Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Son düzenleme:

huuu kızlarr :)) ben hala buradayım yani çalışıyorum :)) sinirden gülüyorum sanırım

ve acıktım çok feci şekilde heryerde yiyecek var kurabiyeler baklavalar ... mesai kalınca böyle oluyor etraf

ben yemedim ama :)) menümde değişiklik olmadı sadece akşamki kahve yerine bir elma yedim

hepinize günaydın şimdiden :))

ışılım sabahtan menülerin monti menüsü sonra cozutuyorsun tatlım.hadi sarıl dört elle şu montinin şevkatli kollarına ..

tamam zillim sarılıcam bugün yıne basladım ama ara ogun yapmadıgımı farkettım ogleden sonra ara yapmıyorum o yuzden aksam yemege boguluyorum
oglen ıcın brokoli yogurt salatalık domates bıberım var toplam buyuk bı kase
onlardan bıraz ayırıcam saat 4 de yemek ıcın acıkmıyorum sanıyorum o saatte cok cay may su ıcıyorum dıye aama o saate bırazını ayırıp yıycem aksama da ac olmıcam oyle canım
eve gıdınceye zaten 7yı coktan gecıyor ben o saatte yıyorum daha zarar oluyor.
haklısınız bacım o kadar kasıyorum yemıyorum aksam patlıyorum
bugun cok açık bı nescafe ıccem sanırım

günaydın

sabah : 1 elma

lor peyniri 2.5 dilim kızarmış t.b. ekmeği
domates
maydonoz
yeşil zeytin

öğlen

1 tabak kuru fasulye
2 domates
1 soğan
küçük kase yoğurt

akşam
1 tabak kuru fasulye
karışık salata çok büyük :)
yoğurt

salata çok yediğim için tıka basa doydum ve başka bişey yemedim.

Günaydın arkadaşlar nasılsınız ? umarım iyisinizdir istanbul da acayip kar var hava soğuk llah dışarıdakilere sokakta çalışanlara evsizlere yardım etsin

günaydın kızlarr
dünya kadınlar gününüz kutlu olsun.
diyarım cnm daha ne kadarr evam etcek snein bu işkenceler

aben abla
bu gece snei gördüm rüyamda bana gelmiştin enişte ve çocuklarda vardı
poşet poşet lokum getrimişsin çiçekler filan benide düşünmüş banada bitki çayı getirmiştin ama okadar çok lokum vardıkidiyorumki ablaa naptın sne böle diyorum
lokum tatlılıktır şu ev meselsinee takıldımm .. ondan görüdm sanırım
seni görmek güseldi:80::79::79:

dün
1 portakal

2 dl tm ekmek
2zeytin
kb kt peynir
1 bardak süt
yeşillik

kahvaltımı gec yaptım ve dışardaydım
leblebi su..

1 portakal

1 yumurtalı menemen

dün
1 portakal

2 dl tm ekmek
2zeytin
kb kt peynir
1 bardak süt
yeşillik

kahvaltımı gec yaptım ve dışardaydım
leblebi su..

1 portakal

1 yumurtalı menemen

iremcim dısarda olduğundan öğleni leblebiyle gecirmişsin canım iide yapmıssın ama yanında süt de içseymişsin daha ii olurmus çünkü montide her öğünde süt veya türevlerini tüketiyoruz. leblebi yanlız kalmıs ara gibi olmus yani kuruyemişleri aralarda yemiyorz ana öğünlerde yiyoruz aklında bulunsun..

aksamda yine süt ürünün eksik..

sabah:
1 dl tam bugday
1 salatalık
1 domates
1 beyaz peynır
1 yeşil zeytın

öglen: ton balıklı marul salata
ara: elma
aksam: kıymalı dolma 3 tane, 2 adet ciğ köfte, yogurt
1 yesıl cay. nası ama_
vahim bi durum
patlamış mısır hakkında düşüncelerinzi alabilirmiyim
eşim patlatıyo ben hiç yemiyorum yeme canım
kızlarrrrr
anlaştık ev işinii 135 milyara
stress oldum midemmm bulanıyor strestennnn
hayılrı olsun inşlh borcuda göz acıp kapayıncaya kadar biter
günaydınn
osaate kadar o yiyecekler arssında büyük bi imtihandan gecmişsin canım
yasık sanaa:2:

bu arada dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun :))

teşkr edrim bende herkesin kadınlar gününün kutluyorum
inşllh bidahaki kadınlar gününü cıtır olarak kutlarızz

evet öglende akşamda süt ürünü almadım
konuşmalarınızdan hatırladım leblebinin ögün olcagını
oyüzden aldım yedim
ama süt ürününü unuttum
tşkkür ederim bidaha aklımda olsun

günaydın herkeseee...kadınlar günümüz kutlu olsun...
ne özel varlıklarız yahu....erkekler günü yok.. sabahın köründe çiçeklerimide aldım...
ama her yer kar kaplı yahu...her yerde kaaaaar vaaaaarrrr diye bir şarkısı vardı nilüferin o geldi aklıma .. akşama okulum olmayacak büyük ihtimal onun rahatlığını yaşamaya çalışıyorum..ama misafir gelme ihtimalim var onun içinde hazırlık yapacağım öğleden sonra...

