Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba arkadaslar
bugunki menum
sabah t.b undan hazirladigim ssusamli simit az peynir ve capuccino
oglen 2 yumurta kereviz salatasi
ara ziligurticimin tarifini verdigi incirli tatli
aksam tavuk izgara salata ve ayran
yatmadan once meyve

tatli tarifin icin tesekkurler ziligurticoook hosuma gitti,ayni tatliyi hurma veya kayisiylada yapabilirmiyiz nedersin ben bi denemek istiyorum:44:

iyi günler fıstıklar........

banum eger projeye tam uyma garantisi alırsanız koşullarda fiyatade süper..

tabi bide bitim süresi var.dedikleri vakitte bitrirlermi acep ...
nedense benim .için alacagım birşeyi dözümle görmeden içime sinmez.

temelden girdiginiz içinde bence fiyat uydun ..
eşim yana döne biro arıyor .oturdukarı yer yıkılacak . tabi semtine göre bide iş yeri olacagından fiyatlar katbe kat ..
....önemli olan senin içine sinmesi banum .... rabım hayırlısıysa versin inşallah ..

..iremcim yaprak sarma konuşulmuş zaten üstünde durmuyorum.ve dogum günün olmasına ragmen 2 sarmayla atlattıgıniçinde tebrikler.. tekrardan hayırlı yaşlar ...
birde seni listeye eklemedik galiba . başlangış kilonu yazmamışsın bende bilemedim ..
ıspanak corbası yapsam içine yumurta sarısı giriyor
bişey olurmu hiç koymamayımmı
bişi olmaz güzelim ama un koyma .
tebrikler iksir hayırlı olsun 7' lerin ...

mönünda harika olmuş .....
amanın diyarım ne istiyor bu patronlerin seni lödürmekmi yaksa istifa etmenimi..
buna yav insan dayanırmı tekrar sabahda işemi gidiyorsun ..
afiyetolsun çamlıcam ...

menü çok güzel canım afiyet olsun

sarma yemissin tatlım ama olsun yine de güzel menü afiyet olsun

çok sevindim canım 7 leri görmene inş bir daha hiç görmezsin o 8'lileri ..menüde çok güzel afiyet olsun canım

merhaba canım sende haklısın herkes ayrı yiyince tabii hepsini ayrı ayrı düşünüyorsun...annemde öyle ben monti yapıyorum babam yemeksiz duramaz illa yağlı şeyler yicek annem desen arada birde kardeşime ayrı yemek valla kadınların işi ne zor yaw. allah kolaylık versin sanada canım

selam canım...arada olur böyle düzensilikler telafi edersin bugünden ititbaren üzülme tatlım afiyet olsun

afiyet olsun canım güzel bir menü...o tatlıyı bende deniycem merak ettimgüzele benziyor

abenn ablam
valla ne yapıcagımızı bizde şaştık
kimi diyor pahalı kimi diyor ucuz
görmeden almakta cabası
ama baktıgımız evlerdende içimmize sinen yok
valla şaştım bendee

130 kimine ucuz gliyor kimine pahalı
bizim bu taraf bu kadar pahalı degildide birden oldu anlam vermeiyorum yani
hayırlısı is eolsun diyorum valla
bol bol dua ediyorum napayım

bi tanem tesekkur ederim, haklısın yazın cıtır cıtır salınırken o beni kıskanıcak.
azmetmelyim hem de hiç aralıksız artık

o bişey olmaz bu bi şey olmaz deyıp onu ye bunu ye dıyor anne m dedıyor hadı annemın soyledıgını yemıyorum ama onun dedıklerını yıyorum yapmıycam ne yaparsam yapayım duzgun beslıcem kendımı yaza cıtır cıtır şıkır şıkır gırıcem o çatlasın o kıskansın koşsun .oh teşekkürler. bugün dıyetın ılk günü.

bu günkü hüpdürüklerimi yazayım
sabah
1 dilim tb ekmek
zeytin
peynir
domates
öğlen
2 tabak mercimek çorbası (montiye uygun)
1 kase yoğurt
1portakal saat 3-3.5 gibide elma yerim
akşam
fırında sebzeli tavuk (montiye uygun)
ayran
yeşillik
portakal olmadı yedikten sonra hatırladım meyvecim uyardı beni zaten

Son düzenleme:

oyy yerim ben onuu..
bıcır bıcır bide temizlik yapıyor demek hamaratımm
senin oğlan için kız doğurucam zilim annesi gibi yeşil gözlü sarı bi kız olucak :97:
tabi önce ailemin evliliğe onay vermesi gerekkk

meyvişim iyiyim bidenemm..oğluşu uyuttum,bi yandan tıkınıp bi yandan yazıyorum..saçım streç filmle sarılı.yağlar ballar sürdüm:) komik bi haldeyim.bu soğuk havada sıcak evimdeyim cnm ama akşam dondurucu soğukta okula gitmek zorundayım ..havalar ısınsada bi rahatlasak artık yaw...

diyarımm oyy kıyamam ben sana canımmm...bu kadar yorulmaya iyi ayakta kalabiliyorsun tatlım...gündüzler uzamaya başlayınca biraz nefes alırsın bari...

