banum eger projeye tam uyma garantisi alırsanız koşullarda fiyatade süper..aben ablaa
bir ev bulduk yani daha inşat başlayacakk yeni açılacak olan ikea yakını
metroyu biliyormuusn bizim bu taraftaki oraya yakın
145m2 balkonlar ile birlikte
3 oda bagımsız salon
banyo dolabı
antre dolabı
ptekler ve kombi
4 kat güney cephe
çift asansör
ankastre mutfak
evin özlelikleir bunlar
ama bulundugu yer henüz gece kondu ama projesi çok ii gelecke vaad eden bir yer
eger projedeki gibi olursa
yakınınd akreş,ilkögrtim okulu,lise
alışveriş residansı yürüyüş parkuru var
fiyat olarakta 130 bin düşünüyoruz ege rveirrlerse hemen ok liycez ama tek kötü tarafı 18 ay bekleme süresi var:26::26::26:
herkeslere selaaam
sabah : 1 elma
3 dilim kızarmış t.b ekmeği
5-6 tane zeytin
lor peyniri
maydonoz
öğlen
mantarlı omlet
roka
domates
yoğurt
akşam
2 avuç beyaz leblebi
yarım bardak süt
haydi hayırlısı :97:
dün
1 elma
2dilim tb ek
2 zeytin
yr kb kt peynir
1 domates
bol yeşillik
1 bardak yarım yaglı süt
1 tane yaprak sarma(dogum günündeydim bitek ona gözüm düştü emziriyorum)
zeytinyaglı kabak sulusu
1 kase yogurt
bol yeşillik
akşamda pek canım bişey istemedi
2 portakal
1 elma (cokmu yemişim meyveyi)
gecede 1 bardak süt
bişi olmaz güzelim ama un koyma .ıspanak corbası yapsam içine yumurta sarısı giriyor
bişey olurmu hiç koymamayımmı
tebrikler iksir hayırlı olsun 7' lerin ...Günaydın kızlar bugün 7 leri gördüm çok şükürbirdaha 8 ve 9 ları görmek istemiyorum
bugün ki menüm
sabah
1dlm ekmek,peynir,zeytin,acı sos
öğle
ton balıklı salata,yoğurt
akşam
yeşil mercimek yemeği,salata,yoğurt
amanın diyarım ne istiyor bu patronlerin seni lödürmekmi yaksa istifa etmenimi..herkese merhabalarrr
yeni arkadaşlar gelmişler hoşgelmişler
epey ara verdim işler yüzünden(
dünkü menüm:
sabah:yoğurt,5 ceviz,çay
öğlen: kahvaltımı geç ettiğim için yemedim
akşam:fırında somon,salata,yoğurt,sebze çorbası
ara:bir elma,3 dilim portakal
geçmişi okumakla uğraşıyorum ama çok ilerlemişiz :) bu arada benim mesailer artarak devam ediyor geçen haftalarda sabah 4,30 da çıktım 5,30 da evdeydim düşünün diyet kalır mı
afiyetolsun çamlıcam ...merhaba arkadaslar
bugunki menum
sabah t.b undan hazirladigim ssusamli simit az peynir ve capuccino
oglen 2 yumurta kereviz salatasi
ara ziligurticimin tarifini verdigi incirli tatli
aksam tavuk izgara salata ve ayran
yatmadan once meyve
tatli tarifin icin tesekkurler ziligurticoook hosuma gitti,ayni tatliyi hurma veya kayisiylada yapabilirmiyiz nedersin ben bi denemek istiyorum:44:
herkeslere selaaam
sabah : 1 elma
3 dilim kızarmış t.b ekmeği
5-6 tane zeytin
lor peyniri
maydonoz
öğlen
mantarlı omlet
roka
domates
yoğurt
akşam
2 avuç beyaz leblebi
yarım bardak süt
haydi hayırlısı :97:
dün
1 elma
2dilim tb ek
2 zeytin
yr kb kt peynir
1 domates
bol yeşillik
1 bardak yarım yaglı süt
1 tane yaprak sarma(dogum günündeydim bitek ona gözüm düştü emziriyorum)
zeytinyaglı kabak sulusu
1 kase yogurt
bol yeşillik
akşamda pek canım bişey istemedi
2 portakal
1 elma (cokmu yemişim meyveyi)
gecede 1 bardak süt
Günaydın kızlar bugün 7 leri gördüm çok şükürbirdaha 8 ve 9 ları görmek istemiyorum
bugün ki menüm
sabah
1dlm ekmek,peynir,zeytin,acı sos
öğle
ton balıklı salata,yoğurt
akşam
yeşil mercimek yemeği,salata,yoğurt
günaydın herkese...