kızlar birde bir sorunum var sanırım.yani var gibi.ve fikirlerinize ihtiyacım olacak yine..eşime sölemeden önce size söliim fikir alayım dedim..bir öğrenfcim var ekin isminde...ve bana hep yakın olmaya çalıştığını hissediyorum.her öğrencinin başına gelmiştir buna benzer şeyler.kız öğrenciler erkek hocalarından erkek öğrenciler bayan hocalarından hoşlanabilir içten içe ama bu öğrencimde durum biraz daha farklı.ve ben bu durumdan rahatsız olmaya başladım.ne yapsam bilemedim.hiç oralı olmuyorum ama bu seferde 36 kişi içinde (akşam etüdleri toplu yapılıyor bireysel değil,yıl sonu korosuna da hazırlandıkları için)hocaaam öğrenci ayrımı yapıyorsunuz ama benimle ilgilenmiyorsunuz diyor kıpkırmızı olluyorum.çokta zeki bi çocuk,tersleyip derse küstürmekte istemiyorum.ben farkında değilmişim gibi yaptıkça o dahada farkındalık istiyor.geçen haftalarda bana öyle geldiğini düşünüyordum ama dün bir arkadaşıyla beni işaret ederek konuştuğunu farkettim.ve akşmadan beri ne yapacağımı bilemez durumdayım.eşime söylesem müdür yakın arkadaşı bırak ben halledeyim diycek .ama durup dururken dallanıp budaklandırmaya ve herkese duyurmaya ne gerek var..?
ama bu durumda beni acaip rahatsız ediyor..
akşam eve gelirken elimde hem kemanımın kutusu hem viyolamın kutusu ve birde evrak çantam montum vs.. vardı .benden önce merdivenin başına geçmiş hocam arabanıza kadar ben taşıyayım dedi,tşk ederim OĞLUM dedim sırf bozulsun diye,normalde arkadaşlar diye hitap ederim yada isimleriyle.
ama nerdeee...yok hocam taşıycam vs.. vs...peşimi bırakmıyor .ekin hadi oğlum baban bekliyordur bekletme babanı diye tersledim.ama acaip canım sıkıldı...ne yapiim sizce kızlar??

valla kaşmadan beri kafamı kaşıntılar tuttu....

banum sıkma tatlı canını...ruyanı hayra yor,lokum görmüşsün işte tatlı bir şey görmüşsün.hayırlı olacak bu ev bak gör...ağız tadıyla oturacaksınız inşallah cnm...

diyarım seni evlat edinmek istiyorum cnm...bu iş stresi seni mahvediyor,dayanmana imkan yok..resmen sınırlarını zorluyorsun...ya gel oğluşuma alayım seni(ama hala altını kirletiyor)
yada gel evlatlık edineyim.valla gözüm götürmüyor bu kadar yorulmanı cnm benim...

mimuş ne etti acaba??ve yalnızımcım neler yapıyor...?

zilim bence hiç üstüne gitme lise öğrencisi nasılsa sen ona oğlum die hitap etmeye devam et arada bir ben sizden cok büyüküm vs yaş olayına gir..
bırak akılsın kendi kednine o şuanda bununla gururlanıyor..
bişi yapıp onu üzme nasılsa hatasının farkına varacak sana zararda veremez böyle sessizce yaşasın :112:

ben artık dışarı cıkınca yanmda leblebı sut tasıcam bı yere gıdıp otursak da onları yıcem
hsonu da aşırılık yapmıcam
aksam da yapmıcam
yogurt sut falan yıem aksam yemegınde

yogurt+kayısı bu aksam yemegım
geece de bı lokma etımekle peynır yatar uyurum

sözüm söz

3 ayım kald ı düğüne,hem rejmyaptıkca sivilcelerım azaldı yüzümdeki, yagsız yıyorum onlar da gittiler :78:

saolsun monti , sen çok yaşa monti, siz çok zayıflayın inşallah monti kızları

uzak tutcanım bir de adın cıkar falan bellı olmaz cocuk bu yüz buldugunu sanır dahasını ıster
uzak tut sert davran aaa babana soylerım bak heee falan de kaaba kaba böyle :)

merhaba arkadaslar hepinizin kadinlar gununu kutluyorum
masumcum ev isini halletmissin senin adina cooook sevindim canim ama neden stres yapiyon yapma yapma yeni ev yeni kismetler yeni guzellikler getirir allah saglik ve huzur dolu gunler versin gule gule otur insalllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…