çamlıcam gazozum beniiim...
tatlıyı beğenmene sevindim.ama ışılım sen yapma ilk başlarda bu tatlıyı..kan şekerin bi düzene girsin önce..sonra yapar yersin cnm.
çamlıcam bu tatlıyı 2 hurma yada 3 kayısı ilede yapabiliriz bence.evde olsa kayısıylada deniycektim ama kalmamıştı.bimin incirleriyle yaptım ben çok lezzetliler çünki.hemde kupkuru değil yumuşaklar.2 incir koyacağım bi dahakine ben 3 incir fazla geldi çok tatlı oldu. kayısıyla hafif mayhoş güzel olur diye düşünüyorum. montiyi uzun zamandır yapan arkadaşlar yapıp yesinler arada ama yeni başlayanlara tavsiye etmiyorum...tabii yinede seçim sizin canlar...

bekliyoruz kızını meyvem....güzel annesi gibi güzelde kızı olur walla...telimde oğlumun resimleri var ama laptoba atamadım bi türlü.atabilirsem görürsün bak yawruşumu piyano başında anasına konser veriyor oğlum sık sık..resimlerini çektim..
dijital foto mak.öğrencimin gazabına uğramıştı biliyorsun..(bari şarj aletinide alsaydı o kaldı:)
yenisini almayıda her dışarı çıktığımızda unutuyoruz ...teldeki resimlerinden atayım bari albüm oluşturabilirsem beceripte görürsünüz...

bu arada saçlarımın rengini koyulaştırdım 2 hafta önce:94:koyu bal köpüğü yada açık kumral denilen bir renkti orjinalim.2 yıl evvel sarıya döndürmüştüm.şimidede kumrala...

zilim bende o kadar co ıstıyorum ki havaların ısınmasını cok zuadı bu kış sanki hiç yaz gelmicek gibi hissetmeye basladımm..
dün aksam nette senin incir yuvarlamasının kayısılı olanını gördüm zilim hafta sonuna denicem içine badem katıp incirim ve cevizim yok bende kayısı ve bademle yapıcam

zilim bende yapsammı senin bu tatlıdan acepp ?
ama cuma günü yapayım şimdi degilde

meyvee heloo cnm naper

bende isticektim zilim oğlusunun fotolarını eklemeni cok merak ediyorumm
inş sarısın bi kızım olur zilim cok istiyorum sapsarı kendime benzeyen bi kızımın olmasını..
sana sarı bal köpüğü tonları cok yakısıyor canım eminim cok güzel olmustur :112:

zilim bende yapsammı senin bu tatlıdan acepp ?
ama cuma günü yapayım şimdi degilde

meyvee heloo cnm naper

masum hi :79:canım nasılsın ben zilimin tatlısını denicem cok güzel olduğu kanısındayım şimdiye kadar yaptıklarımızdan en ttalısı olucak bence.. hurmam olsa onla yapıcam ama hurma yok

Son düzenleme:

tamam zillim daha yapmam dadlı madlı, meyve yimek yetiyordu bana zaten yoldan çıkmasaydım iyiydim 2 hafta daha kasayım sonra öğrenir yaparım güzel tatlını

banum pahali deyil canım inan .dedigim gibi sentine göre degişiyor ..ama bu gülerde bi emlakçı kadar bilgi sahibi oldum bende inan . balgatta 0 daireler 3.+.4+ lar 200 ila 300 bin arası
bizim burdada öyle .kızılaya yakın iş yeri bölgeleride girişler 200 den başlayıp 500 kadar .
eşim yana döne arıyor işin kötüsü senin zaman var ...bizim oda yok bina boşaldı .yıkılacak .. bizim birolar kaldı ..:26:..
rabbım hayırlısını versin ..

afiyet olsun doga...
başlangıc kilom 69
şimdi 67.5
iremcim not aldım haftaya eklerim canım ....haftada 1 liste yapıyorum ..

Menümü yazayım...

Sabah: yarım greyfurt
Kahvaltı: 1 dilim kızarmış t.b ekmek, az peynir, 2 zeytin, maydonoz. dereotu ve kırmızı biberli salata
Ara: yarım ayva
Öğle: greyfurtun diğer yarısı, tavuklu bamya, çorba, sabahki salata ve yoğurt
Ara:1 avuç fındık ve bir ceviz
Akşam: çorba, salata, yoğurtlu brokoli
Ara: herhalde ayvanın diğer yarısını yerim ziyan olmasın
Yatmadan: 1 bardak light süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…