Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ivet ikizlerim :)) tamam saglun kızlar menu cıkarayı m kendıme özet bı tane ordan yaaprım saol aben ablacımm

oyyyy ikizlermiş
doğacım senin tatlığının kaynağı çikolata olmasın şekercimm :86:

yok kız çikolata sevmem binde bir yerdim zaten benim arkadaşlarım karbonhidrat tatlı vs bilumum antep yemekleri

nescafe yasak mı canlar azcık ıceyım mı turk kahvesı mı ıyıdR? ??

( bu menüm nasıl kızlar ?? )
sbh
tam bugdaylı kahvaltı
peynırle

oglen yogurt salata tn balıgı

ara marmelatlı yogurt

aksam yogurt salata sebze

zaten çikolatayı yiyende 2. kişiliği
1. kişilik monti yapıyor
ay ilahi.. kahkahayı bastıgım andır ....
dogacım inan ben hiç çulkula arama desem yeridir gel görki şerbetli tatlı manyagıyım ve karbonhidrat ..yanlız deyilsin yane . ama ne yapalım yaz geliyo vermek lazım fazlalıkları ..

meyve eksik olmuş .onuda ekle iyirir .. heer günde ton yeme tabiki..
kahve cıs ama çok nadir olmak kaydıyle göz yumuyoruz...eger kafeinsiz bulursan tabiki içebilirsin ..
burdan cevapladım ışılcım özele yazmama gerek yok dimi.:))

Son düzenleme:
ışılım yeni kararlar almışsın ,sevindim valla senin adına..aebenimin dediklerini birebir uygula bak sen sonuçları görünce dahada gaza geleceksin...

meyvişim öğrencim konusunda bende öyle yapmayı düşüyorum cnm.eşime az önce yemeğe geldiğnde çıtlattım.sanmıyorum sana öyle gelmştir falan dedi kapattı konuyu..(onun bu tavrı sinir oldum kapatalım konuyu tripleridir )bende belkide bana öyle gelmiştir dedim kapattım gitti...
ama çocuk tam ergenlik çağında,ortalık yerde bozmaktansa askıntı oldukça terslerim gider diye düşünüyorum.bir çok arkadaşın başına geliyor malesef bu tür şeyler..ergenliklerine veriyoruz ne yapalım çocuklar işte yaşları 16-17 oldu diye büyüdüklerini sanıyor sıpalar..geçen akşam beni almaya oğlumla eşim geldiğinde oğlumu ders bitiminde sınıfın kapısından içeri saldı babası ,sınıftan kapıyı çarpa çarpa çıktı ...normalde iyi akşamlar hocam der hepsi o fırladı gitti ...hiç nolur falan demedim bende..farketmemiş gibi yaptım napiim...
daha da ileri gidemez zaten benden gördüğü tavır buna müsade etmez....

ton balığı isteyen kim vrdı unuttum.bizim evde stok var hemen yollim valla ...geçenb gün migrosta indirime girmişti bir sürü aldım attım dolaba...

bu arada bende ikizlerim...:92:

tamam balım sekersız turk kahvesı yaptım sımdı onu ıcıyorumnescafe cıs :)

hehe ben tn yıcem onumdekı 3 gunboyunca b u lıste :)
ikizler mi zilli sen baska ne burc olursun ki hihihi zilliişte :) ben de aynıyım sevindim. deli suluyum :)
mıgrostan aldık bızde 3 tane orta boyu 5900 kaç paket aldık
yenı karar bu artık

sbh
tam bugdaylı kahvaltı
peynırle

oglen yogurt salata tn balıgı

ara marmelatlı yogurt

aksam yogurt salata sebze

ara meyve hangi araya koytayım bılmem de arada metyve

akşamdan bikac saat sonra ye bence
yada arada yogurdu cıkar orda ye

bugunki menüm

1 portakal

2 dl tm b ekmegi
kibrt kt peynir
3 zeytin
1 domates
1 bardak süt

sogan domates ve sarımsak soslu spagetti
bol yeşillik
1 bardak süt

belki meyve

yogurtlu karnabahar ve salata

yatarkende süt

oh oh gilzi gizli çikolatalar yenm,şş
ton balıklarıda stok yapılmışş

aben abla
montide önceden yiyormuşsunuz sanırsamm
bitter çikolataaa bizim şucçumuz ney
cuma günleri yisek yaa accıkkk olmamıı:26::26::26::26:

eşimdee hep derki akşmları çayın yanınd abişiy yerken
haid sende yee ben konuştum kalorisini bana yazacaklarye rahat ol der
deli adam yaww

iremmm umarım yememişsindir hala spagettiyi yeidysende geçmiş ola diyim

eger spagetti yiyceksen yumurtalı kahvaltı yapman gerekiyordu cnm
hem sabah hem akşam kh olmuş

banucum daha ne kadar daynıcam bilmiyorum ama yapıyoruz iş mecburen dayanıcam

bugünkü menüm:
sabah:2 dilim tb ekmeğine yağlı peynirden tost
öğlen: sabah çok geldi tost acıkmadım yağsız sütlü nescafe içtim
akşam:şimdi yedim akşam yemeğimi:tonbalıklı salata,haşlanmış karnıbahar,ayran,tukaşın paprikası (baktım içinde şeker yok kırmızı biber sosu)
ara: portakal

akşam işten çıkıp kursa gidiceğim için akşam yemeğimi şimdi yedim kurs dönüşü akşam 11 de evde oluyorum çok çok geç oluyor

sütümüde bim den alıyordum pınarın %1 yağlı sütünü alıyorum artık, yoğurt ve ayranım normal yağlı ne yazık ki

sabah kahvaltısı için yağsız süt, halkekmeğin organik tb ekmeği,maydonos ve yağsız süt tüketicem

aebenim ben yağsız peynirden bıktım ya hani... annem diyorki köyden gelen lor da yağsız onu ye istersen dedi. ne diyorsun????

Son düzenleme:
banum bu gün migrostan msj geldi sabahtan..hava kötü olmasa oğlanıda alıp gidecektim ama arabayı ısıtana kadar üşütmeyeyimdiye tıkılıp kaldım eve.bu gün migrostan moneycard sahiplerine bir çikolata alana bir çikolata bedavaymış.en fazla 5 çikolata hakkınız vardır diyor msj..yani 10 tane al 5 tane öde..birde kadınlar gününe özel geçen yıl carrefourda cilt bakım ürünlerinde %50 indirim vardı.bu yılda varmıdır acep?ihtiyacımda yok ama indirimde alttan alttan gıdıklıyor yani... kipadada vardı aynı indirim.bizim evede ikiside bayağı uzak ve arabamın motoru buz tutmuş bile olabilir.üfff soğuğu hiç sevmiyorum yaa,kazık gibi hava..burnumu dışarı uzatasım gelmiyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…