dogacım tabi alablirsin .. mısırın kendisi baş yasaklarımız arasındadır..
bi an canım çekti ama yemedim bi tane komşumuz tavuklar yağlansınlar diye hep mısır verirdik deyince yiyesim gelmedi
yağ ve şeker bombardımanıı kısaca özeti bu canım
yok evde çok az yağlı yapıyorum -dum yani
dogacım tabi alablirsin .. mısırın kendisi baş yasaklarımız arasındadır..
bi an canım çekti ama yemedim bi tane komşumuz tavuklar yağlansınlar diye hep mısır verirdik deyince yiyesim gelmedi
yağ ve şeker bombardımanıı kısaca özeti bu canım
yok evde çok az yağlı yapıyorum -dum yani
monti boyunca uzak dur canım bir kazaya sebebiyet vermesin...
ışılım sabahtan menülerin monti menüsü sonra cozutuyorsun tatlım.hadi sarıl dört elle şu montinin şevkatli kollarına..
Günaydın arkadaşlar nasılsınız ? umarım iyisinizdir istanbul da acayip kar var hava soğuk llah dışarıdakilere sokakta çalışanlara evsizlere yardım etsin
dün
1 portakal
2 dl tm ekmek
2zeytin
kb kt peynir
1 bardak süt
yeşillik
kahvaltımı gec yaptım ve dışardaydım
leblebi su..
1 portakal
1 yumurtalı menemen
vahim bi durumsabah:
1 dl tam bugday
1 salatalık
1 domates
1 beyaz peynır
1 yeşil zeytın
öglen: ton balıklı marul salata
ara: elma
aksam: kıymalı dolma 3 tane, 2 adet ciğ köfte, yogurt
1 yesıl cay.nası ama_
eşim patlatıyo ben hiç yemiyorum yeme canımpatlamış mısır hakkında düşüncelerinzi alabilirmiyim
hayılrı olsun inşlh borcuda göz acıp kapayıncaya kadar biterkızlarrrrr
anlaştık ev işinii 135 milyara
stress oldum midemmm bulanıyor strestennnn
günaydınnhuuu kızlarr :)) ben hala buradayım yani çalışıyorum :)) sinirden gülüyorum sanırım
ve acıktım çok feci şekilde heryerde yiyecek var kurabiyeler baklavalar ... mesai kalınca böyle oluyor etraf
ben yemedim ama :)) menümde değişiklik olmadı sadece akşamki kahve yerine bir elma yedim
hepinize günaydın şimdiden :))
bu arada dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun :))
iremcim dısarda olduğundan öğleni leblebiyle gecirmişsin canım iide yapmıssın ama yanında süt de içseymişsin daha ii olurmus çünkü montide her öğünde süt veya türevlerini tüketiyoruz. leblebi yanlız kalmıs ara gibi olmus yani kuruyemişleri aralarda yemiyorz ana öğünlerde yiyoruz aklında bulunsun..
aksamda yine süt ürünün eksik..
günaydın herkeseee...kadınlar günümüz kutlu olsun...
ne özel varlıklarız yahu....erkekler günü yok..sabahın köründe çiçeklerimide aldım...
ama her yer kar kaplı yahu...her yerde kaaaaar vaaaaarrrr diye bir şarkısı vardı nilüferin o geldi aklıma ..akşama okulum olmayacak büyük ihtimal onun rahatlığını yaşamaya çalışıyorum..ama misafir gelme ihtimalim var onun içinde hazırlık yapacağım öğleden sonra...
kızlar birde bir sorunum var sanırım.yani var gibi.ve fikirlerinize ihtiyacım olacak yine..eşime sölemeden önce size söliim fikir alayım dedim..bir öğrenfcim var ekin isminde...ve bana hep yakın olmaya çalıştığını hissediyorum.her öğrencinin başına gelmiştir buna benzer şeyler.kız öğrenciler erkek hocalarından erkek öğrenciler bayan hocalarından hoşlanabilir içten içe ama bu öğrencimde durum biraz daha farklı.ve ben bu durumdan rahatsız olmaya başladım.ne yapsam bilemedim.hiç oralı olmuyorum ama bu seferde 36 kişi içinde (akşam etüdleri toplu yapılıyor bireysel değil,yıl sonu korosuna da hazırlandıkları için)hocaaam öğrenci ayrımı yapıyorsunuz ama benimle ilgilenmiyorsunuz diyor kıpkırmızı olluyorum.çokta zeki bi çocuk,tersleyip derse küstürmekte istemiyorum.ben farkında değilmişim gibi yaptıkça o dahada farkındalık istiyor.geçen haftalarda bana öyle geldiğini düşünüyordum ama dün bir arkadaşıyla beni işaret ederek konuştuğunu farkettim.ve akşmadan beri ne yapacağımı bilemez durumdayım.eşime söylesem müdür yakın arkadaşı bırak ben halledeyim diycek .ama durup dururken dallanıp budaklandırmaya ve herkese duyurmaya ne gerek var..?
ama bu durumda beni acaip rahatsız ediyor..
akşam eve gelirken elimde hem kemanımın kutusu hem viyolamın kutusu ve birde evrak çantam montum vs.. vardı .benden önce merdivenin başına geçmiş hocam arabanıza kadar ben taşıyayım dedi,tşk ederim OĞLUM dedim sırf bozulsun diye,normalde arkadaşlar diye hitap ederim yada isimleriyle.
ama nerdeee...yok hocam taşıycam vs.. vs...peşimi bırakmıyor .ekin hadi oğlum baban bekliyordur bekletme babanı diye tersledim.ama acaip canım sıkıldı...ne yapiim sizce kızlar??
valla kaşmadan beri kafamı kaşıntılar tuttu....
banum sıkma tatlı canını...ruyanı hayra yor,lokum görmüşsün işte tatlı bir şey görmüşsün.hayırlı olacak bu ev bak gör...ağız tadıyla oturacaksınız inşallah cnm...
diyarım seni evlat edinmek istiyorum cnm...bu iş stresi seni mahvediyor,dayanmana imkan yok..resmen sınırlarını zorluyorsun...ya gel oğluşuma alayım seni(ama hala altını kirletiyor)
yada gel evlatlık edineyim.valla gözüm götürmüyor bu kadar yorulmanı cnm benim...
mimuş ne etti acaba??ve yalnızımcım neler yapıyor...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?