mariacım . kuru yemiŞleri arada yemiyoruz ve bukAdar HİÇÇÇ YEMİYORUZ ...SAYIYLA YİYORUZ ODA ÖĞÜNLERDE...Menümü yazayım...
Sabah: yarım greyfurt
Kahvaltı: 1 dilim kızarmış t.b ekmek, az peynir, 2 zeytin, maydonoz. dereotu ve kırmızı biberli salata
Ara: yarım ayva
Öğle: greyfurtun diğer yarısı, tavuklu bamya, çorba, sabahki salata ve yoğurt
Ara:1 avuç fındık ve bir ceviz
Akşam: çorba, salata, yoğurtlu brokoli
Ara: herhalde ayvanın diğer yarısını yerim ziyan olmasın
Yatmadan: 1 bardak light süt
mariacım . kuru yemiŞleri arada yemiyoruz ve bukAdar HİÇÇÇ YEMİYORUZ ...SAYIYLA YİYORUZ ODA ÖĞÜNLERDE....BİRDE ÖGÜNLERDENLE MEYVE TÜKETMİYORUZ ...
CANIM OKADAR YORUM YAPIYORUZ VEDE BİR SÜRÜ ARKADAŞLAR MÖNÜ YAZIYOR .BİRAZ D AHA DİKKAT ..
oy kıyamam mariacım inanın tüm yazdıklarım sizin daha iyi kilo verebilmeniz için ..şey ben...5-6 taneydi fındıklar saydım ablacım 1 avuç dedim ama dolu dolu avuç dmeek istememiştim...tamam ablacım daha çok dikkat edicem...ara öğün hiç mi olmayacak peki :26:
oy kıyamam mariacım inanın tüm yazdıklarım sizin daha iyi kilo verebilmeniz için ..
Arlarda meyve ..yada yagsız süt ürünleri tüketebilirsin ..
ewet aben ablam zor bu işler
zilimmmm zilimmmmmm
sabah bişiy sorudm görmedein ben hafada 3 gün platese başlıycma evde ama nasıl bir program yapmalıyım şekerüm
diyar
cnm ndirr bu mesailer valla ya ne biçim bir iş yeir buu?
ünv.sınavınamı gireceksin maria...allah yardımcın olsun tüm gireceklerin .ayy ablam bende sana kıyamam bizi düşündüğünü biliyorum tabiikim bilmezmiyim hiç
tamam o zaman şöyle kuru yemişler ana öğünle, aralarda meyve yenicek tamam bundan sonra çok daha dikkatli olcam ablamm
bir yandan da test çözüyorum çok fazla sınava da az kaldı ya ablam kafam çok akrışıyo ondan tam yemek aklıma gelmiyo bazen cıkmadığım zamanlar bile oluyo sınavdan sonra rahatlayınca çok daha sıkı sarılcam montiye inşallah ablacım çok teşekkürler çok seviniyorum emnülerime yorum yapınca hep yap olur mu
banu daha öncede çok konuştuk lessi sadece efor sarfediyor .pilates parkli yapabiliyorsan ikisinide yap bazi günlerde ara ver.. haftanın 7 günüde spor yapma yani...zilim ben haftanın 5 günü leisle ve mekik yapıyorm cnm
3 günde plates yapayım dedim
3 gün üst üstemi yapsam daha mı iiolur diyosun?
topla çalışmak istiyorsan cumalrı banu . benim favorim çarşambaları : pilates plas ..zilim bu arada topumda geldi cnm yani topla çalışmayı istiyorum
haftada 1 gün dediign ben en agır günleri yapayım hatta gün bile yapsma olur haftada agır olur mu acaba?