platesimi yaptım geldim...şimdide yemeklerimi yapmak için kalkmam lazım..offf evdeki herkes farklı yemek yiyince çok zor yaa.üç kişiyiz üçümüzede ayrı yemek yapmaktan yoruldum.oğluma sulu köfte,eşime kabak mücver,kendime öğlene ton balıklı salata akşamada karnıbahar yemeği yapıcam.eşim ne karnıbahar yer,ne lahana,ne kereviz..offf her öğüne ayrı bıktım valla.birde oğluma sütlaç yapıcam bu arada..
arkadaşlar biz 5 kişiyiz 2 çeşit pişiriyoruz siz 3 kişiyken her gün 5-6 çeşitle uğraşma diyor..ama yemiyorlarki ne yapayım...iyisimi ben oğlanuı hemen baş göz edeyim gelin uğraşsın..
benim oğluş1,5 yaşında gelinde 1 yaşında olmalı varmı 1 yaşında kızı olan arkadaş hemen vericem oğlumu
banum ev alanla yuva kurana allah yardım eder cnm.bizimde evi alırken tek eşim çalışıyordu..ben ücretsiz izne çıkmıştım.ve ne zaman döneceğim belli değildi.ve eşim artık özelde çalışamayacaktı.yasa çıkmak üzreydi.ve çıktıda.ama bi şekilde ödeniyor cnm.ben özel derslere ağırlık vererek biraz daha rahatlatmıştım durumu.diğer evimizide kiraya verdik öyle böyle ödendi bir ksımı kalanında ödüyoruz işte.her ay 1850 lira galiba bizimde ödememiz.küsüratıda var hatta. hiç korkmayın cnm.eşinin işi sağlamsa çıkarılma gibi risk yoksa ödenir..allah kudretini veriyor cnm..takma o kadar...
herkese merhabalarrr
yeni arkadaşlar gelmişler hoşgelmişler
epey ara verdim işler yüzünden(
dünkü menüm:
sabah:yoğurt,5 ceviz,çay
öğlen: kahvaltımı geç ettiğim için yemedim
akşam:fırında somon,salata,yoğurt,sebze çorbası
ara:bir elma,3 dilim portakal
geçmişi okumakla uğraşıyorum ama çok ilerlemişiz :) bu arada benim mesailer artarak devam ediyor geçen haftalarda sabah 4,30 da çıktım 5,30 da evdeydim düşünün diyet kalır mı
merhaba arkadaslar
bugunki menum
sabah t.b undan hazirladigim ssusamli simit az peynir ve capuccino
oglen 2 yumurta kereviz salatasi
ara ziligurticimin tarifini verdigi incirli tatli
aksam tavuk izgara salata ve ayran
yatmadan once meyve
tatli tarifin icin tesekkurler ziligurticoook hosuma gitti,ayni tatliyi hurma veya kayisiylada yapabilirmiyiz nedersin ben bi denemek istiyorum:44:
banum ev için hakkınızda hayırlısı olsun cnm.düşün düşün insan delirecek duruma geliyor.alınınca iyi kötü ödeniyor,allah güç kuvvet versin ödersiniz...ama belirsizlik çok canını sıkıyor insanın...
