Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

harikasın canım çok iyi atlatmışsın valla afiyet olsun

aeben ablacım merhaba...yarım yağlı süt olmuyomu şimdi yani tüh ya bilseydim almazdım neyse yoğurt yapmayı da bilmiyom ki ben :26: makarna hakkında bilgilendirdiğin içinde teşekkürler ablam

ayy canım çok üzüldüm ya ah bu erkekler ya neden böyle yapmışki sanki..neyse canım üzülme inş bir yanlış anlaşılma gibi birşey vardır her şey yoluna girer umarım

herkeslere selaaam

sabah : 1 elma

3 dilim kızarmış t.b ekmeği
5-6 tane zeytin
lor peyniri
maydonoz

öğlen

mantarlı omlet
roka
domates
yoğurt

akşam

2 avuç beyaz leblebi
yarım bardak süt

haydi hayırlısı :97:

dün

1 elma

2dilim tb ek
2 zeytin
yr kb kt peynir
1 domates
bol yeşillik
1 bardak yarım yaglı süt

1 tane yaprak sarma(dogum günündeydim bitek ona gözüm düştü emziriyorum)

zeytinyaglı kabak sulusu
1 kase yogurt
bol yeşillik

akşamda pek canım bişey istemedi
2 portakal
1 elma (cokmu yemişim meyveyi)

gecede 1 bardak süt

sarmayı yememen lazımdı kendinde biliyorsun..
montide cokmu yedim die bişi yok tatlım doyana kadar aşırıya kacmadan yiyoruz..
2 port.1elma hiçde cok değil.. afiyet olsun..

Günaydın kızlar bugün 7 leri gördüm çok şükür birdaha 8 ve 9 ları görmek istemiyorum
bugün ki menüm
sabah
1dlm ekmek,peynir,zeytin,acı sos
öğle
ton balıklı salata,yoğurt
akşam
yeşil mercimek yemeği,salata,yoğurt

günaydın güzeller.........

nasılsınız bakalım irem dolma olmasaydı iy,ymiş ama olmuş artık önümüzdkei maçlara bakıcaz
bende 4 mil leisle ve 400 mekik yapıp geldim spor olmadna olmuyor malesef ya
kızlar evde lesile yapanlar keisnlikle 4 mil öeneriyorum bütün milleri dendim en çokk hareketettiren 4 mil

zilimm:79::79:
cnm bişey sorcma sana şimdi ben haftada 3 gün plates yapayım diyorum
yoksa dahamı fazla yapayım topumda geldi
bu 3 günü nasıl programlıycam:26:
geçmiş videoları yapıcma ebru ile ama 3 gn yapıcma ya biraz karışık olcak başka bir kaynak mı bulup indireyim ne dersin tatlım

gözün aydın iksircim

mercimek yemegini ben erişteli yapardım
şimdi nasıl yapcam bilemiyorum sen nasıl yapıyorsun

Ispanak çorbası malzemeleri
■500 gram ıspanak
■3 çorba kaşığı margarin
■1 adet küçük boy soğan
■1 litre tavuk suyu
■3 adet yumurtanın sarısı
■2 çorba kaşığı limon suyu
■Tuz ve karabiber

Ispanak çorbası tarifi
Margarini büyük bir tencerede eritin. Soğanı soyup rendeleyin. Margarinin içinde soğanı kavurun. Ispanağın köklerini ayırın. Yıkayın ve küçük parçalar halinde kesin. Ispanağı margarine katın ve kısık ateşte kavurun. Et suyunu kaynatın ve ıspanağa ekleyin. 7-8 dakika kaynatın. Çatal ile ezerek ıspanağı püre haline getirin. Yumurta sarılarını bir kabın içinde limon suyu ile birlikte iyice çırpın. Yavaş yavaş ıspanak püresi çorbasını ilave edin ve devamlı karıştırın. Hemen servis yapın.

sanırım tarif bu margarin kullanmaman gerekiyor bu tarife göre ..

günaydın herkese...
platesimi yaptım geldim...şimdide yemeklerimi yapmak için kalkmam lazım..offf evdeki herkes farklı yemek yiyince çok zor yaa.üç kişiyiz üçümüzede ayrı yemek yapmaktan yoruldum.oğluma sulu köfte,eşime kabak mücver,kendime öğlene ton balıklı salata akşamada karnıbahar yemeği yapıcam.eşim ne karnıbahar yer,ne lahana,ne kereviz..offf her öğüne ayrı bıktım valla.birde oğluma sütlaç yapıcam bu arada..
arkadaşlar biz 5 kişiyiz 2 çeşit pişiriyoruz siz 3 kişiyken her gün 5-6 çeşitle uğraşma diyor..ama yemiyorlarki ne yapayım...iyisimi ben oğlanuı hemen baş göz edeyim gelin uğraşsın..
benim oğluş1,5 yaşında gelinde 1 yaşında olmalı varmı 1 yaşında kızı olan arkadaş hemen vericem oğlumu

banum ev alanla yuva kurana allah yardım eder cnm.bizimde evi alırken tek eşim çalışıyordu..ben ücretsiz izne çıkmıştım.ve ne zaman döneceğim belli değildi.ve eşim artık özelde çalışamayacaktı.yasa çıkmak üzreydi.ve çıktıda.ama bi şekilde ödeniyor cnm.ben özel derslere ağırlık vererek biraz daha rahatlatmıştım durumu.diğer evimizide kiraya verdik öyle böyle ödendi bir ksımı kalanında ödüyoruz işte.her ay 1850 lira galiba bizimde ödememiz.küsüratıda var hatta. hiç korkmayın cnm.eşinin işi sağlamsa çıkarılma gibi risk yoksa ödenir..allah kudretini veriyor cnm..takma o kadar...

hemen hemen
benim tarifte yogurt un yumurta var
yayla corbası gibi..
unu koymıcam yumurtada 1 tane sorun olmaz ozaman cok sgl:81:

irem bak dalgınlığıma geldi canım corbada et suyu kullanacaksan un olmaz seker etle ekmek yenmiyor...

oğlum çok tatlıdır teyzesiii,bal küpüm o beniiim...çokta titizdir,eline ıslak mendili kaptığı gibi benim tozunu aldığım yerlerin arkasından birde o geçer..tabi sırası biraz karışık oluyor.önce yere sürüyor sonra tv'ye:)
kızın çok rahat eder...

bu arada ben mutfaktayım bi yandan pişrip bi yandan yazıyorum.
benimde bir ıspanaklı buğday çorbam var.herkes severek içer...orjinali pirinliydi ben buğdaylı yaptım oda nefis oldu.
ıspanakları incecik doğrayıp az yağda çeviririyorum.üstüne toz tatlı biberini haşlanmış buğdayını ekleyip sıcak suyunu koyup pişene kadar kapağını kapatıp bekliyorum.ayrı bir yerde yoğurt yumurta sarısı çırpıp terbiyesini ekliyorum.birazda nane..ohh nefffis....
burda yumurtayı çıkartabilirsiniz o zaman montiye uyar...

herkese merhabalarrr

yeni arkadaşlar gelmişler hoşgelmişler

epey ara verdim işler yüzünden (

dünkü menüm:
sabah:yoğurt,5 ceviz,çay
öğlen: kahvaltımı geç ettiğim için yemedim
akşam:fırında somon,salata,yoğurt,sebze çorbası
ara:bir elma,3 dilim portakal

geçmişi okumakla uğraşıyorum ama çok ilerlemişiz :) bu arada benim mesailer artarak devam ediyor geçen haftalarda sabah 4,30 da çıktım 5,30 da evdeydim düşünün diyet kalır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…