hem leisle hem plates
diyarım diyarım canım diyerım ne etsek yakın olsak inan ben yapıp getirecegim yemeklerini..:26:Canlarım merhabalarrr
kız masum maşallah spora tekrar dönmüşsün sen saydın ben yoruldum :)
ben oturmak davul gibi oldum walla çok kötü durumdayım 4 kg aldım ve yüzüm bile şişti göbeğim genişledi berbat haldeyim
bbirazdan ing kursuna gidicem 2 saat kalıp gelip işe mesaiye kalıcam artık gece 2 den önce gelemem(
bugünkü menüm:
sabah:2 haşlanmış yumurta,3 ceviz,yarım bardak yağsız süt
öğlen: bir tabak kısır(ana yemek patatesli bezelyeli et yemeği idi bende mecburen bunu seçtim)yoğurt,salata
ara:bir elma
akşam:mecburen bir tabak kısır,yoğurt,salata
iki öğün üst üste bakliyat oldu ama yiyecek birşey bulamadım başka ne yapsam yanlış oluyor eksik oluyor dlirmek üzereyim artık( kısırı yemeseydim yiyecek birşey kalmıyordu yedim yanlış oldu ne edem bilemiyorum (
aebenim yorumlasan ya yediklerimi walla elimden geleni yapmaya çalışıyorum...
akşamda mesai geldiğimde yağsız sütle yapılmış nescafe içerim uyumamak için ne diyorsun ???
dogacım tabi alablirsin .. mısırın kendisi baş yasaklarımız arasındadır..patlamış mısır hakkında düşüncelerinzi alabilirmiyim
miktarı az omak kaydıyle yenir..susam yeniyor diye gidip tahin yemeyin .kızlar hardal yenebiliyor mu?? susam yenebiliyor mu?
bi de şey diycektim bu leslinin dvdsi falan mı var nerden bakıp yapıosunuz ben de yapmak istiyorum da ?
bugunku mönüm
sabah
1,5 dilim tb ekmek
peynir zeytin
öğlen
yağsız ızgara tavuk
1 kase yoğurt
yeşillik
ara
yarım domates
akşam
yarım tabak haşlanmış karnabahar yoğurtla
bu arada ben de bir miktar kilo vermişim ama ne kadar olduğunu söölemem cumaya süpriz olsun
dolma ve köftelerrdeki buldur yada pirinçler olmamış helede etle birleştirmen hiçç olmamış ışılsabah:
1 dl tam bugday
1 salatalık
1 domates
1 beyaz peynır
1 yeşil zeytın
öglen: ton balıklı marul salata
ara: elma
aksam: kıymalı dolma 3 tane, 2 adet ciğ köfte, yogurt
1 yesıl cay.nası ama_
d
dolma ve köftelerrdeki buldur yada pirinçler olmamış helede etle birleştirmen hiçç olmamış ışıl
hemde bi önceki günkü bol kaçamakdan sonra..:26:
ışılım sabahtan menülerin monti menüsü sonra cozutuyorsun tatlım.hadi sarıl dört elle şu montinin şevkatli kollarına
banuuuum hadi hayırlısı..allah utandırmasın.güç kudret versin öderkende..ağız tadıyla oturmayı nasip etsin allah...çok sevindim walla..hiç stres yapma ,çünki sen ne yapsan olacağına varıyor işler..benimde mideme kramplar girmişti hep ama alıştım sonra...eşime çok söylediğimi bilirim ben bu borç bitene kadar rahat uyku uyuyamıycam satalım dğer evi kapatalım bu borcu diye.ama alıştım artık..1 yılı bitti bile borcun 4 yıl kaldı.allah güç versin ödeniyor bi şekilde...sağlık olsun gerisi kolay..kayınvvaliden bakarsa çocuklarına çalışırsın sıkışırsanız..üzülme sevin mal sahibi oldunuz cnm...
patlamış mısır hakkında düşüncelerinzi alabilirmiyim
ünv.sınavınamı gireceksin maria...allah yardımcın olsun tüm gireceklerin .
2 sene sonra benim kızımda girecek inşallah ..:26:.
kızlarrrrr
anlaştık ev işinii 135 milyara
stress oldum midemmm bulanıyor strestennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?