ışılcım hiiiç üzme sıkma canını..kıskandığını ne kadar belli edersen o kadar o kadar gerilirsiniz durduk yere.ve nişanlının elinde sen kıskandırmak için bir koz vermiş olursun.içinen deliye de dönsen dışına hiç bir şey belli etme .senin rahatlığına çıldırsın:)aebeniminde dediği gibi yıllar geçtikçe azalır o kıskançlık krizlerin.ve yaza kadar çıtır bir hatun ol,istediklerini giy salına salına gez o seni kıskansın bence cnm..
ama yarından itibaren kaçamaksız olarak start ver tatlım.bak gelinlik alacakmışsınız incecik bir gelin olmak için sık azıcık daha dişini...
bu arada kıslar güzincanda pes etti galiba..ve cazibeyi göremiyorum....
oğlum çok tatlıdır teyzesiii,bal küpüm o beniiim...çokta titizdir,eline ıslak mendili kaptığı gibi benim tozunu aldığım yerlerin arkasından birde o geçer..tabi sırası biraz karışık oluyor.önce yere sürüyor sonra tv'ye:)
kızın çok rahat eder...
bekliyoruz kızını meyvem....güzel annesi gibi güzelde kızı olur walla...telimde oğlumun resimleri var ama laptoba atamadım bi türlü.atabilirsem görürsün bak yawruşumupiyano başında anasına konser veriyor oğlum sık sık..resimlerini çektim..
dijital foto mak.öğrencimin gazabına uğramıştı biliyorsun..(bari şarj aletinide alsaydı o kaldı:)
yenisini almayıda her dışarı çıktığımızda unutuyoruz ...teldeki resimlerinden atayım bari albüm oluşturabilirsem beceripte görürsünüz...
bu arada saçlarımın rengini koyulaştırdım 2 hafta önce:94:koyu bal köpüğü yada açık kumral denilen bir renkti orjinalim.2 yıl evvel sarıya döndürmüştüm.şimidede kumrala...
zilim bende yapsammı senin bu tatlıdan acepp ?
ama cuma günü yapayım şimdi degilde
meyvee heloo cnm naper
çamlıcam gazozum beniiim...
tatlıyı beğenmene sevindim.ama ışılım sen yapma ilk başlarda bu tatlıyı..kan şekerin bi düzene girsin önce..sonra yapar yersin cnm.
çamlıcam bu tatlıyı 2 hurma yada 3 kayısı ilede yapabiliriz bence.evde olsa kayısıylada deniycektim ama kalmamıştı.bimin incirleriyle yaptım ben çok lezzetliler çünki.hemde kupkuru değil yumuşaklar.2 incir koyacağım bi dahakine ben 3 incir fazla geldi çok tatlı oldu. kayısıyla hafif mayhoş güzel olur diye düşünüyorum. montiyi uzun zamandır yapan arkadaşlar yapıp yesinler arada ama yeni başlayanlara tavsiye etmiyorum...tabii yinede seçim sizin canlar...
banum pahali deyil canım inan .dedigim gibi sentine göre degişiyor ..ama bu gülerde bi emlakçı kadar bilgi sahibi oldum bende inan .abenn ablam
valla ne yapıcagımızı bizde şaştık
kimi diyor pahalı kimi diyor ucuz
görmeden almakta cabası
ama baktıgımız evlerdende içimmize sinen yok
valla şaştım bendee
130 kimine ucuz gliyor kimine pahalı
bizim bu taraf bu kadar pahalı degildide birden oldu anlam vermeiyorum yani
hayırlısı is eolsun diyorum valla
bol bol dua ediyorum napayım
afiyet olsun doga...bu günkü hüpdürüklerimi yazayım
sabah
1 dilim tb ekmek
zeytin
peynir
domates
öğlen
2 tabak mercimek çorbası (montiye uygun)
1 kase yoğurt
1portakal saat 3-3.5 gibide elma yerim
akşam
fırında sebzeli tavuk (montiye uygun)
ayran
yeşillik
portakal olmadı yedikten sonra hatırladım meyvecim uyardı beni zaten
iremcim not aldım haftaya eklerim canım ....haftada 1 liste yapıyorum ..başlangıc kilom 69
şimdi 67.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?