı..allah utandırmasın.güç kudret versin öderkende..ağız tadıyla oturmayı nasip etsin allah...çok sevindim walla..hiç stres yapma ,çünki sen ne yapsan olacağına varıyor işler..benimde mideme kramplar girmişti hep ama alıştım sonra...eşime çok söylediğimi bilirim ben bu borç bitene kadar rahat uyku uyuyamıycam satalım dğer evi kapatalım bu borcu diye.ama alıştım artık..1 yılı bitti bile borcun 4 yıl kaldı.allah güç versin ödeniyor bi şekilde...sağlık olsun gerisi kolay..kayınvvaliden bakarsa çocuklarına çalışırsın sıkışırsanız..üzülme sevin mal sahibi oldunuz cnm...

zilimmmm
saol cnm benim insanın kafasını kemirip duruyor sorular valla
oturdugum evi 80 e satsam
20 de biikim var bi 35 çekicez sanırım
allah utandırmasın diyorum valla ne diyimm

yağ ve şeker bombardımanıı kısaca özeti bu canım

ünv.sınavınamı gireceksin maria...allah yardımcın olsun tüm gireceklerin .
2 sene sonra benim kızımda girecek inşallah ..:26:.

evet ablacım teşekkürler...allah senin kızına da hayırlısını versin iyi yerler kazanır inş

kızlarrrrr
anlaştık ev işinii 135 milyara
stress oldum midemmm bulanıyor strestennnn

canım bu iyi bir şey değilmi neden stres oldun bakim kıyamam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…